Friday, July 24, 2009

Tunnelmaa kynttilöillä

Minä rakastan kynttilöitä.
Syksyn lähestyessä polttelen niitä huolella sisällä pitkälle yli joulun, mutta jotta saisin niistä kaiken hyödyn irti kiikutan ne nyt kesällä ulos!
Ihana nauttia valoisasta kesäillasta kynttilöiden loisteessa.
Luovat heti kutsuvaa tunnelmaa.
Olen hankkinut nuo lasiset maljakot Ikeasta. Koristehiekankin taisin ostaa sieltä.
Tosin Ikeasta hiekka on usein loppu tai on ns.sesonki tuote, joten olen käyttänyt myös eläinkaupasta saatavaa hiekkaa - vissiin marsuille? Korjatkaa jos olen ihan väärässä:D
Muistaakseni olen myös joskus käyttänyt ihan mannapuuroakin?:D Se muistuttaa yllättävän paljon hiekkaa. Tosin se sitten paakkuuntuu jos on vähänkin kosteutta ilmassa.
Simpukat olen kerännyt itse, mutta kauniimmat kotelot ostin paikallisesta sisustusliikeestä. Ikeassa olen mielestäni niitäkin nähnyt:)
Ajattelin vielä tuohon sohvaryhmän yläpuolelle hankkia muutaman hyvin pienen roikkuvan lyhdyn jonne voi laittaa tuikun sisään.
Muilla jotain hyviä parannus ideoita?
Tuon akvaarion mallisen pallomaljakon olen ostanut paikallisesta tavaratalosta, joten voisin kuvitella että Stockalta löytyy vastaavia. Omani taisi maksaa hieman alle 20e. Sen koristelin Ikeasta ostamillani hiotuilla kivillä sekä pyöreällä kynttilällä. Pohjalle laitoin vielä hieman hiekkaa etteivät kivet hakkaa lasin reunaa sitä siirrellessäni ja se myös pitää kynttilän vakaana.
Lisäsin vielä blogin ensimmäisen videon, että valaistus olisi mahdollisimman aito ja tunnelma välittyisi kynttilöistä teillekin.
Otetaan kesästä kaikki irti!:)

26 comments:

  1. Hih! Eläinkauppojen hiekka on tarkoitettu linnuille. Se on tarpeellista niiden ruuansulatuksen kannalta.

    Minunkin on pitänyt hakea sitä sieltä, jo vaikka kuinka kauan. Aina pääsee unohtumaan.

    ReplyDelete
  2. Ihanat nää teidän uudet kalusteet, mutta oon miettiny että mitäs sitten kun alkaa sataa ? Noissahan on noi tyynyt sun muut.

    Sulla on kiva blogi, oot tosi nätti :)

    ReplyDelete
  3. Ihanan näköistä. Täytyyki alkaa siivoomaan jos laittais myöhään illaks kynttilöitä (sisälle kylläkin) :).

    ReplyDelete
  4. Tosi kauniin näköistä! Tuollaisesta pihasta voin vain haaveilla!:)

    ReplyDelete
  5. Anonyymi,
    ai se oli linnuille? Oisin voinu vannoo että siinä laatikossa olisi ollut joku jyrsijän kuva!:D
    Ehkä nyt muistat?:)

    Emilia,
    tuossa alemmassa postauksessa olen antanut tarkat selosteet:) Eli tyynyt kiikutan sisälle (niille varattuun arkkuun) ja vaikka noi on ulkokalusteet eikä tarvitse sinänsä mitään suojaa niin ostin varmuuden vuoksi ison pressun suojaamaan niitä:)
    Ja kiitos samoin! Kauneus on katsojassa!:)

    Johanna
    yesss!!!:) My other candel lover:) Mä siivosin tänään sellaiset 5 tuntia...juuh. HIEMAN jynssäsin:D

    Anonyymi,
    haaveet on tarkoitettu toteutettaviksi!:) Eli varmasti jos kovin haluat sinullakin on joskus vielä paljon upeampi piha kuin tämä!:)

    ReplyDelete
  6. Anonyymi, (jonka kommenttia en julkaissut)
    Ikävä kyllä en julkaise täällä mitään yksityiselämääni liittyvää tai siihen kohdistuvaa, vaikka kommenttisi olikin erittäin asiallinen ja mukava! Kerrot nyt sen verran että arvaus ei osunut oikeaan, mutta melko lähelle:D

    ReplyDelete
  7. Hihii, loistava tuo mannaryynivinkki! Sehän muuten muistuttaa hiekan jyviä. :)
    Kynttilät luo upeasti tunnelmaa.

    ReplyDelete
  8. ihanan tunnelmallisen näköistä. oon hitusen kade :D

    ReplyDelete
  9. Jyrsijöillä hiekkaa käytetään ainakin gerbiileillä. On tarkoitettu niiden kylpemistä varten, aavikkoeläimiä kun ovat.

    ReplyDelete
  10. anonyymi jonka kommenttia et hyväksynytJuly 24, 2009 at 9:22 PM

    juu ymmärrän täysin miksi haluat säilyttää vähän yksityisyyttäsi :) ja hihii tämä riittää mulle vallan hyvin että vähän sain jotain osviittaa missä päin majailet ;)

    mutta täytyy vielä sanoa että sä olet mahdottoman nätti ja sun elämäsi kuulostaa hurjan onnelliselta :) joten kaikkea hyvää sinulle, mä pysyn lukijana ;>

    ReplyDelete
  11. ei voi muuta sanoa, kuin että UPEA!!! :)) tuli heti sellanen olo että on myös pakko saada tollanen puutarhaolkkari! Näköjään sun hyvä vaatesilmä ylttyy myös sisustamisen alalle ;)

    ReplyDelete
  12. Kata,
    mahtavaa jos vinkki toimi sulle!:D Sisällä se tosiaan toimii!:) Eikö tuokkin, ei tartte paljoa mitään tehdä niin the atmosphere is set:)

    Katja,
    voih! Ihanaa että on ihmisiä jotka osaa purkaa kateuden terveellä tavalla!:) Ei muuta kuin toteamus ja sitten itse rakentamaan vastaavaa!:) Toivottavasti tulevaisuuden pihasi on vähintään yhtä ihana!:)

    Anonyymi,
    NO GERBIILEILLÄHÄN SE OLI! KIITOS!!!:D Mä tiesin että joku jyrsijä oli pakko olla kyseessä. Ja kylpemiseenhän se oli tarkoitettu!:) Kiitos tästä mielenrauhasta sulle!:D

    Anonyymi jonka viestä en hyväksynyt:D:D
    Aivan ihanaa että ymmärrät!:) Kiitos siitä:)
    Niinpä:) That stays between you an me?;)
    Voi kiitos todella paljon kauniista sanoista, mutta kommenttisi kertoo niin paljon enemmän sinusta kuin minusta. Kiitos sydämmellisyydestäsi:)Ihanaa pitää sinut täällä:)

    Anonyymi,
    no ei voi muuta sanoa kuin KIITOS!!!:)) Nyt vaan omaa ideoimaan!!:) Kiitos vielä että pidät minut tavastani sisustaa ja kerroit sen minullekin:) Sait minulle hyvän mielen:)

    ReplyDelete
  13. Oii ihanan romanttisen näköstä! (:
    muuten, eikö noi mee pilalle jos sattuu satamaan? :o vai otatko aina varmuuden vuoksi yöksi pois noi päällysteet :p

    ReplyDelete
  14. Cloe,
    Kiitos!:) Oltiin eilen miehen kanssa siellä viltin alla kynttilän loisteessa nauttimassa kirkkaasta tähtitaivaasta:) Romanttista tosiaan:)
    Tyynyt otan aina sisälle yöksi, paitsi jos on luvattu pitkäksi aikaa vedän päälle vaan pressun:) (tai näin olen suunnitellut:)) Toistaiseksi olen ottanut ne tyynyt aina yöksi sisälle. Itse runko kestää sadetta, mutta varmuuden vuoksi pistän niiden päälle sen pressun, jotta saataisiin monen monta vuotta vielä noista nauttia:)

    ReplyDelete
  15. siis jos on luvattu pitkäksi aikaa VAKAATA SÄÄTÄ (hävisi jonnekin?)

    ReplyDelete
  16. Siis mykistävän kaunista! Voisin kuvitella miten itse olisin tuossa jonkun ihanan miehen kainalossa viltin alla ja katseltaisiin kynttilöiden liekkien lepatusta. Ah, miten romanttista! :)

    ReplyDelete
  17. Anonyymi,
    Haaveet ovat tarkoitettu toteutettaviksi!:) Varmasti joku päivä - maybe even sooner than you think:)
    Itse saan olla hyvin onnellinen että unelmieni täydellisin mies on tänä päivänä aviomieheni:) Yep - dreams are meant to come true:)

    ReplyDelete
  18. Jonka viestiä et hyväksyny ;)July 24, 2009 at 11:19 PM

    Hihi yep, that stays between you and me ;))

    ainiin piti sanoa vielä että mahdottoman upea kalusto teillä ulkona ! =)

    ReplyDelete
  19. Ihana piha teillä. :) Olisi kiva tietää vaikka et tarkkaa asuinpaikkaanne haluakkaan paljastaa, että asutteko Euroopassa, amerikassa yms. :)

    Blogisi on muuten aivan ihana ja itse olet tosi kaunis.

    ReplyDelete
  20. Ihana tunnelma!:) En oo ikinä ajatellut polttaa kynttilöitä kesällä, mutta tän postauksen lukemisen myötä tuli polttava halu polttaa kynttilöitä kesäiltoina ulkona:)

    ReplyDelete
  21. Jonka viestiä et hyväksyny,
    Mahtava nimike:D ...ja hienoa - kiitos siitä!:)
    Kiitos vielä kauheasti, itse olen siihen tavattoman ihastunut!:)

    Anonyymi,
    Kiitos kovasti! Olen siitä niin iloinen nyt ja innoissani vähän kukkia ruukkuihinkin istuttelin!:) En ikävä kyllä uskalla paljastaa mitään. Pahoitteluni:( Tekisi mieli monille ihanille lukijoille enemmän kertoa, mutta pelkään aina että tieto saatta sitten päätyä vääriin käsiin jossain vaiheessa.
    Pahotteluni vielä varovaisuudestani.
    Kiitos vielä todella kauniista sanoistasi - kertoo sinusta ihmisenä paljon:) Ihanaa että tänne on eksynyt iloisia ja onnellisia nuoria naisia:) Kiitos:)

    ReplyDelete
  22. Aivan unelmien piha sulla! Teidän puutarhasta löytyy kaikki elementit mitä tahtoisin omastanikin sitten joskus löytyvän :) thanx for the inspiration!

    ReplyDelete
  23. Itsella oli aikoinaan chinchilla ja ne myos kayttaa elainkaupasta saatavaa juoksuhiekkaa turkkinsa pesuun, mika on muuten aivan ihanan pehmean tuntuista.
    Kunhan nyt mainitsin :)

    ReplyDelete
  24. Kiitos sinulle tästä postauksesta, sain siitä kaipaamaani inspiraatiota oman terassimme sisustamiseen. Kynttilät kuuluvat meidänkin terassille kesällä ja myös tulevana talvena, mutta kalusteiden valinnan kanssa olen pähkäillyt jo kauan. Tahdon nimenomaan rentoa ja illanviettoon sopivaa, ja teidän terassin kalusteet ovat juuri sellaiset. Toivottavasti löytäisin jotain saman tyylistä ensi kesäksi :)
    -Kate

    ReplyDelete
  25. emmi,
    voi kiitos kovasti!!:)
    Toivottavasti tulevaisuutesi puutarha tulee ylittämään kaikki unelmasi!:) Kiitos vielä - olen erittäin otettu ja iloinen jos kykenin inspiroimaan!:)

    Anonyymi,
    No oisko se ollut sitten chinchilla hiekka?!:) Koska nyt kun sanoit niin alko joku kello mun takaraivossa soimaan rajusti!?:D Kiitos kovasti tästä tiedosta!:)

    Kate,
    voi miten ihana kuulla että olet löytänyt täältä inspiraatiota ihaniin ja rauhallisiin (täten arvokkaisiin) hetkiisi!:) Toivottavasti unemien terassillenne löytyisi upeat sohvat!:) Onnea metsästykseen!:)

    ReplyDelete
  26. Onpa ihanan näköistä :) Onko Ranskasta?

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)