Thursday, February 2, 2012

Problems in Miu Miu bags?

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, on hyvin monelta lukijaltani tullut varoitusta Miu Miu Vitello Lux Bow Bagin kullattujen yksityiskohtien kulumisesta. Itse en siis laukkua omista, mutta minusta tämä laukku on niin älyttömän kaunis, että olen siitä pitkään haaveillut. Tosin näiden lukuisten varoituksien jälkeen olen laittanut haaveiluni jäihin ja toivon, että Miu Miu korjaa mahdollisen virheensä tämän laukun tekoprosessissa. On käynyt hyvin selväksi, että kyse ei ole muutamasta valmistusvirheestä, vaan tämän laukun kohdalla on kyse todellakin kokonaisesta tuotantovirheestä. Todellinen harmi. Niin kaunis laukku, joten toivotaan, että Miu Miu on tietoinen ongelmasta ja tekevät kaikkensa korjataksensa tämän mahdollisen virheen!


Joten jos kuuluutte kanssani tämän laukun ihailijoihin, tässä pieni kokemuksen sananen ihanalta ja ystävälliseltä lukijaltani, joka oli valmis kuvansa ja kokemuksensa kanssanne jakamaan.

"Laukku on luonnossa huomattavasti lötkömpi kuin noissa Miu Miun mainoskuvissa; oikeastaan se muistuttaa ilman täytteitä lähinnä kasaa (kuvissa se on puolillaan). Vaalea nahka kestää yllättävän hyvin värjäytymistä, ja kahvat ovat tummentuneet huomattavasti vähemmän kuin esim. Vuittoneissa. Käytin viime kesänä laukkua varmaan neljä kuukautta putkeen, enkä varonut sitä yhtään (=picnicit, mökkireissut, rantareissut jne...), joten siihen nähden se on säilynyt erinomaisesti. Sivujen rusetit tosin alkoivat sojottaa epämääräisesti hyvin lyhyen ajan jälkeen, ja vetoketjun vetimen kullanvärinen pinnoitus on kulunut yllättävän paljon (vertailukohteena samalle rasitukselle altistuneet Pradan, Wangin, Vuittonin ja Chanelin laukut)."
Eli tässä yksi konkreettinen esimerkki, mitä kultaisille yksityiskohdille on lyhyen ajan sisällä käynyt. Minulta löytyy myös paljon laukkuja, jossa on vastaavia metallisia kullattuja yksityiskohtia, eikä yhdestäkään ole värjäys lähtenyt kulumaan.
Edelliseen postaukseen tuli myös kommentteja tapauksista, että jopa nuo laukun Miu Miu kirjaimet olisivat lähteneet tippumaan? Näin oli käynyt kuulema ruotsalaisella Kenza bloggarillakin?

Joten... Tähän postaukseen laittakaa asiasta enemmän tietävät kommenttejanne laukun puolesta ja vastaan! Niin kaunis laukku (minäkin tuota himoitsin joko valkoisena tai harmaana), mutta todella hyvä, että minua varoitettiin ajoissa laukun huomattavasta puutteeesta ja varmasti hyvä saada muidenkin laukkuintoilijen tietää lisää tämän laukun virheistä/eduista! Jos ongelma on tosissaan olemassa, toivottavasti asialle tehdään firman puolella jotain ja pian.


Yesterday I wrote about bags as one of the cornerstones in a fuctional wardrobe. I mentioned, that for long I have admired the Miu Miu Vitello Lux Bow Bag, but I have gotten a lot of bad reviwes on it's behalf. Many have come forward saying, that the golden details begin to lose their colour very early on and even the letters from the Miu Miu brand sign have began to fall off! 
This is not acceptable for a brand of this quality. Because I have heard about this occurence from dozens of readers,  I believe the problem lies in their production and it's not just a matter of a "bad batch". Hopefully, Miu Miu brand is aware of this problem and they are working on to resolve this problem. This bag is gorgeous, but it's quality and durability should match the price tag.

The pictures seen above were sent to me by one of my lovely readers to give a clear example how her bag has began to deteriorate in a year. Here in this comment box you can leave your comments and knowledge on this bag. Have you got similar experiences? And is Miu Miu possibly already working on this? I love the appearance of this bag, therefore I do hope, they can fix these deficiencies as soon as possible.

71 comments:

 1. Hyvä postaus! Ihania laukkuja, se on kyllä kauhea pettymys jos laatu ei sitten vastaakaan niitä odotuksia, mitä luulisi saavan tuolla laukun hinnalla! :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllä on todellinen sääli! Ja ehottomast pitäisi vastata laukun hintaansa! Henk. koht olisin aika vihainen jos noin kävisi vuoden sisällä... :/

   Delete
 2. Ei vitsit! Mä olin jo päättänyt, että tämä on seuraava laukkuostokseni. :( Noh täytyy keksiä jokin uusi. Onko sinulla kokemuksia MiuMiun kengistä? Olen yhtä paria kuolannut heidän nettikaupasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla aivan sama homma! Toivotaan siis, että asialle tehdään jotain! Minulla ei ikävä kyllä ole mitään kokemusta heidän kengistään :( Toivottavasti täällä joku osaa auttaa!:)

   Delete
  2. Minulla on useat Miu Miu:n kengät. Balleriinoja sekä korkkareita. Ne ovat kaikki olleet ihan huippuja, eikä mitään valittamista. Laatu on ollut todella kohdallaan:)

   Delete
 3. Niin sääli noin kauniin laukun kohdalla tällainen :(. Onkohan kenelläkään kertoa reklamaatiosta MiuMiulle ? Tämä laukku on tosiaan arvokas hinnaltaan ja itse ehdottomasti reklamoisin, mikäli muutaman kuukauden käytössä laukun ulkonäkö on metalliosien osalta tämä....

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä! Ja itse mietin samaa! Toivottavasti jollakulla olisi kokemuksia reklamaatiosta Miu Miun kanssa...? Olisi mielenkiintoista tietää heidän kantansa! Kyllä - samaa mieltä! Ehdottomasti tällaisessa tapauksessa pitää reklamoida!

   Delete
 4. Oho, no ei ole kovin kivaa jos ostaa kauan haaveilemansa laukun ja sitten se kuluu noinkin nopeasti :( Toivotaan tosiaan että he Miu miulta korjaisivat ongelman piakkoin

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei todellakaan :( Toivmme näin!:)

   Delete
 5. Tämä on kyllä hyvä tieto niille jotka laukusta unelmoivat, kiitos tästä! Työkaverini osti tuon vaaleanpunaisena vuosi takaperin ja hänellä on sama ongelma, kuten myös tuo että laukku on tosiaan aika löysä, eikä pysy muodossaan kun paljolla tavaramäärällä. Silti se on hyvin kaunis, jollaisen itsekkin olisin voinut hankkia mutta ehkä täytyy lähteä metsästämään jostain vastaavaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heiijjjj Veronica!:) Toivottavasti sulla on alkanut uusi vuosi loistavissa merkeissä? :)
   Joo tosiaan, harmillinen juttu! Kiitos lukijoideni, osasin varoa ennnenkuin poltin sormeni :/ Toivotaan, että Miu Miu on korjannut/korjaa ongelman hyvin pian!!:)

   Delete
  2. Kiitos kysymästä, mukavasti se alkoi ja toivottavasti jatkuukin. Kevättä odotellessa! Toivottavasti sinullakin alkanut hienosti tämä vuosi :)

   Delete
 6. Onpa kyllä tosi kurja ongelma. En ole aiemmin nähnyt näistä kuvia, joten tosi kiva kun julkaisit nämä! Harmittaa kyllä, kun tosi mielelläni ostaisin tuon laukun jossain vaiheessa, mutta en todellakaan, jos laatu on tuo. Mielestäni tuon hintaisissa laukuissa metalliosille ei todellakaan pitäisi käydä noin! Tekisi mieli laittaa jotain kautta tästä suoraan pyyntö Miu Miulle, että voisivatko mitenkään kiinnittää vähän tarkempaa huomiota näiden laatuun. :(

  Sinullahan on se yksi Miu Miu, millainen se on ollut laadultaan? Mahtaako tämä olla näiden Bow-laukkujen ongelma vai ihan yleinen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tosiaan! Todella kurjaa! Todella hyvä jos tästä oli muillekin hyötyä! Itse sain varoituksen juuri teiltä ihanilta lukijoilta ja kun kerran olin ihailuni julkisesti jakanut niin ajattelin muillekin kanssaihailijoille tästä varoitta! Todella sääli! EHdottomasti. PItäisi melkein laittaa suoraaan heille mailia ja kysyä onko asialle JO tehty jotain? Vai tekevätkö pian?

   Minulla on yksi beige clutch, jonka kanssa ei ole vielä ollut mitään ongelmia. Ei kulumisia ja kirjaimet ovat paikallaan. Tosin, nyt pidän sen ikääntymistä todella tarkan valvonnan alla! :D Ostin sen Nina'sta Helsingissä, joten toivon mukaan hekin ovat tietoisia tämän merkin mahdollisista ongelmista?

   Delete
 7. Muistaakseni Auroran Henkarit - blogin Auroran MiuMiusta lähti kirjaimet/kirjain irti..? Sitä hän ihmettelikin parissakin postauksessa ja vähän ihmettelin itsekin, luulisi että tuon hintaluokan merkkilaukussa ei olisi tuollaisia heppoisia virheitä :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai apua. Näitä esimerkkejä tosiaan sitten on:/ Näin tosiaan olettaisin minäkin. Tuosta kärsii "luksus"brändi pahasti!

   Delete
  2. Minä muistelen samaa kuin Martina eli jostakin Auroran MiuMiu-laukusta oli kirjain lähtenyt repsottamaan. Mielestäni hän reklamoikin siitä, mutta en nyt löytänyt aiheeseen liittyviä postauksia, vaikka yritin etsiäkin. Ei todellakaan pitäisi noin käydä kalliissa laukuissa! :/ Olin itsekin suunnitellut tuon MiuMiun Bow-laukun hankintaa, mutta taidankin pitäytyä hyväksi havaitsemassani Mulberry-merkissä :)

   Delete
  3. Itse löysin tämän postauksen Auroran blogista: http://muotikaappi.blogspot.com/2010/06/toivepostaus-fancy-designer-bag.html

   Delete
 8. Hei! Aiemmassa postauksessa tästä laukusta mainitsin samoja asioita kuin sinulle kuvia laukusta lähettänyt henkilö. Itselläni on juuri tuo saman värinen laukku ja todellakaan hinta ja laatu ei kohtaa. Itse asiassa laukku oli ollut minulla pari viikkoa, kun pohjasta tippui nasta ("jalka"). Olin siitä yhteydessä net- a- porteriin ja he pyysivät lähettämään laukun heille korjattavaksi. Onneksi mieheni sai sen korjattua. Tulee sellainen tunne, että naisia pidetään ihan hölmöinä ja ajatellaan, että se riittää, kun laukku on vain nätti, laadusta viis:(
  Enää en MiuMiun laukkuja osta. Jos hyvää hinta- laatu suhdetta laukuista haluaa, niin Chloen ja Mulberryn laukuista sitä löytää.
  -Taikku-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella hyvä kuulla, että näin on käynyt todella monelle! Olen todella harmissani puolestanne. Niin törkeää! EI tosiaan saisi näin käydä tuon hintaiselle laukulle - ainakaan omasta mielestäni! Mä vähän pelkään, että Miu Miulla olisi taktiikkana nyt sitten tosissaan teettää nää laukut jossain halvemmalla ja kääriä sitten hirveät voitot?!?
   Allekirjoitan täysin Mulberryn laadun myös! Tosi kovassa käytössä ollut ja loistokunnossa! :)

   Delete
 9. Hui, toivotaan, että mun bag on uutta erää (ainakin kuului siihen cruise mallistoon). Mutta siis, kannattaa kyllä säästää kuitit ja tarvittaessa reklamoida, luulisi, että MiuMiun kaltaisellekin merkille olisi tärkeää pitää imago "puhtaana". :) Kivaa päivää sinne! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. AI apua joo! Toivotaan! Tosiaan, tiedän, että se ruskea kuuluu ympärivuoden mallistoon, ja cruisehan on vaan ns. "välivuoden matkoille tarkoitettu erä". Pelkäänpä, että tuota vanhaa laukkua vain markkinoidaan cruise-nimen alla? Sillä yleensä cruise kamat ovat ertyisesti talven lämpöloman tuotteita. Toivotaan, että Miu Miu on asiasta tietoinen ja on jo tehnyt laukuilleen parannuksen! Mutta säästä muru tosiaan varmuuden vuoksi kuitit ja kaikki (ihan kuin tarvitsisi valmistuvaa juristia asiasta neuvoa :D) ja sitten jos mitään ilmenee niin näytä hampaasi pistä Miu Miu järjestykseen ja pistä merkki parantamaan laatuaan! :) Kyllä, en voi uskoa, että Miu Miu ei asialle haluaisi tehdä jos ovat tietoisia näin valtavasta tuotantovirheestä! Samaa sinne! <3

   Delete
 10. Hei! Itsekin olen haaveillut kyseisestä laukusta jo vuosia, kun ystäväni hankki sen. Mutta, mutta...vuoden sisällä laukun kantohihna katkesi ja pohjakin alkoi näyttää siltä että, kohta repeää! Laukku oli kyllä kieltämättä päivittäisessä käytössä, mutta silti yli tonnin laukun tulisi kestää ainakin sen pari vuotta normaalissa käytössä. Pöyristyttävää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai apua!!! Noin pahoja virheitä lisää?! Luulin, että sentään nahka oli hyvälaatuista ?! Jösses... Vaikka olisi päivittäisessä käytössä - tulisi sen käyttötarkoitustaan kestää!! Samaa mieltä!

   Delete
 11. so cute!!!!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cute, but obviously the quality does not match...

   Delete
 12. Nyt romuttuivat minun unelmani tästä laukusta.. EI tuollaista saisi tapahtua, koska kyseinen laukku ei mikään halpa ole. Itse olen alkanut viime vuosina panostamaan laadukkaisiin laukkuihin. Ihan turha on ostaa jotain 20e muovilaukkua joka menee hajalle parissa viikossa. Ennemmin laittaa vähän enempi rahaa ja ostaa kerralla kunnollisen. Mutta kyllä jotkitn edullisetkin laukut ovat hyvä laatuisia ja tärkeintähän on sen laukun käytännöllisyys ja että se on itselle sopiva, oli se sitten edullinen tai vähän kalliimpi :)

  ReplyDelete
 13. No kyllä! Tällaisilta brändeiltä kun odottaa laatua ja kestävyyttä, niin ei kuluttaja kyllä ole saanut sitä, mitä hän odotti! Olen samaa mieltä kanssasi laukkujen laatuun panostamisesta ja myös siitä että niitä poikkeuksiakin hintaluokissa on (kuten tämäkin postaus demonstroi:D). Eli edullisestikin voi löytää kestävän ja laadukkaan laukun kun taas joskus huonostakin laadusta voi joutua pulittamaan pitkän pennin :/ Juuri näin! Pitää tietää omat tarpeensa!:)

  ReplyDelete
 14. Voi kiitos tästä postauksesta! Laitanpa itsekin jäihin tämän laukun oston :/ Oisin luullu että on vähän jämäkämpi alunperinkin, ettei pelkästään nuo kultajuttujen takia. Eihän se kovin imartelevalta näytä tyhjänä :( No jotain toista laukkua/merkkiä kohti!

  Sansai

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuh. Niin harmillista:/ Niin kaunis laukku ja suuri harmi, että taitaa nyt massatuotanto näkyä tässä brändissä :/ Toivottavasti ongelma korjataan pian, että kuluttajat saavat rahoilleen vastinetta ja bärndi ei menetä mainettaan!

   Delete
 15. Kiitos todella paljon tästä postauksesta, tuli todella tarpeeseen. Olen vähän katsellut tätä laukkua sillä silmällä mutta aivan mainiota, että tällaisesta asiasta kuulee, ennen kuin edes harkitsee ostoa. Päädyinkin sitten eilen ostosreissulla Mulberryn Alexaan, jossa ainakin laatu on taattu!

  Kiitos vielä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi olkoon Alexan uusi omistaja!:) Kyllä - on ollut kyllä loistava laukku!:) Tosiaan, saan kiittää tästä tiedosta teitä lukijoitani! <3 Kiitos siis teille! ja ihania aikoja Alexan kanssa:)

   Delete
 16. Itsellani on kyseinen laukku mustana ja on jo n.viisi vuotta vanha. Ollut kovassa kaytossa ja silti viela hyvassa kunnossa! Tottakai jotain kayton jalkia nakyy ja muutamia kulumia, mutta ei mitaan sen pahempaa. Ehka laukun laatu on heikentynyt sitten parin viime vuoden aikana? Mutta itse olen ollut laukkuuni todella tyytyvainen ja voin sita suositella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella hyvä kuulla, että ehkä vasta viime vuosina tätä ilmiötä on ilmaantunut! Olisiko tosiaan niin, että kun laukusta on tullut "suositumpi", on Miu Miu ahneuksissaan siirtynyt massatuotantoon? Pelkkää spekulointiahan tämä on. Ja juuri näin, pieniä kulumia tulee tietenkin! Hienoa, jos on muuten säilynyt ennallaan!:) Loistavaa, että näitä kokemuksia on myös! Antaa toivoa!:)

   Delete
  2. Jos nain on ja Miu Miu:n laukkujen laatu on laskenut, niin merkki tulee olemaan ongelmissa pian. Itse ainakin olen valmis maksamaan laukusta jos tiedan etta laatu on huippua ja kestaa vuosien kayton :) Mutta ainahan on niita "maanantai kappaleita". Nain kavi omassa Mulberryn Alexassa. Muutaman kuukauden kayton jalkeen remmi lahti osittain irti ja sita ei odottaisi tapahtuvan sen hintaluokan tuotteessa. Onneksi Mulberryn asiakaspalvelu on sen verran hyva etta sain asian hoidettua helposti!Huonolla tuurilla kalliimmissakin "laatu" merkkien laukuissa voi siis olla vikoja :)

   Delete
  3. Ihan samaa mieltä! Samalla periaatteella mennään!:) Ihan totta, toki näitä "maanantai kappaleita" sattuu merkillä kuin merkillä. Mutta minua huolettaa se kun tämän Vitello Lux laukun kohdalla, ainakin uusissa versioissa, se tuntuu olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus? Olet onnekas laadukkaan yksilösi kanssa kun olet ollut ajoissa liikenteessä!:) Toivottavasti tosiaan Miu Miulla asia korjataan yhtä vaivattomasti ja kaikki voivat saada rahoilleen oikeututtua vastinetta!:)

   Delete
  4. itselläniki sama n.4 vuotta vanha laukku eikä mitään vikoja ilmaantunut! ei kullan tai nahkan kulumista. Tosin käytänki kaikkia näitä mun kalliita laukkuja tosi varovasti, niin silläkin on iso rooli mukana kuinka paljon kuluu tai rikkoontuu. Eikä laukkua voi syyttää siitä että se on "tyhjänä" tollanen löllö kun se on osa sen nahkan/mallin ominaisuutta. Jos haluaa pelkästään samassa mallissa pysyvän ni ostakoon sit patent - tai ihan vaan pelkän muovilaukun. Nahkakaan ei kestä ikuisuutta vaikka kuinka varjelee, mut noi kaks viimestä kuvaa näyttää siltä että on altistunu niin kosteudelle kuin toisten materiaalien kanssa hankautumiselle.

   Delete
  5. Hei!
   Minun on ehdottomasti todettava, että laatu on laskenut vuosien kuluessa miumiulla. Siskoni osti tämän kyseisen laukun n. 4 vuotta sitten ja laukku on edelleen kuin uudenveroinen. Itse taasen ostin saman laukun eri värissä viime vuonna ja laukku on ollut jo kahdesti tehtaalla korjattavana. Kummallakin kerralla kirjaimet ovat irronneet. Nyt laukussa on myös samoja metallien kulumia kuten sinulla kuvissa. En ole laukkua käyttänyt päivittäin, ja muutenkin kohtelen kaikkia merkkilaukkujani kuin kukkia kämmenellä. Eli vika ei ole itsessäni. Enää en varmastikaan miumiu-merkin tavaroihin palaa. Samalla hinnalla kun saa ostettua tuplamäärän paljon laadukkaampiakin tuotteita.

   Delete
 17. KIITOS tuhannesti tästä postauksesta!!! Itse olen jo jonkin aikaa haaveillut juurikin tästä samaisesta laukusta, ja itselläni kun ei kovinkaan ylimääräistä rahaa ole niin jokaiseen merkkilaukkuun säästäminen vie lähes vuoden! Tämä olisi ollut suuuuuuuurensuuri pettymys jos olisin pian sen erehtynyt hankkimaan :( Yllätyin myös tuosta laukun muodottomuudesta?! Ei laukut tietenkään normaalikäytössä samalta ja ihanan pulleilta näytä kun mainoskuvissa, mutta tuo nyt on kyllä aika törkysenkin näköinen jopa kun roikkuu noin :O Varsinkin kun itse tykkään pitää laukkuja yleensä olan yli, niin tuossa lukijan lähettämässä kuvassa se näyttää aika...hmm...mielenkiintoiselta.

  Nyt kyllä menee rahat johonkin ihan muuhun kohteeseen kuin MiuMiuhun!

  Osaatko muuten sanoa kuinka paljon normaali Alexa on pienempi kuin oversized? Mahtuisiko siihen pienempään 13" macbook?

  ReplyDelete
 18. I always loved this bag and wanted to buy me one at some point. But now I'm not sure anymore. Why spent so much money on a bag when it has bad quality :/ Thanks for the Post!
  By the way: I love your blog :)

  ReplyDelete
 19. no huhhuh! sen tavallaan ymmärtää että aina tuotantoon mahtuu maanantaikappaleitakin, oli kyseessä mikä tahansa merkki, mutta toi on jo aika kamalaa miu miun imagon kannalta että tietyssä laukkumallissa ilmenee näinkin paljon erilaisia ongelmia laadun suhteen.. ja vielä niin moni on sen joutunut toteamaan, ensin maksettuaan yli tonnin tuosta laukusta :/ ei hyvä, taidan siirtyä haaveilemaan muista laukuista. :D

  ReplyDelete
 20. Hei!

  Kiitos todella tarpeellisesta postauksesta! On todella hyvä keskustella myös merkkilaukkujen laadusta, ettei houkutteleva ulkonäkö johda harhaan. Minulla ei ole kokemusta Miu Miun laukuista, mutta itse olen ollut pettynyt Balenciagan ns. Motorcycle bagiin (minulla on ollut se Work-kokoisena). Laukku on toki tehty hiukan kulutetun näköiseksi tarkoituksella, mutta nahka on niin pehmeää, että laukun kulmat alkavat normaalissa (varovaisessa) käytössä kulua todella nopeasti. Lisäksi nahka venyy jonkun verran kantokahvojen kiinnityskohtien vierestä. Laukussa ei siis kannata kuljettaa läheskään niin paljoa tavaraa kuin sinne mahtuisi laukun koon puolesta (mielestäni esim. läppäriä ei missään nimessä kannata kuskailla jatkuvasti). En sinänsä usko, että kyseessa on laatuvirhe, vaan merkki yksinkertaisesti haluaa valmistaa laukuista tietyn näköisiä. Olen kuitenkin itse niin tarkka tällaisissa asioissa, että en taida Balenciagan asiakkaaksi enää palata.

  ReplyDelete
 21. Moi!

  Etkö voisi laittaa MiuMiulle tästä palautetta? Kuitenkin jos olet saanut koottua useamman uhrin. He varmaan luksusmerkkinä arvostaisivat asiakkaidensa palautetta, varsinkin kun käsittelet tätä julkisesti (mikä on siis kuluttajille hyvä juttu, mutta yritykselle ei -> luulisi, että ryhtyvät toimenpiteisiin?!). :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikävä kyllä en koe sen olevan soveliasta minulle, sillä itse en ole kyseistä laukkua hankkinut enkä voi kuluttajana asiasta valittaa. Varmasti arvostavat asikkaittensa palautetta, mutta ikävä kyllä minun yksi laukku heiltä jonka omistan, niin ei toistaiseksi ole ollut mitään valittamista. Tosin toivon, että jokainen joka tämän laukun omistaa ja on saanut sen laatuun pettyä, laittaa heille pikaisesti asiasta informaatiota ja reklamaatiopyynnön!:)

   Delete
 22. Heippa!
  Kun sinä olet tuollainen kalliiden laukkujen ystävä niin olisin kysynyt onko tämä sivusto mielestäsi luotettava: www.mulberry-helsinki.com
  onko mahdollista että Mulberryn Alexan saisi alle kolmen sadan??
  Paljon itse maksoit omastasi?
  Kiitoksia vastauksesta :)

  -N

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saan todella usein vastaavia kysleyitä ja totean saman minkä aina teen:
   Jos hinta tuntuu "liian hyvältä ollakseen totta" - se yleisesti ottaen myös ei ole totta! Kannattaa aina tarkastaa sivustolta kaupan yhteistiedot. Tässäkään ei ole annettu mitään toimipistettä ja ainut tapa ottaa yhteyttä on tuo yksi ja sama e-mail osoite sekä epämääräinen skype-tili?! Älä missään nimessä tilaa tuolta sivustolta mitään...Voisin taata, että feikkejä jokainen.
   Aito Mulberry Alexa Oversized maksaa n.1100e.

   Delete
  2. Tuolla sivustolla varmaan laukut ovat feikkejä, mutta täytyy sanoa sananen feikkalaukuista. Jotkut feikkilaukut ovat erittäin aidon näköisiä eikä niitä edes välttämättä huomaa feikeiksi ennen kuin niitä tarkastelee tarkemmin. Itse omistan yhden feikkilaukun joka on varmaankin 7 vuotta vanha. Kyseessä on Louis Vuitton jonka sain tutultani. Monet ihmiset on luulleet kyseistä laukkua aidoksi. Siinä on ihan samanlaiset vetoketjut sekä kultaiset yksityiskohdat kuin aidoissa sekä sisus on aidon Louis Vuittonin näköinen. Toki sitten löytyy sellaisiakin feikkilaukkuja joista huomaa ihan heti, että on feikkejä. Itse en omista kuin tuon yhden feikkilaukun ja suosin laadukkaita laukkuja :)

   Delete
 23. Kiitos todella hyvästä postauksesta! Itse tultu ihailtua noita laukkuja jo tovi ja on tullut harkittua ostoa. Onneks en ole kerinnyt ostamaan jos tuommoisia vikoja löytyy tuon hintaisista laukuista. Taitaa jäädä kyllä kyseinen laukku ostamatta! :D

  ReplyDelete
 24. Itselläni on Miu Miun isohko lompakko, joka niinikään muutaman kuukauden käytön jälkeen "löystyi." Ei siis ole sellaista napakkaa materiaalia, joka pitäisi muotonsa. En voi kyseistä lompakkoa enää käyttää, sillä kaikki korttini tipahtavat saman tien ulos lompakosta ja muutenkin se on sellainen kurjan näköinen läpyskä. Harmi, koska pidän kovasti merkin tuotteiden ulkonäöstä.

  ReplyDelete
 25. Täytyy kyllä sanoa että aika yllätyksenä tuli sillä kumminkin laukku on niin kallis että toivoisi sen myös kestävän sitten sitä käyttöäkin, mutta toivotaan että Miu Miu korjaa ongelman pian tai sitten on jo ainakin huomioinut sen ja aikoo korjata sen :)

  ReplyDelete
 26. Purseforumissa on paljon keskusteltu aiheesta, mm. tässä threadissa:

  http://forum.purseblog.com/miu-miu/the-miu-miu-bow-satchel-problems-and-issues-318104.html

  Siellä on paljon vastaavanlaisia kuvia...

  ReplyDelete
 27. Laukkuja en ole koskaan kokeillut, mutta minulla oli miumiun suht. hintavat lukulasit tässä joku vuosi sitten ja niissä kävi tosiaan noin kahdn kuukauden käytön jälkeen myös niin, että muutama kirjain irtosi ja sangat löystyivät melkeimpä heti. Laatu tuoteita(ko?)

  anskuheinanen@hotmail.com
  http://factorinownstyle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 28. No ainakin Nina'sin Biinalle voisi tästä lauttaa linkkivinkin hänen blogiinsa, hän on kuitenkin virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

  ReplyDelete
 29. Olen kyllä melko yllättynyt että kyseiseen merkkiin niin moni on tyytymätön sillä tämä on ensimmäinen paikka missä törmään näin moneen negatiiviseen kommenttiin. Miumiu on kuitenkin myynyt todella hyvin tuota laukkua, yleensähän heti kun löytyy useampi negatiivinen käyttökokemus niin asialle tehdään jotakin. Itselläni ei ole Miumiun laukkua enkä sellaisesta ole koskaan haaveillutkaan. En ole ajatellut sitä mitenkään erityisen laadukkaana merkkimerkkinä vaikka melko hintava nykyään onkin.

  ReplyDelete
 30. Mulla on käynyt vastaavasti Pradan toten kanssa... Ei tosin ihan noin räikeäasti...

  ReplyDelete
 31. Melkoisen erikoista kyllä, että noinkin hintavassa/hintavissa laukuissa noin herkästi kulumaa tulee. Itse olen myös iskenyt silmäni kyseiseen merkkiin ja näin kissaihmisenä merkin nimikin jo saa kuolan valumaan. :D Tosin saan hetken aikaa säästellä varojani, ennen kuin maltan sellaista summaa esim. laukkuun tällä hetkellä laittaa.

  ReplyDelete
 32. nuissa miumiun laukuissa / lompakossa on myös semmonen ongelma et noi kultaset kirjaimet irtoilee turhan helposti..

  ReplyDelete
 33. Sinä olet niin kaunis, että iiiiiks! Mutta koska tulee videopostauksia lisää? :)

  ReplyDelete
 34. Itsellänikin on huonoja kokemuksia miukan nahan värin lähtemisestä. Sain laukun shipattua Pradan tehtaille ja vaihdettua. Ongelmat ovat ilmentyneet viimeisen parin vuoden aikana kun tuotantoa on siirretty mm. Turkkiin. Mm Prada taitaa edelleen tehdä valtaosan laukuista Italiassa.

  ReplyDelete
 35. just tän takia en itse ikinä maksaisi laukusta yli 200e kun sillä ei saa edes mitään niin paljon parempaa laatua :) Se on vaan se merkki ja "status" mikä siinä aina maksaa :/

  ReplyDelete
 36. Mulla ei ole koskaan ollut ongelmia Miu Miun laukkujeni kanssa, ei myöskään tämän kyseisen mallin kanssa. Mulla on laukku aina ihan täynnä, joten ei pääse näyttämään tuollaiselta ryhdittömältä rötköltä. Mulla on klipsisolki mennyt rikki, kun kannoin liikaa tavaraa laukussa, mutta sain sen korjattua. Mun mielestä kannattaa rohkeesti ostaa Miu Miun laukku, oon ite ollu älyttömän tyytyväinen laatuun!:)

  ReplyDelete
 37. Olen myös kuullut hieman negatiivista Miu Miun laukuista. Ystävältäni Auroralta (auroran henkarit) on myös Kenzan tapaan irronnut M-kirjain Miu Miusta. Voi olla että hän on tehnyt asiasta postauksenkin!

  Kultaisten osien kuluminen on tietysti myös tosi ikävää! Laukku näyttää heti vähän feikiltä ja huonolaatuiselta :/ Harmi, sillä Miu Miulla on ihania laukkuja! Toivottavasti he saavat asiat korjattua pian :)

  ReplyDelete
 38. Juttelin eilen (inspiroituneena tästä postauksesta) merkkilaukkuja second handina myyvän henkilön kanssa(sattuu asumaan naapurissa, liike löytyy Amsterdamista) ja hän sanoi että merkkilaukut ovat selvästi kärsineet parina viime vuotena inflaatiosta eli 800-1000 euron merkki laukku on tällä hetkellä peruskauraa ihan siitä syystä että niitä ostetaan paljon enemmän kuin aiemmin ja se pistetään uudestaan kiertoon vuoden sisällä koska tähtäimessa on yleensä uusi tonnin trendilaukku. Ongelmia on ihan missä tahansa merkissä, ei pelkästään Miumiun laukuissa. Suomessa second hand hinnat ovat huomattavasti kalliimmat kuin eismerkiksi täällä eli laukun second hand-jälleenmyyntihinta riippuen laukusta on enimmillään kolmanneksen tai puolet. Eli hänen mielestään ei välttämättä saa sitä laatua mitä se ennen on ollut tuolla tonnin hintahaarukalla. Kalliimmat laukut ovatkin sitten parempi laatuisia eivätkä ne päädy myyntiin niin nopeasti kuin ne tonnin laukut, ostajaryhmäkin on hieman eri, samoin jälleenmyyntihinta. Ja juu, mun mielestä tonnin laukku on kyllä melkoisen kallis investointi nuorelle naiselle joka ei esimerkiksi työskentele johtotehtävissä mutta täytyy muistaa että kun joku tuote on mahdollinen suurelle ryhmälle niin tietenkin menekki syö arvoa ja kädessä killuu merkin sesonkilaukku jonka ei ole tarkoituskaan kestää yhtä kauan kuin kalliimman hintaluokan kaverit:) Kannattaa siis todella haluta ja tykätä siitä laukusta minkä itselleen hankkii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Sissi! Minka niminen liike on kyseessa? Asun itse myos Amsterdamissa ja second hand merkkilaukut kiinnostaisivat kovasti, niita myyvia paikkoja en vain ole loytanyt. Tama info pelastaisi ehka paivani! T. Nuori ei johtotehtavissa tyoskenteleva nainen.

   Delete
  2. Asut Amsterdamissa etkä ole löytänyt second hand-liikkeitä? Hassu juttu, ne ovat mielestäni siellä todella hyvin edustettuna, Tietenkin aika kalliita kun Amsterdamissa kerran ovat, putiikit ostavat tavaransa hieman halvemmalla mitä yksityishenkilö saisi itse myymällä mutta laittavat sitten ihan reilun hinnan niihin second hand-tuotteisiinsa. Tästä linkistä löytyy, ei kannata pysähtyä miettimään tuota vintage-sanaa sitä käytetään ihan yleisesti second hand-kaupoista.

   http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/mode/49220-vintage-amsterdam-de-beste-vintage-winkels-in-amsterdam.html

   Meinasin ensin pistää liikkeen nimen ja osoitteen tähän erikseen mutta pieni katsaus googlella paljasti että sieltä löytyy putiikin omistajan nimi ja sitä myötä löytyy myös kotiosoite joka sattuu olemaan naapurissa ja niitä uteliaita yksityisetsisviä täällä blogistaniassa riittää niin että en nyt tällä kertaa viitsi laittaa erikseen sitä yhtä putiikkia.

   Delete
  3. Niin ja secondhand-hinnoilla ja jälleenmyyntihinnalla tuossa ekassa viestissäni tarkoitin sitä summaa jonka yksityishenkilö saa laukustaan.

   Delete
  4. Kiitoksia linkista Sissi, second hand -liikkeista esim. Episode, Zipper ja Laura Dols on tuttuja mutta eipa niissa oikein mitaan merkkituotteita ole nakynyt. No taytyypa katsastaa no loputkin, olen ehka luovuttanut noiden liikkeiden suhteen liian aikaisin kun joka putiikki tuntuu olevan taynna ylihinnoiteltuja ei-minkaan-merkkisia nuhjuisia maihareita :D

   Delete
 39. sääli, olin jo menettänyt sydämeni täysin tälle ihanuudelle :( toisaalta, lukijan kuvissa laukku näyttää lähinnä halvalta feikiltä eikä laatu houkuttele :/

  ReplyDelete
 40. Mä oon ehkä aikaisemminkin kommentoinut tästä, mutta mulla on ihan sama juttu!
  Langan pätkiä sojottaa sieltä täältä ja kultaukset ovat lähes hopeat.
  Laukku on siis ostettu viime toukokuussa. Siellä pitää olla juuri oikea määrä tavaraa, jotta se näyttää yhtä hyvältä kuin noissa mainoskuvissa. Musta väri on myös alkanut kulumaan harmaaksi :/ Laukku on silti oikein passelin kokoinen, joten käytän sitä kaikesta huolimatta usein. Katsotaan että koska se hajoaa lopullisesti käsiin :D Täytyy sanoa että vanhempi MM (vm. 2006) kesti / kestää paljon paremmin!

  xx

  ReplyDelete
 41. Hei! Varoituksen sana kaikille kauniista laukuista pitäville: VAROKAA LAUKKUSUOMI-NIMISTÄ SIVUSTOA! Siellä myydään kauniilla kuvilla merkkilaukkuja mm. Prada, Miu Miu jne. Erehdyin tilaamaan kuvissa esitellyn ihanan Miu Miu Sapphire Blue-laukun sivulla olevaan hintaan, ja mitä sain! KAMALAN MUSTAN TEKONAHKAKASSIN, JOLLA EI OLE MITÄÄ TEKEMISTÄ SIVUILLA ESITELTÄVÄN IHANAN SINISEN LAUKUN KANSSA. SITÄ EI EDES OLTU YRITETTY TEHDÄ KUVISSA ESITELLUN NÄKÖISEKSI! Jouduin jopa maksamaan tullimaksun! Valitukset eivät tepsineet, rahat meni ja mielipaha tuli.TYHMYYDESTÄ SAKOTETAAN

  ReplyDelete
 42. Liekö jotain sattumia joukossa (paljon), koska ostin bow bagin mustana joulukuussa ja se pysyy tyhjänäkin muodossa, vaikka sitä kantaa kyynärkoukussa ja kultaosat ovat säilyneet hyvin, mutta pohjan napeissa on aavistuksen kulumaa. :) Onkohan näiden uusien värien valmistus, jossain eri paikassa, jos laatuerot on näin valtavia? Jos ottaa huomioon, vaikka sen Alexan valkoisen Miuskan, joka oli aivan susi.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)