Saturday, February 18, 2012

My winter jackets on

Noniin! Tässä siis vielä noita aiemmassa postauksessa nähtyjä talvitakkeja päälläni vanhojen päivän asujen muodossa. Tosiaan, Suomessa ei talvisin trenssillä tarkene, mutta täällä asuinmaassani oli tänäkin vuonna n.+13 astetta jouluaattona, joten helposti on pystynyt talvikuukausinakin trenssiä käyttämään villapaidan kaverina. Lunta on satanut kerran tai kaksi, mutta ne eivät ole maassa pitkään pysyneet.

Punainen duffeli: Burberry, Harmaa villakangastakki: Burberry, Pitkä musta trenssi: Burberry

Osa kuvista on jo muutamia vuosia vanhoja, joten pahoittelen kuvien laatua. 

Beige trench coat: Burberry, Black wool coat: Gucci, Beige wool coat: Ted Baker 

Tänä talvena sain pisteen i:n päälle talvitakkieni suhteen kun sain hankittua kaksi äärimmäisen pitkään toivomaani yksilöä: Beige villakangastakki sekä Musta villakangastakki. Minulla on ollut vuosien saatossa toki joitakin mustia/beigejä "villakangas"takkeja mm. Zarasta, mutta vuoden kahden jälkeen ne ovat alkaneet menettää muotoaan tai lähteneet hajoilemaan. Aivan liian usein tippuvat napit (ne onneksi saa nyt helposti korjattua) mutta sitten sisäsaumat alkavat repeilemään ja materiaali alkaa olla nuhjuisen näköinen. Pitkään toiveenani on ollut panostaa kestävään ja tyylikkääseen villakangastakkiin ja viime syksynä sen vihdoin tein. Ted Baker on minulle uusi merkki takkien suhteen, mutta oletan siltä kestävyyttä. Todella kiva takki, jossa on hauskoja ja monipuolisia yksityiskohtia olemalla kuitenkin klassisen ajaton.

Tämä takki oli kyllä mieletön löytö lenrokentältä. Klassinen Burberryn sadettapitävä trenssi 30% alennuksella. Mukaan lähti ja hirmuisesti on käyttöaikaa saanut. 
Suomen pakkasia ja niitä muutamia talvisia viikkoja täällä muualla silmällä pitäen olen n.5 vuotta sitten hankkinut tuon mustan DSquared2:in untuvatakin. Sanon vaan, etten ikinä ole omistanut mitään noin lämmintä! Siinä ei varmasti kyllä vilu iske, vaikka onkin malliltaan lyhyt! Viime Suomen reissullani vein tuon takin Suomeen, sillä täällä sille ei tuntunut olevan käyttöä. Pahimmillaan täällä on tänä vuonna käyneet asteet -4 tietämillä parin päivän ajan, joten villakangastakilla ja paksuilla neuleilla on pärjätty helposti. 




Here you can see my winter jackets on in form of old outfit posts. I am very happy with my selection, coz finally this year I completed my jackets with a black quality wool coat that should last a very long time. Naturally, I've had black wool coats before, but I have bought them from places like Zara and H&M and after a winter or two they have began to break down. As a black wool coat is definitely a timeless classic, I wanted to find the perfect one for me to last a life time and this year - I finally found it.


Where I live, the winters are not that cold. At the most, temperature drops until -4 degrees celcius for a couple of days, so I have easily gotten by with trench coats and wool knits. For those few colder winter days when we even have gotten snow for a day or two, I bought this black DSquared2 winter coat that never leaves you cold! The warmest thing I have owned ever!

27 comments:

  1. Upeita takkeja. Ja kokonaisuuksia. Toki, tässä tapauksessa asiaan vaikuttaa taatusti se, että osaat kantaa vaatteet oikein :) Loistava postaus!

    http://queenofzeal.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih - kyllä niille takeille menee kaiki kunnia minulta! :) Kiitos ihanuus kauniista kohteliaisuudesta!

      Delete
  2. Ted Bakerin takki on kyllä todella tyylikäs ja hieman erilainen villakangastakki. Burberry punainen duffeli on taas ihana piristys pimeän talven keskellä :) Itselläni on Zarasta ostettu villakangastakki, josta pidän valtavasti. Tyylikäs ja ihana iso huppu. Vuorikangas on kuitenkin vähän jo kulahtanut viime vuodesta. Onneksi muuten vielä pysynyt kuosissaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan samaa mietä! Hienoa, Zaralla on todella kauniita takkeja ja leikkauksia! Toivottavasti säilyttää ryhdikyytensä! :)

      Delete
  3. Super ihana takkivalikoima sulla! Oot niin hurjan tyylikäs muutenkin:-)

    ReplyDelete
  4. Kuvasi suorastaan "pakottavat" kommentoimaan ;) Sinulla on aivan upea takkikokoelma (laukku- ja kenkäkokoelmien lisäksi)! Itselläni tosiaan tuo Burberryn beige trenssi on kevään hankintalistalla. Viime keväänä ostin mustan ja olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen. Olet upea kaunotar!!

    Mukavaa viikonloppua :)

    -Hannah-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Olen kovin tyytyväinen takkikokoelmaani. Palvellut jokainen takki tänäkin vuonna! :) Se beige trenssi on kyllä vaan niin klassikko! :) Olet aina niin aurinkoinen! :) Samaa sinne Hannah!

      Delete
  5. Ihania takkeja! Tuo vaalea Burberryn trenssi on tosi ihana! :)

    ReplyDelete
  6. Oi oi tota punasta duffelia! Se on nyt jääny mun mieleen kummittelemaan. :D Muutkin takit näyttää sun päältä tosi hyviltä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se on kyllä ihanan värikäs! :) Kiitos murunen! :)

      Delete
  7. Hei! Kuvat koirien kanssa näyttävät kovasti sopivan Suomen maisemiin ja tulikin mieleeni kysyä, että lennättekö koirat mukananne ja jos, niin onko tämä sujunut ongelmitta? Ymmärrän, jos kysymys on liian henkilökohtainen, kahden ison koiran omistajana ja myös ulkosuomalaisena vaan satuin kiinnittämään asiaan huomiota.

    Niin ja kiitos mahtavasta blogista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo kuvat on otettu tulloisesta asuinmaastamme :) Emme pääse Suomessa käymään muutamaa päivää pidempään koko vuoden aikana, mutta kesällä pystymme viipymään reilun kuukauden kesällä, joka on ainut aika kun tuomme isot koiramme myös suomeen. Silloin aina ajamme autoinemme ja kamoinemme suomeen joten en ikävä kyllä osaa sanoa paljoakaan koirien lennättämisestä :/

      Kiitos itsellesi kun käyt täällä!! :)

      Delete
  8. Nyt ei liity takkipostaukseen millään tavalla mutta oliko niin että et ole ikinä värjännyt hiuksiasi? Ne ovat upeat!! :)

    ReplyDelete
  9. Ah, ihania takkeja kertakaikkiaan! Jotenkin olin kuvitellut että tuo punainen Burberryn duffeli olisi ollut hiukan pidempi... Vai onkohan niitä eri pituuksilla saatavilla...

    Oon jotenkin saanut täältä blogista sellasen kuvan että noi teidän koirat ovat super tottelevaisia, niin oletteko ihan itse kouluttaneet ne vai käyneet niiden kanssa koirakoulussa vai miten olette onnistuneet? Noin isot koirat pitääkin kyllä kouluttaa tottelevaisiksi ettei tule hämminkiä. Miten esim. sinä pystyt yksin viemään kaksi noin suurta ja voimakasta koiraa lenkille? Mä olen välillä helisemässä meidän pikku beaglenkin kanssa :D Btw minkä nimisiä nämä hurmaavat karvatötteröt ovat?

    Ps. Äänestin sinun blogiasi siinä Aussie Blog Awards-kisassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan yleinen kommentti koira-asiaan: voimalla ja koirien koolla ei ole oikeastaan yhtään vaikutusta siihen, miten niitä hallitaan (paitsi tietysti silloin, jos ne _eivät_ ole ollenkaan hanskassa:)). Mielestäni on omistajan velvollisuus kouluttaa koira kuuliaiseksi sen koosta riippumatta, niin kuin varmasti näiden kahden suloisen rotikan kanssa onkin tehty:) Tosin minä annan kyllä lähdöt ihan kaikenkokoisille piskeille, mikäli kutsumatta tulevat minun tai koirani luokse;) Koirakoulut Suomessa ovat valitettavasti usein sellaisia "temppukouluja", joilla ei ole mitään tekemistä koiran hallinnan kanssa.

      Delete
  10. Oih, tuo Ted Baker on kyllä upea!

    ReplyDelete
  11. ihania takkeja! olen tosi kateellinen varsinkin noiden Burberryn takkien vuoksi (:

    ReplyDelete
  12. En tiennytkään että et asu Suomessa, se tuli nyt vasta tietooni..muistan kun itse asuin Italiassa niin oli sama juttu, ei yksinkertaisesti tarvinnut kunnollista talvitakkia samalla tavalla kuin Suomessa...

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Hei! Kerrassaan Upea takkikokoelma sinulla! :) Kysäisisin, minkä koon olet valinnut noihin Burberryn trensseihisi? Itse harkitsen Burberryn trenssin tilaamista nettiputiikista, mutta epäröin koon kanssa.

    ReplyDelete
  14. Moikka!
    Mulla olisi yksi ehkäpä hieman outo pyyntö, mutta toivoisin todella että sen toteuttaisit. Elikkä ongelmani on tämä: en osaa sitoa takkien vöitä koskaan järin kauniisti, päinvastoin. Eli olisiko mitenkään mahdollista saada postausta siitä, kuinka sidot nuo kauniit rusetit takkeihisi. Olen harjoitellut ja harjoitellut, mutta silti rusettini näyttävät kamalilta! Kiitos kaunis jos toteutat pyyntöni :D

    ReplyDelete
  15. Upea tuo Ted Bakerin villakangastakki! :) Se on jotenkin tosi simppeli, mutta ei silti ihan perus villakangastakin näköinen, se istuu sinulle todella kauniisti :)

    ReplyDelete
  16. Hei! Olisin kysynyt, että valitsetko aina koko asuun ja asusteisiin samanväriset metalliosat vai sekoitatko kultaisia ja hopeisia yksityiskohtia?

    ReplyDelete
  17. Ihania takkeja sulla!! Haluaisitko vinkata, että mikä laukku sulla on ton harmaan Burberryn villakangastakin kanssa ekan rivin keskellä? :)

    ReplyDelete
  18. AIvan ihania takkaja sulla on ja voi että vieläkin ihanampia kuvia <3 Näistä tuli niin hyvälle mielelle:))
    Ja karvakorvatkin <3 Suukkoja paljon heille <3

    ReplyDelete
  19. U have marvelous collection of stylish covers! Love them all!:) Pretty style and blog, happy to know for it now!
    kisses

    Jelena
    glamfabchameleon.blogspot.com

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)