Monday, July 20, 2009

I love shorts


Enpäs ole ennen käyttänyt väriä shortseissa. Nyt on sekin seikka muutettu!:)
Valkoinen toppi: H&M
Vyö: Beamhill? en muista.
Shortsit: H&M
Kengät: Jimmy Choo
Laukku: Gucci
Puinen käsikoru: Purple

24 comments:

  1. Upee kesäinen asu ja mahtava makkari! :O :)

    ReplyDelete
  2. tosi kaunis asu, kuten sulla aina:)

    ReplyDelete
  3. oih, noi kengät aiheuttaa pientä kateutta kyllä nyt!:)

    ReplyDelete
  4. Sopii sinulle tosi hyvin tuo väri :) Ja tuo laukku on ihana!

    ReplyDelete
  5. Anonyymi,
    kiitos ja kiitos!:)

    asma,
    voi kiitos kovasti:) Kiva että jaamme samanlaisen maun:)

    Anonyymi,
    Äh, kengät ne vaan on. Ihan turhaan kateutta mietit (vaikkakin se on hyvin normaali tunne mutta jonka sinä osaat purkaa terveellä tavalla:)). Ihana huomata että olet selvästikin onnellinen nuori nainen:) Siinä vasta onkin kadehtimisen aihetta:)

    ReplyDelete
  6. Tykkään kovasti, kun listaat vaatteidesi ostopaikat, vaikka ymmärrän kyllä kantasi ja pointtisi niiden listaamatta jättämiseen. Musta on kuitenkin kiva seurata mihin toiset panostaa ja miten hyviltä edullisetkin vaatteet näyttävät kunnollisten asusteiden kanssa.

    ReplyDelete
  7. Sohvi,
    kiitos kovasti!:)

    ninni,
    kiitos tästä kommentista. Kiteytit tähän juuri sen ainoan syyn miksi päätin hetken näitä vaatteita listata. Kun panostaa laatuun jossain jutuissa, saa yleisilmeessä ihmeitä aikaan ja nuo laadukkaammat tavarat säilyvät oikein käytettynä ja hoidettuna vuosikymmenet. Ihanaa että sinä mietit samoin:)

    ReplyDelete
  8. Voi kuinka nätit shortsit, näyttää upealta tumman tukan ja rusketuksen kanssa! :) Pidän tyylistäsi ja ajatusmaailmastasi hurjasti: kaunista, tyylikästä mutta simppeliä. Tietyissä asioissa kannattaa panostaa laatuun ja musta on kiva huomata että sijoitat merkkeihin fiksusti! Laadukkaat kengät, laukut ja ajattomat/juhlavaatteet ovat vähänkuin investointeja kun pysyvät hyvinä niin pitkään. :)

    Minkähän pituinen mahdat noin suurinpiirtein olla, vai meneekö liian henkilökohtaiseksi? Olet kovin terveen ja kauniin näköinen nainen ja tästä blogista oikeen huokuu miten nautit elämästäsi ja naisellisuudesta! Kiitos tästä, tätä on aina mukava lukea. :)

    ReplyDelete
  9. Ihanat shortsit! Sulle sopii kyl muutenkin kaikki shortsit hirmu hyvin. Näyttää ruskettuneen ihon kanssa toi väri tosi kivalta. :)

    ReplyDelete
  10. Ihana asu, kuten kaikki muutkin asusi. Ajattelin muuten, että voiko toista blogiasia alkaa mitenkään lukemaan? :)

    ReplyDelete
  11. näyttäisit hyvältä vaikka jätesäkki päällä mutta noissa vaatteissa varsinkin tosi kauniilta! :)

    ReplyDelete
  12. Ihanan kesäinen väri tuo ja sopii sinulle mainiosti :)

    ReplyDelete
  13. Ihana asu, varikkaat shortsit on tosi kivat! kengat sopii asuun loistavasti. :)

    ReplyDelete
  14. Olen menossa piakkoin naimisiin ja olisikin ihana kuulla kaltaiseltasi tyylitaiturilta mahdollisia hyviä vinkkejä sitä suurta päivää varten.. (ymmärsin jostain kirjoituksestasi, että olisit naimisissa). Tietenkin päivälle on varattu ammattikampaaja sekä meikkaaja, mutta olisi kiva kuulla jos osaisit kertoa jotain kullanarvoisia kauneusvinkkejä tälle morsiamelle :) Kiitos jos haluat vastata!

    ReplyDelete
  15. Anonyymi,
    kiitos nyt ihan kauheesti todella ihanasta kommentista! Niin ihanaa huomata että täällä niin moni miettii samoin. Ja uskon kovasti että kasvava määrä nuoria naisia tulee tekemään Suomessakin samoin. Kunhan tää naisille langetettu "turhamaisuus" hyväksyttäisiin laajemmin naisellisuudesta nauttimisena:)
    Pituuden voin vielä kertoa, varsinkin kun on kyseessä todella ihananoloinen kysyjä:) Olen 171 tai 172cm. En ihan varma enään. On viime terkkarikäynnistä jonkin aikaa:D Pidän kovasti sanonnasta Carpe Diem ja live life to the fullest, niin sitä voi löytää onnen liikaa vaatimatta. Ei se määränpää vaan matka!:) Itse olen onnellisimmillani tavoitellessani tiettyjä itseasettamiani määränpäitä. Vaikuttaa siltä että siellä on toinen matkasta nauttija?:)

    Mona,
    kiitos hirmuisesti:) En ikinä ole kokenut että mulle sopisi shortsit mitenkään hirmu hyvin joten olen hyvin otettu sanoistasi!:)

    Anonyymi,
    tällä hetkellä suuren suosion takia en ole ikävä kyllä ottanut lisää lukijoita toisen blogini puolelle. Mutta kun tämän lopetan, otan kyllä vastaan pyyntöjä ja otan mukaan sellaiset kysyjät, jotka kertovat myös aidosti itsestään:)

    Sanni,
    voi kiitos nyt kovasti, vaikka itse en kuitenkaan samaan usko:D Olet hyvin herttainen että noin sanot:) Kiitos sinulle, sillä kauneus on katsojassa!

    Piijuli,
    kiitos kovasti. Persikka kuuluu lempiväreihini:)

    madison,
    kiitos hirmuisesti:) Ehkä uskaltaa toistekin näissä erikoisen värisissä shortseissa lähteä ulkoilemaan:D I love those shoes...:)

    Anonyymi,
    oi voi kiitos hirveesti kauniista sanoista vaikka tyylitaituri onkin vielä hieman hakusessa itsellä:) olen hyvin otettu jos sinä pidät tavastani pukeutua:)
    Kyllä, muistat oikein, olen naimisissa:)
    Apuva...Mäkin luotin ihan vain omaan luottokampaajaani joka teki myös meikkini päivälle. Sain onneksi nauttia siitä että olin aivan erinomaisissa käsissä. Ehkä lahjakkain nainen ikinä jonka taitoihin sain tärkeänä päivänä nojautua:) Mutta mä menin ainakin teemalla että luonnollinen on kaunista. Mulla oli hyvin luonnollien meikki ja yksinkertainen puku. Tosin seremoniassa oli huntu ja panta pitelemässä sitä kiinni, mutta aika pelkistetysti menin:) Hiukset olivat puoliksi kiinni. Joten ainut neuvo jonka sinulle annan on että teet juuri niin mikä sinusta hyvältä tuntuu ja luulet pitäväsi niistä kuvista vielä vuosikymmenienkin päästä!:)
    Ihanaa hääpäivää ja niiden ihanaa suunnittelua sinulle!:)

    (ps.itse kävin muuten iho hoidoissa kosmentologilla pariin kertaan ennen suurta päivää, mutta muista käydä hyvissä ajoin ennen häitä, ettei käy mitään ylläreitä. kaunis ja hyvinvoiva iho on minusta hyvän meikin perusta!:))

    ReplyDelete
  16. Löysin juuri blogisi. Tämä on juuri sellaista kevyttä luettavaa jota olen etsinytkin. Luin juuri vanhempia tekstejäsi ja itse olen sitä mieltä tuosta vaatteiden merkkijutusta, että enemmän asuista on tarkoitus inspiroitua entä kopioida täysin. Itse tykkäsin aikaisemmasta tyylistä enemmän, jossa saatoit mainita muutamia juttuja nimeltä mistä pidät mutta ei ole luetteloitu niinkun uusimmissa teksteissä.

    ReplyDelete
  17. Onpas ihanan raikas asu. Shortsejen väri on tosi kiva ja sopii just sun rusketukseesi. Sopii todella hyvin sulle kyllä. Ja kengät kengät kengät... Aivan ihanat! Loistava blogi muutenkin:)

    ReplyDelete
  18. tää asu pysäytti mut. ei tästä muuta voi sanoa ku että IHANA ! :)

    ReplyDelete
  19. Tanja,
    olen kanssasi täysin samaa mieltä. Sain niin paljon kuitenkin asiasta kyselyitä että tein oman äänestykseni ja tosiaan reilu 77% halusi että sen teen. Kunnioitan nyt enemmistöä hetken, ja sitten jätän sen taas pois koska se kylvää ihan turhaa kateutta joihinkin ihmisiin. Mikä on täysin turhaa. Asusteita ne vaan ovat.
    Mutta kiitos siitä, että sinä sanoit ääneen mielipiteesi (jonka jaan kanssasi), sillä tämä käytäntö tulee pian loppumaan.

    Mariella,
    Voi kiitos kovasti. Itse pidän niin kovasti persikasta:) Jo vuosien ajan:)
    Lähestulkoon samanlaisia sai Zarasta joten sinne vaan!:)

    ciro,
    kiitos sinulle taas kovasti. Olet ihana:)

    ReplyDelete
  20. Ihana asu, shortsien väri näyttää hienolta upeaa rusketustasi vasten!

    Oletko muuten harkinnut vaatteiden merkkien listaamista siten, että listaisit vaikka vaan uudet vaatteet/sellaiset jotka olet hiljattain ostanut? Esimerkiksi pari postausta sitten mainitsemasi ja näissäkin kuvissa näkyvä H&M:n toppi on hyvä esimerkki asiasta. Olen etsinyt samantyyppistä jo jonkin aikaa ja mielestäni on kiva saada blogeista vinkkejä, että mistä niitä pitkään etsittyjä vaatteita saattaisi löytyä. Ymmärrän kyllä hyvin pointtisi, että et välttämättä halua kaikkia listata.

    ReplyDelete
  21. Oih, once again: love the colour! :)

    Täytyy muuten sanoa, että aivan mahtavaa kun vastaat KAIKKIIN kommenteihin ja vieläpä kiitettävän nopeasti. Se varmasti kannustaa kommentoimaan. Itse en ainakaan vaivaud kommentia antamaan sellaisissa blogeissa, missä bloggaria ei tunnu kiinnostavan vastaaminen.

    ReplyDelete
  22. Noi sun persikkaiset shortsit on tosi kivat ja pirtsakat ;)

    ReplyDelete
  23. Katri,
    pian jatkan taas siihen malliin kuin ennenkin. En enää jatka tätä listaamista. Jos minulta haluaa tietää jonkun vaatteen ostopaikan niin minulta voi aina kysyä:)
    Jos koen tarpeelliseksi jostain vaatekappaleesta erillisesti mainita niin sen kyllä teen:)
    Kiitos vielä kivasta kommentista!:)

    T,
    Once again - so do I!:)
    Kiitos kovasti tästä huomiosta. Kaikille asiallisille kommentoijille vastaan varmasti jos vaan kerkeän, sillä tämä vuorovaikutus on mun mielestä tän blogin pitämisen parhaita puolia. Tosin kaikki "rich bitch" tyyliset kommentit jätän sitten kokonaan julkaisematta:D Sillä what's the point?:) Kiitos sinulle että jaksat täällä aina käydä kantamassa kortesi kokoon!:)

    Mansikka Sport,
    Voi kiitos kovasti:)

    ReplyDelete
  24. ihana tyyli sulla kieltämättä. vähä oot muuten pitkä noilla korkkareilla:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)