Sunday, August 30, 2009

DSquared

Olen viime aikoina selaillut Style.com:in sivuja ja hakenut inspiraatiota syyspukeutumiseen. Silti yritän samanaikaisesti pitää kynsin ja hampain kesän rippeistä kiinni!:)

Tässä teillekin kuvia yksistä lempisuunnittelijoistani:
Nimittäin kanadalaiset veljekset Dean ja Dan Caten, jotka ovat DSquared merkin takana.
Kyseistä merkkiä ei tietääkseni ole naisille Suomessa saatavilla, mutta jos olen väärässä otan innolla vihiä vastaan! Itse suosin kyseisen merkin farkkuja ja heidän upeita untuvatakkejaan.

Erityisesti tuo mustavalkoinen ruutuhame on mieleeni! Mikä vyötärö!

12 comments:

 1. Jännä nähdä kuvia catwalkilta, jolla esiintyvät vaatteet ja asusteet ovat lähes kaikki sellaisia, että ne voisi pukea sellaisenaan päälle näin "taviksenakin". :) Mielenkiintoni tätä suunnittelijakaksikkoa kohtaan nousi sfääreihin, kiitos Sinun!

  By the way, blogisi on jo pitkään ollut lemppareitani, toivottavasti et ole ihan hetkeen siirtymässä suljetun blogin taakse :)asiallista, mutta mielenkiintoista tekstiä, kauniita vaatteita + tyyliä ja vielä treeni- sekä ruokavaliovinkkejä. Thumbs up! :)

  Emmi

  ReplyDelete
 2. Oon kanssa tykästynyt kyseiseen merkkiin Style.comia selaillessa. Vaatteet ja asukokonaisuudet on helposti kerättävissä normikaupoistakin, eli siis tosi hyvä inspiraation lähde juuri jos ei ole mahdollisuuksia itse merkin vaatteita hankkia. :)

  ReplyDelete
 3. DSquaredin vaatteet ovat aivan ihania! Olen jo pari vuotta seurannut heidän mallistojaan ja pakko sanoa, että olen aivan rakastunut : )
  Sitten kun olen iso ja rikas(??) niin rohmuan kaikki heidän vaatteensa itselleni, vaikka sitten ulkomailta : )

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia:) Rakastan noita lätsiä ja pipoja<3

  ReplyDelete
 5. =/ mitä toi plaid tarkottaa? :o
  :DD

  ReplyDelete
 6. Jes joku muukin on innostunut DSquaredin syysmallistosta, näin sen style.comissa ja olin ihan myyty! Noi asukokonaisuudet kerroksineen kuosineineen ja kontrastiyhdistelmineen = pure perfection <3.

  ja täytyy munkin nyt tunnustaa et blogistasi on tullut yksi lemppareistani kesän aikana, tykkään tyylistäsi ja postauksistasi, keep up the good work :)! toivottavasti et oo ihan pian kokonaan siirtymässä taas salasanallisen blogisi puolelle...

  ReplyDelete
 7. Värimaailma on tosi harmoninen, tykkään. Hei aion nyt käyttää törkeästi hyväkseni kommenttiboksiasi kysymällä sinun ja mahdollisesti lukijoidesi mielipidettä tästä (haluaisin nimittäin jo nukkua ensi yönä, enkä enää miettiä tätä :D): onko mustan takin kaveriksi hankittava mustat neule-Uggit vai saanko hommata ne kauniimmat harmaat...? ;) Vaativatko harmaat välttämättä myös harmaan huivin ja/tai myssyn? Jep, minulla ei ole toimivaa värisilmää.

  ReplyDelete
 8. Hei. Oon lukenut blogeja jonkun aikaa ja jäänyt tosi koukkuun joihinkin. Nyt kuitenkin osa lempiblogeistani on muuttunut vain kutsuttujen kävijöiden joukkoon. En ole koskaan jättänyt kommenttia mihinkään, vaan seurannut ihan hiljaisena. Ootko itse harkinnut tätä, ja jos harkitset, millä perusteella valitset kutsutut lukijat? Olisi todella ikävää, jos kaikki ihanat blogit muuttuisi niin.

  Kiitos!

  ReplyDelete
 9. Emmmi,

  Itekin pidän kovasti heidän nuorekkaasta linjastaan. Tosiaan heidän farkkunsa ovat lemppareitani. Niin hyviä skinny malleja ja jotenkin heidän leikkauksensa istuu minulle hyvin.
  Kiva että sain tuotua jotain uutta sinunkin ihailtavaksi!:)

  Ja tosiaan. Yritän kovasti, että pystyisin ylläpitämään tätä blogia arjen keskellä. Tästä syystä tuo minun salasanallinen blogi on kyllä kärsinyt kovasti:(
  Ja kiitos kovasti!:) Todella kiva kuulla että pidät blogini aihealueista!:)

  RiinaR,
  no nimenomaan! Heidän mallistonsa ihailu käy juuri siihen, sillä samantyylisiä vaatteita löytyy monestakin paikkaa ja nämä kuvat käyvät mainiosti inspiraatiosta!:)

  Lipsy,
  heilä on paljon ihania kaunista perustavaraa, mutta myös aika paljon myös ylilyöntejä. Joskus ne heidän karvaunelmansa vaan lähtevät käsistä:D
  Ja varmaan tulee vielä jossain vaiheessa Suomeenkin näitä myyntiin:)

  Mona,
  noissa kuvissa on paljon ihania yksityiskohtia:D Kuten take away coffee:D

  Anonyymi,
  ruutua, eli tuota ruudullista kuviota.

  sugarr,
  jeps. Kyseinen merkki kuuluu myös meidän perheemme suosikkeihin. Erityisesti miesten mallistokin on aivan mahtava vuodesta toiseen.
  Ja kiitos kovasti!:) Yritän kovasti pitää tätä blogia yllä. Ikävä kyllä siitä syystä tuo toinen salasanallinen blogini on kärsinyt kun ei millään riitä aika molemmille:( Katsotaan mitä tuleva tuo tullessaan. Mitään en lupaa, mutta yritän kyllä kovasti:)

  Soccermom,
  Voi kuule molemmat käyvät!:) Itse rakastan Ugg'seja. Ne vaan ovat talvella mitä käytännöllisimmät kengät Euroopassa. Ymmärrän että ne ovat "out" esim. Hollywoodissa, mutta kuka hullu nyt käyttää niitä +30 asteessa kesämekon kanssa?! Mutta jos hankit harmaat ne ovat ohan yhtä neutraalit kuin mustat ja ihan pienillä yksityiskohdilla kuten harmailla hanskoilla, harmaalla kaulaliinalla, harmaalla laukulla tai vaikka harnaalla pipolla voit saada asuun lisää yhteen kuuluvuutta!:) Eikä sitäkään edes tarvitse tehdä. Rohkea yhdistää harmaat uggit ihan minkä värin kanssa vaan! Tosin musta on aina hyvin varma valinta. se kun sopii kaiken kanssa:)

  Heitis,
  Heippa!:)
  Otan osaa...Se on nimittäin todellakin menetys kun jokin ihana blogi menee salasanalliseksi tai muuten vain kutsuttujen käyttöön ainoastaan.
  Niin siis mullahan on jo salasanallinen blogi (ollut 1,5vuotta), minne kirjoitan arjestani ja syvällisemmistäkin asioista, mutta sinne tosiaan pääsee vaan perheeni ja ystäväni sekä pitkä aikaiset blogituttavuuteni.
  Jos tämän blogin joudun ajan puutteen takia lopettamaan, en osaa vielä sanoa otanko sinne salasanallisen blogin taakse ketään uusia lukijoita. Jos niin kuitenkin teen, halukkaan lukijan tulisi varmastikin kertoa minulle hyvin paljon itsestään sekä paljastaa tietenkin koko nimensä ja minun tulisi myös jo jotenkin muistaa hänet ainakin kommenttiboksin puolelta, jotta tuntuisi siltä että kyseisen lukijan tuntisi jo jotenkuten...
  Toivottavasti tämä auttoi!:)

  ReplyDelete
 10. todella inspiroivia kuvia. Dsquared on kyllä yksi lemppareistani!

  ReplyDelete
 11. ihanat viimene kuva fur vestistä jne.!

  ReplyDelete
 12. ihana kuva fur vestist!! i want i want

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)