Sunday, August 23, 2009

Studded vest

...mutta jos hankkisin saman tyylisen liivin, pystyisin varmaan laskemaan sen tulevat käyttökerrat yhden käden sormilla.
Olen vastaavanlaisia liivejä Zarassa nähnyt, mutta itseltäni se jää kuitenkin ostamatta oletetun vähäisen käytön takia. Eli liivin tulisi olla hyvin edullinen, jotta sellaisen vaatekaappiini hankkisin.

12 comments:

 1. Oi, rakastan liivejä! Ja omistankin niitä aikamoisen määrän :) Töissä tykkään käyttää niitä paljon.

  ReplyDelete
 2. Aika style :)
  Luulin ensin, että tuossa kuvassa on Jennifer Aniston (sivuprofiili on aika samanlainen), mutta tyylillisesti tuo ei ole Jenniferiä.

  ReplyDelete
 3. musta oon nähny ginassa ton tyyppisiä jollain vähän päälle parillakympillä? =0 kantsii kiertää kaikki noi peruskaupat, kyllä niitä aina jostain löytyy! <:

  ReplyDelete
 4. Samantapaisia liivejä on myös H&M:ssä. Zarassa oli myös paljettilegginssejä, joten taitaa olla paljetit in tällä hetkellä :)

  -m

  ReplyDelete
 5. Hyvin tuollainen liivi varmasti kyllä sinulle sopisi.

  ReplyDelete
 6. Ostin itse aivan ihanan, ja vähän tuon kuvantapasen niittiliivin 29eurolla Lindexiltä. Sille tulee varmasti käyttöä on sen verran kiva päällä. Malli istuu kerrankin, sillä yleensä liivit roikkuu oudosti ja vääristä kohdista päälläni. :D Ainiin piti vielä sanoa, että oot tosi aidon ja ihanan oloinen ihminen. Kiitos kivasta blogista. :)

  ReplyDelete
 7. mitä tykkäät farkkuliiveistä? siis sellaisita pienistä ja naisellisista. mulla on ja se on kyl aika rock, mutta tykkään jos pehmentää asua niin, että laittaa vaikka helmikorvikset, valkoisen pitkän topin ja valkoset avokkaat. <3

  ReplyDelete
 8. `hei mitä tuoksuja käytät? ja olisiko joku mitä olet käyttänyt ja ihmiset ovat kehuneet että tuoksut hyvälle :)

  ReplyDelete
 9. T,
  mun kaapistakin löytyy kaksi, mutta en vaan saa aikaiseksi käytettyä niitä! Pitääpä ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittää!:)

  Anonyymi,
  ihan totta. Pidän Anistonista kovasti. Hän on tyylillisesti kuten muutenkin niin ihana naapurin tyttö. Näyttää vaan niin upealta vaan t-paidassa ja farkuissa!:)

  Anonyymi,
  voih. Täällä ulkomailla missä minä olen niin ei ole GT:tä lähelläkään:( Varmasti kierrän kyllä H&M ja Zaran mutta noita liivejä voi olla varmaan haaste saada alle 20euron. Mutta jos ei niin pitää kyllä miettiä sitten kaksi kertaa jos tulee vastaan!!:)

  -m,
  Joo. Niitä paljetteja näkyy täälläkin niin paljon että mua jopa alkaa häikäsemään!:D Kiitos vinkistä. Jos henkkamaukkaan lähiaikoina kerkiän niin pidän silmät auki liiveille:)

  Tuuli,
  voi kiitos kovasti:) EN tiedä olisko se mulle liian raju:D Koska itse en ole varma niin siksi pelkään ostaa sillä käyttökerrat saattavat jäädä ihan muutamaan:(

  Audrey,
  Oi että!:) Liivisi kuulostaa todella ihanalta! Ikävä kyllä täälläpäin ei ole Lindeksiä lähimaillakaan:(
  Ja kiitos vielä kovasti kauniista sanoistasi! Sinä kuulostat erittäin ihanalta ja ystävälliseltä nuorelta naiselta!:)

  Anonyymi,
  Siis varmasti on hyvän näköinen kokonaisuus sinun päälläsi!:) Mua ei tällä hetkellä fakkuliivit nappaa, mutta nää asiat saattaa muuttua koska vaan:)

  Anonyymi,
  apua....:D Niitä on ihan ÄLYTTÖMÄSTI!:D mä käytän eri hajuvesiä eri mielentilan ja sään mukaan:D Rakastan hajuvesiä:) Voisin tosiaan tehdä niistä postauksen! Kiitos ideasta!:)

  ReplyDelete
 10. juu olisi todella ihana hajuvesipostaus!! ja just sillai et mitä poikaystäväsi on kehunut, mikä on sun lemppari ym :)<3

  ReplyDelete
 11. asutko nyt ihan suomessa vai missä ? (=

  ReplyDelete
 12. olen tuollaista liiviä himoinnut, mutta en usko itsekään käyttäväni niin paljon, että viitsisin esim. Zarasta ostaa. Vaikka siellä yksi aivan täydellinen olikin, mutta käyttö-hintasuhde ei vakuuttanut loppupeleissä.

  Kaapissa kun roikkuu muutama liivi ja en nyt muista olenko käyttänyt about 1-2x jokaista :D Yhdessä on varmasti vielä hintalaput!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)