Friday, March 9, 2012

Working pastels

Eli tässä taas päivän asua, missä mukana pehmeää pinkkiä sekä raikasta minttua! Kuvat on tosiaan otettu reilu kuukausi sitten, juuri sinä samaisena päivänä kun makasinkin jo illalla sängynpohjalla kuumeen kourissa. Joten pahoittelen lasista katsettani :D


scarf: LV, blazer: Supertrash, blouse: Zara, pants: River Island, shoes: Giuseppe Zanotti, bag: Miu Miu, bracelets: River Island

Tänä jäätelömakujen sesonkina tuolle 2008 ostamalleni LV Watercolour Speedylle löytyy varmasti paljon käyttöä sen kauniin värimaailman ansiosta. Menossa mukana oli tuo beige laukku, mutta kokeiltuani kuviin tuota speedyä, totesin, että se sopisi rinnalle aivan yhtä hyvin :)



Here's an outfit that I wore over a month ago. These pics were taken on the eve of me getting really sick... Incase you were wondering about my hollow and pale look? :D 
I wore the beige Miu Miu clutch, but I tried on for fun how my watercoloured speedy would have fitted the equasion. I must say - wonderfully. With this sorbet-coloured season I am sure this bag will get some serious usage time ;)

71 comments:

  1. MUMS! Aivan mahtavia yhdistelmiä, nuo housut kyllä menee niin monen kanssa! :o Nyt kyllä munkin pitää vihdoin etsiä mintunvihreet pöksyt... Muuten, ollaan tyttöporukalla lähdössä reilun kuukauden päästä Tukholmaan. Osaisitko sanoa mitkä liikkeet siellä näin parin päivän visiitin aikana kannattaisi ehdottomasti tsekata? Pitänee tarkemmin kysyä vaikka Lintulta, mutta jos sulla on jotain vinkkejä niin ottaisin mielelläni vastaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heippa!:) oih - tyttöjen reissut tukholmaan ovat parhautta!:) Itseasiassa tein omat kauppavinkkini Visit Swedenille Tukholmassa viime syksynä! Sieltä löytyy paljon eri suosimiani kauppoja, joten niiden seasta voit sitten poimia sen mukaan mitä etsit! :) Itse pidän eniten Stureplanin alueen valikoimasta!! :) Ja tosiaan, Ihana Lintuhan on ekspertti ;)

      Delete
  2. Aivan ihana asu! Nyt alkoi entistä enemmän kuumottamaan minttuhousut. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ne olivat loistava hankinta, vaikka tammikuussa vielä värin kanssa paininkin :D

      Delete
  3. Oi, aivan ihana asu ! :)♥ Ja vaatteet käy sinulle liiankin hyvin :)
    Täytyykin muuten kysyä, pidätkö aina korkokenkiä?
    Ja nuo korkkarit on niin rakkautta ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos murunen! Itseasisssa käytän varmaan eniten balleriinoja! Mulla on yleensä mukana baltsut laukussam joihin saatan vaihtaa jos tulee paljon kävelyä paikasta toiseen, tai mukulakiviä murheena :D

      Delete
  4. Oi, miten ihana! Pitää kyllä kesäksi metsästää pastellin väriset housut jostain omaankin vaatevalikoimaan.

    Maiju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen! Itse haluaisin vielä vaaleankeltaiset tai vaaleansiniset! :)

      Delete
  5. Kiva asu! Oletko joutunut pesemään tuota huiviasi? Minulla on sama beigenä ja nyt siinä on muutama aurinkopuuteri tm. meikkitahra. En ole uskaltanut tehdä sille vielä mitään, mutta mietin, että voisikohan sitä jotenkin paikallispuhdistaa itse vai pitääkö viedä pesulaan. Veikkaan, että noita tahroja siihen tulee jatkossakin, on sen verran vaalea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih vielä en ole onnistunut huiviani likaamaan, huom VIELÄ! :D Joten ikävä kyllä en osaa auttaa, mutta ensikertalaisena suosittelisin kääntymään liikkeen puoleen ja kysyä heiltä suosituksia! Jos saat selville niin olisitko niin ystävällinen ja kertoisit minullekin tulevaisuutta silmällä pitäen? :)

      Delete
    2. Itse juuri joulun alla ostaessani kyseisen huivin, kyselin pesusta viitaten vanhempaan LV:n huiviini, joka olisi pesun tarpeessa. Myyjä neuvoi viemään huivin pesulaan ja huivi tulee pestä kuivapesu -ohjelmalla. Huivia ei MISSÄÄN NIMESSÄ saa kastella, koska pari asiakasta oli kuulemma tullut liikkeeseen itku silmässä kertoessaan, että heidän huivinsa menivät pilalle vesipesussa. Mielestäni on kuitenkin sanomattakin selvää, että näin arvokas ja materiaaliltaan "hentoinen" huivi tulee pestä kuivapesu -ohjelmalla pesulassa.

      -Hannah-

      Delete
  6. Ihania, herkullisia karkkisävyjä! Ja ehdottomasti tuo Speedy käyttöön, sehän sopii väriensä puolesta kevään trendeihin kuin nenä päähän. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! Se on kyllä väriensa puolesta on ihan loistava tulevaan kevät/kesään! :)

      Delete
  7. Siis apua, tuo jakku noilla olkapääkorostuksilla on jotain niin mahtavaa!
    Ja muutenkin tän asun värimaailma hivelee silmiä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! Itsekin niihin toppauksiin ihastuin! :) Ja tosiaan, niin hattaraa :)

      Delete
  8. aaaah nam, juuri tollaiset housut on mullakin kevään ostoslistalla, katselin niitä stradivariuksessa, pakko ostaa kun pääsen takaisin espanjaan :)
    http://liisamarian.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti saat pian omasi kotiutettua! :)

      Delete
  9. Upea ja raikas olet! :)
    LV:n huivi on upea, itse olen päättänyt kotiuttaa huivin sieltä ..kunhan saisin päätettyä minkä värisenä! :) Speedy ihana, kuin vaahtokarkki! :)

    Ihanaa aurinkoista viikonloppua! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana kovasti! Suosittelen ehdottomasti! Itselläni on ylivoimaisesti eniten käytössä se vaaleansininen farkkuinen, koska se käy niin hyvin arkeen. Toivottavasti saat valittua siitä herkkujen määrästä! :/ Samaa sinulle! :)

      Delete
  10. Mielettömän tyylikäs asu :) Ihania värejä oot onnistunut yhdistelemään!

    ReplyDelete
  11. Tuo huivi on kyllä aivan täydellisen sävyinen. :-) Taitaa mennä seuraavaksi hankintalistalle LV'ltä!

    lotan12.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä kieltämättä aika nappi tämän sesongin värimaailmaan :D

      Delete
  12. taas kerran on todettava, että ihana asu tai siis asut! (:

    ReplyDelete
  13. en tiedä mikä noissa lv:n laukuissa ihmisiä viehättää, sillä minun mielestäni ne näyttää halvoilta. siis nuo aidotkin näyttävät mielestäni sellaisilta halpislaukuilta joita myydään ulkomailla katumarkkinoilla. mutta taidan olla ainoa joka on tuota mieltä, sen verran kova suosio merkin laukuilla kuitenkin tuntuu olevan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi tuskin olet ainut! Minulla on sama tunne esim. Guess merkin kanssa! Kaikki ei vaan ole kaikille! :) Onhan LV varmasti yksi kopioiduin merkkilaukku ja juurikin siitä syystä varmaan nämä assosiaatiot katumarkkinoihin :/

      Delete
  14. Aivan ihana asu! Sä oot kyllä niin kaunis ja sulla on ihana tyyli! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, kauneus on katsojan silmissä <3 Joten kiitos vaan nyt siihen suuntaan ystävällsiyydestäsi! :)

      Delete
  15. Näyttää kyllä tosi hyvältä, jälleen kerran. :D Et epäonnistu koskaan asuvalinnoissa! Toi LV:n laukku on kyllä upea luomus.

    Pystytkö käveleen noilla korkkareilla ihan kepeesti, ettei jalkoja ala särkeen? Mulle 10 cm on vielä semmonen, että niillä jaksaa helposti, mutta sitä korkeemmat alkaa kyllä tuntua ikävältä. Ainakin, jos pitää kauan kävellä. :) Sullä näyttää niin usein olevan tosi korkeita noi korkkarit. :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih kiitos ihana. mutta LUPAAN että epäonnistun, todistusaineistoa löytyy vanhoista asupostuksista :D

      Nuo kengät ovat merkiltään Giuseppe Zanotti ja heidän lestinsä on ylivoimaisesti paras omaan jalkaani. Niin äärimmäisen mukavat ja helppo jaksaa koko päivä nämä jalassa! :) Nämä korkkarit ovat itseasiassa koroltaa hyvin pienet "normaaleihini" verrattuna :D terv. Psycho shoe addict :D

      Delete
    2. Joo, varmasti laadukkailla kengillä jaksaakin paremmin! :) Täytyy itsekin vaan alkaa pikkuhiljaa totutteleen korkeisimpiin korkoihin.. Kai siihen jalka sitten tottuu. :)

      Delete
  16. Ensiksikin kiitos ihanasta blogista! :)
    Koska sinulla vaikuttaa olevan paljon kokemusta merkkilaukuista niin kysyisin neuvoa em aiheesta. Törmäsin netissä uk-eluxury- nimiseen nettikauppaan, jossa tällä hetkellä meneillään mojovat alet. LV, Chanel ym muita laukkuja saisi kaupan mukaan tyyliin 300e hintaan. Muka ovat aitoja ja kahden vuoden takuu jne. Mietinkin, että onko tämä liian hyvää ollakseen totta? Tiedätkö mitään kyseisestä kaupasta? Mikä olisi oma suosittelusi, mikä merkkilaukkuja myyvä nettikauppa on omien kokemuksiesi mukaan luotettava ja edullisin? :)kiitos jo etukäteen vastauksestasi! :)
    -K

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Esimerkiksi Vuittoneita myy uutena vain ja ainoastaan LV:n liikkeet ja merkin nettikaupat. Kuulosta siis juurikin kaikkea muulta kuin todelta tuo pulju. :)

      Delete
    2. Hei suloinen!
      Teen pian näistä postauksen, koska asiasta kysytään minulta usein. Voin sanoa katsomattakaan tätä sivua, että aivan varmasti feikkejä myy. Chanel ja LV ovat siitä tunnettuja, että heidän laukuillaan ei KOSKAAN ole aleja. pari nopea vinkki feikkiliikkeen tunnistamiseksi:
      1.etsi kirjoitusvirheitä ja kehnoja kielikäännöksiä
      2. Tarkista yhteistiedot (harvemmin on käyntiosoitetta - yleensä vain yksi vaihe puhelinnumero jos sitäkään (missä kukaan ei vastaa) ja yksi ainut mailiosoite.
      3. Kaikki merkkilaukkujen suhteen mikä tuntuu olevan "too good to be true" yleensä myös on
      4. Tarkista firman tiedot. JOskus jopa lukee ihan suoraan, että he myyvät "upeita" replica malleja :/

      Eli edullisella ikävä kyllä ei oikein pääse merkkivaatteiden kohdalla, koska se kuuluu osaksi heidän brändäystään... Mutta merkkivaatteita myyvistä liikkeistä suosittelen luisaviaroma.com ja mytheresa.com nimisiä liikkeitä. Loistavaa ja varmasti 100% aitoja tuotteita! :)

      Delete
    3. Niin ja piti vielä lisätä.
      Louis Vuittonin laukkuja saa ostettua netistä VAIN JA AINOASTAAN luikkarin omalta nettisivulta. ELi jos sivusto väittää heidän laukkujaan myyvän - on aivan varmasti feikit kyseessä.
      Kannattaa myös googletta, sillä kyseisen kaupan kohdalla ensimmäiseksi tuli tämä linkki:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110822043504AAhuELb

      ELi kliseiseen lauseeseen: Jos tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se ikävä kyllä on.

      Delete
    4. Okei, kiitos MrsV ja Laura vastauksistanne! :) Sivusto vaikutti ulkonäöltään tosi ammattimaiselta jne joten melkein menin kyllä lankaan, onneksi oli tuo kaksilahkeinen vieressä joka vähän jarrutteli ja nyt kun vielä sain teidän vastaukset aiheeseen niin niin... :) Kiva jos aiheesta on tulossa postaus :)
      -K

      Delete
  17. Niin ihanan raikas ja syötävä asu! Täytyypä käydäkin metsästämässä jotain mintunvihreää vaatetta. Ja ei kyllä huomaa, että oisit kipeä :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana!:) Kyllä - ihana väri kevääksi <3 Ja super iso kiitos kauniista sanoistasi - vaikka itse olenkin eri mieltä! Olet kovin ystävällinen :)

      Delete
  18. ihan täydellinen asu! sopii sulle todella hyvin <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana kovasti <3 Katsojan silmissä se piilee <3

      Delete
  19. Täydellinen asukokonaisuus! En monestikaan lämpene pastellisävyille, mutta tämä kolahti. Kyllä se kaunokainen vain osaa. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos murunen <3 Merkitsee paljon tullessaan sulta :)

      Delete
  20. Pastellit on kylla ehdottomasti sun juttu! :)

    -Kaly

    ReplyDelete
  21. Ihanan karkkimainen asu - vaan silti raikas! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kyllä - raikkaus taas kunniaan ensi kesänä! :)

      Delete
  22. Ihana asu! Olen aika neutraalien värien ystävä ja en ole ollut lainkaan innostunut pastelliväreistä, mutta nyt kolahti! Upealta näytät! Pitäisiköhän sittenkin itsekin kokeilla jotain pastelliväriä...

    -hedda.stina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Tosiaan, jos emmit niin suosittelet pihistämään ja ostamaan jotain pientä (iltalaukku? rannekorut?) niin ei mene rahat ihan hukkaan jos toteatkin, ettei ole sinun juttusi!:) Tai sitten ihan vain perus vaaleanpunainne tai haalea mintunvihreä toppi? Silläkin saa jo vaikka mitä yhdistelmiä farkkujen ja valkoisten housujen kaverina? :)

      Delete
  23. Toi huivi on kyllä tosi nappiin, samoin toi Miu Miun laukku.
    Oot varmasti osaltasi muiden bloggaajien kanssa vaikuttanut ihan Tampereen katukuvaankin, nimittäin Ginan juuri_tuollaisia farkkuja näkyy joka puolella!

    Tuli tuosta Guessin merkistä mieleen, että osaatko sanoa onko se ulkomailla (Euroopassa tai USA) minkä "arvoinen" kanssasiskojen keskuudessa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! :) Ihanaa, että suomessa niin moni nuori nainen nykyään tykkää panostaa itseensäkin vaativan arjen keskellä :) Pienistä iloista kun voi saada juuri sitä kaivattua puhtia niihin isoihin juttuihin elämässä :)
      En ole ihan varma tarkoitatko kanssasiskoilla muita ikäisiäni naisia vai vastaavia laukkuja? :) Mutta yleinen imago Guessille jenkeissä ainakin on, että se on ns. halpismerkki. Puolet halvempaa kuin SUomessa ja laatu ei ole kestävä (KUULEMA!). Missä asun nyt ja missä olen aiemmin asunut, niin ainakin omien tuttavieni piirissä heillä on sama mielikuva Guessistä kuin minulla - eli kaukana laatumerkistä. Itse en ikinä ole Guessin laukkua omistanut, joten en tietystikään voi puhua asiasta "asiantuntijana". Minä vaan en pidä lainkaan heidän printistään, laukkujen malleista tai lisähärpäkkeistä, joten ikinä ei ole mieli edes tehnyt niitä ostaa. Sama fiilis siis mikä monella saattaa olla LV laukkujen ulkonäöstä :) Mutta siiis itse en koe Guessia hyväksi ja laadukkaaksi merkiksi - toki en voi kovin vakuuttavasti sanoa koska en ole koskaan mitään heiltä omistanut - yhden kellon lisäksi :)

      Delete
    2. Aivan joo, anteeksi epäselvyyteni, tarkoitin siis kanssasiskoilla muita naisia. Mutta tämä oli joka tapauksessa kysymykseen vastaus, kiitos!
      Olen kyllä ihan samoilla linjoilla Guessin härpäkkeiden kanssa, ne ei yksinkertaisesti ole kovin tyylikkäitä. Vuittonit taas näyttää jotenkin "kovilta", kun taas esim. Mulberryt miellyttää enemmän. Ajattelin kyllä jonkun ajattoman laukkuhankinnan tässä lähiaikoina ylitöillä tehdä.. Haaveilu ja kaavailu on kyllä tässä puolet huvista :D

      Delete
  24. ihana toi asu! kävin zarassa ja otin vaan huvikseni noi mintun väriset housut sovituskoppiin kun kokeilin hameita ja ah rakastuin noihin housuihin:) oli sit pakko ostaa:P <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo housuni ovat River Islandista, mutta niitä kyllä taitaa olla nyt lähestulkoon jokaisella merkillä :) Ne ovat kyllä ihanat!

      Delete
  25. ihana asu!! värit ihan mielettömät:)

    ReplyDelete
  26. Tyylisi on aivan mielettömän upea!! Ja osaat yhdistellä kauniisti eri kokonaisuuksia! :) Itsekin ostin vähän aikaa sitten ihanat pastellin väriset housut ja odotan, että täällä Suomessa säät lämpenisivät, jotta pääsisin käyttämään niitä ;)

    ReplyDelete
  27. Kauniita asuja!

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Upeaa!!!! Ihastuin tähän asuun täysin, molempiin yhdistelmiin. Ja mikä parasta samat elementit löytyvät omastanikin vaatekaapista ja olin itsekin ajatellut yhdistää tuon LV:n huivin mintun värisiin housuihin ja MiuMiu:n nudeihin pumpseihin :) Tämän yhdistelmän nähtyäni en malta odottaa, että pääsen toteuttamaan sen itsekin!

    -Hannah

    ReplyDelete
  29. coucou,
    superbes tenues.
    bravo.

    ReplyDelete
  30. Aivan upea Sinä ja tavattoman upea asu! Näitä päivänasuja lukee ja katselee aina niin mielellään :)

    ReplyDelete
  31. Ihana ja tyylikäs asu! :)) Tuo värimaailma on mahtava!

    ReplyDelete
  32. Tuo viimenen LV laukku on ihana♥ja hirmu nättejä kuvia sulla!

    ReplyDelete
  33. Kaunis ja raikas asu.! Olen selaillut blogiasi jo jonkin aikaa ja täytyy kyllä sanoa, että sinulla on todella hyvä tyylitaju. Yhdistelet asuja ja värejä hyvin keskenään. :) Tämä on ehdottomasti yksi suosikki blogeistani.

    ReplyDelete
  34. Vau. Kyseisiä River Islandin housuja myydään nyt niiden omilla nettisivuilla hintaan 20 puntaa/kpl. Omat klikattu kotiin sekä mintun- että keltaisen värisinä.. Kiitos ihanasta blogistasi, innolla seuraamaan sitä nyt sitten Olivian kautta! :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)