Monday, May 25, 2009

Kesän juhliin

Ai että miten upea päivä tänään on ollut!
Säistä päätellen alkaa kesä ehkä tosiaan olla täällä Suomessakin!
Kesä tuo lämpimien säiden (sormet kaikilla ristiin!:)) mukana myös paljon juhlia.
On ylioppilasjuhlia, häitä, grillausta sekä illanistujaisia, joten minä päätin tämänpäiväisen kesäsään kunniaksi esitellä viimeisen löytöni.
Yhdistin hameeseen helmikorvakorut ja -rannekorun, jotka lisäävät kokonaisuuteen hennon tuulahduksen mereltä.
Ja mistäs näitä saa?

Lauren Conradin innoittamana olen vallan hullaantunut kauniisiin hamosiin.

Mitenköhän tämä hame muuntuisi ihan arkikäyttöön...?

20 comments:

  1. Minun on pakko sanoa, että olen niin iloinen tästä julkisesta blogistasi. Seuraulen PS I love Fashion - Linnun blogia, sekä Maybe we make a del - Jessican blogia. He usein mainitsevat sinusta yms. blogissaan. ja ihan riemusta hypin ku avasit tämän tilapäisen julkisen blogin meille. Sinulla on todella kauniit kasvonpiirteet, sekä täydellinen kroppa. Uskon myös, että luonteesi on täyttä plussaa!! Olet nainen täydellinen, juuri sellainen minkälainen haluisit itse olla aikuistettua. Matkusteleva, rakastavan miehen omaava. Pah...olen kateellinen sinulle :( Tiedän, ettet kerro itsestäsi mitään mutta pakko sanoa, että minulle tulee sinusta mieleen suomenruotsalainen todella iloinen nuori nainen !! Ja pidän valtavasti blogistasi :)

    ReplyDelete
  2. Itse muuntaisin hameen arkeen sopivaksi ihan vaan valkoisilla ballerinoilla. Ehkä myös hihallinen paita tekisi siitä vähemmän juhlavan, esimerkiksi 3/4-hihat, kokopitkiä en ehkä yhdistäisi. Joo: lyhythihainen ihonmyötäinen t-paita, pirtsakat valkoiset peeptoe-baltsut (tai ihan umpinaisetkin tietty, noi vaan tuli mieleen ekana!), siinä on hyvä asu esimerkiks kaupungille lämpimänä kesäpäivänä.. in my honest opinion :)

    Hyvältä näytät kyllä taas, toi hame on älyttömän sulonen, hieman merellinenkin raitojensa ja värimaailmansa ansiosta!

    ReplyDelete
  3. Kiitos kovasti ihanista sanoistasi:) Posiitiivisenä pyrin pysymään, mutta suomenruotsalainen en ole:) Kauneus on katsojan silmissä, ja jokaisella on omat ihanteensa. Tärkeintä on, että on mukava olla omassa nahassaan:)
    Ihan vain tämän kommentin perusteella tuli ainakin selväksi kuinka elämänmyönteinen ja energinen nuori nainen siellä kirjoittaa:)

    ReplyDelete
  4. Heta,
    Kiitos kovasti siitä että annoit minulle aikaasi ja mahtavia vinkkejä!! Pitääpä kokeilla!:)
    Ihastuin nimenomaan tuohon merellisyyteen ja halusin korostaa sitä tunnelmaa helmillä:)

    ReplyDelete
  5. Tuo hame on kuin karkki! Ihana:)

    Arkeistamisvinkkinä ne fendin valkokset ballerinat ja silkkineuletakki. Myös mustat sukkahousut voisivat toimia mustien asusteiden kanssa.
    Mutta voisivat kyllä toisaalta viedä vähän synkäksi tuon raikkaan kokonaisuuden.

    Minullakin on parin viikon päästä yhdet häät ja mekkoni on vielä puoliksi ompelematta. Onneksi olen hullaantunut pari viime vuotta mekkoihin, joten niitä kyllä riittää vaatekomerossa, vaikka en sitä alustavasti suunnittelemaani saisikaan valmiiksi.

    ReplyDelete
  6. hey hey, onks noi max maran kengät? ja saa mm. mustina ja punasina?? ;) Grr...tiedän tapauksen.

    ReplyDelete
  7. tai ei ne ehk iha samanlaiset sittenkään oo..(??) =)

    ReplyDelete
  8. Tosi söpö hame! Ihanan herkullinen... :)

    ReplyDelete
  9. Toi on kyllä niin älyttömän ihana! :) Kuten kaikki muutkin on sanoneet, niin ehdotan matalapohjaisia kenkiä (ballerinat, avokkaat tms) ja jotain kivaa ohutta neuletakkia ton kanssa arkena :)

    ReplyDelete
  10. arkikäyttöön toi mekko muuttuisi mielestäni mustien tavallisten leggingsien ja valkosten balleriinojen kans. ja hiukset ponnarille tai sellaselle arkiselle nutturalle :)
    nätit muuten noi sun valkoset korkkarit. ja hiukset. ähh ja muutenkin niin tykkään sun tyylistä :)))

    ReplyDelete
  11. blogisi on tosi kiva ja piristävä! sun tyyli on kaukana omastani eikä varmasti sovi mulle, mutta ihailevasti seuraan kykyäsi olla aina kaunis ja tyylikäs :) paras tyylihän on aina se, missä itse viihtyy, ja sä todella näytät viihtyvän omassasi.

    nyt on kuitenkin sanottava, että toi vaate ei ole hame vaan MEKKO!!! ei että ärsyttää joka kerta tää asia :D

    -jennie

    ReplyDelete
  12. Tres Chic,
    No niin onkin!:) Karkkimekko:)Pitääpä kokeilla niiden mustien kanssa, mutta voi olla että vie turhan synkäksi tuon muuten niin iloisen ja karkkimaisen mekon:)
    Kiitos kovasti avusta! Oooh... mun mekko/hame kokoelma ei ole vielä mikään hääppönen mutta kuolaan kyllä kybällä niitä kaikkien muiden päällä!:)

    Mansikka Sport,
    ei ole MaxMaran:) Taisi olla merkki nimeltään La Silla.


    Bellagio,
    sinänsä ylläri että pidetään samasta vaatteesta:D

    Niny,
    kiitos panoksestasi! Ehdottomasti tulen kokeilemaan arkikäyttöön kun lämpöasteet riittävät!:) Pitääpä laittaa sitten tänne vertaukseksi kuinka hyvin sopii arkeen tämä karkkimekko:)

    Anonyymi,
    Joo...! ponnari tuo heti arkisuutta lisää!Kiitos avustasi ja kohteliaisuudesta!:)

    Jennie,
    No se näistä vaatteista tekee niin ihanaa että kaikilla on eri maku ja muilta voi saada vaikutteita!:)Nimenomaan, omassa nahassa (ja vaatteissa) tulisi olla hyvä olla!:) Ja niin, mähän mietin tätä postausta tehdessä että mekkohan toi on. Jostain syystä mä hölmö sitten sen hameeksi ristin vaikka selvä mekkohan se on! Kiitos huomautuksesta, pyrin olla tekemättä tätä virhettä enää:)

    ReplyDelete
  13. onpa ihana mekko! ton ois voinu vetästä päättäjäisiin... vaan ei, tän neidin pitää vetää kaikki vaikemman kautta....:)

    ReplyDelete
  14. Ihanan kesäinen ja tosi nätti toi mekko sun päällä! :)

    ReplyDelete
  15. oi nätti mekko (=

    ReplyDelete
  16. N,
    Mitäs ongelmia sinulla sen kanssa oli? Kiitos vielä, ihan vaan sitten GT:hen!:)

    Ida,
    Kiitos. Kaunis leikkaus tossa hameessa saa varmaan sen istumaan monen päällä!:)

    hattarapallo,
    kiitos!:)

    ReplyDelete
  17. hei mulla olisi yksi kysymys, mitä mieltä olet, onko mautonta jos avonaisten kenkien (peep toet) kanssa on sukkikset? Juhlat tulossa, eikä mun sääret todellakaan voi lähteä ihmisten ilmoille ilman ruskeita sukkiksia :D häiritsee vain kun varpaat ei näy kauniisti sieltä. Tosin onhan niitä sukkiksia, joissa on avonainen kärki, mutta näiden kenkien (gladiaattori tyyppiset korkkarit) kanssa ne ei luultavasti toimisi / pysy paikoillaan. Help :D :) Ps. Todella ihastuttava mekko, kannat sen kauniisti! :)

    ReplyDelete
  18. justlovefrank,
    Mun on pakko sanoa, että peeptoe-korkkarien kanssa ei mun mielestä saisi käyttää sukkiksia. Mutta eikö muoti olekin siinä mielessä ihanaa, että periaatteessa mikään ei ole kiellettyä?:D Mutta henk.koht mielipiteeni on vetää ihan omalla alastomalla säärellä:) Miten olisi jos kävisit nopeassa suihkurusketuksessa? Itse olen itse ollut vastaavassa vuonna nakki kun tein sen "työkeikan" takia. Ei mitään ihan parasta jälkeä, mutta pelastaa jos ehdottomasti haluat ruskeat sääret NOPEASTI!:)
    Kiitos kovasti vielä:)

    ReplyDelete
  19. ihana tuo hame, himoitsin sitä itsekkin tänään Gina Tricotissa :)

    ReplyDelete
  20. Niinpä! Mutta eikö juhlissa ole jonkunlainen etiketti, ettei mekkoa ilman sukkahousuja? Varsinkin jos on itse juhlakalu? :-D Äh :) Ollapa itse mies.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)