Wednesday, March 28, 2012

Blogilistalaiset!


Blogilistalla on uusi nimi blogilleni! Klikkaa alla olevaa "Strictly Style blogilistalla linkkiä" ja pysy mukana uusista postauksista uudesta osoitteesta! :) My address has changed! I now blog under the respected and well-known Finnish women's magazine Olivia! My new address is:
www.olivialehti.fi/strictly-style
See you in there!! :)

4 comments:

 1. ootko oikeesti raskaana?? :) paljon onnea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Ilmoitin raskaudestani uuden blogin puolella jo jokin aika sitten! :) NÄhdään siellä! :)

   www.olivia.fi/strictlystyle

   Delete
 2. ^^miten tollanen kommentti on päässyt läpi? Siis utelee oletko raskaana..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosiaan, ikävä kyllä kaikki ihmiset eivät osanneet olla niin tahdikkaita, että olisivat odottaneet minun ilmoittavan raskaudestani silloin kun me koimme olevamme "turvallisemmilla vesillä". Mutta yllä oleva kommentti on tullut sen jälkeen kun olen raskaudestani jo uuden blogini puolella ilmoittanut kun ei vatsaa oikein käynyt enää piilottaminen ja päivän asut kuitenkin ovat kuuluneet pitkään oleellisena osana blogiin! :) Mutta kiitos kovasti huolenpidostasi ja nähdään uuden blogin puolella! :)

   www.olivia.fi/strictlystyle

   Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)