Saturday, July 25, 2009

More to come?

Tänä keväänä monelle on varmasti tullut tutuksi Balmainin armeijahenkiset takit. Niitä on näkynyt julkkisten päällä ja monet muut vaateketjut ovat yrittäneet niitä jäljitellä.

Mutta mistä on Balmain inspiraationsa saanut? Olisiko...

Tämä ei varmasti tule jäämään tähän. Legendan menehtymisen myötä odotan seuraavaa Jacksonin inspiroimaa mallistoa... But what could be next?
Sequin jackets?:)

I wish:D

7 comments:

 1. Jep minä odotan jakcson muotia myös kovasti ;)

  ReplyDelete
 2. kyllä sequin jacket on jo pinnalla - ollut vähän liiankin kauan.

  ReplyDelete
 3. siis noi on niin ihanan näkösiä noi takit ja vaikka kuinka itsekkin hjaluaisin kulkea tuommoinen takki pääällä niin en usko et ikinä tuun laittaa koska oikeestaa kaikki muoodit on just semmosia etttä vähän nuoremmmat esim just 14 vuotiaat ei vis käyttää koska yläasteella ei oikeestaa oo kauheen monia ihmisii ketä seurais muotia ;(

  ReplyDelete
 4. Himoitsen tommosta takkia ittelleni, mutta ei ole viime aikoina osunut silmään ostoksilla ollessa :>

  ReplyDelete
 5. mä en kyllä lämpee yhtään... :sh

  ReplyDelete
 6. Jannika,
  ihanaa, siellä on siis toinen fani?:)

  Anonyymi,
  ei niitä ainakana vielä suurien muotitalojen catwalkeilla ole vielä kovasti näkynyt enkä ole myöskään katumuodissa niihin itse törmännyt. Ehkä sitten tekemässä tuloaan?

  Anonyymi,
  uskallusta olla oma itsensä ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin. Jos sinä pidät noista takeista kukaan ei voi sinua niitä kieltää käyttämstä!:) ELi jos hyvän löydät niin päälle vaan!:)

  Alisa,
  mäkään en ole nähnyt tuollaisia missään!

  N,
  Kaikki ei voi pitää kaikesta!:) siksi onkin niin ihanaa että muoti on niin monimuotoista!:)

  ReplyDelete
 7. Heippahei, ihan asian vierestä: lähetin sulle sähköpostia (strictlystylemrsv@gmail.com) muutama päivä sitten koskien kampaaja-asiaa, oletkohan saanut sitä...? Ei mitään kiirettä vastaamisen kanssa, ajattelin vain että lähetän uudestaan jos lähetyksessä on tullut joku virhe :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)