Tuesday, May 26, 2009

Tyylini kulmakivet vol.1 - jeans

Tulen seuraavien päivän aikana tekemään postaus-sarjan vaatteista, joihin oma tyylini perustuu. Tässä ensimmäinen osio: Farkut

Viime aikoina olen käyttänyt poikkeuksellisen paljon legginsejä, mutta ne lienevät olevan vain se-tämän-hetken-juttu.
Yleisesti suosin kuitenkin farkkuja, joissa kaunis pesu ja hyvä leikkaus takaa hyvän istuvuuden.
Minusta jokaisella naisella tulisi olla vähintään se yksi tyköistuva pari, joka ihan vain korkeisiin korkoihin ja peruvalkoiseen t-paitaan yhdistettynä makes you look like a million bucks.
Kyllä.
Yksinkertainen on kaunista ja täydellisesti istuvilla farkuilla voi saada ihmeitä aikaan.
Oma farkku valikoimani koostuu melko pitkälti kahdesta eri merkistä:

Rock and Republic
Pakko sanoa, etten ole aikoihin ostanut kyseisen merkin farkkuja. Minulla on nimittäin ihan liian moni pari hajonnut haaroista kun kangas on kulunut puhki. Tämän takia sanoisin, ettei hinta-laatusuhde ole ihan kohdillaan. Olen myös tykästynyt enemmän skinny-mallisiin farkkuihin ja Rock&Republicin mallit ovat suurimmaksi osaksi hieman leveälahkeisempia. Toki niitä skinny-mallisiakin heillä on, mutta jostain syystä ne eivät mun koivissa kovin hyviltä näytä.
Plussana tässä merkissä sanoisin kauniit kirjailut. Kamala harakka kun olen, niin strassit takataskuissa ovat vetäneet minua selvästi puoleensa... Nyt taidan kuitenkin olla kasvanut siitä ulos kun olen vanhempi ja viisaampi (hahhahahaha, yeah right:)).
Jos merkki kiinnostaa, sitä myydään ainakin Stockmannilla.
DSquared2

Ehdoton lempimerkkini farkkujen suhteen on DSquared2. Heidän jokainen mallisto koostuu enimmäkseen skinny-malleista, jotka on koristeltu kauniilla pesuilla sekä leikkaus on juuri minulle sopiva. Kyseisissä farkuissa on sopiva määrä pieniä yksityiskohtia, jotka eivät ole liian huomattavia.
Käytetty on paljon ja pesukoneessa ovat moneen kertaan pyörineet, eivätkä ole miksikään menneet.
Ikävä kyllä kyseistä merkkiä ei vielä Suomessa myydä, mutta luulen että on vain ajan kysymys kun niitä on täälläkin tarjolla.

15 comments:

 1. Minulla myöskin nuo Beckhamin farkut meni haaroista heti rikki! :/ Ei todellakaan hinta takaa laatua tämän merkin kohdalla, vaikka kauniita ovatkin.

  -Elle

  ReplyDelete
 2. Elle,
  Joo mullakin on VB:n suunnittelemia 5 paria, ja niistä kolmesta on kulunut kangas rikki! Ei tosiaan ollu laatu kohdallaan!

  ReplyDelete
 3. Hitto että nuo DSquared2:n farkut näyttävät hyviltä! Kävin juuri pari postausta sitten kyselemässäkin niistä yksistä farkuistasi. Vahinko ettei niitä _vielä_ myydä Suomessa :s

  Minua vetää puoleensa myös juuri nuo skinnyt ja sitten matalavyötäröiset farkut.

  ReplyDelete
 4. Sulle vois vetää vaikka pelkän prisman pussin päälle ja se näyttäs taatusti ihan sika makeelta sun päällä!
  oon kade!

  ReplyDelete
 5. Oma suosikkini on 7 for all mankind. Toinen suosikki, jota tosin ei ole kaapissa, on James Jean -merkki, jota sovitin vuosia sitten ja se istui kuin hansikas. Kysymys kuuluu:miksi en ostanut niitä silloin?

  ReplyDelete
 6. Moi,
  Olen vasta äskettäin löytänyt blogisi. Tosi ihana ja täältä löytyy hyviä vinkkejä! Mistä noita DSquared2-farkkuja saa? Löytyyköhän Italiasta? Entä Ruotsista?
  -Kata

  ReplyDelete
 7. Sasha,
  ehkä jonain päivänä niitä täältä Suomestakin saa!:)

  Anonyymi,
  no onhan ne prisman pussit ihan sika makeita!:D kiitos nyt:D

  mj,
  kiitos kovasti vinkistä! pitää väijyä jos kyseinen merkki tulisi vastaan.

  Kata,
  no mä olen vasta äskettäin aloittanut tän blogin. Italiasta saa ainakin, ruotsista en ole etsinyt:) Niitä saa varmaan aika pitkälti kaikista suuremmista kaupungeista:)

  ReplyDelete
 8. aivan ihana sun blogis! ihania vinkkejä ja kokonaisuus muutenkin aivan loistava! nykyään tullu rutiiniks tsekata aina ekana tää ku tulee koneelle:) vielä sellasta että kun sanoit että noita DSquared2 :in farkkuja ei saa vielä suomesta, niin mistä maasta noita esimerkiksi saa kun oon pitkään ettiny uusia farkkuja ja noitten leikkaukset ja kaikki muutenkin näytti just täydellisiltä ni mistä maasta löytäis tollasia varmasti?:) kiitos vielä ihanasta blogistasi!

  ReplyDelete
 9. Nea,
  Olen hyvin iloinen ja otettu, jos pystyn antamaan muille myös hyviä vinkkejä!:)
  Niitä olen ostanut mm. Zurichistä, Amsterdamista, Antwerpenista sekä Dubaista. Tiedän, että niitä saa myös Pariisista ja Milanosta. Olen melko varma, että kaikista Euroopan suurkaupungeista kyseistä merkkiä löytyy:)

  ReplyDelete
 10. Nea,
  Olen hyvin iloinen ja otettu, jos pystyn antamaan muille myös hyviä vinkkejä!:)
  Niitä olen ostanut mm. Zurichistä, Amsterdamista, Antwerpenista sekä Dubaista. Tiedän, että niitä saa myös Pariisista ja Milanosta. Olen melko varma, että kaikista Euroopan suurkaupungeista kyseistä merkkiä löytyy:)

  ReplyDelete
 11. ihania farkkuja! -berni

  ReplyDelete
 12. kiitos vastauksestasi!:)

  ReplyDelete
 13. mikä sun farkkukokosi muuten on? oot aivan uskomattoman kaunis!!! :)

  ReplyDelete
 14. nea,
  oleppa hyvä vaan!:)

  anonyymi,
  vaihtelee ihan täysin merkin ja mallin mukaan!:D mulla on r&r farkkuja kokoja 24,25 ja 26 löytyy:D ja noissa dsquaredin koossa olen 38.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)