Tuesday, June 23, 2009

Naiskauneutta

Cheryl Cole - Hänen kauneutensa vie minut sanattomaksi.

6 comments:

 1. Kansikuvaa on airbrushattu niin paljon etta se tekee hanesta "rumemman" kun livena..( vaikkei hanta siis rumaksi voi kutsua) p.s. kuulitko jimmy choo uutiset, mua jannittaa jo nyt!

  ReplyDelete
 2. Kuvista päätellen olette molemmat aika samannäköisiä, mielestäni!

  ReplyDelete
 3. Herranjumala, äsken vasta kävin lukemassa tarkkaan läpi kilpailusi palkinnot - kerroin mielipiteeni kertomisen ilosta, enkä tavoitellut palkintoa. Mutta se on mahtava, voi hurja, leuka loksahti auki.

  Tästä postauksesta tuli mieleen - oletko koskaan huomannut, kuinka usein naisen kauneusihanne muistuttaa jollain lailla häntä itseään? Tämä kyseinen nainen on, kuten yllä mainittu, kasvoiltaan kovasti saman näköinen kuin sinä. Esim. Lintu puolestaan muistuttaa Lauren Conradia ja ihailee hänen kauneuttaan.. Tämä on usein tosielämässäkin pistänyt silmään, kun joku ylistää tietyn julkkiksen kauneutta. :)

  ReplyDelete
 4. Hei, kiinnitin kanssa huomiota teidän samannäköisyyteen. :)

  ReplyDelete
 5. Mäkin olen huomannut, että naiset usein ihannoivat jotakuta, joka muistuttaa heitä. Itse pidän erittäin paljon Penélope Cruzin tyylistä, tosin en (harmi vaan) näytä häneltä. Mutta täytyy myöntää, että ihailen enemmän tummia kuin vaaleita naisia. Ehkä siinä on taustalla joku samaistumisjuttu.

  ReplyDelete
 6. käly,
  noh...onko enää kansia joita ei airbrushata? Ja sitten ihmetellään miten nuorten naisten paineet kasvaa?:D
  En ole kuullut!

  Ella B,
  kiitos kovasti, mutta luulenpa että ainut yhdennäköisyys meidän välillä on ruskeat hiukset:)

  Peach,
  Kai se aitous sitten paistoi läpi:)
  Niin moni oli kyllä kirjoittanut niin ihania juttuja ja teki minusta hyvin iloisen, mutta pidin siitä miten summasit asian:)
  Nimenomaan haluan korostaa yksilöllisyyttä.
  Lintu kyllä muistuttaa kovasti LCtä:) Hyvin kaunis tyttö kun on.
  Itseasiassa olen kuullut tuosta ja olen miettinytkin sitä:) Mutta myös toinen nainen, joka minun mielestäni on todella kaunis on Jessica Simpson, eikä meissä ole mitään samaa, ei edes hiusten väri!:D Kiitos kovasti kauniista sanoista!:) Voi kun asia olisikin näin, onhan Cheryl upea, mutta luulen että meidän ulkonäölliset yhtäläisyydet loppuu ruskeisiin hiuksiin:D

  Tupsu,
  kauneus on katsojan silmissä:) Joten kiitos siitä sinulle:)
  Itse en vaan sitä yhtäläisyyttä näe muuta kuin ehkä hiuksissa.

  Kata,
  olen joskus myös samasta asiasta kuullut ja asiaa miettinytkin. Varmasti jossain alitajunnassa pitääkin paikkaansa, itse kun tosiaan vaan toivoo että voi kun sitä näyttäisikin ko. kaunottarelta!:D Mutta sitten tulee kuvaan kaikki kauneusleikkaukset yms. Olisikohan vielä jotain upeaa julkkista, jolle ei olisi tehty mitään? On se julkimon kauneuden ihailu niin kaksipiippuinen juttu!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)