Thursday, May 14, 2009

Päivän asu 140509

Olen kovin ihastunut mustan ja hotpinkin yhdistelmään.
Legginsit ovat olleet niin kovassa käytössä etten tiedä kuinka viitsin enää palata farkkuihin. Leggiensien jälkeen ne kun tuntuvat vaan niin epämukavilta?!:)
Anyways, I love my jeans as well.
Tyköistuvat farkut ovat kuitenkin naisen vaatekaapin kulmakiviä.
Tässä tämän päivän asu.

22 comments:

  1. Mä rakastanrakastanrakastan farkkuja mut leggarit on niin MUKAVAT!!! :D

    ReplyDelete
  2. Toivon ettei legginssit mene ikinä muodista, niin mukavaa on vetästä mekko ja leggarit päälle! I love that shirt!!-Minttu

    ReplyDelete
  3. tosi kaunis paidan väri, ja sopii sulle jättebra : )

    ReplyDelete
  4. tosi kiva uus tuttavuus tää sun blogi : ) !

    ReplyDelete
  5. Bellagio,
    I couldn't agree more:)

    Minttuliiniseni,
    No aijaa!:)

    Teecoo,
    Kiitos. Kovasti olen nyt mieltynyt värikäämpiin paitoihin.

    Vviivy,
    Kiitos! kiva että miellyttää!:)

    ReplyDelete
  6. Hei apua, miten sulla voi olla noin monet ihanat ballerinat :):) Mäkin haluun!! :)

    ReplyDelete
  7. Mistä, mistä, mistä tuo pinkki paita? Tahtoo!!!

    ReplyDelete
  8. heei etkö enää vastaa vanhan blogin viesteihin, että kannattaako tänne enemmin kirjoitella?

    sievä asu taas kerran(:

    ReplyDelete
  9. Laura,
    mulla on tasan kolmet baltsut:D Nuo kahet mustat ja valkoiset:D Perus perus, mutta niitä tulee käytettyäkin koko ajan:) Eikö silloin kannata myös panostaa hieman?;)

    Anonyymi,
    pinkki paita on merkiltään DKNY

    Kiki,
    Voi anteeksi että on kestänyt! Vastailen toki sinnekin!:) Mulla taisi olla pidempi vastaus sulle tulossa niin siksi hieman venynyt:)

    ReplyDelete
  10. Kiva sulla on just ne kengät mitkä ajattelin ostaa seuraavaksi! Onko ne mukavat? hiersikö aluksi? mä en enää suostu ostaa halpiskenkiä, mutta jos niistä maksaa niin niiden pitää olla täydelliset! :)

    ReplyDelete
  11. Tiedätkös, sinulla on juuri sellainen tyyli ja ulkonäkö, mitä jumaloin :-D Tai mihin itse haluaisin kyetä / yritän pyrkiä / haluaisin olla :) Olet onnekas :>

    ReplyDelete
  12. Elena,
    Nuo ovat erittäin mukavat kengät (niinkuin balleriinojen nyt ainakin kuulu olla!:)) Meni päivä kaksi ennenkuin muokkautuivat täysin omaan jalkaan. Ainahan kengällä kestää hieman ennenkuin se venyy omaan muottiin. Mä ehdottomasti suosittelen panostamiseen kengissä (ja laukuissa - I am fanatic:S).

    Frankie,
    Kiitos. Mutta kauneus on katsojan silmissä!:)

    ReplyDelete
  13. Täytyy ehkä rohkaistua kokeilemaan enemmän legginsseihin soluttautumista sun rohkaisemana ;) Mulla on pukeutumisen suhteen rohkaistumiskausi.. jos pikkuhiljaa alkaisi panostamaan siihen kun kenkiä ja laukkuja alkaa jo pursuilemaan joka nurkassa. :) Niin ja asun Briteissä. Samasta syystä tänne päätynyt minkä takia itsekin ilmeisesti oleilet ulkomailla osan vuodesta. Ja tämä maa on kyllä shoppailijan unelma.

    ReplyDelete
  14. voisit kuvailla välillä yksityiskohtia muistakin asusteista kuin vain kengistä =) ?

    ReplyDelete
  15. S,
    Kuule rohkeasti vaan käytät mitä mielesi tekee ja missä koet olosi mukavaksi! Itsevarmuus kaunistaa (kunhan sitä ei ole överiksi viety...:D). Hei laitappa mulle mailia, olisi kiva tietää ollaanko tosiaan samasta syystä ulkomailla?:)

    Anonyymi,
    varmasti, kaikki ajallaan!:) Blogi ollu pystyssä kuitenkin vaivaiset 5 päivää!:D Ja kenkäfanaatikkona tällaiset tuppaa tulla ensiksi:D (ja mun edellisen blogin takia mulla on ollu nää kuvat koneella valmiina:D)

    ReplyDelete
  16. Toi väriyhdistelmä on vaan yksinkertasesti niin loistava! Ja sun pinkki paita on aivan ihana :)

    ReplyDelete
  17. Heippa!

    Olis kiva jos kertoisit suoraan jokaisen postauksen yhteydessä, että mistä/minkä merkkinen mikäkin vaatekappale on. :)

    Tämä siksi että sinulla on ihania vaatteita! :)

    ReplyDelete
  18. Mäkin oon alkanu tykästyä legginsseihin tosi paljon ja varsinkin näin keväisin ei paljon muita tekisi mieli käyttääkään:D. Ihana tä sun blogi!

    ReplyDelete
  19. Kengät ovat ihanat, aivan kuten nuo aiemman postauksen ballerinat - omat mustat luottoballerinat tulivat tiensä päähän noin kuukausi sitten (okei, huomattavasti aikaisemmin mutten vaan tahtonut päästää irti) ja vieläkään ei ole uusia "oikeita" löytynyt. Siksi kai noi sun kenkäkuvat kiinnittivät huomion erityisesti. :D

    Musta ja pinkki viehättää minuakin, en tosin ehkä itse pukeutumisessa niinkään noita yhdistä, mutta sisustuksessa ja kattauksissa toimivat tosi kivasti eritysesti valkoisen kanssa. Sinulle sopii kyllä tosi hyvin!

    ReplyDelete
  20. Leena L,
    Kiitos kovasti!:) Musta se on vaan mahtava väriyhdistelmä:)

    Daniela,
    Kiitos kovasti!:) Jotenkin en koe oloani mukavaksi jos alan luettelemaan mitä merkkiä mikäkin on. Mutta jos joku on todella kiinnostunut jostakin vaattteesta ja sen hankkimisesta, niin tottakai kerron mistä vaate on!:)

    Jenni,
    Mulla on niin legginsi vaihe menossa nyt kans!:) Kiitos kovasti!:)

    Eirene,
    Mustat balleriinat ovat kyllä todella käytännölliset. Osan ottoni menetetystä luottoparista.
    Mulla on jäänyt vielä tuo hotpink/musta-yhdistelmä vaatetuksen puolelle, mutta kattauksessa voisi tosiaan näyttää upealle! Kiitos vinkistä!:)

    ReplyDelete
  21. oi ihanat kengät, itsekin etsin kesäksi mustia perusballeriinoja kuitenkin jollain kivalla yksityiskohdalla :) ja blogisi on tosi kiva uusi tuttavuus! :)

    ReplyDelete
  22. Anonyymi,
    vinkki:
    saman kengän näin Helsingin Nina's liikkeessä Bulevardilla...

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)