Thursday, May 28, 2009

Tyylini kulmakivet vol.3 - jewelry

Käytän melko vähän koruja.
Pyrin menemään linjalla vähemmän on enemmän, mutta joskus hyvin pelkistetty asu näyttää vaan hyvältä hieman suuremman koru määrän kanssa.
Korvakorut
Suosin ihan tavallisia nappikorviksia. Valitsen korviksissa aina vaalean sävyn, joko puhtaan timantin (eli siis glitterin lasi kamaa:)) tai valkoiset helmet. Ne tuovat raikkaudellaan valoa kasvoille. Joskus kesäisin saatan tuubitopin kanssa käyttää suuria korvarenkaita - joko kultaisen- tai hopeanhohtoisina.

Rannerenkaat

Ranteessa minulla on lähes aina kelloni. Mikäli laitan suurempia rannerenkaita, niin jätän yleensä kelloni pois. Käytän myös paljon helmirannekoruja.

Kaulakorut

Viime aikoina olen käyttänyt paljon krusifiksejäni, mutta kaapistani lyöytyy muitakin riipuksia.
Sormukset

Käytän ainoastaan kahta sormusta: vihki- ja kihlasormustani. Ne ovatkin ainoat aidot timanttini.


22 comments:

 1. Kauniit vihki-ja kihlasormukset sulla on! Tuollaiset haluaisin itsekin jos joskus menen naimisiin! Kumpi noista on siis vihki ja kumpi kihlasormus?

  ReplyDelete
 2. Tää on kyllä antoisa blogi. Kiva kun olet ollut niin ahkera päivittämään tätä :).

  Tykkään tosi paljon sun tyylistä. Oot taitava yhdistämään nuorekkaita ja rentoja vaatteita klassisiin asusteisiin ja koruihin. Ja kokonaisuus on todella raikas ja tyylikäs. sitten oot vielä NIIN kaunis :)

  Tosi kiva, kun kerrot kauneusvinkkejä ja tyylisi kulmakivi-juttuja! Sitten noi copycatit on kans niin hyviä :).

  T: Anna E.

  ReplyDelete
 3. Toi kirahvi on niiiin mun lemppari!!- Minttu

  ReplyDelete
 4. Laura,
  Kiitos kovasti. Kun nuo sormukset ovat sormessa, niin tuo ylempi on kihla- ja alempi vihkisormus.

  AnnaE,
  joo, vähän haastetta yrittää pitää tätä blogia mielenkiintoisena kun kirjoittaa pelkkiä pinnallisia juttuja... En vaan uskalla antaa itsestäni paljoa mitään:S Oon kyllä miettinyt pitäisikö treeni juttuja lisää tänne, sillä hyvä olo menee mun mielestä käsikädessä hyvän olon kanssa, ja se sitten vaikuttaa ulkonäköönkin!:)
  Kiitos vielä kauniista sanoistasi.

  Minttu,
  hihihih:) kiva muru:)

  ReplyDelete
 5. Upeat sormukset! Minkä merkkinen sun vihkisormus on (ei ole tietenkään pakko kertoa, jos et halua)? Voin antaa sitten vinkkinä tiedon eteenpäin ;). Siis todella kaunis.
  Olen samaa mieltä muiden lukijoiden kanssa, tyylin kulmakivet -sarja on hyvä idea!
  -Kata

  ReplyDelete
 6. On kyl mahtavat noi sun sormukset, etenkin vihki-!! Mun oma odottaa viel pari kk kaapis, mut aina muisteassani käyn sitä kokeilemas XD

  ReplyDelete
 7. Anonyymi,
  ikävä kyllä tuo sormus on tehty tilaustyönä ulkomailla..:S eli olen pahoillani, mutta en voi auttaa eteenpäin:(
  Mutta kiitos että pidät! Otan mielelläni vastaan muidenkin hyväksi kokemiaan "tyylin kulmakiviä":)

  Johku,
  oivoi!!!:) Ootkos esitellyt sitä vielä? Tahdon nähdä!!:)

  ReplyDelete
 8. Tosi kauniit sormukset! Ja niinkun moni on jo sanonut, tyylin kulmakivet on mielenkiintonen, hyvä idea :)

  ReplyDelete
 9. Oi, onpa sulla kauniit sormukset! Mäkin tykkään käyttää korvissa helmiä tai sitten tollasia timangilasikorviksia.

  ReplyDelete
 10. LeenaL,
  Kiitos kovasti! Ihanaa että sinäkin pidät tästä ideasta, vaikka ootkin jo paljon pidempään mun sepustuksia lukenut!:)

  Pinja,
  Kiitos kovasti! Mä olen ihan samaa mieltä. Yksinkertainen on kaunista!:)

  ReplyDelete
 11. Hauskaa että jollain muullakin on noin päin :) Itsellänikin on vihkisormus alempana ja kihlasormus ylempänä. Halusin vihkisormuksen lähemmäs sydäntä.

  ReplyDelete
 12. Näitä tyylini kulmakivat -postauksia lisää ! Ihan huippu idea tavallisten asupostauksien rinnalle. Ja olisi mukava päästä lukemaan myös treenailustasi ja liikunta tottumuksista, kun itselläkin on liikunta osa joka päiväistä elämää ja hyvää oloa :) Täytyy myöntää, että sulla löytyy kyllä silmää pukeutumisen suhteen. Taisit saada just yhen vakkarilukijan lisää !

  ReplyDelete
 13. Upeita nuo sormukset! Muutkin korut hienoja, erityisesti krusifikseistä pidän :)

  ReplyDelete
 14. Kaunis vihkisormus. Samantyyppistä olen miettinyt itsellenikin, tosin ehkä yksirivisenä.

  Noista kaulakorusita tuo kirahvi oli ihan mahtava, jotenkin tosi sympaattinen ja hassunhauska :)

  ReplyDelete
 15. Olenkin jo aiemmin kuvissa ihastellut sormuksia ja totean muiden mukana, että kauniita ovat! Ja pääsevät oikeuksiinsa juuri oikealla tavalla, kun sormissa ei ole muita sormuksia.

  ReplyDelete
 16. Sun blogi on ihana! Luin tosta sivu palkista että aikoisit pitää tätä vain kesän ajan!? Ei!! Oon jo koukussa. Hyvä vaan että pysyt tyyli ja kauneus asioissa. Liian monesta blogista saa ihan liikaa tietää kirjoittajasta, vaikka ei haluaisikaan.
  Jotain liikunta/hyvä olo- juttuja ois kiva lukee, jos pystyt kirjoittaa niistä niin ettei tunnu liian henkilökohtaiselta.

  Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 17. J00 treenijutuille! :D

  ReplyDelete
 18. Herttainen,
  mä en itseasiassa ees tiennyt että siihen on etiketti, mutta käytän tästä lähtien sun perustelua jos joku kysyy!:D

  Lilian,
  kiva kuulla että näistä saa muutkin jotain irti!:) Joo olen tosiaan miettinyt treenaus ja terveys asioiden lisäystä tänne... Koska niin kun mun PITI kirjoittaa tuonne edelliseen kommenttiin niin hyvä olo ja treenaus menee käsi kädessä ja näkyy ulospäin!:) Kun itsellä on hyvä olla niin eikö sitä näytäkin paremmalta?:D

  Anonyymi,
  kiitos, niin minäkin!:)

  suklaasydän,
  mullakin oli haussa yksirivinen, mutta sitten heräsi ajatus tosta ja kun se oli luonnossa niin makee niin sen sitten sain vasemaan nimettömääni:)

  mj,
  kiitos kovasti. ne ovat minulle kovin rakkaita.

  Anonyymi,
  itse ehkä haluaisinkin kirjoittaa noista treeni ja terveys jutuista...pitääpä laittaa kysely pystyyn, sillä pidän myös kovasti tämän blogini selkeästä linjasta.

  Anonyymi,
  vakavassa harkinnassa on!:) Kysely nyt ainakin tulossa...

  ReplyDelete
 19. Moi!

  Mäkin sun blogiasi tovin seuranneena annan ehdottoman JEE -äänen treeni- ja terveysjutuille! Kaikki tietää, ettei oo aina helppoa ylläpitää tervettä elämää ja pitää huolta itsestään, joten toisten esimerkki voi toimia tosi hyvänä tsemppinä ja kaikki voidaan siten paremmin omissa nahoissamme. Siis ehdottomasti niitä lisää!

  Olisi mukava kuulla miten treenaat: mitä lajeja, kuinka usein, milä intensiteetillä? Onko sulla joku logiikka? Mitä treenaaminen sulle merkitsee? Onko treenin suhteen jotain tavoitteita?

  Entä ravinto: Mitä se merkitsee sulle? Noudattatko jotain tiettyjä periaatteita esim.?

  Tää on loputun jutunaihesuo, mutta mun mielestä ainakin vallan mielenkiintoinen!

  Kiitos vielä hyvästä blogista

  >Anniina

  ReplyDelete
 20. Olet siis naimisissa, olisi kiva nähdä joku kuva hääpuvustasi? :)

  ReplyDelete
 21. Anonyymi,
  Ikävä kyllä, koen häitteni olevan sen verran henkilökohtainen aihe, että en koe oloani mukavaksi esitellä pukuanikaan täällä.
  pahoitteluni.

  ReplyDelete
 22. Heips! :) Ihan mielenkiinnosta kysyisin sormuksistasi, että oletko huomannut vihkisormuksessasi minkään näköistä narmuuntumista kivissä? Usein noissa allianssisormuksissa se osa, mikä on enemmän kämmenen puolella kuluu/naarmuuntuu herkästi :) Suostuisitko paljastamaan kivien karaattimäärän? (Anteeksi kiinnostus, olen korualalla töissä :D) Olen sormuksiasi monesti ihastellut kuvissasi, ihanaa että niistä oli lähempää kuvaa :)) Erittäin kauniit ovat!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)