Monday, March 5, 2012

Celeb Style - Molly King

Hiljattain törmäsin Zimbion sivulla minulle täysin tuntemattomaan julkisuudenhenkilöön - nimittäin Molly Kingiin. Hän on 24-vuotias englantilainen laulajatar, joka on tullut tutuksi The Saturdays nimisestä tyttöbändistä. En ikävä kyllä tunne heidän musiikkiaan lainkaan, mutta tämän neitokaisen klassinen tyyli viehätti minua kovin! 


Neiti King on klassikkojen ystävä ja nähdäänkin usein ajattomissa seilorityylisissä asuissa sekä neutraaleissa väreissä. Erityisen piristävää on se, että hän näyttäisi pärjäävän hyvin pitkälle muutaman eri laukun ja kenkäparin kanssa, joita hän yhdistelee asuihin sopivalla tavalla.




Valkoinen Mulberry Bayswater sekä ruskea MbMJ clutch ovat ainakin runsaassa käytössä! Mukaan vaan ruskea vyö ryhtiä tuomaan sekä ruskeat sandaalit tai nilkkurit ja olet tyylikkäästi huoliteltu kaupungille!



Laulajatar uskaltaa käyttää myös printtiä ja väriä. Samaisten neutraalien asusteiden avulla hän tuo niihinkin asuihin ryhtiä ja huoletonta tyylikkyyttä.




Upealta näyttää hän tuossa Topshopin pitsimekossaan! Jälleen kerran tutuilla ja turvallisilla asusteilla mennään. Yritinkin etsiä tuota samaista mekkoa Topshopin valikoimasta, mutta kaikki kappaleet olivat jo menneet :( Voih surku! Mutta ei mikään ihme!

Molly Kingin kuvat nähtyäni palava haluni saada oma seilorityylinen mekko vain kasvoi entisestään.
En tiedä vielä haluaisinko maxina vai polvipituisena, mutta jos löydän polvipituisen mekon niin toivoisin siihen pitkiä hihoja! Olisikohan tämä pitkähihaisten mekkojen trendi Oscareista jättänyt minuunkin jälkensä? ;)

Tulossa pian postaus, missä kartoitan nettikauppojen tämänhetkistä valikoimaa juurikin näiden Molly Kingin päällä nähtyjen jokakesäisten hittivaatteiden osalta. Toivottavasti poiminnoistani on teillekin hyötyä!


As I browsed through the pages of online magazine Zimbio, I came across a celebrity that I had never heard of before. Her name is Molly King and she is a 24-year-old singer from England. She has become famous for a girlgroup called the Saturdays, but unfortunatelly I have no recollection of their singing abilities, however, I do like the way this girl dresses!

She has a very classy and timeless style, which is very easy on the eye. With a few simple accessories, she manages to make every outfit so poised and effortlessly stylish. Gorgeous! In the coming post I will browse through the online stores, incase you would like to look as effortlessly stylish as she is. Stay tuned!

56 comments:

  1. Briteistä tulee nykyään niin tyylikkäitä pukeutujia! Munkin mielestä on aina tosi positiivistä nähdä kivasti pukeutuvia julkkiksia, jotka kierrättävät samoja vaatteita ja laukkuja asuissaan.
    Lisäksi hän näyttää ostavan vaatteensa vielä ihan normaaleista ketjuliikkeistä! Ihailtava piirre julkkiksessa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! Siellä kun tuppaa olemaan iso kasa niitä meikkihirviöitäkin siipien kokoisilla ripsillään niin ihanaa että vastapainona on tällaisia Sienna Miller tyylisiä luonnollisia kaunottaria! :) Ja kyllä! Pidän tästä samasta piirteestä myös erityisen paljon! :)

      Delete
  2. On tytöllä kyllä tyyli hallussa! Ihania asuja ja ihanaa kun pukeutuu sillain mielenkiintoisesti eli värejä, klassisuutta, printtejä, trendejä. Täytyykin jäädä seurailemaan kuvia tästä tytöstä jatkossakin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan samaa mieltä!:) Ja näin teen minäkin! :)

      Delete
  3. Tämä on myös minulle täysin uusi tuttavuus, mutta aivan ihana tyyli hänellä kyllä on! Ihastuin heti ensimmäisten kuvien jälkeen. Jokainen asu olisi sellainen, minkä ottaisin mielelläni samantien omaan vaatekaappiini, mutta jotenkin silmiini pisti tuo (ehkä vaatimattomin :D) hempeän vaaleanpunainen shortsi-jakku -kokonaisuus. Niin raikas ja naisellinen! Ostos-/haavelista vaatteiden osalta kasvoi taas monella upealla yksilöllä.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan sama homma! Kyseinen kokonaisuus oli varmaan munkin lempparini! Tosin tykkäsin myös valkoiset shortsit + pinkki paita sekä pitsimekko kokonaisuuksistakin <3

      Delete
  4. Älyttömän tyylikäs ja samalla niin simppeli! Just mun makuun :) Kiitos tästä siis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ole hyvä! Kiva että muidenkin makuunn! :)

      Delete
  5. Tosi makee tyyli :) ja tulevasti nettikauppa postauksesta on varmasti hirmuisesti apua ainakin mulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti! :) Huomenna aamulla tulee hänen asusteistaan pihistä/panosta kollaasit!! :)

      Delete
  6. Olipa minullekin ihan uusi tuttavuus! Kaikki asut kyllä iskee ja lujaa, mahtava simppeli tyyli :) täytyypä itse käydä selailemassa lisää kyseisen tähtösen pukeutumista, kiitos siis tästä postauksesta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ole hyvä! :) Ihanaa että sinuunkin osui ja upposi! :)

      Delete
  7. Ostin vasta Lindexiltä kyseisen mekon:http://www.lindex.com/fi/naiset/ylaeosat/mekot/6753972/Mekko/?styleId=24395344

    Ei ole ehkä ihan yhtä minimittainen kuin tän neitokaisen mekko, mutta ei myöskään noin pitkä kuin lindexin kuvassa näyttää. Toi on maailman mukavin ja ihanin päällä, olen pitänyt sitä paljon mustien sukkahousujen ja nilkkureiden kanssa. I love it :) Enkä malta odottaa kesää kun saa ruskettuneet jalatkin näkyviin :)

    -Milda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi miten nätti! Itse ehkä kaipaisin tosin hieman enmmän helmaa, eli siis ilmavuutta! :)
      Varmasti näyttää näin talvi/keväällä ihan mielettömän ihanalta mustien sukkisten kanssa! <3

      Delete
  8. Oi, onpa tyylikäs "löytö"! Täytyypä painaa nimi mieleen. :)

    ReplyDelete
  9. Neiti ei ole minullekaan tuttu, mutta tyyli on tosiaan kaunis ja helposti itsekin toteutettava. Virkistävää nähdä julkkisten tyyliä, jonka voi itsekin ottaa käyttöön. Ja kiva nähdä myös sitä, ettei joka ikinen kerta käytetä uusia vaatteita, vaan vanhoja yhdistellään erilaisiin yhdistelmiin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeeeei ihana! :)
      Olen aivan samaa mieltä!! :)

      Delete
  10. Tosi tyylikäs likka on kyllä! :)

    Piti sanomani että ootko muuttanu jotain blogisi asetuksia kännykkälukijoille? Ennen oli todella kivasti niin että kaikki kuvat pysty zoomilla katsomaan iisisti, ja noin puoli viikkoa sitten homma muuttui ja aina kun yritän siirtyä kuvassa oikealle, vaihtaa kännykkä automaattisesti edelliseen postaukseen--> todella raivostuttavaa :D Teksti on tällöin siis lukijaystävällisesti luettavissa ilman zoomia, mutta kuvista näkyy vain 1/3.. Cavan blogi oli ennen ainoa joka toimi tällalailla, mutta nyt valitettavasti sinunkin :(

    Toivottavasti sait jotain selvää sekamelska-tekstistäni ja toivottavasti asialle pystyy tekemään jotain? Tylsää että jää kuvat näkemättä!

    t. Marika-serkku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei murunen!! <3

      En ole muuttanut mitään asetuksia tässä viimeisen parin viikon sisään! Joten en osaa sanoa yhtään mistä kiikkaa! Blogiin tulee pian kyllä uusia säädöksiä joten toivottavasti toimii pian taas kätevästi kännykälläkin! :) Joten odota serkkunirakas hetki! Uusien asetusten myötä toivottavasti sitten tämä selittämätön juttu korjaantuu? :)

      puspuspuspus

      Delete
    2. Okei, no ei auta kuin tyytyä kohtaloonsa ja odotella (tai vaihtoehtosesti jättää sen luennoilla kännykällä räpläämisen vähemmälle... :D) puspus ja terkut!! <3

      Marika

      Delete
    3. Heippa Marika ! Itselläni tapahtui täysin sama ärsyttävä juttu vähän aikaa sitten,iphonella selatessani blogeja.Itselläni homma ratkesi sillä,että rullasin sivun alaosaan,jossa näkyy teksti "view web version" suomeksi jotain "näytä internetsivusto" tai vastaavaa..Sitä klikkaamalla kaikki kuvat & tekstit alkaa näkymään kunnolla.Oletko huomannut/kokeillut tuota ? Toivottavasti tästä oli apua :)
      -Jenna

      Delete
    4. Jenna! Kiitos ihana ihan hirmuisesti kun otit aikaa ja autoit toista eteenpäin! <3 kiitos ja kumarrus!! :) Pyysin serkkuani palaamaan tänne kommenttiboksiin kun joku niin ihanasti neuvoi eteenpäin! :)

      Delete
    5. Kuule ei mitään <3 :) tiedän todella miten hermoja raastavaa tuo selaamisen muuttuminen on,joten pakko oli jeesata kanssasisko pulasta,hah :D
      -Jenna

      Delete
    6. Suurkiitos avustasi Jenna!! <3 En tosiaan ollut huomannut, ajattelin etten voi tehdä asialle mitään :) Olisi monet turhautumiset vältetty jos olisin tämän huomannut :D "Hauskana" juttuna vielä se että kun miehelleni tuulettelin löytynyttä ratkaisua totesi hän vaan että höh mikset kysyny multa, olisinhan mä tienny :D Aika perus että avunpyynnöt jättää ylpeyksissään viime tippaan ;D

      t. Marika

      Delete
    7. Eipä kestä ! :) hah,voi ei kun apu olisikin löytynyt sulle niin läheltä :D mutta eikös tuon avunpyytämisen mahdottomuuden voikin laittaa suomalaisuuden piikkiin ? :DD
      -Jenna

      Delete
    8. Kiitos Jenna! Olen tuskaillut saman ongelman kanssa useamman lukemani blogin kanssa.

      -r

      Delete
  11. Ihana tyyli ! Ja nimenomaan pidän siitä, että jotkut julkkikset oikeesti pukeutuu ketjuliikkeiden vaatteisiin. Itse en välitä merkkivaatteista vaan tärkeää on se, miltä vaate näyttää ja tuntuu päällä. :)
    ..heh, pakko sanoo vielä, että olen lukenut blogiasi 1,5 vuotta ja nyt vasta kommentoin ekan kerran :D

    Mua on mietityttäny kauan, että kun seuraat julkkiksia, tai paremminkin heidän pukeutumistaan, niin onko sulla ketään suomalaista "julkkista" kenen tyylistä erityisesti pidät? Ja jos on, niin olisi kiva joskus lukea blogissasi myös Suomen julkimoista jotka osaavat pukeutua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti tärkein on että tosiaan tuntuu hyvältä päällä ja omakohtaisesti myös se kestävyys on tärkeää - erityisesti niiden klassikkovaatteiden kohdalla. Mintun väristen pastellisten farkkujen kohdalla ei kestävyydellä ehkä ole niin väliä :D Ihanaa että kommentoit!:) Parempi "myöhään" kun ei milloinkaan! :) Kiitos kun annoit kasvosi ja äänesi tänne blogiin! :)

      Yritin kovasti miettiä kenen suomalaisen julkkiksen pukeutumisesta/tyylistä kovasti pitäisin, mutta ihan heti ei kyllä tule ketään mieleen :/ Toki monet blogikollegani? <3 :) Mäpä annan muhia ja mietin asiaa... Näin äkkiseltään Anne Kukkohovi on usein ihanan huoliteltu ja perillä trendeistä! :)

      Delete
    2. Niin ja piti vielä lisätä että mä niin kovin vähän pystyn seuraamaan suomalaisten "julkkisten" pukeutumista kun täällä ulkomailla on niin vähemmän tulee nähtyä / luettua niitä lehtiä missä heitä olisi :( Varmaan olisi paljon enemmän esimerkkejä jos kykenisin hyvin suomalaisia seuraamaan! :)

      Delete
  12. IHANIA vaatteita ja tosi kaunis nainen! toi pitsimekko on ihan lemppari noista kaikista kokonaisuuksista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eikö! Ja mäkin haluan ton pitsimekon!!!! :)

      Delete
  13. Itse olen kuunnellut kyseisen tyttöbändin musiikkia ja muutaman vuoden löydettyäni heidn levynsä ystävältäni! :) Ihan mukavaa ja sanoituksissa onkin usein sanomaa! ;) nykyään musiikki on menevämpää kuin ennen, ihan hyvää fiilistely musiikkia! ;o
    En kyllä kyseisten tyttöjen tyyliin ole sen kummemmin kiinnittänyt huomiota, selvästi olisi kannattanut! :D Ihania asuja, sai kivoja kesäinspiksiä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitääpä yrittää youtubesta kuunnella! :) Ja kyllä - pitääpä katsoa keitä muita bändiin kuuluu ja minkälaiset tyylit heillä on! :)

      Delete
  14. Tiän tämän naisen ja The Saturdaysin musaakin oon kuunnellu. Kaikki tämän bändin laulajat on muuten tosi kauniita! :o En oo kylläkään muuten kiinnittäny erikseen tähän Mollyyn huomiota. Pukeutuu nököjään tosi viehättävästi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih - pitääpä kurkata miltä muut tyttöset näyttää! :) On tosiaan erityisen viehättävä! :)

      Delete
  15. Tosi raikas ja kaunis tyyli hänellä! :) Ja hurmaava hymy kyllä parantaa asun kun asun :)

    Sain muuten juuri Nellyltä sen mekon mitä Cava vinkkaili sinulle ja sä meille. Se on ihana!! Kiitos siis siitä vinkistä ja odottelen innolla seuraavia löytöjä... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No aivan totta - hymy kaunistaa heti!:) Ja voi ihana!!!!! Olisiko mitenkään mahdollista saada vaikka sähköpostiin kuvaa siitä sun päällä? :)

      Delete
    2. Tottakai, heti kun saan tilaisuuden käyttää sitä jossakin! :)

      Delete
  16. Tuo rope coat on aivan mieletön! Kevät- ja kesätakkeja vaan tuntuu olevan jo ennestään niin paljon että pitää kyllä tarkkaan harkita mitkä ovat hankkimisen arvoisia..

    http://beseenbyerika.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä tosi nätti!! :) Harmikseni en sitäkään enää asokselta löytänyt?! :(

      Delete
  17. Oi pitääpä alkaa itsekin enemmän pitämään silmällä tämän neidin pukeutumista, tyyli on nimittäin just eikä melkein omaan makuuni sopiva. Kiitos vinkistä!

    Tässäpä biisi the saturdaysilta jota olen nyt kuunnellut ja toimii! :) http://www.youtube.com/watch?v=35LA3Rb6VOQ&feature=BFp&list=PL7E03BAC743E35695

    Enpä olekaan pitkään aikaan kommentoinut sulle tänne, mutta lukemassa olen käynyt kyllä päivittäin! Yksi parhaimmista blogeista mun mielestä. (:

    -Laura

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon linkistä! :) Pitääpä kuunnella!! :)
      Kiitos ihan hirmuisesti vielä kun jaksat käydä täällä päivästä toiseen <3 Olen hyvin otettu ja kiitollinen! :)

      Delete
  18. Her name is Mollie King, not Molly :D I have always loved her style!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh! Indeed! Thank you for the correction! She is a completely new character to me so I had no idea!:) Apparently they do not know this at Zimbio either because that's where I got the name:/
      http://www.zimbio.com/Molly+King/pictures

      But thanks for the heads up and I'll correct my mistake in the future! :)

      Delete
  19. Ihanan tyylikäs nainen, osaa kyllä hyvin yhdistellä vaatteita toisiinsa. Saturdaysista en itsekään ole muuta biisiä kuullut kuin Higher, josta tykkäsin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. on kyllä ihanan raikas ilmestys! :) Mä en tiedä mitään biisiä:( Pitänee varmaan korjata asia :)

      Delete
  20. Hei jee, mikä uusi tyyli-idoli! Kaikki asut olivat kauniita, mutta eka on mun suosikki. Tätä daamia täytyykin jäädä seurailemaan, kiitos vinkistä!

    Mua niin nauratti teidän vuffet pari postausta sitten. Meidän koira on kanssa innokas telkkarinkatsoja ja antaisi mielellään kyytiä kaikille koirille ja kissoille televisiossa. Myös itselleen, kun näytettiin sille telkkariruudusta sen omista touhuista kuvattu video. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo hän on kyllä todella tyylikäs - niin klassisen simppelillä tavalla! Kyllä - mäkin googlettelin vielä lisää kun yksi edellinen lukija korjasi että hänen nimensä onkin Mollie eikä Molly (kuten Zimbio kirjoitti mistä hänet bongasinkin:/) joten kun kirjoitin Mollie King google hakuun niin tuli vaikka millä mitalla lisää ihania kuvia! :)
      Voih suloisuus <3 Koirat ovat vaan niin ihania <3

      Delete
  21. Toi keltainen hame on ihana <3 ja samassa asussa esiintyvä clutch...ai että kesä tule jo!

    ReplyDelete
  22. Voi että, on kyllä ihan superihana tyyli! :) Tommosta simppeliä mutta kuitenkin ihanan näköstä, kyllä pitää itsekin jäädä seurailemaan hänen asuja!

    ReplyDelete
  23. Narutakin kanssa olevat aurinkolasit?! mistä? osaako joku neuvoa tai katsoa? Olen etsinyt just tollasia ja nyt ne löytys..vielä kun sais selville että mistä...Kiitos jos joku osaa auttaa!

    ReplyDelete
  24. Voi ei! Mun lemppari on tuo aivan ihana pitsimekko tuossa viimeisenä! Olen etsinyt valkoista pitsimekkoa jo iät ja ajat enkä ole hyvää löytänyt. Pakko saada- fiilis vain kasvoi nyt! :)

    -- N --

    ReplyDelete
  25. Ihana pitsimekko mutta kääk miten lyhyt! Kävin sovittamassa henkkamaukassa aivan ihanaa pitsimekkoa, oli valkoisena ja mustana. Mallikin oli aivan ihana - mutta hyvä kun helma peppua peitti. Miksi oi miksi mekot ovat niin kovin minihelmaisia joka puolella?

    -Mäykky

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)