Tuesday, March 6, 2012

Mollie King's Accessories

Edellisessä postauksessa esittelin hieman brittiläisen laulajan Mollie Kingin (sain kommentin edelliseen postaukseen, että hänen nimensä onkin Mollie eikä Molly! Pahoitteluni väärästä infosta! Oli minulle täysin uusi henkilö ja Zimbio, josta hänet bongasinkin, oli nimennyt hänet Mollyksi:/ Mutta se on siis väärin) ihanan klassista ja tyttömäistä tyyliä. Hänen tyylinsä on hyvin käytännöllinen, sillä se on hyvin ajaton ja vain muutamaa klassista asustetta yhdistelemällä saa laajan skaalan erityylisiä ja erinäköisiä asuja.

Tähän alle keräsin eri budjeteille sopivia asusteita, mikäli sinäkin tahdot pukeutua kesää kohden mahdollisimman neutraalisti ja saada asuun kuin asuun hieman ryhtiä hyvin pienillä yksityiskohdilla.

Molly Kingin käsissä roikkui kaikissa kuvissa joko raikas valkoinen tilavempi käsilaukku, tai tyylikäs Marc by Marc Jacobsin ruskea clutch.

Skimp / Pihistä:
Brown Urban experssion / Sibel bag 53,95 from nelly.com
White NYPD Lin bag 47,95e from nelly.com

Spend / Panosta:
Beige Mulberry Bayswater Leather Bag 990e from mytheresa.com
White Michael Michael Kors Safiano Tote 250e LUISAVIAROMA Women's Bags Sale
White Balenciaga Giant 12 City Tote 1245e from mytheresa.com
Beige Valentino clutch 650e from mytheresa.com
Brown Roger Vivier clutch 550e from LUISAVIAROMA.COM

Neiti King ei pelkää tuoda ryhtiä asuihinsa ohuen ruskean vyön avulla. Hän yhdisti vyön aiemmin nähdyissä asuissa hameiden, mekkojen, shortsien kuin paitojenkin kanssa.



Nelly.comin vöitä pääset tutkailemaan klikkaamalla edellistä linkkiä
Stockmannin vöitä pääset ihastelemaan täältä


Erityisesti tämä englantilainen laulajatar näytti tykästyneen ruskeisiin kenkiin, oli ne sitten nilkkurit, korkkarit, sandaalit vai matalapohjaiset loaferit.

Skimp / Pihistä: (all shoes form nelly.com)
1. Elsie Sugar Free Shoes, 69,95e
2. Telma Nelly white label,  89,95e
3. Low Clara,  47,50e
4. Dee Vagabond, 109,95e
5. Zelda Nelly shoe, 53,50e

Spend / Panosta: (all shoes from mytheresa.com)
6. Burberry platform sandals, 550e
7. Jimmy Choo cosmic patent leather pumps, 545e
8. Chloé leather wedge sandals, 425e
9. Tory Burch Fletcher sandals, 285e

Noniin! Siinä siis oikein kattava postaus mistä voit löytää näitä kokonaisuuteen ryhtiä tuovia asusteita. Värit ovat hyvin neutraaleja ja mallit hyvin tavallisia, joten niihin voisi jopa panostaakin ja toivoa pitkää ikää. Varmasti löydät niille käyttöä vuosi toisensa jälkeen! Tulossa vielä postaus missä metsästän täydellistä seilorityylistä mekkoa... ;)


Here you go!
A wide range of accessories with which you can easily create variable outfits for summer. These neutral and basic products are so timeless, that it even might be a good idea and spend a little. Without a doubt, you'll find use for these basic items year after year. Check the earlier post about Mollie King's style how she incorporated these classic items into her ensembles! 

36 comments:

  1. Mulla onvalkoinen laukku hakusessa kesäksi ja tuo Michael Korsin laukku on aika upea... ja vaalean ruskeat nilkkuritkin olisi aika ihanat:) (tuo 2 malli).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä tuo valkoinen Korsin laukku on ihanan puhdaslinjainen ja miellyttää erityisesti noista vaihtoehdoista mun silmää, Noista "panosta" kategorian laukuista se onkin edullisin! Minullakin on hakusessa ruskeat nilkkurit, sellaiset joilla jaksaisi kävellä pidempäänkin kaupungilla:/ Pitäisi vielä matchaa mun ruskeaan Mulberry Alexaan! :)

      Delete
  2. Tälläset postaukset on superkivoja! Itse kun opiskelijabudjetilla ei ole varaa panostaa kalliisiin merkkivaatteisiin, niin on tosi kiva kun vinkkaat edullisemmistakin vaihtoehdoista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todella kiva jos tästä oli jollekin apua! Kovasti yritin eri budjeteille metsästää, joten tosi kiva jos sinä löysit joukosta jotain mieleistä ja sopivaa! :)

      Delete
  3. Apua, tulee ihan hillitön shoppailuvimma, kun lueskelee näitä sun postauksia! :D Miten osaatkin esitellä erilaiset tuotteet niin houkuttelevasti ja selkeästi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kovasti että koet esityksen olleen selkeä! :) Pitkän tovin kun niitä laitoin kollaaseihin ja väänsin linkkien ja tietojen kanssa! :) Kiitos huomaavaisuudestasi<3

      Delete
  4. sulla on kyl mahtava blogi josta tuntuu saavan inspiraatiota joka postauksesta! Ihanaa kevättä sinulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todella ihana kuulla! Kiitos ihan hirmuisesti kun käyt! :)

      Delete
  5. Mistä muuten on tuo ihana raitaneule?

    Tiina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on myös stockmann.comin valikoimaa! Taisi olla Filippa K:n neule! Löytyy tuon stockmann.com linkit takaa paidoista! :)

      Delete
  6. Hei MrsV!!
    Kiitos mahtavasta ja super inspiroivasta blogista! Päivä ei lähde käyntiin ilman että käväisisin ensin kurkkaamassa tänne! <3
    Nyt seuraakin kovan metsästyksen toivossa apua sinulta tai lähinnä äidiltäsi. Eräässä postauksesta paljastit ihanan idean jossa äitisi säilöi eri matkakohteista hiekkaa pulloihin. Elämäni rannat kylpyhuoneessa oli postauksen nimi. Olen yrittänyt metsästää nyt siitä postauksesta lähtien niitä kuuluisia lasipulloja, mutta kun ei vaan millään tärppää, mistään. Eikä kommenteistakaan käynyt ilmi :( Toivottavasti osaat auttaa minua! Kiitos tuhannesti! :)) Ja aurinkoista kevään odotusta!
    Pipa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pipa, Tässä MrsV:n mamma,
      Olen ostanut pullot pienestä liikkestä Alteasta, joten Suomesta niitä ei ehkä löydy. Pari kuukautta sitten kun käytiin Alteassa, olivat pienet loppuneet, mutta hieman isompia oli jäljellä. Jos haluat niitä (ja niitä vielä on kaupassa), ilmoita MrsV:lle yhteystietosi, niin voin tuoda niitä sinulle. Olemme taas menossa sinne parin päivän päästä.
      Mamma

      Delete
    2. Hei mamma! Ja kiitos vastauksestasi ja ystävällisyydestä! Olisi aivan mieletöntä jos saisitte hankittua niitä minulle! Olisin todella kiitollinen! Laitanpa mrsv:lle s-postia mitä pikimmiten!
      Pipa

      Delete
    3. Hei Pipa! :) Sain mailisi ja pistän sen eteenpäin äidilleni! :)

      Delete
  7. Nuo Burberryn sandaalit ovat upeat! Seilorimekkovinkkiä odotellessa, löysin Mangon verkkokaupsta mielettömän ihanan seilori-raita jakun. :) Kesäisin oleilen paljon vesillä ja kaikki merihenkisyys on sydäntä lähellä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niin ovat - himottaa! :D Joo hei mäkin olen tainut sitä samaa ihailla! :)

      Delete
  8. kiitos tästä! tykästyin kyllä todella paljon tämän neitokaisen tyyliin. pakko löytää itsellekkin valkoinen isompi laukku ja täydellinen ruskea clutchi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! Minäkin tarvitsisin isomman ruskean clutchin minne mahtuisi tavaraakin mukaan! :D

      Delete
  9. tämä ei liity aiheeseen, mutta olisiko vinkkejä mistä voisi löytyä khakin/vihreän sävyiset nilkkapituiset kapeat housut/farkut/chinot? sinulla taisi olla päällä hieman värikkäämpiä malleja jossakin postauksessa. itse olen etsinyt nettikaupoista hillitympiä sävyjä, mutta en ole löytänyt edullisista enkä arvokkaammistakaan merkeistä. täytyy kai jalkautua ja mennä zaraan... kiitos kivasta blogistasi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm. Nyt en osaa äkkiseltään yhtään sanoa? Pystyisitkö antamaan minulle kuvaa jonkun päällä millaisia etsit? Niin voin samalla pitää silmällä kun verkkokauppoja selailen? :)

      Delete
    2. Hei mä näin sellaisia just vähän aikaa sitten Gapissa! En tiedä, toimittaako heidän nettikauppa Suomeen, mutta kannattaa ainakin katsoa sirltä. :)

      Delete
  10. Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta ootko kuullut koskaan sellaisesta merkistä kuin Anais Gvani? Ostin sen merkkisen laukun Floridasta isosta kauppakeskuksesta 30 dollarin hintalapulla varustettuna. Oikea hinta oli 169 dollaria. En ole ikinä kuullutkaan kyseisestä merkistä, joten ajattelin jos sinä tietäisit enemmän? :) Siinä oli paljon kyseisen merkin laukkuja ja lompakoita alennuksessa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, ikävä kyllä en ole koskaan ennen kuullut merkistä. Pahoitteluni tietämättömyydestäni!

      Delete
  11. Upeita noi kengät.. Ja ehdottomasti muutkin tuotteet. Kaikki kelpaisivat mulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo eikö olekin :) Jokaiseen budjettin/tarpeeseen yritin jotain poimia joten toivottavasti haluavat voivat löytää joukosta omanlaisensa! :)

      Delete
  12. Hei. Meillä olisi blogissa pieni tunnustus kivalle ja ihanalle blogillesi! En tiedä oletko joskus saanut vastaavanlaisen, mutta eihän näitä liikaa voi saada ;) Hyvää kevättä sinulle :))
    http://rmtuuliajolla.blogspot.com/2012/03/one-lovely-blog-award.html

    -Maria ja Riina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihanuudet! <3 Olette kovin ystävällisiä <3

      Delete
  13. Aijai, monta kivaa juttua tässä sarjassa! :) Etenkin raitapaita olisi kesäksi hakusessa.

    Sokoksessa on muuten tuollaiset nro 3 tyyliset nilkkurit n. 80 € hintaan, jos ei halua netistä tilailla. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiitos ihan hirmuisesti kun vinkkaat muita vastaavia etsiviä oikeaan suuntaan! :)

      Delete
  14. Oi, Jimmy Choon Cosmicit <3! Parhaat omistamani kengät, aivan ehdottomasti. Omistan nuo nudenvärisinä, ja ovat olleet monessa mukana - yhtään kärsimättä! Ovat loistavat jalkaan, ja huimasta korostaan huolimatta näillä on aidosti hyvä kävellä, jaksaa vaikka kuinka monta tuntia :)! Vaikka rakastan suunnattomasti myös omistamiani Louboutineja, ei Loubeista ja Jimmy Choo-kengistä voi puhua samana päivänäkään, mitä käyttömukavuuteen tulee :)

    Kiitos ihanasta blogistasi. Vaikutat fiksulta ja sympaattiselta ihmiseltä, jolla on kaiken lisäksi vielä mahtava tyylitaju ja upea ulkonäkö! Blogisi on ehdottomasti Suomen laadukkain. Kaikkea mukavaa sinun kevääseesi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti mielipiteestäsi, jonka ystävällisesti muiden kanssa jaoit! :) Toki nuo kengät menevät aina vähän oman jalkamallin mukaan (oma pitkä ja lättänä :D) joten esim mulla Giuseppe Zanottin lesti on ylivoimaisesti parhain. Heiltä olen hankkinut klasisset mustat peeptoet sekä nudet klassiset ja sopivalla korolla olevat nudet korkkarit pidempiin päiviin! :)
      Kiitos ihan huimasti vielä näistä niin kauniista sanoistasi. Kauneus on katsojan silmissä, joten kommenttisi kertoi paljon enemmän sinusta kuin minusta! <3 Kiitos, että annat blogilleni aikaasi <3 Hyvää naisten päivää! :)

      Delete
  15. Tämä postaus oli huippu, harmi vaan kun nelly.com :ssa ei ole sibel bag - kirjekuorilaukkua ruskeana, mustaa ja kuparia vaan!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei! ne on sitten myyty loppuun! Koska kun postauksen tein ja julkaisin niin niitä oli!! :( Pyrin luomaan aina sopivien aiheiden yhteydessä vastaavia kollaaseja!:) Todella kiva jos niistä pidetään, sillä pitkä tovi niiden tekemiseen menee kun pohdin ja punnitsen vaihtoehtojen välillä! :)

      Delete
  16. Hei! Näitä sinun vastauksiasi on aivan mahtava lukea, kuinka aito ja vilpitön oletkaan! Ei voi kun hattua nostaa:) ihanaa kevättä!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)