Thursday, June 4, 2009

Healthy it is!

Kuten olette varmaan huomanneet tuossa oikeanpuoleisessa sivupalkissa olevasta äänestykestä, että roima 91% lukijoista kannattaa uudistusta blogiini, mikä tarkoittaa vihreää valoa treeni-, ruoka- ja terveysjutuille!
Kiitos kaikille äänestäjille!
Eli tästä päivästä lähtien tulen kirjoittamaan tänne helppoja pieniä vinkkejä, mitkä ovat ainakin minua auttaneet.

Sillä hyvä olo lähtee sisältäpäin!:)

16 comments:

 1. Mites sä heräät aina niin aikasin kirjottamaan blogii? Hyvä vaa lukijoiden kannalta, mut eiks sulla pitäny olla lomaa?? :) heh

  ReplyDelete
 2. Päivä on hyvä aloittaa aikaisin:) Saa enemmän aikaan:) Niin ja jos jonain päivinä on jopa tehnyt mieli kirjoittaa kaksikin postausta niin ainahan noita julkaisuja voi ajoittaa!:)

  ReplyDelete
 3. Niinjoo mä taisin unohtaa osallistua tohon äänestykseen (noloa), mutta olin kyllä ehdottomasti tämän ratkaisun kannalla! Niihin terveyteen liittyviin vinkkeihin ihastuinkin eniten siinä ihan ekassa julkisessa blogissasi. Tämä on siis minulle ilouutinen! :D

  ReplyDelete
 4. Lilja,
  pyh pah. Mitään noloa nyt siinä ole!:) Ja oli muutenkin aika ylivoimainen toi äänien jakautuminen terveyden puolelle (ihanaa!;))!
  Hienoa että niistä on ollut apua (nimittäin aika monen niistä vanhoista laitan tähänkin blogiin melko samalla tavalla) ja toivotaan että auttaa myös muita!:)
  Onnea vielä sinne!:) kuvia odotellessa..:)

  ReplyDelete
 5. no totta kai on hyvä alottaa pv aikaisin ja saa tehtyä aikaiseksi, mut jos esim. urheilet tai teet ruokaa jne, niin mitä sä loppu ajan teet lomalla? jos oot jo 8 hereil??? :D heh

  ReplyDelete
 6. Toi on kyllä niin hyvä idea, odotan innolla kaikkea terveysaiheista mitä tänne tulee :) Itekkin välillä sellanen terveysintoilija. ja ps, sulla on aivan ihana blogi.

  ReplyDelete
 7. Anonyymi,
  siitäpä en kerrokkaan tässä blogissa...;)

  Annabella,
  Hienoa että ihmisiä kiinnostaa terveys!:) Se kun tulee kauneuden kanssa niin käsikädessä, ja hyväolo vaatteiden kanssa... Kai sen voi miltein tyyliksi luokitella:D

  ReplyDelete
 8. Innolla odotan sun terveyden ja hyvän olon vinkkejä! Niitä aina kaivataan. Itsekin herään aina aikaisin, myös vapaapäivinä (ilman kelloa), saa paljon enemmän aikaan, kun ei käytä puolta päivää nukkumiseen :) Sitten ei tosin iltaisin kyllä jaksa kovin myöhään valvoa, mutta mun kroppa ainakin tykkää tällaisesta rytmistä enemmän.

  ReplyDelete
 9. voi vitsi, odotan jo innolla noita terveyteen liittyviä postauksia! :))
  kirjoitatko muuten vielä sanasanallista blogiasi?

  ReplyDelete
 10. Leena,
  ihan samaa mieltä olen kanssasi. Päivä menee pilalle jos liian pitkään vetelee sängyssä. Eri asia on jos on koko viikon joutunut heräämään tosi aikaisin ja sitten vihdoin saa nukkua. Mulla kun on nyt lomaa niin tää ei ole mitään harvinaista luksusta. Aikainen lintu madon saa!:)

  Moi!
  mahtavaa! Olen iloinen, sillä itse odotin kovasti sitä, että saan hieman laajentaa kirjoituskaalaani. Kirjoitin viimeksi tänään "oikeaan" blogiini:)

  ReplyDelete
 11. Ihanaa! Itsekin odotan terveyspostauksia! :))

  ReplyDelete
 12. ei tuu yhtää mielee mistä mainoksesta oon kuullu ton "sillä hyvä olo tulee sisältäpäin" repliikin... iik kauhee blackout :D mut hyvähyvä, itse kannatin uudistusta!:)

  ReplyDelete
 13. Joo, mulla on vähän sitä ongelmaa kyllä että kun viikolla joudun heräämään aina aikaisin, niin sitten viikonloppuisin "sisäinen kello" herättää mut aikaisin. Mutta olen jo tottunut siihen. Lomalla sitten pääsee tosta arkirytmistä yleensä vähän eroon, ettei ihan kuudeltä herää :D

  ReplyDelete
 14. Niin...vaikka kyselinkin sun aikaista eheräämistä, onhan se hyvä asia, mut siis ei sun yksityiskohtaisesti tarvii kertoo mitä teet, mut siis esim. luetko kirjaa, tapaat kavreita vai jonku jokin harrastus?..iha uteliaisuuttani, mulla menee pv jossai netissä..pah

  ReplyDelete
 15. Anonyymi,
  Hienoa!:) kiitos siitä!:)

  N,
  kai se on joku becel tai joku muu levite?:D Help!?:D

  Leena,
  hahahha:D mulla on ollu ihan sama ongelma!:D Nyt alkaa jo mennä helposti unet ysiinkin kun lomaa on jo alla:D

  Anonyymi,
  voih. pahoitteluni. En kerro yhtään sen enempää kuin että teen vähän kaikkea:D

  ReplyDelete
 16. Loistava päätös!

  Olen itse työni puolesta päivittäin tekemisissä ihmisten elämäntapojen muutosprosessien kanssa kannustavassa ominaisuudessa, ja olen kyllä ehdottomasti itsekin kiinnostunut kaikesta hyvää oloa tuottavasta.

  Odotan mielenkiinnolla terveyspostauksiasi :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)