Friday, May 15, 2009

Balmain Chrystal Studded Sandal

Parhaan ystävättäreni Bellagion tavoin olen aivan ihastunut Balmainin kevät/kesä '09 mallistoon. Eritoten olen hullaantunut Balmainin näytöksessä olleisiin näyttäviin Giuseppe Zanottin suunnittelemiin sandaaleihin.
Niissä on sen verran wawawawoomia, että asukokonaisuuden tulisi muuten olla hyvin yksinkertainen.
En voi tälle mitään.
Kaikki kimaltava vetää minua puoleensa.
Harakka mikä harakka:D
Onneksi harvemmin päädyn ikinä ostamaan mitään kovin kiiltävää.
Muuten olisin varmaan kuin kävelevä discopallo.

6 comments:

 1. Hei,

  oot vähän aikaisemmin tuolla esitellyt noita DKNY Cozy-neuleita. Satuin törmäämään Net-a-porter-nettikaupassa vastaavaan, joka ei kuitenkaan ole nimellä Cozy - onko kyseessä kuitenkin sama vaate? Sivustolta on löydettävissä prikulleen saman näköinen neule sinisenä, joka kyllä on Cozya mutta mustasta ei Cozy-mainintaa ole. Viitsisitkö kertoa mielipiteesi oman cozysi perusteella? :) Olisin todella halukas hankkimaan ko. neuleen, mutta Suomesta niitä ei taida saada - luottaako Net-a-porteriin vai ei? :D

  http://www.net-a-porter.com/product/42188

  ReplyDelete
 2. Tuli vaan mieleen noista kengistä. Eli jos haet matalia kesäsandaaleja niin stockkalta löytyy hienot bullboxerin balmain tyyliset ja niitä on mustii ja valkosii. Ostin ite valkoset kesäksi, näyttää kivalta rusketuksen kanssa.

  ReplyDelete
 3. vähä upeet kengät noi niittikorkkarit ! =)

  ReplyDelete
 4. Anonyymi,
  ainakin päälle päin ja kuvauksen mukaan näyttäisi olevan täysin sama paita kysessä kuin minun musta Cozyni:) Mutta ikinä en ole itse kyseisestä nettikaupasta tilannut, joten en missään nimessä uskalla sanoa varmaksi!

  Nina,
  Kiitos kovasti vinkistä!:) Pitää käydä kurkkaamassa:D

  Amor,
  No aijaa!!!:)

  ReplyDelete
 5. mä olen kanssa kattellut noita kuvia uudestaan ja uudestaan ja en ehkä tiedä mitään upeempaa kuin noi kengät ja revityt kloriittifarkut!<3 noi kuvat on jotain niiin AAAH! :D

  ReplyDelete
 6. pakko myöntää että mitä kiiltävämpi asia, sitä ihanampi :) noi niitti korot on tosi makeet !

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)