Monday, July 20, 2009

Sequin jacket

Rakkaan ystäväni Bellagion blogista bongasin nämä uudet kuvat Cherylistä ja hänen paljettitakistaan.
Itsekin olen viime aikoina haikaillut kimaltelevan takin perään (harkka mikä harakka..:D), mutta tosin eräästä toisesta julkkiksesta inspiroituneena.
Nimittäin kenestä muustakaan nyt kuin Michael Jacksonista!:)

Cherylin takki on Les Chiffioners nimisen merkin tekemä. Kyseisen takin saa ostettua net-a-porterista hintaan 488e.

Itse etsin vielä hieman löysempää mallia - ja mustana kiitos!:)

...ja sitten vielä jostain valkoinen hanska...:D

6 comments:

 1. H&M:llä oli sellaisia mustia ja vielä vähän löysempiä sequin jacketteja jos ei halua tuhlata niin paljon ;)

  ReplyDelete
 2. Anonyymi,
  hei kiitos kovasti avusta! Mä olen itseasiassa nähnyt niitä liivejä ja hypistellytkin niitä!:) Tosiaan, paljettinentakki ei tosiaankaan saisi maksaa pariakymmentä euroa enempää koska siihen kyllästyy kuitenkin nopeasti eikä sitä kauhean monessa tilanteessa pysty käyttämään. Voi tosin olla aika haasteellista etsiä paljettitakkia tuohon hintaan:)
  Kiitos vielä!

  ReplyDelete
 3. kiva blogi sulla :)
  Kuinka pitkä muutes oot? Ja miten pysyt noin hoikkana, ja miten paljon liikut päivässä? :)

  ReplyDelete
 4. Anonyymi,
  Kiitos:) Olen sellaiset 171cm.
  Juoksen pitkiä lenkkejä lähes päivittäin ja kotona teen jumppapallon, kuminauhan ja bosun kanssa lihastreeniä:) Niistä yritän ehtiä tekemään postauksen in the near future:)Ja saa nähä miten kuvaaminen onnistuu:D

  ReplyDelete
 5. Blogisi on kyllä hyvin tehty! Kuvia on sopivasti ja tekstit ovat kiinnostavia. Mielestäni tämä on PALJON parempi bolgi, entä esim.givewingstomylife. Tässä on paljon enemmän asiaa entä tuossa ns"muotibologissa" joka ei sitä ole mielestäni ollenkaan! Hyvin kirjoitat muodista ja siitä miten jokainen voi poimia omat juttunsa muodista ja olla silti yksilölinen. Itse tykkään yhdistellä myös parempilaatuisia asusteita, kenkiä ja vaatteita vaikka Gt vaatteiden kanssa. Tyylistäsi tulee mieleen lauren Conrad, juurikin tuosta laadun yhdistämisestä halvempaan muotiin. Itse olen myös LC suuri fani ja hän on kyllä todellinen innoittaja pukeutumisessa varmasti monelle.

  ReplyDelete
 6. Anonyymi,
  kiitos ensinnäkin hyvin paljon kauniista sanoistasi:) Tuohon minä pyrin ja olen todella iloinen jos se joillekin välittyy:)
  Itse pidän kyllä kovasti tästä Lauran blogista. Minusta hän on ihanan persoonallinen ja siinä mielessä muodikas että on juuri niin omalaatuinen eikä välitä ns"mainstreamista". Hän luo - ei seuraa muita:) Hän on enemmän ehkä sitten tyylibloggaaja!:)
  Siinä mielessä nämä blogit ovat aivan ihania että täällä tosiaan löytää blogeja joka makuun:) Olen kovin otettu jos sinä pidät minun tavastani:)
  Kuten ilmaisit, se merkki ei ole se tärkein, vaan juuri se että itse pidät siitä. Pienillä laadukkailla jutuilla saa tosiaan ihmeitä aikaiseksi. Ei sitä tarvitse olla päästä varpaisiin merkkituotteita että asu näyttäisi hyvältä. Jotkut osaavat tehdä sen ilman mitään "laadukkaampia" tuotteita!:) Taito sekin!:) Ja liian usein taas näkee näitä joilla rahaa löytyy, mutta sitten tyylitajua ei niinkään. Kukin tavallaan - onhan sekin tyyli!:) Kiitos vielä aivan ihanasta kommentista:) Oikein hyvää kesää sinulle:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)