Saturday, May 9, 2009

Postcards from fashion cities

Tämän vuoden puolella olen onnekseni ehtinyt käydä muutamassa muodin mekassa ihailemassa vaate loistoa. Tässä teillekin niistä maistiaisia.
Mikä on teidän shoppailu mekkanne?

8 comments:

 1. ihania kuvia, varsinkin toi dubai kuva, olet siinä niin ruskea. Itse olemme lähdössä myös kahdenviikon aurinko lomalle, olisiko hyviä vinkkejä miten saa noin hyvän rusketuksen, jotain aurinkorasvoja sun muita kikkoja, ihana blogi sulla muuten :)

  ReplyDelete
 2. Itse tykkäsin kovasti kööpenhaminasta! Sieltä löytyy ihan mitä osaa kuvitella ja tanskalaiset vaatteet on laadukkaita. Lisäksi kävelykatu on mun mielestä paljon siistimpi ja isompi kuin amsterdamissa. Pariisi on kanssa loistava paikka, mutta itselleni enemmän aistimusten paikka kuin shoppailun!
  -berni

  ReplyDelete
 3. Anonyymi,
  Rusketun onnekseni melko helposti, mutta joskus syön kesäisin karoteeni pillereitä ja popsin porkkanaa:) Clarinsin aurinkovoiteet ja öljyt ovat lempareitani. Mä aina vähennän suojakerrointa loman loppukohti. On tuntunu auttavan. Ehkä henkistä?:D

  Berni,
  Itse olen viimeksi ollu köpiksessä niin pienenä, etten muista paljoa mitään paitsi välähdyksiä Legolandista:D Amsterdam on vähän sellainen paikka, että se pitää tuntea että löytää etsimänsä. Itse rakastan Amsterdamia. Pariisi on hyvin lähellä sydäntä (minulla asuu siellä lähisukulaisia) ja itsekin pidän Pariisista paljon enemmän kaupunkina kuin shoppailun takia:) Se on vain niin uskomattoman kaunis kaupunki.

  ReplyDelete
 4. Ranska on ihana! Varsinkin pikku kaupungit ;)

  ReplyDelete
 5. noi amsterdam kuvat on tosi nättei susta ! näyttää ihanalta paikalta. kenen tyylejä ihailet? tai ketkä sun mielest pukeutuu kivasti ja otat tyyli ideoit niiltä? (:

  ReplyDelete
 6. Paris Paris Paris Paris! Avenue Montaigne ja Fbg Saint Honoré...:D

  ReplyDelete
 7. Tukholma, ah niitä vintagekauppoja !
  Lontooseen ja tietty New Yorkiin ois ihana päästä!

  ps. ihania kollaaseja :)

  ReplyDelete
 8. new york on maailman ykkönen :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)