Wednesday, July 22, 2009

Eläinprintti

Jokin aika sitten kerroin etten välitä niinkään eläinprintistä, mutta totesin että pieninä yksityiskohtina se saattaa toimia.
Tässä Cheryl Cole on saanut laukkunsa kivasti yhdistettyä kesäisen pirteään kokonaisuuteen.
Itse en kovasti tästä Jimmy Choon laukusta pidä, mutta tässä yhteydessä se toimii.
Cheryl Cole leaving a recording Studio in Santa Monica, CA

8 comments:

 1. Ihan jees,mutta ois kyllä paljon parempi ilman tuota laukkua :D

  ReplyDelete
 2. ei kyl sitte yhtään kolahda toi laukku! mutta ihana mekko, kengistä tulee mieleen metro:P

  ReplyDelete
 3. Sinun postauksesi ovat niin samanlaisia! Postaukset alkavat usein "Mainitsin tuossa jonkinaikaa sitten että pidän..." tai "Kerroin vähän aikaa sitten etten pidä..." Ja postaukset ovat ihan hullun lyhyitä! Hmm, miksi postaukset ovan niin hemmetin samanlaisia? Ja vielä kun postaustahti on mitä nopeinta, postaat joka päivä jopa useita postauksia? Välillä jopa ärsyttää lukea blogiasi kun postaukset on samaa vanhaa kaavaa. Ymmärrän sen ettet halua kertoa itsestäsi mitään, mutta eihän aiheet siihen kaadu? Olisi hienoa nähdä enemmän Copycattejä ja esim esittelisit vaatekkaappisi, mitäs tuumit esimerkiksi noista ideoista? En ole lukenu blogiasi läpikotoisin, joten en tiedä onko nämä aiheet jo käsitelty ja postattu. Tuntuu siltä ettet keksi enää postattavaa? Vai oletko edes itse huomannut postauksiesi samankaltaisuutta? =)
  Tähän loppuun on pakko sanoa että olet ihan tajuttoman kaunis, muistutat mielestäni Cheryl Colea.

  ReplyDelete
 4. Heli,
  ihan sama homma...

  Anonyymi,
  pidän kovasti asun väristä, mutta ei muhunkaan toi laukku kolahda!:D

  Anonyymi,
  ikävä kyllä tää on minun tyylini. Se on klassista ja toistaa samaa linjaa. Se ei tule muuttumaan. Tottakai rajoittaa suuresti kun ei kirjoita mitään henkilökohtaista - mutta siitä en tule tinkimään. Yksityiselämä pysyy yksityisenä.
  Ja minun mielestä usein kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja siksi en koe tarpeelliseksi kirjoittaa muodista ja tyylistä mitään pitkää tarinaa - koska muuten se on väkipakoin väännetty. Mutta tosiaan, CopyCatit on aika aikaa vievää hommaa eikä oikein ole inspiroivia kuvia tullut vastaan:( Vaatekaapin itseasiassa olen kuvannut:D Siis vaan ihan että miten mun tavaroita säilytän. Mutta se on vasta tulossa:) Kaikilla bloggareilla tulee välillä sellainen fiilis ettei kulje ja blogi junnaa paikallaan kun inspistä ei ole, mutta se on ohimenevää ja pitäisi olla ymmärrettävää myös lukijoille. Itse olen kyllä tietoisesti nyt poiminut samoja asioita postauksiin kun ne ovat olleet omassa mielessä viimeaikoina. Vähän idealla - niistä on moneksi:)
  Pakko sanoa vielä että kiitos asiallisesta palautteesta. Mahtava taito, jonka harmittavan harva hallitsee. Kiitos siitä!:)

  ReplyDelete
 5. Katselin tätä kuvaa vähän aikaa sitten, putkahti esiin joltain juorusivulta ja ensimmäiseksi tulit mieleen: sinä :), toiseksi: ihana mekko! Tykkään kovasti tälläisestä korallin väristä, itse asiassa ostin jo yhden...

  ReplyDelete
 6. Ella B,
  eihän?!:D Taidan siis HIUKKASEN hehkuttaa tätä naista:D Mä olen myös nyt kirkkaiden värien puolestapuhuja - eläköön kesä!:)

  ReplyDelete
 7. Tämä hobo -malli ei kolahda, mutta se clutch versio on aivan ihana!

  ReplyDelete
 8. Tämä hobo -malli ei kolahda, mutta se clutch versio on aivan ihana!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)