Saturday, June 20, 2009

Ihoni hoito

Minä suosin ihoni puhdistuksessa Cliniquen tuotteita.
Reilu vuosi sitten siskoni tutustutti minut 3-step sarjaan, joka pitää ainakin minun ihoni kirkkaana ja hyvinvoivana.

Aloitan puhdistuksen Cliniquen kasvosaippualla (liquid facial soap).
Purkki on hyvin riittoisa, sillä pienikin määrä tätä geeliä vaahtoaa oikein kiitettävästi.
Jatkan puhdistusta Cliniquen kirkastavalla kasvovedellä (clarifying lotion).
Tässä tuotteessa on alkoholia, joka sitten kirpaisee jos kasvoissa on haavoja tai epäpuhtauksia. Alkoholi myös tunnetusti kuivattaa ihoa, joten tämän vaiheen jälkeen kasvot saattavat tuntua hieman kireältä. Tuotteen seloste kertoo sen sopii kuivalle, normaalille sekä sekaiholle, mutta ihmettelen kuinka alkoholillista tuotetta suositellaan kuivalle iholle? En tiedä mikä tässä sitten tekee tuotteesta erilaisen? Joku asiasta tietoisempi valaiskoon minua:)
Minun ihotyyppini taitaa olla ihan normaali, ja minulle tuote ainakin näyttää sopivan.
Viimeiseksi lisään Cliniquen super kosteuttavaa kasvorasvaa (dramatically different moisturizing lotion).
Kolme pientä painallusta riittää kosteuttamaan kasvoni. Se levittyy helposti sekä siinä on muutenkin miellyttävä koostumus.
Koko operaation jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä. Koska Cliniquen tuotteet ovat täysin hajuttomia, sopii se herkkänenäisillekin!:)

Minä myös kuorin ihoni kerran noin viikossa Cliniquen kuorintavoiteella (exfoliating scrub).
Se tekee ihosta entistäkin pehemämmän ja erittäin kuulaan. Viimeistele kosteuttavalla kasvorasvalla ja iho oikein hehkuu pehmeyttään.
Muilla mitään ihonhoitotuotteita joiden nimeen vannoisitte?:)

20 comments:

  1. Biothermin lähdevesitiiviste (tai joku sellainen) on ihan ehdoton talvella ja muutenkin. Sitä kosteusvoiteen alle ja voi että, kuiva ihoni on kuin vauvan peppu :>

    Hei, tuosta Cliniquen setistä: kun kävin ko. merkin standilla kyselemässä, he sanoivat, että tuon keltaisen lotionin jälkeen pitäisi vielä käyttää kosteusvoidetta. Että tuo on jotenkin vähän kuin pohjustus sille kosteusvoiteelle (kuten tuo minun käyttämäni Biotherm). Joskus sain lahjaksi pienen Cliniquen setin, jossa oli juuri tuo keltainen lotion+kosteusvoide, ja silloin en tiennyt tuosta "järjestyksestä": oma kuiva ihoni ei ainakaan kosteutunut laisinkaan pelkällä keltaisella. Toki varmasti tilanne on eri eri ihotyypeillä :) En tiedä sitten tarkemmin.. Mutta silloin minua ainakin kauhistutti opiskelijabudjetilla ostaa neljä purkkia heti kättelyssä. :S Vaikka toki ovat riittoisia jne.

    Ja hei kiitti hyvän kuorinta-aineen suosittelusta! Onko tuossa rakeita vai ei?

    ReplyDelete
  2. Nykyään vannon Vichyn nimeen, mutta olen aiemmin käyttänyt myös noita Cliniquen tuotteita ja olin niihinkin tyytyväinen.

    Ps. Tuo kuorintavoidekin näyttää olevan Cliniquen, eikä Clarinsin ;)

    ReplyDelete
  3. Minäkin pidän Cliniquen ihonhoitotuotteista! Minusta ne ovat tarpeeksi hellävaraisia, mutta poistavat runsaammankin meikin tehokkaasti. Nyt minulla on tosin käytössä suomalaisen Sim senstiven Lactoplus-sarjan puhdistusaine. Sain sen sattumalta ja olen kyllä pitänyt paljon. On samantyyppinen kuin Cliniquen tuote, tosin ei niin geelimäinen.

    ReplyDelete
  4. Vichyn nutrilogie 1 kosteusvoide on itselle se kaikkein sopivin vaihtoehto, tuote on allergiatestattu ja hajusteeton ja sopii siksi hyvin herkälle iholle.

    Kuivemmalle iholle on tarjolla nutrilogie 2 joka on mielestäni 1 "rasvaisempi" ja imeytymiseen menee hieman pidempään, tämä vaihtoehto on kuitenkin ollut hyvä itselläni esim. talvisin kun kylmä ilma kuivattaa ihoa.

    Näitä todella suosittelen testattavaksi uusia tuotteita etsiville ! :)

    ReplyDelete
  5. Hei!
    Munkin iho vannoo Cliniquen nimeen :)
    Ainoa miinus on, että kasvovesi kuivattaa hiukan mun ihoa kun se on normaalistikin aika kuivahko.
    Käytän itse vielä silmien ympärille Cliniquen " all about eyes - voidetta. Tekee ihosta tasaisen, häivyttää mustia silmänalusia ja meikkikin pysyy paremmin. Suosittelen :)

    Pieni purkki, mutta ihan älyttömän riittoisaa :)

    ReplyDelete
  6. Minulla oli muutama vuosi sitten käytössä muutaman kuukauden ajan nuo Cliniquen sarja ja täsmälleen samat tuotteet. Ei ei sovi kuivalle ja herkälle iholle vaikka myyjän mielestä sopikin. Nimittäin ihoni lopulta muuttui ihan punaiseksi ja turvonneeksi enkä pystynyt käyttämään ollenkaan meikkiä vähään aikaan. :o

    Nykyään vannon Nivean nimeen. Sopivan hintaisia, sopivat iholleni ja tuoksuvat hyvälle mutta tuoksu ei ole voimakas. :)

    ReplyDelete
  7. Itselläni ihoni on kuiva ja olen testannut tuota kasvovettä, mutta kuivattaa kyllä silti. :s

    ReplyDelete
  8. Moi! Oon käyttäny Cliniquen tuotteita viimeiset 8-9 vuotta.. aluksi käytin pelkästään sitä kamalaa kasvosaippuaa, mikä kuivatti mun ihoa tosi paljon, jossai vaiheessa tajusin vaihtaa nestemäiseen ja en oo kyllä katunu. Naama on kyllä ihan riippuvainen noista, jos yritänkään käyttää jotain muuta kasvojenpesuainetta nii naama alkaa heti angstaileen finnien muodossa. :D Tuo kasvorasvakin on aivan ihana. Jättää just semmoseksi samettiseksi..Onko tuo kuorintavoide hyvä? Oon miettiny sen ostamista, mutta en oo saanu aikaseks..
    Kiva blogi sulla muuten. :)

    ReplyDelete
  9. Cliniquen putsarit on kyllä parhaita!Kuivalle ja hieman ärsyyntyvälle iholleni loistava puhdistus on comforting cream cleanser.Sopii silmämeikin poistoonkin.Vuosia jo putsaria käyttänyt :)

    ReplyDelete
  10. Elsa Hjeronomyuksen tuotteet olen joskus hankkinut kasvohoidossa kosmetologilla käydessäni ja vannonut niiden nimeen siitä lähtien:) Niin aineet kuin rasvatkin. Suosittelen kaikille lämpimästi.

    ReplyDelete
  11. Itse siirryin noin kuukausi sitten samaisen sarjan käyttäjäksi sen suuren suosion kannustamana. Ennen käytin muutaman vuoden Biothermin puhdistus- ja kosteutustuotteita, mutta vähitellen alkoi tuntua siltä, että iho alkoi tottua siihen ja muutenkin sarja alkoi kyllästyttää.
    Stockmannilla kyselin tästä 3-stepistä ja myyjä suositteli minulle, että ennen kasvosaippuan käyttöä kasvot puhdistettaisiin puhdistusmaidolla, koska kasvosaippua ei poista meikkiä kunnolla itsessään. Lisäksi hän suositteli käyttämään jotain muuta kasvovoidetta tämän Cliniquen lisäksi. Mielestäni itselleni riittää ainakin kosteutukseksi varsin hyvin pelkästään tuo ja pidin hieman outona myyjän suosituksia... Silmänympärysvoidetta vaan lisäilen tuon lisäksi :)
    Ainoa mikä hämää, on tuo kasvoveden kirpaisu, mutta kyllä siihenkin ajan mittaan alkaa tottua!

    ReplyDelete
  12. Itse vannon ja ihan Cliniquen nimeen, koska se käy myös herkkäihoisille! Todella laadukas ja ihana merkki, on pitänyt ainakin minut tyytyväisenä. Itse käytän samoja tuotteita kuin sinä, varsinkin kuorintavoide on aivan ihana ja tehokas, käytön jälkeen todella raikas olo iholla :)

    ReplyDelete
  13. Oon kans vannonut cliniquen nimeen jo monta vuotta, koska ne vaan on kaikista parhaimpia!! :)

    ReplyDelete
  14. Minua kiinnostaa nuo Cliniquen tuotteet. Olen kuullut niin paljon positiivistä palautetta niistä, että tekisi mieli kokeilla. Tällä hetkellä käytän Acon tuotteita ja olen ollut tyytyväinen:)

    ReplyDelete
  15. Milla,
    Heij!:)
    Kyllä ne myyjät nyt yrittää kovasti myydä:) Mutta tosiaan, mulle on riittänyt nuo enemmän kuin hyvin. Enkä ole kuullut ennen että se olisi vain pohjustukseen. Kai kun Clinique uusia tuotteita toi hyllylle niin siirtyi tuo vanha "pohjustus voiteeksi"?:D
    Pitkälti varmasti ihotyypistä kiinni. Aivan varmasti. Minulla toimii loistavasti päivittäiseen kättöön, mutta jos tahdon todella tuntuvaa kosteutta käytän erästä toita kasvorasvaa vielä...
    Se kuorintavoide on todella hyvä! (toistaiseksi olen muiltakin kuullut pelkkää positiivista). Siinä taitaa olla ihan snadia rakeita, jos oikein muistan? Mutta jättää ihjon todella raikkaaksi ja pehmeäksi kuin vauvan pylly:)

    Pink Sircus,
    Niitä en olekaan käyttänyt. Kiitos infosta. hups!:) Kiitos että huomautit tosta pienestä mogastani:D En ollut huomannut lainkaan!:)

    Kata,
    kiva kuulla että sama sarja toimii myös muilla!:) Kiitos tuosta infosta! en ole ennen kuullutkaan, pitääpä pitää silmät auki.

    B,
    Kiitos kovasti tästä infosta! Oletkin jo toinen kommentoija, joka kyseisen merkin tuo esille. Eli varmasti kokeilun arvoinen tuote. Kiitos kovasti, pitääpä käydä kyselemässä testereitä!:)

    YSL,
    no sitä mä kuvittelinkin kun siinä on niin paljon sitä alkoholia että varmasti kuivattaa kuivempaa ihoa vaikka tuoteseloste muuta sanookin! Mun normaali-iholle se tuntuu sopivan, mutta todella oletin sen olevan huonompi vaihtoehto kuivaihoisille.
    Kiitos tosta silmänympärysvoidevinkistä!:D Sitä pitääkin pian ruveta käyttämään! Eikö siinä 25 ikävuoden tietämillä suositella ruveta käyttämään?:) Pitää jo nyt aloittaa taistelu ryppyjä vastaan:D

    Emmanuelle,
    no just näin. tätä oletkinkin. Ihmettelin suuresti sitä tuoteselostusta. Nyt ainakin voi kertoa tämän tarinan jos muuta väitetään. Tosin, nää on aina niin henkilökohtaisia juttuja, mutta vois kuvitella että alkoholi ei yleisesti kuivalle iholle hyvää tee! Hyvä että olet löytänyt kuitenkin itsellesi sopivan tuotteen!:)

    newton,
    juuri näin...alkoholin takia olettaisin. Ei vaan sovi kuivalle iholle. Ihme että ne laittaa sitten tuoteselosteeseen että "sopii kuivalle iholle". Pitäis varmaan laittaa palautetta!

    Omppu,
    kiva että ollaan löydetty oikea ratkaisu itsellemme samasta tuotteesta!:) Suosittelen tuota kuorintavoidetta erittäin lämpimästi mikäli sinulle sopii tuo sama 3-step sarja. Jättää ihon todella samettiseksi ja raikkaaksi. Jos on tärkeä meno tiedossa ja ennen meikkausta kuorii ihon tuolla voiteella niin iho suorastaan hehkuu:)
    Kiva kuulla että tämä blogi on sinulle mieluinen:)

    madison,
    Kiitos vinkistä. pitääpä silmäillä kaupassa:)

    Carra,
    Taitaa olla niin hieno tuote että en ole ennen kuullutkaan! Pitää pitää silmät ja korvat avoinna tulevaisuudessa ja painaa merkki mieleen! Kiitos!:)

    Erica,
    kylläpä ne myyjät nyt yrittää myydä..;) Loistavasti puhdistaa geeli meikin kasvoiltani (toki käytän silmämeikin poistoon omaa tuotettaan) ja kasvovedellä saa puhdistettua ne vähäiset rippeet mitkä on saattaneet iholle jäädä. Päivittäiseen käyttöönm tuo dramatic moisturizer toimii loistavasti, mutta jos tahdon silloin tällöin toden teolla kasvojasi kosteuttaa niin suosittelen kyllä koostumukseltaan rikkaampaa tuotetta. Minullakin on vielä erillinen kosteusvoide, jota käytän silloin kun tarvitsen todella kosteuttavaa rasvaa. Mutta päivittäiseen käyttöön (aamuin illoin) tuo dramatic moisturizer käy loistavasti... Vissiin tullut Cliniquelle uusia tuotteita hyllylle mitkä pitää saada taas myytyä. Mutta jokaiselle nää on niin henk.koht juttuja. Voihan olla, että kaikille tuo ei tosiaan riitä tai jos teatterimeikkejä pesee pois niin mistäs minä tiedän saako noilla kaiken pois?:) Mutta ihan tavallisella normaali-ihoisella kuluttajalla nuo ovat ainakin ihan yksinäänkin toimineet:)

    Padme,
    ihan sama kokemus minullakin on tuotteista!:) Toimii täälläkin:)

    ixdu,
    kiva että täällä on muitakin joilla tämä tuotesarja toimii:)

    ReplyDelete
  16. Minä taas käytän Clarinsin voidemaista puhdistusainetta ja olen ollut supertyytyväinen. Täytyy mainostaa, että mielettömän riittoisa ja iho on puhdas ja pehmeä kasvopesun jälkeen. Kerran kokeilin Biothermin tuotetta ja se oli todella surkea kaikin tavoin. Eli nyt olen jatkanut sitten Clarinsilla.

    Koska Cliniquellä ja Clarinsilla on ne parhaimmat ihonhoitoon keskittyvät tuotteet, voi olla että kokeilen Clarinsin putelin jälkeen vielä Cliniqueä (jottei iho muutenkaan totu liikaa yhteen tuotteeseen).

    ReplyDelete
  17. Ei ole Cliniquen voittanutta :)Siskoni onneksi tutustutti minut merkkiin vuosia sitten, olen siitä erittäin kiitollinen. Uskomatonta miten joku tuotemerkki voikin olla noin ylivoimainen. Kokeilen aina välillä jotain muuta ihanan mainoskampanjan tm. innoittamana tai ihan vaihtelunhalusta, mutta palaan joka kerta takaisin Cliniqueen, sillä se saa ihostani aivan täydellisen. Hah, tämä kuulostaa maksetulta mainokselta mutta niin se vaan on :D

    ReplyDelete
  18. Ai niin, piti vielä lisätä että kuiva/herkkäihoisille on Cliniquella oma sensitive-vaihtoehto kasvovedessä (Clarifying Lotion Mild), siinä ei ole alkoholia eikä siis kirpaise kasvoilla yhtään :)

    ReplyDelete
  19. Olen monesti halunnut kokeilla noita, mutta ihoni on ailahtelevainen ja hyppii kuivasta rasvaiseen, joten olen ollut hieman epäileväinen. Voiko tuolla pesuaineella puhdistaa myös silmämeikin, vai suositteletko siihen erikeen jotain tuotetta? =)

    ReplyDelete
  20. Äp! Cliniquen tuotteet eivät ole hajuttomia, vaan hajusteettomia. Eli tuotteissa tuoksuu ainesosien ominaistuoksut tai -hajut.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)