Monday, February 27, 2012

Strictly Style Steal - Olivia Palermo

Zimbion sivuilla törmäsiin näihin kuviin Olivia Palermosta New York Fashion weekin aikaan. Hullaannuin asuun täysin!



Jotain saman tyylistä minunkin vaatekaapistani löytyy. Voisin koota vastaavan kokonaisuuden näistä elementeistä:


Sweater: DVF, clutch: MbMJ Linda Bow Clutch, shoes: Gucci ankle boots, necklace: WeStyle.com, leather leggins: Vila, bracelet: Snö of Sweden

Voisin koota päivän asua näistä elementeistä! Tuon pinkin clutchin tilalla toimisi hyvin myös liila YSL clutchini? Jos kenelläkään on vinkkejä mistä moisen hurmaavan hulmuavan beigen puseron voisi löytää - laita toki vinkkiä kommenttiboksiini! Juuri tuollainen ylisuuri olisi ihana, jonka pariksi voisi pukea mukavasti leggaritkin / nahkahousutkin. 

Moni näistä vaatekappaleistani on jo pari vuotta vanhoja, joten niitä ei välttämättä enää helposti löydä. Mutta nämä vaatekappaleet ovat suhteellisen uusia ja löytyvät vielä nettiliikkeiden valikoimista: 

Light yellow oversized Diane von Furstenberg knit: www.flannesfashion.com
Golden Kleopatra statement necklace: www.westyle.fi

Ps. Tosiaan, viime yönä nähtiin myös mieletöntä pukuloistoa Oscar-gaalassa! Tapani mukaan tulen käymään pukuja läpi täällä bloginkin puolella kunhan vaan saan jätti postauksen kokoon! Minulla on ihan valtava määrä kuvia valittuna. Paljon onnistujia ja ihanasti olivat myös kevät/kesä 2012 trendit esillä juhlapukeutumisessakin! :) Siitä tulossa siis pian postausta!

This outfit of Olivia Palermo I found from the pages of online mag Zimbio. I fell in love with this ensemble and would like to find a similar flowy beige oversized blouse myself! It should be so long, that I could wear it with leggins as well, like Olivia has done here too. 
Actually, I do have similar elements in my wardrobe as well. Above you can see a collage from which pieces I might be able to create a style style of Olivia Palermo soon...;)

13 comments:

  1. Oi,en malta odottaa että oscar-postaus tulee ! Pakko kyllä sanoa,etten itse löytänyt mitään "show stopperia" muutamia erittäin kauniita kokonaisuuksia kylläkin.Mitä muuta Mrs.V:lle kuuluu ? :) toivottavasti sinulla on mukava kevään alku <3

    ReplyDelete
  2. Olivia on aina niin säteilevä!
    Tuo Diorin clutch on muuten aivan ihana!

    ReplyDelete
  3. On kyllä nätti asu! :)

    ReplyDelete
  4. Olivia on aina yhtä ihana ja tyylikäs :) Oma tyyli-ikonini! Omasta mielestä Olivian kampaus vaan on jotenkin hassusti mielestäni?

    -Maria

    ReplyDelete
  5. Olipa hauska törmätä näihin Palermon kuviin ja huomata, että joku muukin on hullaantunut kyseiseen asuun! Itse postailin noin kuukausi sitten kyseisistä kuvista omassa blogissani, ja jo tuolloin Palermon asu ihastutti minua suuresti. :) Kivaa viikon alkua!

    ReplyDelete
  6. Nykyään en taida inspiroitua oikein mistään mutta tämä on kiva!

    ReplyDelete
  7. Ihana asu, josta taidan kokeilla omaa copycatia, saa nähdä miten onnistuu! Meinasin ehdottaakin, että teethän Oscareista postauksen, joten ainakin täällä sitä odotetaan innolla. Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa! :)

    ReplyDelete
  8. Itse ostin maitokahvin värisen ohuen hulmuavan paidan viime kuussa ja voisin kuvitella, että se sopisi oikein hyvin tuollaisten housujen pariksi - näyttävä kaulakoru vain kaulaan. Muuten hyvin samantyylinen kuin Olivian paita, mutta helma on suora.

    Katja

    ReplyDelete
  9. Tee oooikein pitkä oscar-postaus! Sulla on aina niin mielettömän hyvät ja kattavat postaukset eri pukujuhlista (linnan juhlat, oscarit yms.) joten täällä odotetaan jo malttamattomana postausta gaalasta:)

    Tykkään muutenkin sun blogista tosi paljon, sulla on ihanan inspiroiva tyyli!

    ReplyDelete
  10. Oi tosi ihana asu!:) Itse ostin h&m:mältä tismalleen samanlaisen neuleen syksyllä, mutta en tosin ole varma myydäänkö niitä enää?:(

    ReplyDelete
  11. Toi on kyllä harvinaisen ihastuttava asu! En yleensä syty nahkaleggareille, mutta tässä se näyttää hyvältä :)

    ReplyDelete
  12. Minkäköhän designer paita Olivialla on, tietääkö kukaan?

    ReplyDelete
  13. Juuri kans ihastelin tätä kokonaisuutta oman blogin puolella. :) Täytyy sanoo, että näyttää niin hyvältä. :) Paitsi tuo vihree rannekoru on noh... hyvin omituinen. :D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)