Friday, March 9, 2012

Sugar spin state of mind

Aaah.
Tuolla classy-in-the-city sivulla voisin pyöriä pienen ikuisuuden. Ja niin olen taitanut tehdäkin :D Sieltä saa ammennettua inspiraatiota vaikka millä mitalla ja tässä kaksi monista luomistani kollaaseista, jotka olen sivuston kauniista kuvista kerännyt. Näiden hempeiden pastellisten sorbettivärien pohjalta tulossa pian päivän asu postaus, joka toistaa juurikin tätä värimaailmaa.


All pictures from: www.classy-in-the-city.tumblr.com


Ahhh.
I could spend an eternity on the site of classy-in-the-city. So many gorgeous pics of which I have create oh so many collages already :D Here are two soft sorbet colored collages, that pretty are the colors of my outfit that I'll introduce to you guys later today...;)

17 comments:

  1. Ihania kuvia, kunnon kevät- ja kesätunnelman luojia! Ostin juuri Zarasta tuon pliseeratun hameen värisen läpikuultavan puseron. Joku mintunvihreä juttu on vielä must-have -listallani :)

    ReplyDelete
  2. Aivan ihania ja kauniita kuvia! Kiitoksia näistä! :) On niin rakastunut pastelliväreihin... Tästä saa monta asu ideaa. :) Täytyy käydäki vierailemassa tuolla sivulla.

    ReplyDelete
  3. se on aivan ihana sivusto, itsekin olen siellä monen monta tuntia viettänyt :) linkkaan tähän oman sivustoni, missä on vielä kovin vähän kuvia tuohon verrattuna, mutta kurkkaa jos tykkäät :)

    http://beawesome-today.tumblr.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kävin katsomassa sivusi, ja pidin kovasti <3 Ihania tunnelmointikuvia

      Delete
  4. Ihanan naisellisia kuvia! Itsekin eksyin tuonne sivuille sinun blogisi kautta ja kyllähän sitä sivua olisi voinut vieritellä alaspäin tovin jos toisenkin ;)

    ReplyDelete
  5. Ihania! Miten alkoikin yhtäkkiä tehdä mieli vaahtokarkkia ;)

    ReplyDelete
  6. Voi miten ihania kuvia :D Tulee niin kevätmieli.

    ReplyDelete
  7. aws itsekin selailen sitä leveä hymy naamalla ja liitin tuon macarone kuvan uuteen pankki korttiinikin :P

    ReplyDelete
  8. Lovely post :))

    http://ativevita.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Oi, tätä asupostausta odotan innolla! Supersuloisia sävyjä :)

    ReplyDelete
  10. Hyvänmielen kuvia ja tunnelmia! <3
    Sivustolla käydessään tuntuu,että uppoutuu vaaleanpunaiseen ihanaan hetkeen kun kuva toisensa perästä on täynnä ihania yksityiskohtia. Kevät, aurinko ja pastelliunelmat, here we come!! <3
    Odotan innolla asukuvaasi! :)

    ReplyDelete
  11. Onpa todella herkullisen värisiä kuvia! <3

    ReplyDelete
  12. On kyllä valtavan inspiroivia kuvia, kyllä tällaisia kelpaa katsella!

    Olisin muuten kysynyt vielä, että jatkuuko "vaatekaapin kulmakivet" sarja vielä? Kirjoititko esimerkiksi alaosista mitään? Vai onko tä mennyt multa täysin ohi? :)

    ReplyDelete
  13. Saakohan noita Keep Calm and have a cupcake kortteja jostain?=) Ois aika kivan näkösiä!

    ReplyDelete
  14. Moi! Sulla on tosi kiva blogi, ja vielä ihanampi elämänasee :)! kiitti tosi paljon blogista :)! Sellasta ajattelin kysellä, että kun omistat aika paljon high-end -merkkien vaatteita, niin tiedätkö, että miten hyvin mekko-koot vastaa suomalaisia kokoja? Itse harkitsen nyt erään designerin mekon ostamista, mutta kun vaatteen mitoitus on niin epämääräinen, niin en tiedä minkä koon otan, FR36 vai FR38. Tiedätkö, että onko noin kuin pieniä esim. UK-koissa tai US tai jopa Suomi? Siis kyseessä Guccin, Chanelin, YSL, Lanvin ym. mitoitus (vaikka niissäkin on varmaan eroja). Anteeksi sepustuksesta, mutta kun netaporter ei oikeen osannut vastata koko-ongelmaan, edes asiakaspalvelu, ja olet ainoa kenen luulen voivan :/! Mekko on aika kallis ja sitä on enää pari kokoa jäljellä, joten pähkäilen nyt koon kanssa :/. Tosi aurinkoista ja kivaa kevättä! :)

    ReplyDelete
  15. Romanttisia kuvia! :)

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)