Tuesday, July 28, 2009

Tilata vaiko eikö?

En ole ikinä tilannut vaatteita netistä.
En siis yhtikäs mitään.
Mutta silti mulle tulee asoksen uutiskirjeet ja nyt taidan tehdä elämäni ensimmäisen tilauksen sillä todella pidin näkemästäni - Coco Chanel tyylisistä neuletakiesta!
Eksyin tutkiskelemaan asosia enemmän ja löysin mitä ihanempia hameitakin!

Ehkä nyt ekaa kertaa rohkaistun, otan riskin, ja tilaan netistä ainakin tuon neuletakin. Itse vaan tykkään sovittaa, hiplailla kangasta ja katsella vaatetta joka kulmasta ennenkuin mitään ostan.

Moni muu täällä on varmasti asosista tilannut?
Kenelläkään positiivisia tai negatiivisia kokemuksia jaettavana?

36 comments:

  1. Oi toi neule on aivan IHANA! =) Tilaa ihmeessä. Mäkin ehkä voisin! :)

    ReplyDelete
  2. Oon tilannu Asokselta monen kertaa, ja ainoa hankaluus on ollut materiaalien kanssa. Eli olen kuvitellut kankaan olevan ohuempaa/paksumpaa, jne. Koot ovat pitäneet hyvin paikkansa, eli mittanauhalla mittailin ekan kerran ennen tilausta, ja sen jälkeen olen tilannut aina samaa kokoa. Toimituskin on suht nopea, ja normi paitatilauksen vitosen postikulut eivät ainakaan musta ole liikaa. Tilaan säännöllisesti ja tykkään!

    ReplyDelete
  3. Nuo hameet on näyttää erityisesti hyvältä!

    ReplyDelete
  4. Toi neuletakki tosiaan näyttää aika ihanalta. Itsekin olen tuhansia kertoja kuolanut Asoksen hameita, mutta jostain syystä kertaakaan ostoskoriin mitään ei ole päätynyt. Oon innokas näkemään, miten tuo neule istuu päällesi, joten kuvia varmasti siitä sitten, kun se tulee ;)

    ReplyDelete
  5. Tilausta odotellessa! En ole koskaan ennen tilannut Asokselta, mutta hyvää vain kuullut!

    ReplyDelete
  6. Hitsit löysin blogisi vasta nyt. Saat ehkäpä uuden lukijan!

    Missä päin maailmaa siis tällähetkellä asut?

    ReplyDelete
  7. HEips!

    Net a porterista on ainakin erittäin positiivinen kokemus, tulee ulkomailta ja ihan parissa päivässä siististi. HM:kin on tullut tilattua, eikä siinä sen kummmpaa, siinä kannattaa vaan ottaa kopioita, jos sendaa vaatteet / osa takaisin, ettei ne avaudu ;)

    ReplyDelete
  8. En ole kyllä koskaan Asokselta tilannut, mutta muuten kyllä netistä ja kuvastoistakin ja ennen ensimmäisiä tilauksia ajattelin myös, että en tule koskaan tilaamaan ilman, että näkee juuri materiaalinen ja pääse sovittamaan jne., mutta katalogeissa ja netissä vaatteet näkee ihan eritavalla kuin liikeessä. Sitä kiinnittää ihan eri tavalla huomiota kun kuin ehkä kaupassa, jossa on liikaa katseltavaa ja kokoajan joku toinen vaate vie huomion. Itse olenkin tehnyt netistä ja katalogeista todella paljon hyviä löytöjä ja löytänyt mieluisia vaatteita, koska itse kuitenkin harkitsen aina tarkkaan ennekuin tilaan, että tulisi mahd. vähän mitään turhia ja huonoja ostoksia (vaikka palauttaminen onkin usein erittäin helppoa, jos tuote ei satukkaan miellyttämään)
    Mielestäni on ihanaa, että netistä löytyy niin laaja valikoima erilaisia vaatteita, sillä aina edes täältä pääkaupunkiseudulta ei löydä hakeemansa, mutta sitten netistä löytää (:
    Kannustan siis ehdottomasti kokeilemaan tilaamista! Tuo neuletakki on meinaan kyllä upea ehdottomasti sinun tyylinen!!

    ReplyDelete
  9. Tilasin kuukausi sitten ekaa kertaa, mutta paketti ei ole vieläkään tullut. Lähetyskoodin sain asiakaspalvelusta, mutta sen matka katkeaa kahden viikon taakse. Asiakaspelvelusta ei mitään apua, jauhavat vain, että eivät voi auttaa, koska vika on kuljetuslafkassa. Kuljetusfirmaan ei voi soittaa (!), eivätkä he vastaa meileihin.

    Että näin :)

    ReplyDelete
  10. Mulla on Asoksesta vain positiivisia kokemuksia! Toimitus on yllättävänkin nopeaa ja nykyään postikulutkin tosi pienet. Ainoa pieni miinuspuoli tosiaan on se, ettei materiaalia pysty kuvasta aina kunnolla näkemään, eli joskus on tullut tilattua läpinäkyvä paita, kun on luullut kankaan olevan paksumpaa, mutta muuten tuotteet ovat aina kuvauksen mukaisia. Tilaa ehdottomasti! En ole koskaan palauttanut tuonne mitään, joten siitä en osaa sanoa, mutta luulisin senkin suht yksinkertaista olevan:)

    ReplyDelete
  11. Mäkään en oo tilannu IKINÄ MITÄÄN! Ahdistaa se mahdollinen palauttelu kun ei ole tosiaan päässyt hiplailemaan kangasta ja kokeilemaan sitä päälle. Mutta niin usein olen halunnut tilata, en vain ole saanut tilatuksi. Tilaa ehdottomasti toi neule, se on ihana. Mäkin haluan:)

    ReplyDelete
  12. Marie Keksi,
    TEIN SEN JUST!:D Elämäni ensimmäisen tilauksen ja mitä sitten....MOGASIN HETI:D Niitä lähti tulee 2 KAPPALETTA!!! (koska säädin mun sisäänkirjautumisen kanssa...) Nyt vaan yritin löytää jotain numeroa asokselle mutta ei löydy jotta voin pyytää niitä lähettää vaan yhen!!!:S
    Nyt soitin sinne kun kukaan ei maililla vastannu ja sain tietää että ne on tulossa jo...Pitää vaan toinen sitten palauttaa...

    SaraStellar,
    kiitos kovasti tästä rohkaisusta!:) Mä nyt tilasin ja onnistuin kuitenkin mogaamaan:D (ylemmässä kommentissa selitin mogani:D) Noh, toivottavasti palauttaminen on yhtä helppoa:D Tai sitten ehkä joku täällä haluaa ostaa sen jos itse koitan materiaalin hyväksi ja voin suositella eteenpäin:D

    Miss Nami,
    no aijaa!:D Ihanan naisellisia!:D Sinänsä erikoinen toteamus multa HAMEISTA:D:D

    Alisa,
    no mä nyt tilasin vahingossa kaksi joten jos mä koen neuletakin materiaalin hyväksi niin mun kautta on mahdollista ostaa sit varmaan se samainen takki jos joku haluaa:D Muuten pistän sen takaisin palautuksessa.

    anis,
    mulla hieman sama. Jännityksellä nyt odotan...

    Anonyymi,
    no heippa!:) Mä olen niin pahoillani, mutta en uskalla kertoa itsestäni täällä paljoa mitään henkilökohtaista. En edes asuinmaatani:( Olen kovin pahoillani varovaisuudestani ja toivottavasti ymmärrät?:)

    Mansikka Sport,
    kiitos tiedosta!:) Ikinä en ole tosiaan mistään tilannut joten toivotaan että tän mun ensimmäisen mogan jälkeen (ekassa vastauksessa tossa ylhäällä selitin mogani) toimitus sujuu hyvin:D

    Anni,
    no mä nyt tilasin ja mogasin heti!:D Tilasin neuletakkeja kaksi yhden sijasta!!?:D Kuinka mä voin olla näin käsi!!!!? Toivotaan että palautus on tosiaan helppoa jos kukaan täällä ei sitä halua multa ostaa jos koen matskun hyväksi.
    Tosiaan...Mä olen juuri se ihminen joka nyplää vaatetta ja kokeilee ja kokeilee ennen ostoa. Nyt jännittää aika paljon:D

    Anonyymi,
    et oo tosissas?! Pitäähän asoksen olla vastuullinen toimittajastaan!!!! Nyt pisti vihaksi sun puolesta?! Kuinka ne voi olettaa sun tekevän mitään jos siihen kuljetusfirmaan ei saa yhteyttä?! Nyt joku on pahasti vialla. Soita sinne asokseen taas ja uhkaile huonolla medialla (blogeissa voit mainita:D) ja sano että otit jo kuluttajaasianmieheen yhteyttä!
    Kauhee. Toivottavasti mun ekasta tilauksesta ei nyt tuu fiasko:S

    Sini,
    mä nyt tilasin sen neuletakin ja MOGASIN:D Tilasin kaksi yhden sijasta:D:D:D Joten toivotaan että se palautus on tosiaan helppoa:D Ehkä täällä joku haluaa ostaa sen jos mä itse koen sen materiaalin eka hyväksi?:D

    Lilya,
    Mä nyt tilasin sen!:D JA hitto - mogasin heti!:D Niitä neuleita nyt tulee kaksi yhden sijaan?! EI piru vie:D:D:D Kuinka mä onnstuin?! no - toivotaan että se palautus on yhtä helppoa ja sekin tulee heti ekaksi kokeiltua:D ellei joku halua sitä täällä ostaa:D

    ReplyDelete
  13. Olen tilannut, ja todella tyytyväinen :) Asos toimittaa vaatteensa suhteellisen nopeasti sekä varmasti :)

    ReplyDelete
  14. Asokselta olen tilannut ja sieltä on ainoastaan positiivisia kokemuksia. Eli tilaa vaan nuo neuleet ja hameet oli tosi nättejä. :)

    ReplyDelete
  15. Kannattaa kirjautua sisään Asoksen sivuille, koska sieltä pystyy seuraamaan omaa tilaustaan. Jos eivät ole vielä lähettäneet tilaustasi niin voi olla että pystyt perumaan sen toisen neuleen!

    ReplyDelete
  16. Heippa!

    Itsekin olen ollut aika arka noiden nettitilausten kanssa, mutta kokeilin muutama viikko sitten sellaista kuin Look Fantastic-nettikauppaa ja tilasin ihan kokeilun vuoksi sieltä Clarinsin aurinkovoiteen ja Redkenin shampoon ja perille tulivat muutamassa päivässä ilman ongelmia :)
    Toivottavasti tilauksesi tulee hyvin perille :)
    -Jane

    ReplyDelete
  17. emmi,
    hienoa kuulla!:) Toivottavasti omanikin tulevat nopeasti ja vaivatta:)

    Anonyymi
    Mä tilasin jo nyt neuleen ja yhden hameen:) Toivottavasti tulee pian:)

    Sini,
    Minulla on tili siellä ja yritin kaikkeni siellä paketin seurannassa löytää mistä vaihtaa sitä määrää mutta ei vaan pystynyt!:S Tosiaan soitin sinne ja ne sanoi että ei pysty enää perumaan joten nyt vaan odotan kahta neuletta:S Tein asiasta postauksen, julkaisen sen vielä huomenna:)

    ReplyDelete
  18. Toi neuletakki on upea! Täytyykin käydä kurkkimassa Asoksen sivuilla, mitä muuta sieltä kenties löytyisi. Kerro sitten, miten lähetyskuvio meni ja oletko tyytyväinen!

    ReplyDelete
  19. Aivan iiiiihania hameita :)
    Tahtoo! :)

    ReplyDelete
  20. Teea
    NO MÄ TILASIN SITÄ VAHINGOSSA KAKS!!:D Jos se on hyvä niin osta se suoraan multa!:D Niin mun ei tartte lähettää takas:D

    Edna
    No eiks oo!:D Yhen tilasin:D Paljastan myöhemmin;)

    ReplyDelete
  21. Itse olen tilaillut sieltä ja olen ollut tosi tyytyväinen. Tuotteet tulevat tosi nopeasti, ainut vaan, etten tilaa isoja paketteja kerralla kun postikulut ainakin tänne suomeen pompsahtaa jos painoa on paljon (tai näin olen käsittänyt).
    Joistakin paidasta kokoni on 6 ja toisessa 8, katson vähän sitä paidan mallia niin tiedän mikä on omalle ruuminrakenteelle paras koko.
    Alaosia tai mekkoja en ole uskaltanut vielä tilata...vaikkas kovasti himottaisikin!

    ReplyDelete
  22. Tosi kivan näköisiä oli noi
    mä tykkäsin tosta lyhyesta neuletakista:)

    Toiv. tulee hyvin perille ja saat palautettua toisen!.

    Jamelia

    ReplyDelete
  23. Ihana toi musta hame, jossa on kulta"reunus" vyötäröllä!

    ReplyDelete
  24. Tuo neuletakki kiinnitti minunkin huomioni tuossa viimeisessä uutiskirjeessä! Minua vain epäilyttää tilata se, koska materiaali on 50% akryyliä.

    Olen tilannut Asokselta muutamaan kerran. Tässä tiivistettynä kokemukseni:

    + Koot pitävät paikkansa kun otin itsestäni mitat. Eli kokoa 8 olen itselleni tilannut, kun Suomessa yleensä XS esim. H&M:n vaatteissa.
    + Toimitus ripeää. Aina alle viikossa tullut paketti
    + Toimituskulut OK
    + Kertaakaan ei ole paketti kadonnut matkalla
    + Maksu onnistunut helposti ja turvallisesti Visa Electronilla

    - Hutiostoksia on tullut, kun tuntuu siltä, että vaatteet on tarkoituksella kuvatta näyttämään paremmilta kuvissa. Minunkin on tullut ostettua ihan läpikuultava harsomaisen ohut toppi, vaikka kuvassa mallin päällä näyttä ihan kunnon puuvillalta
    - Myös vaatteiden värit on ollleet pari kertaa ihan muuta kuin mitä kuvasta ja värinnimestä olisi voinut päätellä
    - Huonoin puoli Asoksessa on tuotteiden palauttaminen!! Palautuksesta aiheutuneet postikulut pitää nimittäin maksaa itse. Tuotteen hinnan verran on kuitenkin aina palautettu alle viikon sisällä tililleni.
    - Koska noi palautuspostarit voi nousta melko korkeiksi on vähän riskipeliä tilata isoa ja painavaa kasaa vaatteita, jos joutuukin palauttamaan suuren osan.

    ReplyDelete
  25. Ihania hameita!! Mä olen tilannut hm:ltä ja ellokselta, mutten mistään ulkomailta. Kovin tekisi mieli laittaa noi hameet vaikka heti tilaukseen..

    ReplyDelete
  26. Aivan ihana sinun bannerisi ja olet niiin kaunis.

    hei yksi kysymys, syötkö tai oletko syönyt jotain epillereitä? jos niin minkä nimisiä?

    kiiitos paljon.

    ReplyDelete
  27. Tuo tilaamasi neuletakki on niin chic! Voisin kuvitella sen omaankin vaatekaappiini! Muutenkin tyylisi vastaa ällistyttävän paljon omaa makuani... :)

    ReplyDelete
  28. Voi voi voi... Jostain syystä on nyt pakko tulla avautumaan.

    Luen tosi paljon muoti- ja lifestyle-blogeja ja ihastelen äärimmäisen kauniita nuoria naisia ja heidän uskomattomia tyylejään...ja silti en ikinä ole ollut kellekään kateellinen. Nyt kun törmäsin tähän blogiin, tunsin ensi kertaa kateuden piston! Emme edes ole kanssasi samantyylisiä (vaatetus, sisustus) ihmisiä, mutta silti vaikutat blogisi kautta jotenkin täydelliseltä: ulkonäkösi, tyylisi, asuntosi...ja ennen kaikkea tähän päälle vielä uskomattoman ihana luonne! Et vaikuta yhtään neuroottiselta perfektionistilta, joka kaiket illat asettelee verhojen laskoksia viivottimen kanssa tai ylimieliseltä hienostoneidiltä, joka haluaa tuntea itsensä paremmaksi kuin muut. Vaikutat ihan huipputyypiltä!

    Se sen täytyy olla, että sulla on koko paketti kasassa; olet itsesi joka asiassa ja jokainen asia on upea. Vaikken haluaisi vaatteitasi tai asuntoasi, vaikutat juuri sellaiselta naiselta, jota nykymaailmassa eniten ihaillaan. Ja musta on todella todella upeaa, että kaiken tuon "täydellisyyden" keskellä pystyt olemaan ylpistymättä, suhtautumaan itseesi terveellä tavalla ja kohtelemaan lukijoita todella huomioonottavasti ja välittävästi.

    Tietystihän tämä on vain blogi, ja siinä on varmastikin tarkoitus hyväntuulisesti kertoa hyvistä asioista elämässäsi, eikä valittaa niistä huonoista. Jatka siis samaa rataa, mutta ehkä joskus voisit laittaa kuvaa vaikka hoitamattomista varpaankynsistä, jottei meille muille tulisi niin älyttömiä suorituspaineita olla yhtä täydellisiä.... :D

    Joka tapauksessa, kiitos upeasta blogista ja kaikkea hyvää! :)

    ReplyDelete
  29. Inna,
    Hyvä kuulla!:) JA kiitos noista vinkeistä painon suhteen! Mä sain viestin että jos tilaa enenmmän kuin 85punnan edestä niin kuljetus on ilmainen?:) Kuulostaa hyvältä:)
    Mä tilasin yhen hameenkin:D Oon ollu tosi rohkea:D Katotaan mitä siitä tulee...jääkö viimeiseksi kerraksi:D

    Jamelia,
    mä tykkäsin molemmista mutta päädyin sitten tohon pidempään. En tarkalleen tiedä miksi:D Toivotaan tosiaan että paketti on pian perillä ilman suurempia ongelmia...Varmasti kerron teille kaikille kohtaloni:)

    Anonyymi,
    Eiks ole!:) Mä nimittäin tilasin senkin!!!!:)toivottavasti näyttää munkin päällä toi hame tolta:D

    Kirsi,
    oi että. You know your stuff ha?:D Toivottavasti matsku on nyt tarpeeksi hyvä...Kiitos ihan hirmuisesti tästä erittäin tarkasta analyysistä! Mulle itsasiassa sanottiin että ne laittaa mulle mukaa postikuoren ja -merkin jossa vois palauttaa sitten sen toisen paidan mikäi tarvis? ELi ei siis pitäisi itse maksaa? Tiedä häntä. Onneks muutama ihana on jo tarjoutunut sen multa ostamaan joten ehkä selviä tällä kertaa palautus härdelliltä:D
    Mutta huolestuttavaa toi jos ei väritkään joskus pidä paikkaansa! Toihan on asiakkaiden harhaanjohtamista! (mä oon aina taistelemassa kaikesta jos koen vääryyttä:D) ps.harrastuksiin kuuluu kuluttajasuojalain lukeminen:D:D Ihan törkeen hyödyllistä tietää!:D
    Kiitos vielä kovasti siitä että annoit mulle näin paljon aikaasi ja jaoit kanssani tärkeät tiedot! Oikein hyvää kesää sinulle!

    Riikka
    joo mulla kans on ihan hirvee himo hameisiin ollu viimeaikoina. Hennesillä on kans nyt tuollainen liila tulip-hame myynnissä kaupoissa. Harmittaa kovasti kun jätin yhden rekkiin roikkumaan. Olisi pitänyt hankkia:(

    Anonyymi,
    kiitos hirmuisesti kauniista sanoistasi! Mutta on todettava että kauneus on katsojassa, joten kertoo enemmän sinusta kuin minusta tämä kaunis kommenttisi:)
    Ikävä kyllä en uskalla paljastaa e-pillereideni nimeä, koska olen ostanut ne täältä asuinmaastani ja ne taitavat olla vaan paikalliset?! EN ole varma, mutta jotenkin koen tuon olevan myös hyvin henkilökohtainen kysymys ja yritän pitää itseni yksityishenkilönä täältä pois. Toivttavasti ymmärrät, sillä sinunaisien ihanien ja asiallisten kommentoijien kanssa kun olisi kiva jakaa enemmänkin. Pahoitteluni.

    Terhi,
    mäkin ihastuin siihen heti!:) Asosnilla on niin eikun tilaamaan!:) Ihanaa että tänne on eksynyt nuoria naisia joilla on sama maku!:) Se tekee tästä harratuksesta niin paljon mielenkiintoisempaa kun voi olla vuorovaikutuksessa!:)

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. Laura,
    Ensinnäkin kiitos nyt erittäin kauniista kommentista ja ajastasi.
    Toiseksi nämä kauniisti asetellut sanasi kertovat niin paljon enemmän sinusta kuin minusta. Kateus kun on erittäin normaali tunne, mutta mikä meidät erotta on se kuinka sen käsittelemme. Jos sinä kerran kykenet kirjoittamaan minulle "kateellisena" näin upeasti ja kauniisti, kertoo se siitä että sinulla on asiat hyvin. Olet onnellinen elämääsi ja itsesi kanssa. Voiko periaatteessa enempää toivoa?
    Nämä asiat mitä blogissani esitän ovat ihan täysin pintapuolen juttuja eivätkä tosiaan saa näytellä sen suurempaa roolia elämässä. Ne ovat niitä arjen pieniä iloja, jotka sitten antavat sitä pientä boostia, jotta jaksaisi tavoitella niitä elämän oikeita ja suurempia haasteita.

    Ja juuri kuten sanoit. Tämä on vain blogi, ja täällä on tarkoitus puhua vaan niistä ihanista ja kevyistä pienistä asioista. Idealla: Spread the joy ja toivoa että naisellisuuden kautta nuoret naiset oppisivat olemaan paremmin sinut itsensä kanssa ja täten hyväksymään itsensä (ja toiset) sellaisina kuin ovat. Positiivisuus kun kantaa pitkälle ja vaikuttaa ihan kaikkeen. Eli paljon on haaveita tällä mun pienellä blogilla:D:D

    Vaikka moni mun läheisistä vertaakin minua järjestelmälisyyteni takia Frendien Monicaan, niin en minä täysin neuroottinen ole:D Itselle pitää osata nauraa:D Uskon vahvasti siihen että kaikille on jaettu yhtä paljon hyviä ja huonoja puolia - kyse on vain siitä miten ne päättää hyödyntää. Toinen kun saattaa olla parempi matikassa ja toinen sitten erittäin empaattinen ja osata helposti laittaa itsensä toisen kenkiin. Molemmat erilaisia lahjoja, mitä tulee hyödyntää oikein.

    Joten siinä ajatusmaailmani perusta:D
    Olikohan tässä nyt mitään järkeä?:D

    Loppuun nyt sanon, että uskon kaiken olevan mahdollista jos sen eteen on valmis näkemään vaivaa. Toivon että muutkin uskaltaisivat uskoa itseensä ja rohkeasti uskaltaa tavoitella niitä villeimpiäkin unelmiaan. Elämä on niin paljon miellyttävämpää kun sitä keskittyy itsensä kehittämiseen eikä siihen mitä toisella on ja itsellä ei.

    Kommentistasi päätellen sinä kuulut näihin ihmisiin. Sillä jos et olisi "paketti kasassa:)" niin et varmsti olisi kyennyt tuottamaan näin kaunista tekstiä täysin tuntemattomalle ja piristämään minun päivääni. Tällaiset kommentit, joihin on selvästi pistetty aidosti ajatusta, ovat niin koskettavia. Kiitos sinulle vielä ihan hirmuisesti näin kauniista kommetista!:)

    ps.kirjoittaa tyttö jolla on ihan älyttömän rumat varpaankynnet, joille ei ikinä jaksa tehdä mitään!!!:D
    kaikkea hyvää sinulle!

    ReplyDelete
  32. En kyllä todellakaan tajua miksi et "uskalla" kertoa asuinmaatasi, luuletko että oudot stalkkerit hyökkäävät sinne etsimään sut käsiinsä pelkän MAAN perusteella? Että lukijat tekevät joukkorynnäkköjä ko. maahan?

    ReplyDelete
  33. anonyymi,
    hieman ristiriitaista että vastaava kommentti tulee ihmiseltä joka ei edes uskalla kommentoida nimimerkillä... Olen oppinut läksyni, enkä enää tee sitä virhettä että kertoisin itsestäni liikaa. Tiedät varmaan itsekin että johtopäätöksesi ovat naurettavia:) Kaikki jotka minut tuntevat ja lukevat toista blogiani tietävät juuri miksi en maatakaan voi kertoa. Miksi minun muutenkaan pitäisi asuinmaani täällä kertoa kun en kerro muutenkaan mitään elämästäni? Joten mitä väliä asuinmaani paljastuksella on sinulle muuta kuin tyydyttää joidenkin uteliaisuus? Olen tarkoituksella rajannut tämän blogin käsittelemään vain tiettyjä asioita:) Tietämättöman on usein vaikea ymmärtää;)

    ReplyDelete
  34. Mangolta tilattaessa ainakin se hyvä puoli, että tuotteet voi palauttaa ihan mihin tahansa Mangon myymälään (ainakin Suomessa) :)

    ReplyDelete
  35. Olenpa iloinen, että otit mun kommentin noin hyvin vastaan. :) Toisaalta en mitään muuta sulta odottanutkaan! Aluksi vaan kateuden pistos tuntui aika piikikkäältä, ja nyt ehkä ymmärrän paremmin niitä anonyymejä, joiden on pakko löytää toisesta jokin heikko kohta ja päästä iskemään siihen... Itse kun huomasin, ettei sulla edes tunnu olevan mitään heikkoa kohtaa, tunnut niin mahtavalta persoonalta, että eihän sua kohtaan loppujen lopuksi edes voi olla mitään negatiivisia tunteita! :D Mutta silti sait aikaan sen verran suuria tunteita, että heti blogisi ensimmäisen selauskerran jälkeen piti jättää pitkä kommentti. Se on aika harvinaista. Olispa vaan hienoa, jos kaikki malttaisivat miettiä mistä se kateudentunne kumpuaa ennen kuin lähtevät purkamaan ikävää oloaan siihen kadehdittavaan...koska kateushan kertoo siitä, että toisessa on jotain kehuttavaa, ei haukuttavaa! :D

    Upeaa, että oot ihan oikeesti ajatellut tätä bloginpitoa, sen seurauksia ja miten voit sillä vaikuttaa ympäristöösi. Oot kyllä ehdottomasti hyvä roolimalli, joten keep up the great work! :)

    ReplyDelete
  36. Ma tilasin just paketin alevaatteita asokselta kun suomen reissulla ei mitaan tarttunut mukaan, paketti oli perilla paivassa (ennen kun tuli comfirmation maili) ja itse palasi suomesta ja kaikkeen olin tyytyvainen. tilasin just tollasen minihameen kun toi lila on paitsi musta missa on vyo.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)