Wednesday, May 27, 2009

Tyylini kulmakivet vol 2 - basic top

Minun pukeutumisessani GinaTricotin perustopit näyttelevät suurta osaa.
Ne ovat ihanan pitkiä ja napakoita, sekä saatavilla niin monessa eri herkullisessa värissä jokaiseen vuodenaikaan.

Usein käytän kahta toppia päällekkäin - tyylillä rauhallinen musta tai valkoinen alla ja värikkäämpi toppi päällä. Tälla tavoin saan toppeihin ja itse kokonaisuuteen lisää eloa.

Toppien kerrostamista harrastan paljon (kuten olette varmaan jo huomanneet:))

20 comments:

  1. Millaisia rintsikoita käytät noiden Zaran toppien alla, kun itsellä tuppaavat kaikki liivit pilkottamaan sieltä alta :(

    ReplyDelete
  2. Anonyymi,
    no noissa mitkä ovat takaata "nyrkkeilytoppimaiset" niin käytän joko olkaimettomia taikka sellaisia rintsikoita(mulla on H&M:´ltä pari hyvää), missä on irotettavat olkaimet, jotka vaihdan läpinäkyviin sellaisiin ja vedän ne takaa ristille:)

    ReplyDelete
  3. Noi on ihan huippuja kun ne on vielä niin kivan pitkiä, ei tarvi olla koko ajan nyppimässä niitä alaspäin. Lisäks tykkään tosta matskusta, se on tarpeeks jämäkkää. Itellä löytyy noita kans varmaan kuus... :)

    ReplyDelete
  4. Moikka!
    Sellainen kysymys, että paljon noi topit maksaa kappaleelta!

    Mukavaa keskiviikkoa!

    ReplyDelete
  5. mä oon kans ihan koukus noihin :) omistan hmm monia kymmeniä toppeja mut silti tollanen päätyy aina vaan päälle :)

    ReplyDelete
  6. Emmylou,
    nimenomaan! Ihan samaa mieltä!:)

    kamo,
    en muista ulkoa, mutta 9e tietämillä liikutaan. Oisko niitä joskus ollut alessa kaksi yhden hintaan? Mutta siis GThen vaan tsekkaamaan tarkka hinta!:)

    ReplyDelete
  7. Suvi,
    kohtalotoveri ilmoittautuu!:D

    ReplyDelete
  8. Mulla on noita GT:n toppeja vaivaiset 3 kappaletta (musta, valkoinen ja korallinpunainen) mutta voisin hamstrata vaikka ne kaikki!<3 Nyt oli tullu Ginaan noita toppeja raidallisinakin, nekin näytti tosi kivoilta, esimerkiks tummansini-valkoinen :)

    ReplyDelete
  9. Olipas ihanaa, kun satuin eksymään tähän blogiin :) Oli hauskaa huomata, että itsellä löytyy kaapista täsmälleen samanlaiset balleriinat(LV:t & Fendit)! Sullahan on loistava tyyli ;) Ainoa pienen pieni miinus siitä, että jutut ehkä vähän pinnallisia, mutta ymmärrän ettet halua kaikille sen syvempiä asioita itsestäsi paljastaa (vaikka niitäkin lukisi kyllä mielellään ;P) Olet todella kiinnostava ja superkaunis!

    -I

    ReplyDelete
  10. Niny,
    Joo mäkin hiplailin niitä raidallisia!:D Mutta toistaiseksi jäi kauppaan;) Mutta sulla on onneksi hankittuna jo perusvärit plus yksi pirteä väri, joten niistähän saat jo vaikka mitä yhdistelmiä!:)

    ReplyDelete
  11. -l
    Heippa!
    Voi kun hauska että meillä on noinkin samanlainen maku!!:D
    Joo tosiaan, lue tuo oikeanpuoleinen palkki. Tämä blogi on IHAN VAAN TÄYTTÄ PINTAA, kirjoitan "oikeaa" blogia salasanan takana:)

    ReplyDelete
  12. mäkin oon tottunut pitämään kahta toppia päällekkäin, yks on välillä niiin tylsä :) ja just tänään kävin gt:stä hakemassa tollasen valkosen kun puuttu vielä perusväri mikä sopii kaikkien alle :))

    ReplyDelete
  13. On niin kiva huomata, että en ole ainut noihin toppeihin koukussa oleva. Musta tuntuu, että kaikki mun vaatteet menee noiden ympärille nykyään:) Ja muuta topit jää kaappiin, kaikki lyhyet oikein ärsyttääkin kun on niin lyhyitä.

    ReplyDelete
  14. oon ostanu kaksi ginan toppia ja niihin on heti ilmestynyt reikiä tai ne on muuten hajonnu ja venyny, ennen ensimmäistä pesuakaan! eli itselläni noiden laatu on ollut tosi huono enkä enää osta vaikka ne kivoja ja käytännöllisiä olisikin :)

    ReplyDelete
  15. Hei,
    Sulla on tosi kiva blogi, mahtava tyyli ja olet tosi nätti.
    Muutenkin, pakko peesata sua tässä GT:n toppi asiassa. Itseasiassa olen uuden valko/vaalensiniraidallisen topin ylpeä omistaja! Se kävis sullekkin tosi kivasti esim noiden valkoisten shortsien kaveriksi! :)

    ReplyDelete
  16. Anonyymi,
    joo noita perusvärejä on hyvä olla!:)

    Lilya,
    I feel you sista!:)

    Anonyymi,
    Joo mullakin on yhteen tullut reikä, mutta niin moni muu säilynyt jo pitkään ja mä käytän noita oikeesti lähes jokapäivä:S

    Anonyymi,
    no mä hiplailin niitä raidallisia kappaleita, mutta jätin kuitenkin ottamatta kun mulla oli tossa vuosi sitten ihan hirvee himo kaikkeen raidalliseen että niitä löytyy jo kaapista ihan liikaa:S Kiitos kovasti kuitenkin vinkistä!:)

    ReplyDelete
  17. Varmaan aika monelta löytyy noita toppeja kaapista. :) Mulla löytyy kanssa 4 kpl, tosin näytän kaikissa ihan makkaralta. :D Yhdistänkin ne teeppareiden kanssa. :)

    ReplyDelete
  18. Sulle sopii nuo topit ihanasti!!!<3
    Minkä kokoisia ne on sinulla??

    ReplyDelete
  19. Pipari,
    toi on ehkä suosituin tavara suomalaisten nuorten naisten kaapissa tällä hetkellä:D:D

    Anonyymi,
    mulla on kokoja xs ja s:) s hiukan parempi koko mulle, xs hiukka makkara:D

    ReplyDelete
  20. Onko noi sun topit kans "janet long tank" toppeja? Kun tuntuu että mulla noi jää vähän turhankin pitkiks ja näyttää tyhmiltä farkkujen kanssa. Ehkä mulla on vaan tosi lyhyt selkä tai jotain... :) Tykkään pitää noita pelkästään leggareiden kanssa "mekkomaisesti".

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)