Sunday, May 10, 2009

Paitashaali

Vaatekaappini lemppareihin kuuluvat ns. paitashaalit, jotka DKNY:n mallistossa kulkevat nimellä Cozy. H&M on myös vastaavia paitoja ainakin mustana myynyt.
Ne käyvät kesällä ja talvella sekä ovat hyvin siistin näköisiä.
Ensiksi mainitun merkin sivuilta löydät jopa 12 erilaista ohjetta miten paidan voi sitoa.
Tosin minä kaytän vain kahta eri tyyliä: auki tai jotenkin kiinni:D

9 comments:

 1. voi vitsit oot ihanan hoikka. mitä yleensä syt päivisin :))

  ReplyDelete
 2. Kiitos:) Nää kuvat on otettu viime keväänä. Silloin elin hyvin terveellisesti. Söin erittäin hyvin ja liikuin paljon. Tämä blogi käsittelee vain ja ainoastaan tyyliin kuuluvia asioita. Täällä en pui lainkaan terveyteen ja liikuntaan liikkuvista jutuista. Toisessa salasanallisessa blogissani kirjoittelen myös syömiseen ja liikuntaan liittyviä juttuja.

  ReplyDelete
 3. Mahtava idea tämä uusi tyylille omistettu blogi, tyylipostauksesi ovat ihanaa luettavaa! :)
  -Victoria

  ReplyDelete
 4. Hei, en sano seuraavaa pahalla, vaan ihan ystävällisenä vinkkinä. Mutta yhdyssanojen kanssa hyvä muistisääntö on epävarmoissa tilanteissa koittaa, voiko sanojen välissä käyttää päätettä "kin", vai sopiiko se ainoastaan loppuun. Silloin tietää, että jos pääte ei istu väliin, kyseessä on yhdyssana.

  Eli voidaanko sanoa esim:
  housujen lisäksi paitaKIN shaali on kiva vaate. Vai kuulostaako paremmalta: housujen lisäksi paitashaaliKIN on kiva vaate.

  Sori tällainen kielipoliisina olo, mutta tosiaan ihan hyväntahtoisena vinkkasin :)

  ReplyDelete
 5. Victoria,
  Kiva jos pidät!:)

  Anonyymi,
  Kiitos avustasi hirmuisesti!
  En tosiaan ota pahalla!:) Mun äidinkielen kirjoitustaito ei ole todellakaan parhaasta päästä, mutta tämän harrastuksen kautta toivon sitä parantavani. Joten otan mielelläni tällaiset asialliset avut vastaan! Mä en jostain syystä vain kuule sitä eroa onko oikein vain väärin jos laitan sen "kin" sinne. Multa se ei vain tule niin helposti. Tuon paitashaali/ paita shaali-sanan luulin itse keksineeni joten en edes miettinyt oikeinkirjoitusta:D

  Eli älä hätäile mitään, otan tällaisen avun tulevaisuudessakin ilolla vastaan!:) Kiitos!:)

  ReplyDelete
 6. Paitashaali on loistava. Omistan yhden harmaan! Kerrotko mitä materiaalia nuo ovat? Merinovillaa?

  Täällä on muuten myös yksi, jonka on vaikea ymmärtää tuota -kin sääntöä. Minunkaan korvani eivät kuule. ;) Meitä on siis kaksi.

  Terkuin Ansku

  ReplyDelete
 7. Ansku,

  Onko tää ihana tuttuni "pikku"Ansku?:)
  Kiitos! Ihana tietää etten ole yksin ongelmani kanssa!:D
  Materiaali on kaikissa hieman eri. Musta on 85% silkkiä ja 15% cashmerea (mulla on sama vielä luonnon valkoisena). Punainen on 100% merinovillaa ja tuo lyhyt hihainen vitivalkoinen on viskoosia enimmääkseen.

  ReplyDelete
 8. Voih! Tietenkin olen ihana. ;) Mutta en taida olla "pikku" Ansku.

  Terkuin rouva Lausannesta

  ReplyDelete
 9. sulle sopii noi paitashaalit, kaikille ei varmasti sopisi:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)