Wednesday, June 24, 2009

Ja kilpailun voittaja on...

Peach!
(laitathan mulle mailia missä ilmoitat postitusosoitteesi:))

Hän perusteli blogiani mielenkiintoisuutta lyhyesti ja ytimekkääästi näin:

Peach sanoi...
"Mikä tästä pinnallisesta blogistani sitten tekee mielenkiintoisen?"
Juuri se, ettei blogi ole niin pinnallinen kuin itse tunnut ajattelevan. Kirjoitat lukijoitasi varten ja korostat ihmisen omaa persoonallisuutta ja olemusta tärkeimpänä tekijänä pukeutumisessa ja kauneudenhoidossa. Vaikket tuota suoraan sanoisikaan, hyväntahtoisuutesi paistaa rivien välistä. =) Kiitos tästä!

Tähän minä pyrin ja olen todella iloinen, jos joku on sen pistänyt merkille.
Kuinka oma persoona ja sisin on kaikista tärkein.
Muoti on siitä ihana asia, että se on niin monimuotoista ja eri ihmisille sopivat eri asiat. En missään nimessä oleta että minua kopioitaisiin päästä varpaisiin, vaan että muut saisivat ehkä mun pienistä hassuista jutuista ideoita ja inspiroituisivat.
Sama asia terveys-postauksien kanssa. Kerron vain vinkkejä jotka minulle sopivat. Niitä voivat muutkin kokeilla ja poimia sitten käyttöön ne itselleen sopivat pienet muutokset.
Ja terveyden ja hyvinvoinnin kautta on se oma iloinen minä helpompi löytää. Kun sitä on hyvä olla itsensä kanssa niin kaikki muukin tuntuu elämässä helpommalta.
Tyylillä: Bring it on, I can do this!:)
Toivon, että blogini kautta ihmiset löytäisivät ne hyvät puolet itsessään ja sitä kautta viihtyisivät omassa ihossaan sellaisina kun ovat ja nauttisivat elämästä itsevarmoina nuorina naisina.
Paljon on toiveita pienellä hassulla blogilla:D
Noh, olen iloinen jos olen edes hymyn jonkun huulille tuonut:)

Vastauksia tuli niin monia ja niin kauniita.
Oli todella vaikea valita "parasta". Niin kauniisti oli moni kirjoittanut.
Olen myös hyvin iloinen siitä, että moni piti tavastani vastailla kommentteihin. Itse kun koen sen olevan suuri osa tätä harrastusta - vuorovaikutuksen nimittäin:)
Ja monelta ihanalta kommentoijalta olenkin saanut aihetta ajatella asioita toiselta kantilta ja saanut hyviä vinkkejä niin terveyden kuin muodinkin suhteen.
Kiitos erittäin asiallisista kommenteistanne kaiken kaikkiaan, näin sitä saa itsekin tästä harrastuksesta jotain irti.

Hyvää alkanutta kesää!!:)

1 comment:

 1. Hei!

  Ihastelit mieheni päätöstä lopettaa tupakointi luettuani hänelle postauksesi aiheesta..
  Takana on nyt hitusen vajaa kaksi viikkoa täysin savutonta elämää. Toistaiseksi hän pyristelee irti vielä nikotiinivalmisteiden avulla, mutta on alkanut niidenkin päivittäistä nappailua vähentää.
  Eteenpäin kannustaa kuulemma huomattavasti parantunut olo ja hiljalleen isoa purkkia täyttävät kolikot, jotka ovat tupakkaostoksista säästynyttä rahaa. Ne menevät syksyllä hankittavaan harrastusvälineeseen, joka on palkinto itselle tupakoinnin lopettamisesta.

  Ihme kyllä mitään ihmeempää kiukkuiluakaan ei ole ilmennyt lopettamisen myötä, mutta miehiseen tapaansa hän ei halua että asiasta udellaan ja muistutellaan.. tämä on hänen oma projektinsa, jossa ei halua epäonnistua, koska tietää että se harmittaisi hänen itsensä lisäksi myös minua.

  Toivoin todella, että hän onnistuu lopettamaan ja minä voin haudata pelkoni keuhkosyövistään sun muista tupakkahirvityksistä. :D

  H

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)