Sunday, March 11, 2012

Kim K goes green - MINTY green!

Pastellikuume on tavoittanut Hollywoodinkin!
Häikäisevä Kim Kardashian näytti mallia kuinka upealta yksikin pastellinen vaatekappale näyttää muuten kokomustan asun kanssa. Mintunvihreä imartelee tumman kaunottaren piirteitä - ja sen on huomannut myös muut kanssatankkaajat ;)

Mikäli sorbettisävyt kiehtovat, mutta et tiedä minkä kanssa niitä pukisit, niin tässä oiva esimerkki. Valtaosalta varmasti löytyy kaapista mustat housut, musta paita ja mustat korkokengät? Lisää asuun vielä mehujään värinen jakku ja olet taas muodissa mukana! :)

Pictures: Zimbio

Pastels have reached Hollywood!
Kim K looked astonishing with her minty green blazer as she stopped for gas in LA. Her gorgeous look didn't go unnoticed from the men either ;) 

If you're intrigued by these sorbet colors, but are still wondering how to wear them, here's an easy and affordable tip. Most probably most you have a black top, a pair of black jeans and stilettos in your closet? Just pair them up with a delicious blazer and you are leading the way fashionista style! Gorgeous!

29 comments:

  1. Kim on kyllä niin tyylikkään näköinen taas kerran :)

    ReplyDelete
  2. Ihanan näköinen bleiseri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö olekin! Pitääpä katsastaa nettiliikkeiden valikoimaa!

      Delete
  3. Sulla on sattunut pikku ajatusmoka tohon yhteen virkkeeseen, toistat mustat korkokengät kaksi kertaa :) (Valtaosalta löytyy varmasti kaapista mustat korkokengät, musta paita ja mustat korkokengät?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jooh! :D Kiitos paljon kun huomautit! :) Nyt vaihdoin toiset korkkarit housuihin :)

      Delete
  4. Valtaosalta varmasti löytyy kaapista mustat korkokengät, musta paita ja mustat korkokengät?

    ajatusvirhe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos huomiosta! :) No kyllä! :D Korjasin huolimattomuuteni nyt tuonne! :)

      Delete
  5. Kim on kyllä taas niin kaunis, as usual <3 Ja tuo mintunvihreä jakku on ihan mielettömän raikas! :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen aivan samaa mieltä. Yksinkertaista ja niin toimivaa! :)

      Delete
  6. mustat korkokengät, musta paita ja mustat korkokengät? < hih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah :D Kiitos kun huomautitte tästä hassusta lauseesta! :D Korjasin sen nyt tuonne postaukseen! :)

      Delete
  7. Kimin tyyli on aina niin upea ja raikkaan oloinen. Ja hiukset Kimillä ovat niin upeat! Minusta myös Khloen tyyli on upea. Vähän erilainen ja koska Khloella on myös jonkun verran muotoja niin asut ovat upean näköisiä myös hänellä. Olen paljon seurannut Kardashianin perheen reality sarjoja ja silmään on pistänyt myös äiti Krisin tyyli. Kris on iältään 56 ja minusta hänen tyylinsä ei ole liian nuorekas vaan sopii hänelle erittäin hyvin! Mustat lyhyet hiukset ja tumma meikki kruunaa kaiken :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! Minäkin pidän siskosten tyylistä kovasti. Pidän kovasti Khloen muodoista ja toivottavasti nainen oikeasti osaa olla sinut kropassaan, sillä minusta hän on upea juuri sellaisenaan. Omaan makuuni ne tummat meikit ovat hieman liikaa sen ikäiselle naiselle, mutta mitäs minä tiedän kun en itse ole piirteiltäni niin tumma :D

      Delete
  8. Ah miten ihana asu ja miten helposti toteutettavissakin! Ideoin jo Eurokankassa vierailemista ja oman minttuisen bleiserin tekoa, mutta ehkä nettikauppoja koluamalla pääsen helpommalla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih! Olen niiin kateellinen kaltaisillesi lahjakkaille ihmisille, jotka osaavat itse tehdä vaatteensa! Minäkin tahtoisin, mutta olen niin mahdoton rähmäkäpälä! :D

      Delete
  9. Aivan ihana asu! Ehkä ihan vähän tekis nyt mieli hankkia mintunvihree bleiseri jostain nää Kimin kuvat nähtyäni. :D lisäks joku korallin/persikan värinen bleiseri on ihan must ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih! Korallinvärinen bleiseri olisi aivan loistava myös kesäksi! :) Minä menen vanhalla vaaleanpunaisella sekä keltaisella bleiserilläni varmaasti vielä tämän kesän aikana :) Tuosta KimK tyylistähän voisi tehdä copycatin hieman erivärisellä pastellivärillä <3

      Delete
  10. Ihana jakku! <3 Rakastan mintunvihreää! Se on värinä niin tyylikäs ja raikas. Olen niin iloinen, että tänä keväänä löytyy niin paljon ihania pastellivärejä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! Rakastan värejä ylipäätänsä ja melko hyvin pastellisia yksilöitä löytyy kaapista entuudestaan niin niitä vaan nyt yyritän yhdistellä toimivasti keskenään! :)

      Delete
  11. Anonyymi, jonka kommenttia en julkaissut!
    Hei, niinkuin tuossa kommenttiboksissa lukee, en julkaise täällä mitään kommentteja missä vain ja ainoastaan udellaan minun yksityiselämästäni. Mutta laita ihmeessä minulle mailia niin pystyn vastaamaan kyselyysi ja auttaa sinua ymmärtämään! :)

    ReplyDelete
  12. Jos löydät tuon bleiserin jostain nettikaupasta oisi kiva jos kerrot, nimittäin itsekkin ihastuin siihen täysin! (: Polyvoresta vähän aikaa sitten innostuneena sain inspiraatiota uuteen kollaasiin... Ja muutenkin nämä pastellinväriset bleiserit ovat lähes joka värissä niin ihania että jos sellaisista olisi jossain vaiheessa mahdollista tulla postaus(?), olisi todellakin mieleen (:
    Harvemmin olen kommentoinut mitään blogia mutta halusin vaan tulla sanomaan että saan blogistasi huimasti inspiraatiota! En voi kun kiittää ihanasta blogista ;)

    ReplyDelete
  13. Oh taas niin tyylikäs Kim! Alkaa itselläkin jo kevät pukeutuminen niin houkuttamaan! Sulaisivat jo nämä valtavat lumikinokset :) Ehkä sitä itsekkin voisi uskaltautua ostamaan jotain värikästä asuja piristämään :)

    ReplyDelete
  14. Kävin juuri tänään hakemassa omani Monkista! http://www.monki.com/Shop/Blazers/Malou_blazer/13203-400594.1 Aivan superihana päällä, ja pidin mallista kovasti. Eikä hintaakaan ollut kuin 45e. Tästä Kimin asusta voisi varmaan huomenna tehdä copycatin. :D

    ReplyDelete
  15. On kyllä neiti K. taas tyylikkäänä ;)ja vielä niin basic-kappaleilla..

    ReplyDelete
  16. Kiva ja raikas! ( tätä hoen koko ajan :D )Hyvinkin simppelillä tavalla saa asun eloon. En ole vielä löytänyt kivaa pastellijakkua..mutta sormet ristiin, loppukuussa Lontoon kaupat kutsuvat ;)

    ReplyDelete
  17. Voi kun sais itekin tommosen mintun bleiserin! Olis aivan ihana.. :)

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Hennesistä löytyy aivan ihana mintunvihreä bleiseri, itse klikkasin heti ostoskoriin :) love it! http://www.hm.com/fi/product/98631?article=98631-A

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)