Thursday, March 8, 2012

Get your sails up!

Kuten lupasin, tässä hieman tämänhetkistä nettiliikkeiden valikoimaa seilorihenkisistä mekoista. Eniten minua viehättäisi näistä tuo ihan oikimmainen Nelly.comista löytämäni mustaraidallinen maximekko. Mikä näistä seuraavista yksilöistä on eniten sinun mieleesi?

1. Kling / Norwgian dress, 45,50e 
Tämä mekko on hauskasti erilainen seilorityylinen mekko, mikäli raidat eivät ihan ole sinun juttusi. 

2. The Paper Sun / Jeane Sail Dress, 43,95e
Tämä hot little number on todella kaunis! Sopii loistavasti kesän moniin juhliin! Yhdistä valkoisilla, punaisilla tai mieltymyksesi mukaan hopeisilla tai kultaisilla yksityiskohdilla ja olet valmis levittämään raikasta henkäystä mereltä!

3. Kling / Loyal Dress, 44,95e
Mikäli valkoinen pitsi on sinullekin se tämän kesän juttu, yhdistyy se kivasti tämän tummansinisen arkimekon kanssa.

4.Club L / Stripe detail dress, 24,95e 
Upea kroppainen vetää rohkeasti ylleen tiukan mustaraidallisen bodymekon!

5. Denim & Supply by Ralph Lauren, 85,50e
Raidallinen maximekko sopii loistavasti kaupungille farkkutakin kaverina.

6. Cheap Monday / Melinda Dress,  44,95e
Tämä oli minun suosikkini näistä mekoista ja pukisinkin sitä mallilla päällä nähdyllä tavalla, tosin ilman Converseja. Ne ovat todella särmikkäät tässä kokonaisuudessa, mutta en koe kyseisiä kenkiä oman tyylisekseni.

Kaikki yllä olevat merkit ovat saatavilla Nelly.comin valikoimasta ja pääset selailemaan niitä täällä: Nelly.com / Mekot


Mikäli käytät raitaa enemmänkin ja uskot sen kuuluvan vaatekaappisi luottoyksilöihin niin panosta laadukkaampiin materiaaleihin!

Alice+Olivian mekko on 95% silkkiä ja 5% spandexia. Yläosassa on sisäänrakennetut rintaliivit, jotka takaavat että olkaimeton mekko ei lähde luisumaan päältä. Mekko saatavilla täällä: mytheresa.com
Michael Korsin mekko on elastista puuvillaa ja hieman edullisempi muihin merkkituotteisiin verrattuna. Mekko saatavilla täällä: Luisaviaroma.com
By Malene Birgerin mekko on 100% viskoosia. Mekko saatavilla täällä: mytheresa.com

Oletko sinä löytänyt jo jostain omasi? :)


Like I promised, here are a few nautical pieces that are available in the webstores currently. My favourite was the Cheap Monday maxi dress from Nelly.com or the Alice + Olivia dress from mytheresa. com. Which one would you go for?

48 comments:

  1. Mä en ole vielä löytänyt omaani, mutta tuo numero kaksi noista edullisimmista jäi kummittelemaan mun mieleen :) Pitäiskö piipahtaa nellyn sivuilla. :D Tää on kyllä vaarallista välillä lukea tätä blogia, kiusaus on sen jälkeen niin suuri mennä tilaamaan vaatteita. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se numero kaksi on upea!!! Pahoitteluni näistä mielihaluista! Tahdonvoimalla vaan mietit mitä oikeasti tarvitset ja mitä olet pitkään etsinyt - muut kaunokaiset vain sivuuta ihaillen <3

      Delete
  2. Tuleepa kesäinen fiilis! ahoy! :D

    Nellyn valikoimasta numero 2 on lempparini ja tuo Alice+ Olivian mekko on kyllä upean ryhdikäs! Oma seilorimekko vielä hieman hakusessa, mutta eiköhän tässä kevään aikana joku kiva yksilö saa kodin. :)

    Kiitos superpaljon tämänkaltaisista postauksista, itse saan näistä paljon inspiraatiota. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä!
      Raitojen saapuminen on aina merkki keväästä :D Minuakin himotta ihan hirmuisesti tuo Alice + Olivia, mutta Cheap Monday olisi vaan niin paljon kukkaroystävällisempi!! Tosin noita raitoja tulee käytettyä joka vuosi :/
      Todella kiva kuulla,että saat näistä kokoelmista inspistä!:) Se on tarkoituskin esimerkeillä näyttää miten konkreettisesti itse voi muuntaa nähdyt kokonaisuudet omaan vaatekaappiin ja näissä kollaaseissa on aina iso työ takana, joten kiitos kovasti arvostuksestasi ihana <3

      Delete
  3. Tykkään erityisesti 1 ja 6:sta. 1 kävisi vähän juhlavampaan ja 6 arkena. Alice+Olivia kokonaisuus on kyllä upea. Keltainen hattu ja käsikorut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooooh! Ihan loistavan värikombon keksit!! Mä haluan käyttää nyt tota Alice+Oliviaa / cheap monday mekkoa uuden keltaisen clutchini kanssa!:)

      Delete
  4. Oi kun nämä ovat kaikki kauniita. Omani löysin Mark's&Spenceriltä verkosta, joten näitä en sitten enää uskalla tilailla (vaikka suuresti mieli tekisikin). Ihania nämä kaikki kyllä ovat.

    Yhtään en tiedä, onko niitä enää jäljellä, mutta kyllä se vaan oli hintansa väärti (ei kyllä kovin kallis, mutta kuitenkin). raidallinen paitamainen yläosa ja tumman sininen alaosa. Jostain syystä en saa linkkiä liitettyä tähän, mutta blogistani jokusen päivän takaa löytyy kuvakin siitä ensikäytössään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kysymys!!! Kauanko meni Marks&Spencerin toimituksessa SUomeen? Sivu sanoo 7-10 päivää - pitikö paikkaansa? Ystävä kun saattaisi sieltä tilata mikäli toimitus on tarpeeksi ripeä! :)
      Aivan ihanalta kuulostaa tuo kuvailusi!!

      Delete
    2. Kyllä se on tuon 7 päivää melkein aina vienyt (toki jouluna kesti kauemmin). Pääasiallisesti jos tilaa maanantaina saa seuraavana maanantaina tai tiistaina pakettinsa. Tosin vinkkinä kannattaa sanoa, että niiden sivuilta saa sen postin seurantakoodin tilauksen yhteydestä, jonka kautta pääsee vilkuilemaan jos olisi postissa aikaisemmin ennen kuin se postin saapumisilmoitus tulee, niin minä ainakin teen aina :D Aika hyvin se niiden ilmoittama aika pitää paikkansa, en tosin ole edes katsonut onko siellä express-toimituksen mahdollisuutta Suomeen, voisi tulla nopeammin.

      Delete
  5. Michael Korsin on ihanin! Ja voi kun pääsisikin jo nostelemaan purjeita, huoh. Eikö tää talvi lopu ikinä... Tänäänkin aamulla on 15 astetta pakkasta.

    Hassua muuten, että vaikka mä olen Converse-tyttö henkeen ja veraan, niin mekkojen ja hameiden kanssa noi varrelliset tökkii mun mielestä suunnattomasti. Olisin ehdottomasti laittanut tuon mekon kanssa varrettomat ja VALKOISET (eli ainoat oikeat) tennarit, jos olisin tennarit laittanut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo! Mä törmäsin siihen eilen sattumalta rekissäkin ja se oli paaaaaljon parempi vielä livenä! Todella tukevaa kangasta, joka pitää kropankin kuosissa! :) Oli upeat livenä nuo nahkaiset yksityiskohdat!
      Mä ihailen ihan sunnattomasti Converseja naisten päällä (ja on miehenikin kenkien valtava fani:D) mutta jotenkin en näe niitä päälläni! Kuvailusi kuulostaa tosin ihan loistavalle!

      Delete
  6. toi 3 on tosi natti!! hyvin oot saanu kerattya hienoja mekkoja kasaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Kävin läpi monia satoja vaihtoehtoja ja poimin niistä omaa silmääni eniten miellyttävät :) Kiitos kun arvostat vaivaani :)

      Delete
  7. Hei
    Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ja luen aamuisin blogiasi puhelimella. Nykyisin mobiiliversio on hankalasti luettava ja kuvat ovat luonnollisesti leveämpiä kuin tekstit. Puhelimeni on mahdottoman herkkä kosketuksiin ja toisinaan kuvia on mahdoton selata (jotta näkisi myös kuvan oikean laidan), koska sivullepäin siirrot vaihtavat edelliseen/ seduraavan päivitykseen. Kaipaan suunnattomasti vanhaa versiota.
    Aurinkoista kevättä toivotellen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei ihana!
      Kuule, JUURI oli puhetta aiemmassa kommenttiboksissa asiasta serkkuni kanssa, joka valitteli samaa. Ikävä kyllä en osannut häntä auttaa, koska omakohtaisesti minulla ei tätä ongelmaa ollut. Mutta sitten eräs äärimmäisen ystävällinen lukija auttoi serkkuani eteenpäin kertoen, että kyse on kännykkäsi asetuksista eikä blogin (sillä en ole mitään uusia asetuksia tähän tehnyt moniin kuukausiin)! Sinun tulee skrollata alas kännykkäversiosi ihan alanurkkaan, missä pitäisi lukea "lue mobiiliversio" tai "lue internet versio" ja sitten tulisi taas näkyä! :)
      Toivottavasti tämä auttaa! :)

      Delete
  8. Muutama vuosihan siinä meni, mutta nyt oon minäkin vihdoin lämmennyt tälle merimies teemalle. :) Etenkin tuo ylemmän kuvan kakkonen ja tuo Michael Korsin ihanuus veivät nyt sydämen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varoitan - siitä ei ole nyt paluuta! :D Ja se Michael Kors mekko on vielä upeampi luonnossa!!

      Delete
  9. Odottelen Lindexin Holly&Whyte kokoelmaa kauppoihin: siellä oli parikin edullista maksimekkoa, joista toinen juuri tuollainen raitainen seilorityylinen ja lisäksi raitatunika samaa henkeä- ne ainakin pitää päästä kokeilemaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! Sain heiltä mailia ja siellä oli pari yksilöä jotka ovat katsastamisen arvoisia! :)

      Delete
  10. Kiitos tästä loistavasta blogista :)! Postausideana ehdottaisin ,että kirjottaisit erilaisista kankaista! Eli miten eri kankaat toimivat vaatteissa/niiden ominaisuuksia ja hoito-ohjeita..mitkä ovat laadukkaita materiaaleja ja mitkä eivät? mitkä ovat usein vaatteissa käytössä olevia kankaita joita ei välttämättä kannata ostaa jne.. :)

    aurinkoista päivän jatkoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos loistavasta postausideasta!!
      Tiedätkö, minä en tiedä kankaista kovinkaan paljoa! Olen vain huomannut, että itse tuppaan suosimaan erityisesti silkkiä ja cashmerea mitä "laatu" paitoihin tulee, mutta seuraan vaan aina vaatekappaleen hoitoohjeita, joten enpä ole koskaan miettinyt asian suurempaa kuvaa! Laitan ehdottomasti loistavan ideasi muhimaan ja pyrin ottamaan asiasta lisää selvää (kun en alkujaan ihan hirveästi tiedä:/)! Kiitos hyvästä ideasta!

      Delete
  11. Itse tykkäsin eniten kakkosvaihtoehdosta. Käytän harvoin varsinaisesti raitaa enkä kyllä yleensä sinistäkään, mutta mekon malli on aivan täydellinen! Seilorimekot ovat kauniita muiden päällä, mutta sininen ei tosiaan ole se ihan omin väri, joten taidan jättää trendin muille. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö olekin kaunis!! Minä koen, että seilorityyli sopii lähestulkoon jokaiselle!:) Joten olen varma, että sinäkin näyttäisit siinä upealta!! :)

      Delete
  12. Toi kakkonen olis kyllä ihana:) Huomasin että sitä olisi myös valkoisena, mutta tuo sinun laittamasi versio on kyllä enemmän mieleeni.
    Ja hei, asiasta toiseen: aurinkoista naistenpäivää ihanalle naiselle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai valkoisena myös!??!? Pitää käydä kurkkaamssa!Kiitos paljon -meni multa ohi! :) Samaa sinulle ja kaikille muille teille ihanille naisille!! <3

      Delete
  13. Kyllä! Kävin läpi satoja ja satoja vaihtoehtoja, mutta nämä olivat ehdottomasti eniten mieleeni :)

    ReplyDelete
  14. säästä osiosta kahta viimeistä olen kuolannut!!
    mietin vaan näitä sun säästä/panosta postauksia,kun laitat säästä osioonkin semmoisia mitkä maksaa n. 50-120e..se on mun mielestä jo panostamista,jos itse pidät panostamisesta niin ei pidä olettaa että muiden "säästä" on noin korkea hintaluokka.ymmärrän että joku 50 e tietystä tuotteista(esim laukku) on varsin hyvä hinta ja panostan mieluusti semmoisiin mitä käytän päivittäin.mutta ota tuo säästä ihan tosissasi koska toiset oikeasti haluavat säästää eikä maksaa maltaita esim neuleesta!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos asiallisesta kritiikistäsi!:)

      Ikävä kyllä tässä tullaan vähän siihen, että ikinä ei voi kaikkia miellyttää. Olemme varmaankin eri elämäntilanteissa ja siitä syystä panosta/pihistä haarukkamme eivät mene aivan yksiin. Siksi yritänkin poimia hyvin erilaisia haitareita jokaiseen budjettiin. Tätä blogia kirjoitan omasta nkäökulmastani, ja sen mukaan jaan ne näihin eri kategoirioihin ja tietenkään koskaan ei voi "miellyttää" kaikkia. AIna löytyy eroavaisuuksia vaikka minne vetäisin sen rajan. Esimerkiksi joidenkin mielestä Michael KOrsin mekko ei ole "panostamista". Jokainen vetää rajansa omalle kohdalleen ja toivottavasti voit löytää pihistä kategoriasta kuitenkin niitäKIN versioita, jotka ovat sinun budjetissasi siihen sopivia :) Eli otan tuon aivan tosissani :) Jotkut käyttävät taas neuleita pääsääntöisesti töissä ja arjessa ja haluavat niihin taas panostaa :) Elämäntilanne säätelee ja pitää osata ymmärtää meidän olevan kaikkien hyvin erilaisia ja kaikilla on eri tarpeet :)

      Delete
    2. Hyvä anonyymi.
      Tahotoisin sinulle huomauttaa, että tosiaan tulee ymmärtää ihmisten eri tarpeita eri elämäntilanteissa. Itsekään en luokioikäisenä voinut panostaa haluamiini tuotteisiin, mutta nyt näin opiskelut opiskelleena ja työssä käyneenä nimenomaan tahdon panostaa siihen "johonkin neuleeseen" =) Koska mustaa neuletta käydän vuodesta toiseen jokaisena vuodenaikana, tahdon ehdottomasti laadukkaan tuotteen, joka kestää aikaa ja kulutusta. Joten toivottavasti pystyt ymmärtämään bloggaajan tarkoituksen siitä, että siksi hän poimii näitä erilaisia pihistä/panosta juttuja, että kukin voi sieltä poimia itselleen sopivat yksilöt oman budjettinsa, tyylinsä sekä resurssiensa mukaan. Ymmärsin kommentistasi, että olet varmaankin vielä melko nuori, joten varmasti ymmärrät mitä tarkoitan ajan saatossa kun tarpeesi ja näkemyksesi sen mukaan muuttuvat. Rajaa on kovin vaikea näille tehdä. Itse vetäisin sen juuri n. 100e kohdalle, mitä bloggaajakin näyttää tehneen.
      Kaikkea hyvää sinulle sekä ystävälliselle bloggaajalle!

      Delete
    3. Vaikka olen hyvin tienaava en ikinä maksaisi neuleestä 100euroa. Ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan se joka maksaa.

      Delete
    4. Edith, Olen kanssasi hyvin eri mieltä. Laatukankaita (esim. cashmere) et kovin helposti saa alle sadan euron, ainakaan euroopasta. Usein alle 100e neuleet ovat sitten nylonia yms keinokuituisia materiaaleja, jotka eivät kestä pidempää kulutusta. Harmillista, että koette sen olevan tyhmää, että joku muu kokee mielummin panostavansa parempaan laatuun kun ostaa jatkuvasti sitä edullisempaa ja nopeasti nukkaantuvaa ja pilalle menevää paitaa. Mutte kuten aiempi anonyymi sanoi - kukin toimikoon OMIEN tarpeiden ja resurssien mukaisesti. Älkää tykätkö, että oma tapa on ainut oikea tapa. Se vasta on tyhmää ;)

      Delete
    5. Edith - sinä et varmaankaan sitten käytä usein neuleita? Eihän niihin silloin kannatakaan panostaa? Mutta jotkut käyttävät päivittäin ja siksi vaativat materiaalilta laatua, ja se on harmittavan vaikeaa löytää alle 100 euron... Toki välillä tekee todellisia löytöjä, mutta se saattaa mennä helposti myös hakuammunnan puolelle. Joten ei kannata leimata asiaa tyhmäksi, vaan koska sinulla ei ole siihen käytössä tarvetta. Kaikki olemme erilaisia, erilaisista taustoista, erilaisilla tarpeilla. Varmasti sinultakin löytyy kulutuksen kohteita, mihin taas neuleeseen panostava toteaa, että hän ei ikinä sellaisia summia kyseiseen asiaan laittaisi? Joten taas pientä suvaitsevaisuutta - kiitos.
      terv. ensimmäinen anonyymi.

      Delete
    6. anteeksi taisin sanoa väärin-eli kun sanoin että panostan mieluusti niihin mitä käytän päivittäin niin juuri panostaisin-esim neuleeseen.tarkoitus oli kirjoittaa että esim. juhlamekkoihin(tai mitä ei käytä päivittäin) en panostaisi yli 100:euroa tai ehkä alle sitäkään.juuri neuleisiin panostaisin koska ne nukkaantuvat helposti..mutta pointti oli ihan oikein kirjoitettu tuolla-vaikka olen samaa mieltä kaikkien kommenttien kanssa.:)
      hyvää myöhäistä naistenpäivää ja viikonloppua!:)

      Delete
  15. Ihanaa naistenpäivää kaunotar! Oma lempparini seilorimekoista on numero 5!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oikein ihanaa naistenpäivää sinulle ihanuus!! :)

      Delete
  16. Mua viehättää ehkä eniten tuo nelonen :) Toi kutosen asun pilaa kyllä mun mielestä täysin noi kengät, hurh :S:S Ei sovi niin yhtään!

    Hei ihanaa naistenpäivää sulle <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei minunkaan tyyliini sopisi, mutta tiedän muutaman viehättävän neitosen joille moinen sopisi kuin nenän päähän :)
      Samaa sinulle! :)

      Delete
  17. Kyllä se on tuo kakkonen, voi jestas.. Ihana!!! Näet kyllä paljon vaivaa lukijoidesi eteen kun jaksat kaivaa näitä tuolta satojen mekkojen joukosta! Ihana V <3 Hyvää naistenpäivää sinulle ja kaikille! (Hei muuten millä ohjelmalla saat muokattua esimerkiksi nuo erilliset mekot noin näitisti yhteen kimppuun? Mulla on vaan paintti -.-'

    Psssst.. Arvonta käynnissä biletopeista osoitteessa:
    http://keywordfashion.blogspot.com/2012/03/fashion-paradise-one-arvonta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Pyrin tosiaan tuomaan esille eri budjeteille ja eri tarpeisiin sopivia kappaleita, jotka miellyttävät minun silmääni ja kukin voi sitten tehdä omat arvionsa siitä mihin haluaa panostaa ja mihin ei :)
      Eli käytän suurimpaan osaa kollaaseista photoshoppia! :) Loistava väline! :)

      Delete
  18. Moi. Voisitkohan millään tehdä postauksen juhlamekoista? Kutsuja kesän juhliin, niin häihin kuin rippijuhliin on ainakin meille jo tullut, ja tietysti mekko pitäisi uusi löytää.. Mieluiten tietysti sellainen, joka sopii kaikkiin juhliin. Samoja vieraita näissä ei ole.. :) Mulla yleensä aina juhlissa on vakkari musta satiinimekko, ja haluttaisi laittaa jotain muuta nyt! Tyylikästä, ei mitään mautonta rättiä..kyllähän sä tiedät! ;D Kiitos <3 - Johanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Johanna! Tottahan toki! Oikein hyvä idea! Rupean jo nyt pitämään silmällä moneen tilaisuuteen taipuvaa mekkoa, josta olisi mahdollisimman paljon käyttöä! :) Toivottavasti saan postauksen/mekot kokoon pian! :)

      Delete
  19. Hei ihana MrsV <3 Olet suuri innoittajani pukeutumiseen ja olisi mahtavaa kuulla sinulta vinkkejä/ehdotuksia mitä pukea tämän vaatteen pariksi (alaosa&asusteet&kengät). Ostin tänään kyseisen vaatekappaleen sillä rakastuin siihen ensisilmäyksellä! Nyt siis vain haluaisin kantaa kyseisestä vaatekappaletta osana upeaa kokonaisuutta.
    Kyseessä siis gina tricotin livia knitted tunika tummansini/valkoraitaisena http://www.ginatricot.com/images/product/44726504002.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei ihana! Voi kiitos kovasti, että viihdyt seurassani! :) Tuo tunika on aivan ihana ja sen kanssa sopii lähestulkoon kaikki! :) Kesän trendien mukaisesti pukisin housuiksi vaikkapa vaalean keltaiset pillihousut! :) Mikäli olet enemmän klassisen linjan suosija niin mitkä tahansa kauniit farkut sopivat tuon monipuolisen tunikan kanssa! :) Kokeilun iloa! :)

      Delete
  20. Hei kirjoita postaus tatuoinneista! :D pliis? se olis kiva, vaikka et tykkäisikään niistä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ikävä kyllä itse en ole tautointien puolestapuhuja. Ihailen niitä muilla ja joitakin todela kauniita ideoita ja toteutuksia on tullut vastaan, mutta itse en tatuointia koe omaksi ja tästä syystä jätän ne myös blogini ulkopuolelle. Suosittelen kurkistamaan upean Lauran blogiin (motherfuckingfashion.blogspot.com) - hänellä on varmasti paljon tietämystä sekä ajatuksia asiasta.

      Delete
  21. KONY 2012

    http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=share

    luulen että suhun on jo otettu yhteyttä tällä asialla, mutta olis mahtavaa, jos sä voisit tehä postauksen tästä! tavotettas taas paljon lisää ihmisiä jotka ei asiasta vielä tiedä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tästä!
      Olen nähnyt videon ja tiennyt kyseisestä ongelmasta jo vuosien ajan (todella tärkeä asia ja arvostettava hanke), mutta ikävä kyllä minusta tässä videossa ei ihan kaikki faktat tule ilmi, joten en tahdo videota tässä blogissa levittää. Toiseksi kyseinen video on niin pitkä, että sen kanssa voisi olla ongelmia sivustoni latauksen kanssa ja kolmanneksi pyrin pitämään tämän blogin mahdollisemman neutraalina levähdyspaikkana juurikin arjen oikeista ongelmista. Sana leviää tällä hetkellä facebookissa ilmiönlailla, ja uskoisin että Suomen nettiäkäyttävästä väestöstä n.90% on jo videosta kuullut. Itse tutkailin hieman esimerkiksi mihin tarkalleen rahastolle lahjoitetut rahat menevät, enkä tästäkään syystä tahdo "kannustaa" liittymään jonkun asian taakse mistä ei ole tarpeeksi tietoa. Toivottavasti jokainen käyttää asian kanssa omaa tervettä järkeään ja tekee sen perusteella omat päätöksenä ja toimii niiden mukaisesti :) Älkää jättäkö asiaa pelkkään videoon - vaan tutkikaa ihmeessä lisää! :)

      Delete
  22. Oih, tuo Club L:n mekko olisi upea! Vieläköhän tässä ehtisi kesäkuntoon? :p

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)