Sunday, June 21, 2009

Supermama

On hyvin tavanomaista sekä ymmärrettävää, että kun pienokaiset astuvat kuvioihin jää se omasta ulkoasusta huolehtiminen hyvin vähälle.

Täällä blogimaailmassa saa kuitenkin ihailla naisia, jotka tuntuvat taitavan kaiken ja tekevät sen vielä mielttömän hyvin. Esimerkiksi upea Johanna, jonka blogi oikein huokuu lämpöä, rakkautta ja pehmeyttä. Hän on huolehtiva äiti syötävän suloiselle pojalleen, on rakastava puoliso, on opiskellut itselleen arvostetun tutkinnon, on töissä, liikkuu usein, syö terveellisesti, jatkuvasti asettaa itselleen uusia tavotteita sekä rohkeasti niitä tavoittelee ja kaiken tämän keskellä vielä onnistuu näyttämään mielttömältä tätä tehdessään. Niinkuin Bisquits joskus bloggareihin hajuvesiä yhdisteli, niin minun mielestäni Johannan blogia ihaillessa voi oikein haistaa Donna Karan Cashmere Mistin tuoksun!:) Tuota kaikkea minäkin tahdon olla, jos minulle joskus pienokaisia suodaan.
Näyttihän oma äitinikin siitä mallia:)

Tässä toinen nainen, joka näyttää vaan niin uskomattoman upealta.
Niin rennot ja tavalliset vaatteet, mutta kuitenkin kokonaisuus on todellinen katseiden kääntäjä.
Ja tuo röyhelöpaita ja sen hempeä väri...
Ei voi muuta sanoa kuin hot mama!:)


4 comments:

 1. Munkin mielestä Johanna on upea esimerkki siitä, että elämä jatkuu vielä (jopa parempanakin) raskaudenkin jälkeen :)

  ReplyDelete
 2. Kuvassa näyttää olevan Alessanda Abrosio...varsinainen hot mama tosiaan!

  Itse olen myös vielä lapseton, mutta ihailen myös niitä naisia, jotka jaksavat/ehtivät panostaa omaan hyvinvointiinsa raskauden jälkeen. En ole koskaan ymmärtänyt kuinka niitä äitejä, jotka jaksavat panostaa ulkonäköönsä moititaan itsekkäiksi tms. Eihän se tee naista yhtään huonommaksi äidiksi tai ole lapselta pois jos käyttää hetken päivästä itsensä ehostamiseen ja itsestä huolehtimiseen. Kun äiti voi hyvin ja itseluottamus on kohdillaan niin se kaikki luonnollisesti huokuu myös lapsiin.

  ReplyDelete
 3. Milla,
  Johanna on erinomainen esimerkki siitä, että kaikkeen pystyy mikäli sitä vaan tarpeeksi haluaa. Hän pystyy kaikkeen ja ihailen miten upeasti hän tasapainottelee elämän monem eri osa-alueen välillä.

  Kirsi,
  todella hyvännäköinen äiti on kyllä kyseessä!:D
  Nimenomaan. SItä pitää osaa tasapainotella kaiken kanssa. Ja onnellinen ja tasapainoinen äiti tosiaan heijastuu lapsiinkin. Ihailen äitejä, jotka tämän tasapainon omien juttujen ja lastensa juttujen välillä taitavat.

  ReplyDelete
 4. Mä taistelen myös sitä "olen juuri saanut lapsen - elän vain lastani varten" stereotypiaa vastaan! Itsestään huolehtiminen ja välittäminen heijastuu niin lapseen kuin koko perheeseen! Kaikki voi hyvin kun äitikin jaksaa hymyillä :)
  Tietenkin vie oman aikansa että tottuu uuteen elämän tilanteeseen, mutta lapsen kanssa kun päivän ohjelmassa pitää olla tietyt tutut rutiinit, nukutaan meillä päiväunet sievästi rattaissa kun äiti hölkkää ja työntää niitä :D kunto kasvaa ja mieli kevenee :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)