Wednesday, May 27, 2009

Päivän asu 27.5

Hopeanhohtoa.

13 comments:

 1. Kiitos kivasta blogista! Seurailen tätä päivittäin ja tuntuu, että kaikki asusi ovat olleet aivan upeita! Tuli mieleeni ihan tyhmä kysymys kun luin tuon farkkupostauksesi. Näyttää siltä, että pidat farkkusi lahkeet kanssa tosi pitkinä. Käytätkö noita leveämpiä farkkuja matalien kenkien kanssa? Ikuinen dilemmani on, että miten saisin farkkujen lahkeet kestämään kun ne kuitenkin ovat mielestäni kivoimmat juuri vähän "ylipitkinä" matalienkin kenkien kanssa. Tätä ongelmaahan ei tietysti ole noiden kapeiden farkkujen kanssa. Olen jopa miettinyt jonkin vahvikkeen laittamista uusien farkkujen lahkeisiin. :)

  ReplyDelete
 2. Katja,
  olen hyvin otettu jos pidät blogistani:) Juu, käytän noita leveälahkeisempiakin matalapohjaisen kenkien kanssa. Silloin pistän hakaneulalla lahkeen takaosasta pituutta pois niin, että taitan lahkeen sisäänpäin yhdestä kohtaa ja lukitsen sitten hakaneulalla. Kirjoitinko nyt niin että tästä sai jotain selkoa?:D Näin pysyy lahkeet ehjinä.
  Terveisin, monet lahkeet rikki kuluttanut:D

  ReplyDelete
 3. Onpas kiva tuo raitapusero. Mistäs päin maailmaa se on löytynyt?
  Aluksi pidin tätä blogia hiukan liian pinnallisena itselleni, mutta koukkuunhan tähän jäi. ;)

  ReplyDelete
 4. Löysin vasta sun blogin ja voin sanoo että oon jo koukussa (: Oot muuten hirmu nätti! Onko noi ripset ihan sun omat, tai siis näyttävät niin pitkiltä ja kaarevilta?! Ihanat.

  ReplyDelete
 5. missä päin eurooppaa asustelet (:

  ReplyDelete
 6. Anonyymi,
  raitapaita on ostettu Mangosta joskus ajat sitten:S ainakin yli vuosi sitten. Tämä blogihan on ihan pelkkää pintaa. Muuta en uskalla käsitellä. Arjestani kirjoitan salasanan takana "oikeassa" blogissani, mistä kerronkin tuossa oikeanpuoleisessa palkissa.

  Cloe,
  Kiitos kovasti! Mulla on x-treme lash ripsien pidennykset. Teen niistä vielä postauksen!:)

  Anonyymi,
  tämä blogi käsittelee pelkkää pintaa, enkä vastaa henkilökohtaisempiin kysymyksiin. Pahoitteluni:(

  ReplyDelete
 7. Oi että rakastan Chanelia. :) Kai tuo laukku on aito? En kestä niitä feikki laukkuja...

  ReplyDelete
 8. Olen jopa miettinyt jonkin vahvikkeen laittamista uusien farkkujen lahkeisiin. -> Jos jaksaa niin voi ommella vetoketjun puolikkaat juuri siihen reunaan! vinkvink! ;)

  Kiva laukku! :)

  ReplyDelete
 9. Olipas erikoisen epäonnistunut asu sinulta, pahoittelen, mutta tämä on mielipiteeni. Näytät kuvissakin vähän moumoulta..:(

  ReplyDelete
 10. Tresors,
  en käytä feikkejä:)

  Elena,
  Kiitos vinkistä! Oon vaan ihan toivoton käsitöissä:D

  Anonyymi,
  aina ei voi miellyttää:) meitä kun on moneksi!:)

  ReplyDelete
 11. Epäonnistunut asu? Mitä ihmettä. Minun mielestäni tuossa oli yksinkertaista tyylikkyyttä ehkä puhtaimmillaan. Farkku ja valkoinen on klassinen yhdistelmä ja valkoinen sopii etenkin sun ruskettuneelle iholle tosi hyvin! Mielestäni vaatii tyylitajua saada toimiva yhdistelmä vain parista osasesta. Osaisinpa itsekin yhdistellä noin hyvin. :)

  Ja kaiken kruunaa tuo ihana Chanelin laukku. Mulle kans! :)

  ReplyDelete
 12. Anteeks nyt vaan mut toi ei oo moumouta nähnykkään! Siis apua!

  ReplyDelete
 13. Eirene,
  kiitos kovasti:) Mutta meitä on niin moneksi että ei missään nimessä kaikki voi pitää kaikesta:) Mutta kiitos kuitenkin jos sinä jaat kanssani saman maun!:) Mä tykkään kovasti raikkaan valkoisen ja hopean yhdistelmästä. Mutta joo, niin pitkään kun noi anonyymit ei osaa kritisoida oikeaoppisesti (että kertois mikä on heidän milestään vialla ja miksi ja miten sen voi korjata ja uskottavuuden vuoksi vielä omalla nimimerkillään) niin ei niitä tosisaan voi ottaa:)) Mutta tää on tätä anonyymiyden suojan tuomaa aivojen käyttämättömyyttä:D

  Anonyymi,
  Mitä mä olen nänhyt, niin musta moumou on vielä kovin nätti tyttö niin mikäs siinä:D Mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta se miten sen ilmaisee, merkitsee paljon millaisen kuvan jättää itsestään...:D Kiitos sulle kuitenkin kovasti!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)