Wednesday, July 22, 2009

Grey blazer

Ja boyfriend blazereilla jatketaan!:D
Chictopian kuvat saivat minut hamuamaan harmaata...
Vaikka vielä pitäisikin vaan nauttia kirkkaista väreistä ja niiden loistosta, koska pian taas pitkä kylmä syksy on täällä.

Hankin mustan blazerini kanssa samaan aikaan myös harmaan vastaavan Zarasta.
Kokeilin sitä vasta päälle eri värien kanssa.
Itse pidän kovasti harmaasta yhdistettynä vaalean keltaiseen, punaiseen, vaaleanpunaiseen tai sitten vaan ihan perus mustavalkoiseen.
Kuvista näkee että mun kuvauspaikka sisällä sateen yllättäessä on vielä hieman hakusessa:)

En ole varma tästä yhdistelmästä vaikka väreistä pidänkin. Joku keltainen tuubimekko olisi ehkä parempi.

Olen sitä mieltä että nuo mustat peep-toe avokkaat sopivat paremmin tämän asun kanssa.

Mitä mieltä sinä olet?

32 comments:

 1. Mustat avokkaat parempi ! :)

  Ihana asu ja sulla ihan täydellinen kroppa ! :))

  ReplyDelete
 2. Boyfriend blazers boyfriend blazers... We get it, you loooove boyfriend blazers, get over it!!

  ReplyDelete
 3. i,
  Samaa mieltä!:)
  Kiitos kovasti suuresta kohteliaisuudesta. Täydellinen kroppa on niin suhteellista, kiitos nyt kovasti siitä että sinä sanoit minulle niin kaniisti:)

  YSL,
  Definatley won't get over it anytime soon!;)

  ReplyDelete
 4. oon samaa mieltä,että sopii noiden mustien peep toe avokkaiden kanssa paremmin :)

  ReplyDelete
 5. Pikkumusta ja bleisku on paras yhdistelmä - kätevä kaupungille, kahvitteleen, drinksuille ja yöelämään. Lisäks kultaiset/ timattikorvakorut ja voilá! Vaatii tietenkin ihanan kesäisen ruskeat käsivarret ja sääret... :) Mistä olet muuten löytänyt nuo molemmat peep-toet? - Sara

  ReplyDelete
 6. Lilya,
  se tosiaan sitoo kokonaisuutta hieman paremmin yhteen.

  Sara,
  nimenomaan. Bleisereistä niin moneksi!:) Mahtava vinkki kaikille!:) Molemmat peep-toet ovat jo pari vuotta vanhoja. Harmaat ovat D&G ja mustat Guccin.
  Kiitos vielä erinomaisesta huomiosta!:)

  ReplyDelete
 7. kyllä noi mustat peep toet on paremmat! tässähän alkaa itsekkin jo haluamaan bleiseriä! :D

  ReplyDelete
 8. Ei ehkä kuulu tähän boksiin tää, mutta mihin ne kaikki sun terveysjutut on hävinny? Vähän jääny kaipailee niitä..

  ReplyDelete
 9. IHANA!!! Mä oon haaveillut helmenharmaasta bleiseristä varmaan vuoden mutta vastaan ei oo tullut oikean sävyistä! Jos mä törmään tohon kaunokaiseen ni joudun ehkä kiikuttamaan sen myös omaan vaatekaappiin, väri on ihana!

  ReplyDelete
 10. Haidi,
  Kiitos panoksestasi!:) Ne on vaan niin monimuotoisia ja sopivat niin moneen tilaisuuteen. Kannattava hankita vaatekaappiin:)

  Hanna,
  Voi vitsi. Ihan totta. Musta tuntuu että itse parhaaksi kokemani vinkit olen jakanut jo:( Jos saan kuulla uusia vihjeitä tottakai jaan ne täällä!:) Suunnitelmissa olisi kyllä tehdä treenipostauksia pari, kunhan keksin hyvän tavan luoda sen että muutkin saa siitä jotain irti:) Jos on vinkkejä niin otan mielelläni vastaan!:)

  Bellagio,
  Kiitos kulta!:) Ehdottomasti hankinnan arvoinen. Blazers never go out of style - ja siitähän me pidämme!:D Ainakin täällä Zarasta löyty kaikkia kokoja. Ehkä sun pitää tulla tänne asap?:D

  ReplyDelete
 11. Ahaha se on kyllä grey eikä gray

  ReplyDelete
 12. Aivan ihana tuo bleiseri, tuo jotenkin ryhtiä asuun! Olen kans etsinyt jo kauan bleiseriä vaan vielä ei ole löytynyt sopivaa.

  ReplyDelete
 13. Anonyymi,
  hahahha, kiitos huomautuksesta!:) En itse ollut huomannut lainkaan!:D

  Maria,
  ne on siitä niin ihania, että tietyyihin asuihin se tuo ryhtiä ja sitten taas vaikka coctailpikkumustaa se vähän hillitsee:) Niistä on moneksi:) Onnea metsästykseen!:)

  ReplyDelete
 14. Moi Mrs. V! Bleiseri näyttää niin hyvältä sun päällä! Pitää varmaan uskaltautua itsekin samanlaista sovittamaan, jos täältäkin Zarasta löytyisi.

  Ja kiitosta multa tulee myös sun kommentteihin vastaamisesta! En tiedä olenko ainoa mutta musta ainakin sun vastauksista aina huomaa semmosen fiiliksen että siihen on panostettu ja lukijaa arvostetaan! Kiitos siitä, tulee heti olo että nyt on kiva kommentoida kun kommenttiin oikeasti vastataankin kunnolla! Tunnut tosi ihanalta ja sosiaaliselta ihmiseltä, kun yleensä vastauksissa on mukana muutakin kuin vain pelkkä se "kiitos"- sana. :)

  Hyvää kesän jatkoa sulle! Terkuin, Heidi

  ReplyDelete
 15. Harmaa/vaaleankeltainen yhdistelmä ihana sulla!
  Musta noi molemmat avokkaat on tosi kivat tohon yhdistelmään. Tosi vaikee päättää mut ehkä tosiaan noi mustat..
  Mäkin lukisin mielelläni jotain treeni postauksia :) Sulla on niin mielettömän hyvä kroppa et olis mielenkiintoista kuulla millanen sun viikon treeni määrä on ym.
  Kiitos jälleen ihanasta blogista:)

  ReplyDelete
 16. Kyllä mustat peeptoet näyttää paremmilta. Voi hemmetti olet kaunis!

  ReplyDelete
 17. Minuakin jotenkin nyt harmaat vaatteet vetävät puoleensa, mutta kuten sanoit niistä saa pirteitä yhdistämällä niihin jotain muuta kirkasta väriä :)

  ReplyDelete
 18. tään on nyt vähän ohi aiheen mut näytät IHAN siltä gossip girliin just uutena hahmona tulleelta söpöltä rachelilta. Siltä nuorelta opettajalta! Paitsi et oot paljon pitempi :D mietin kauan, että ei toi näyttää tutulta ja tänään tajusin, että se on ihan kuin sä! :)
  Oli pakko tulla jakamaan tää tieto :D

  ReplyDelete
 19. Samaa mieltä olen Heidin kanssa noista kommentteihin vastaamisesta - todella mukavaa, että jaksat panostaa jokaiseen vastaukseen! Huomaavaista lukijoista kohtaan.

  Hyvältä näyttää päälläsi tuo bleiseri!

  ReplyDelete
 20. eääh... enpä oikee tiiä :s kesti niin kauan tykästyy mustaakin bleissiin :) tai sit muhun ei vaa iske toi harmaa + keltanen.

  alempi asu kyl näyttää kivemmalt :)! ja todellaki mustat avokkaat!

  ja viel: se roosa bleissi oli kyl ihana! :D

  ReplyDelete
 21. sopii noitten shortsien kanssa paljon paremmin. Tulee ehkä vähän raskas tosta ylemmästä kuvasta, koska bleiseri on aika raskas ja sitten tollanen löysä lyhyt mekko. sääret jää jotenkin sitten tyhjiksi :)

  ReplyDelete
 22. Vaaleankeltainen ja harmaa on ihana väriyhdistelmä! Mä olen ihan koukussa harmaaseen ja viime aikoina olen alkanut tykätä tosi paljon myös vaaleankeltasesta. Se on jotenkin raikas. On aina plussaa kun löytää uutta yhdisteltävää harmaan kanssa :)

  Olen samaa mieltä että mustat kengät sopii tuohon asuun jotenkin paremmin. Vaaleatkin on kyllä muuten tosi kivat. Niinkun sulla aina on :)

  ReplyDelete
 23. mun mielestä tollanen jakku näyttää ihan hemmetin hyvältä shortsien kanssa. ne tekee siitä seksikkään ku toi bleiseri on tavallaan niin miehekäs ja sit siihen yhdistettynä pienet shortsit ja korkkarit niin ah <3

  ReplyDelete
 24. Heidi,
  Voi olen aivan varma että bleiseri näyttää hyvältä sinunkin päälläsi! Mahtava vaate moneen tilaisuuteen!:)
  Voi kiitos älyttömästi tästä huomiosta. Olen todella iloinen jos sinulle välittyy sellainen fiilis! Koska nimenomaan tämä ajatustenvaihto täällä kommenttilootassa on minun mielestäni blogin parhainta antia. Samanhenkiset ja tyyliset ihmiset pääsevät inspiroitumaan toisistaan - let's spread the joy!:D Eli kiitos tästä huomiosta, siihen nimittäin pyrin ja ihanaa että sinun mielestäasi olen siinä onnistunut!:) Onnea sinulle Heidi bleiserin metsästykseen ja toivottavasti kuulen sinusta vielä:)

  Mona,
  mäkin pidän siitä yhdistelmästä kovasti. Jotenkin rauhallisen raikas?:D Ja kiitos että pidit molemmista kengistäni:) Pidän itse myös molemmista, mutta joudun kallistumaan mustien puoleen tässä tapauksessa:)
  Treenipostauksia on suunnitteilla, toteutus on vaan vielä hakusessa:) Kiitos kovasti panoksestasi!:)

  emilia,
  oon samaa mieltä kanssasi!:) Ja voi kiitos samoin!:)

  Sohvi,
  hei taas ihana!:) Totta - harmaan ei tarvitse olla ankea:)

  Anonyymi,
  hahhaha:) Kiitos kovasti tästä. Oli kyllä ensimmäinen vertaus jonka minä kuulen:) Tiedän naisen, joten kiitos nyt huimasti sillä minusta hän on hyvin kaunis suloisella tavalla:) Itse en yhteyttä nää, mutta kiitos sinulle hyvin kauniista huomiosta!:)

  Anonyymi,
  todella ihanaa että se välittyy sinullekin, sillä siihen kyllä pyrin. Minusta on ihanaa vaihtaa ajatuksia muiden samanhenkisten ja tyylisten nuorten naisten kanssa. Todella arvostan minulle antamaanne aikaa:)
  Ja kiitos vielä kovasti kohteliaisuudesta!:)

  N,
  kaikki eivät voi pitää kaikesta!:) Mä jostain syystä pidän siitä yhdistelmästä:D Mutta kai se on sellainen kombinaatio että siihen täytyy silmän tottua?
  Joo, oon kyllä samaa mieltä - alempi asu on muutenkin jotenkin ,turvallisempi valinta:D Ja lopuksi vielä - Oon niin samaa mieltä siitä roosasta!!:)

  Anonyymi,
  no se siin onkin! Hyvä huomio! Jotenkin tuo yläosa on liian raskas, siksi jotenkin lähdin miettimään tuubimekkoa tuon sijaan että saisi yläosan rauhottumaan ettei jalat katoa!:) Kiitos tarkasta silmästäsi!:)

  Leena,
  No nimenomaan. Harmaata jotenkin aina kaipaa vähän väliä, mutta sitten on ihana piristää sitä pienellä määrällä väriä! Ja vaaleankeltainen on yksi lempivärejäni. Muistatko häittemme väriteeman? vaaleakeltainen, shampanjanvalkoinen ja vaalea persikka!:D
  Minäkin pidän molemmista - tähän asuun vaan mustat menee paremmin minun mielestäni myös:)

  Milla,
  Ihan totta! Se tuo vähän kontrastia. Mahtava huomio!:) Kiitos:)

  ReplyDelete
 25. Asiasta ihan toiseen: lueskelin tässä vanhoja tekstejäsi ja törmäsin postaukseesi Balmainin niittikorkkareista. Itse törmäsin ihan samanlaisiin täällä Saksassa, Zarassa. Jos vielä kiinnostaa ja kimallukselle löytyy tilaa, niin ehkä siellä asuimaassasikin voisi niitä löytyä ;)

  ReplyDelete
 26. Jonkun mielestä ei ole mukavaa, kun kirjoittelet samantyyppisistä aiheista peräkkäin, mutta minä pidän tyylistä. Tässä bleiser-asiassa esimerkiksi pidän siitä, että olet esitellyt erilaisia bleisereitä ja erilaisia tyylejä. Tänään katselin Zarassa mustaa niittibleiseriä ja mietin, että se on kaunis, mutta jotenkin ei mua. Alimmaiset kuvat harmaalla bleiserillä on kauniita. Olet saanut mut harkitsemaan bleiseriä, koska osaat yhdistää sitä monella tapaa. Ehkä oma tyylini on kuitenkin hieman rennompi eikä bleiseri kotiudu mulle, mutta kiitos vinkeistä!

  ReplyDelete
 27. Vastaava jakku on kyllä nyt ehdottomasti ostoslistalla syksyksi! On tosiaan kyllä niin ajaton vaatekappale, että saa helposti yhdistelytä erilaisiin asuyhdistelmiin. Tykkäsin ja inspiroidun kovasti päivän asuistasi. Viikon päästä olen lähdössä matkalle Espanjaan jossa taidan suunnata ensimmäiseksi Zaraan:) Käsittääkseni hinnat hieman edullisemmat siellä ja muutenkin valikoima varmasti laajempi.

  ReplyDelete
 28. Empula,
  Voi vähänkö sä olet ihana!:) Mä tiedän että Zarassa niitä oli mutta itse en ole niitä nähnyt! Kiitos kovasti ystävällisestä vinkistä - pitää siis pitää silmät auki!:)

  Kata,
  oih. Veit sanat suustani - kaiken suhteen. Yritin nimittäin painottaa tarkoituksellisesti bleiserien monimuotoisuutta ja ajattomuutta. Ihanaa että sinulle se on ainakin mennyt perille!:) tai sitten ollaan vaan niin samanlaisia:D Sillä mulla on ihan sama juttu sen niittibleiserin kanssa. Hypistelen ja ihailen, mutta itselleni en koe sopivaksi:) Ainakaan vielä:D
  Olen ihan varma että sussakin herää pian se bleiserin käyttäjä:) Ne vaan vie mukanaan!:D
  Niin ja kiitos sinulle taas aivan ihanista sanoista:)

  Kirsi
  aivan ihanaa jos olen onnistunut inspiroimaan! kiitos siitä että kerroit sen myös minulle - sait hymyn huulilleni:) Kyllä - Espanjan Zara on monissa tuotteissa hieman edullisempi kuin Suomessa - joten ehkä sieltä sitten lähtee mukaan oma ihanuutesi:) Oikein ihanaa Espanjan reissua sinulle ja nautithan auringosta! Ja fiksusti?:D

  ReplyDelete
 29. Aivan ihana tuo jakku.
  Mistä muuten on tuo ihana vaaleankeltainen mekko? Tuollaista olen hakenut, mutten ole huomannut missään.

  ReplyDelete
 30. Taru,
  Kiitos kovasti. Zarasta niitä pitäisi varmasti Suomestakin nyt saada:)
  Vaaleankeltainen mekko/paita on GTstä:)

  ReplyDelete
 31. Jakkuja jakkuja jakkuja. Onhan ne kivoja ja monikäyttöisiä, mutta jos seuraava postaus olisi vaikka jotain muuta. Pointti tuli jo selville :P (ei millään pahalla!)

  Mikä on muuten sinun salaisuutesi pysyä laihana ja treenattuna? Olisi kiva saada postaus siitä... Esim päivän aterioista ja treenauksesta. Ruoka ja terveys vinkkejä haluisin lisää! :)

  Olen aina ajatellut sinun olevan kovin pitkä, mutta jos ginan paidat käyvät sinulla mekoista taidat ollakkin hieman lyhempi kuin ajattelin :D Hassua kun kuvista ei oikeen voi sanoo että oletko hyvin lyhyt vai pitkä.

  ReplyDelete
 32. anonyymi,
  noh...oot kirjoittanut tämän kommentin sen jälkeen kuin ton ylemmän postauksen olen jo julkaissut...get my point?:)
  Ja mun blogi käsittelee niitä asioita mitkä minua kiinnostaa sillä hetkellä. Se ei tuu muuttumaan.
  Pituus on suhteellista. n.172cm joten olen kai olen keskivertoa pidempi.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)