Thursday, June 4, 2009

Päivän asu 030609

Mitä minä juuri manailin...
Mustaa ja punaisen eri sävyjä?
I just can't seem to break this pattern!

10 comments:

 1. Oliko tuo vyö itsetehty, vain muistanko väärin? Jos on, niin miten olet väsännyt? :)

  ReplyDelete
 2. Annabella,
  kyllä muistat.
  Ohjeet löydät tästä

  http://strictlystyle.blogspot.com/2009/05/tee-se-itse-rusettivyo.html

  postauksesta parin päivän takaa:)

  ReplyDelete
 3. Voi kiitos, olin viisas kun en ettinyt ite :)Onpas muuten helppo, tossa kuvassa se on vaan sillai laitettu, että näytti hankalammalta. Eurokankaaseen sitte joku päivä :)

  ReplyDelete
 4. Annabella,
  Hienoa! Toivottavasti sieltä löytyy hyviä nauhoja!:)

  ReplyDelete
 5. toi silkkinauha vyö on oikeesti tosi nerokas keksintö! kai se on pakko käydä eurokankaassa... :D

  ReplyDelete
 6. Heheei, millonkohan voisit heittää ilmoille sen paplaripostauksen? :)

  ReplyDelete
 7. N,
  ihanan helppo, pirteä ja edullinen!:D 2e tais omani maksaa:D

  Anonyymi,
  ikävä kyllä en uskalla sanoa aikaa, sillä se on todella aikaa vievä postaus ja kuvia on vaikea ottaa:D Mutta varmasti jossain vaiheessa!:)

  ReplyDelete
 8. Mikä on sun lemppari sun LV-laukuista? Oon miettinyt nyt Noen ostamista, mutta en tiedä, onko se liian ei-nuorekas. Mitä mieltä olet tyylitaituri? :) Entä logot?

  ReplyDelete
 9. Ulla,
  uuh, vaikea sanoa. Mun on pakko myöntää että printteihin kyllästyy nopeasti ja siksi en ole oikein koskaan niitä suosinut. Tuo mun monogrammi on ihan oma tarinansa miten se mulle pääty, minä kun en sitä itselleni alkujaan ostanut. Ehkä lemppari on kuitenkin se mun värikäs vesivärimaalattu iso speedy. Ihan vaan siksi kun se on niin kesäinen ja pirteä enkä ole sitä nyt pitkään aikaan käyttänyt. Mutta kun makuasiat on niin henkilökohtaisia! Kannattaa ostaa se mikä himottaa ehdottomasti eniten. Itse suosin mahdollisimman simppeliä, eli ilman logoja. Maybe I am just boring:D Anteeksi, musta ei tainnut olla apua... Mutta yksi mitä heillä himoitsen nyt on se iso kiiltävä XL bag...:) Se on vaan niin syntisen kallis että jää kyllä ostamatta:) Olen muutenkin päättänyt että mulle saa riittää nää laukut:D

  ReplyDelete
 10. tosi nätti asu, ihan laukku !

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)