Friday, February 17, 2012

What did I wear for fashion week?

Ennenkuin jaan kuvani ja kokemukseni ensimmäisestä muotiviikostani mennäänpä siihen toiseen isoon asiaan; Eli mitä minä sitten puin päälleni muotiviikoille..?:D

Koska matkani oli hyvin pikapika reissu niin piti tarkasti miettiä käytännöllisyyttä ja helppoutta. Täten varauduin päivään kahdella eri asulla: Matkustus- sekä illalliselle/muotinäytökseen sopivalla asulla. Mihinkäs muuhunkaan minä pukeuduin kuin pastilleihin! :D Rakastan väriä, joten valitsin vesikielellä mehujäätelöä muistuttavat kokonaisuudet...

 Jumper: DVF (new), Pants: River Island (new), Bag: Gucci, Shoes: C.Louboutin

Itseasiassa tässä näkyy väärät kengät! En suinkaan matkustanut/juossut ympäri kaupunkia koko päivää mustilla luottonilkkureillani, vaan mustilla lyhyt vartisilla Ugg'seilla! Pariksi puin oi niin mukavat pastelliset pökät ja uuden vaaleankeltaisen neuleeni. Pidän kovasti tuosta kontrastista mitä musta noihin haaleisiin ja hempeisiin pastellinsävyihin tuo.

Blazer: Mango (last summer), Top: Zara (last summer) Jewellery: www.WeStyle.fi , rest of the outfit is the same as above

Iltaa varten vaihdoin Ugg'sit luottonilkkureihini ja neule vaihtui toppi ja bleiseri yhdistelmään. Koska koin asun vielä uupuvan sitä jotain extraa - lisäilin hieman kaulakoruja...


Tuo kaulakoru itseasiassa koostuu kahdesta eri korusta, jotka molemmat sain omakseni korujen verkkokauppa WeStyle:ltä! Asiasta tulossa vielä erillinen postaus, missä esittelen uudet koruihastukseni (niitä statement-kaulakoruja pitkään metsästäneenä...) ja sen myötä teidänkin on mahdollisuus hankkia omanne hieman edullisemmin! Siitä heti postaus ensi viikolla! :)


So the very important question many of you are thinking of: What on earth did I wear for fashion week?!
Well, surprise surprise, I opted for pastels. 
As my visit to London was very brief, I only took these two ensambles with me: The first one was comfy to travel and run around London in (actually I have wrong shoes in the first photo - I wore black short stemmed Ugg's!) Then for the night I changed my comfy jumper into a top & blazer combo and as I felt it was lacking that something - I added a few necklaces to make a statement. 
I got the above seen necklaces (2 different pieces on top of each other) from an online jewellery store named WeStyle. If you got interested, hold your horses until next week, because as a reader of my blog you'll get a nice discount for your purchases! More info on the matter coming next Monday morning!!

43 comments:

  1. eikös se ole että pastelleihin?! :D pastillihan laitetaan suuhun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikös tuon väriskaalan nimi tule juurikin pastelleista - eli karkeista?:) Eli siis monikossa pastelleihin vai yksikössä pastelliin? Mutta siis itse yritin pukeutua MEHUJÄÄHÄN :D mutta erivärisiin pastelleihinkin (karkkeihin:D) mielelläni hyppään sisään! :D

      Delete
  2. IHANIA PASTELLIVÄREJÄ<3! Todella ihanat asut!

    ReplyDelete
  3. Ihanat asut ja voi ei tuota laukkua (kuolaa) (: Tunnistin muuten korut, tykkään kovasti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kyllä laukku oli juuri tarpeeksi iso - mutta hitsi kun painoi kaikkine kameroineen ja vaihtokenkineen jne :/

      Delete
  4. Replies
    1. On kyllä! Maanantaina lisää niistä ja tekin voitte hankkia omanne edullisemmin jos kiinnostaa! :)

      Delete
  5. onpa ihania asuja, voiku itekki osaisin yhdistellä noin kivasti ;)

    ReplyDelete
  6. Ihania asuja!! Ja mä taas ihailen täällä noita sun kutreja, aivan mielettömät. :) Toi on muute jollain lailla aika makee kuva missä pidät hiuksia ja katsot sivuun. Kaunis olet. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanuus kovasti <3 Itse en ihan hirveästi profiilikuvistani pidä mutta tässä samalla käyn läpi oikomishoitoa (jälleen kerran:/) niin alkaa pikkuhiljaa purenta helpottumaan :)

      Delete
  7. Aivan mahtava tuo kaulakoru eikä ollenkaan näytä siltä että siinä olisi kaksi korua yhdistettynä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö olekin! Maanantaina niistä lisää jos kiinnostaa!:)

      Delete
  8. Söpö, hienostunut, elegantti ja muodikas kokonaisuus kaikkine palasineen;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Olen todella otettu kauniista sanoistasi! :)

      Delete
  9. u-p-e-a! ja toi koru <3 minäkin tahdon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mä olin niin fiiliksis miten kauniin noista sai yhdessä vielä! :) Maanantaina tulee asiasta lisäpostaus jonka kautta voitte saada ostettua ne edullisemmin! :)

      Delete
  10. Kavennatko aina farkkujasi vai miten onnistut löytämään aina noin hyvin istuvia??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, mä olen maailman lahjattomin käsitöissä! Hyvä että saan napin ommeltua - saatika että ikinä osaisin kaventaa mitään! :D Ainakaan onnisuneesti! :D Eli siis kiitos paljon kohteliaisuudesta, mutta kai vaan tiedän oman kokoni ja mikä malli on minun vartalolleni sopivin?

      Delete
  11. Beautiful :) Sulle sopii värit kyllä mainiosti.

    ReplyDelete
  12. Both are great looks! I love pastels right now:)

    http://latelystylish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Slurps! En voi muuta sanoa! Pakko saada tuollanen jumper!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se on NIIIIN mukava ja kiva!!! Kesäksikin tarpeeksi ilmava vaikka onkin paksumpaa kangasta!

      Delete
  14. Olen blogisi uskollinen lukija, mutten ole koskaan kommentoinut. Nyt on pakko: olet ihan mielettömän tyylikäs! Saan sinusta valtavasti inspiraatiota, koska tyylimme ovat melko lähellä toisiaan. Kiva, että löytyy blogeja, jossa sijoitetaan hyviin ja laadukkaisiin laukkuihin, itsekin kun melkoinen laukkuhamsteri olen ;)

    Hyvää kevään jatkoa ja kiitos ihan parhaasta blogista, jonka eteen näet selkeästi todella paljon vaivaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanuus!! Niin ihana, että olet blogiini löytänyt! :) Joo, mä oon niin pahanlaadun laukkuhamstraaja... Mä itseasissa eilen ostin yhden clutchin :/ jessus. Oli sellainen mitä olen vuodet etsinyt ja nyt löyty TÄYDELLINEN kappale ja noh, mä oon liian heikko. Kiitos paljon, ihanaa että käyt! :)

      Delete
  15. Upeaa Mrs. V!! Sun kroppa on kyllä sellanen, että voit pukea päälle minkä mallisia vaatteita tahansa ja ah mitä värejä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih - kiitos paljon - mutta en kyllä voi mitä vaan pukea päälle! :D Sanotaan, että oon löytnyt mun kropalle sopivat leikkaukset ja oon aikalailla pitäytynyt niissä kiinni :D

      Delete
  16. onpa aivan ihanat asut!! osaisipa itsekin valita lyhyelle matkalle vaatteet noin fiksusti, kun välillä tuntuu että mukaan lähtee puolet vaatekaapista:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt oli pakko rajoittaa kun oli niin paljon käveltävää / hoidettavaa lyhyessä ajassa, mutta jessus kun se laukku paino silti kivireen lailla! :D

      Delete
  17. Wau, hyvältä näyttää! :) Rusketusta vasten nuo pastellit kyllä sopii niin ihanasti. Oih, tule jo kesä!

    Ps. Kirjoittelin aiemmin, että tilasin esimerkistäsi nuo samaiset housut kermanvärisenä. VIRHE! Paitsi, että niistä näkyy siinä värissä vähän turhan hyvin läpi, niin ne vaan ei näytä ollenkaan niin hyviltä itseni päällä kuin sinulla. :) Täytyy sanoa, että nyt ihailen sua vielä entistä enemmän. Sulle sopii kaikki ja näytät aina törkeän hyvältä. :)
    Tilaamani koko meni onneksi kuitenkin nappiin (otin yhden koon isomman kuin sinulla) ja valitsin lyhyen lahkeen pituuden, kun ajattelin kesällä yhdistää ballerinoihin ja tykkään kun kapeat lahkeet ovat vähän lyhkäiset. Olen samanpituinen kuin sinä. Sinulla taitaa olla noista se normaali pituus?

    Katja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo - en malta odottaa että saan vähän väriä!!! :D

      Voi eih! :( Tylsä!! Noi on just näitä verkkokaupan harmeja kun ei voi tietää millainen kangas loppujenlopuksi on :( Mä en ikävä tiedä mikä mun pituus oli noissa housuissa :/ Mä olin nimittäin kaupassa ja kokeilin vaan eri kokoja ja valitsin sitten itselleni sopivimman...

      Delete
  18. Oi miten herkullisia värejä, upeita asukokonaisuuksia! :)

    ReplyDelete
  19. Nam, miten herkulliset värit! Ja tuo ilta-/fashion show-asusi on UPEA! <3

    ReplyDelete
  20. Voi nam mikä asu! Aivan ihana ja tuo koru on ihan mielettömän hieno! :)

    ReplyDelete
  21. Oon saanut tänä keväänä innostuksen värillisiin bleisereihin ja oonkin nyt ihan tohkeissani selannut sun blogin vanhoja postauksia sun bleisereistä! Aivan ihania yksilöitä sulla, mutta eritoten oon ihastunut tähän asuun..! Niin kaunis tuo bleiseri, korut ja housut - todella keväinen yhdistelmä! Ehkä ainoastaan jättäisin itse sen Hockey Night - bleiserin ostamatta.. se on vähän liian Timo Jutila :D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)