Wednesday, February 22, 2012

My sister's "outfit of the day"

Kuten mainitsin, siskoni oli käymässä luonamme hiljattain. Hän on ehtinyt jo suunnata takaisin Suomeen, mutta vielä saamme nauttia hänestä täällä bloginkin puolella päivän asujen puitteissa. Totesin aiemmassa postauksessa, että minulla ja siskollani on hyvin erilainen tyyli. Siitä syystä ajattelimme huvin vuoksi katsastaa, miten hän kokoaisi asuja minun vaatekaappini valikoimista. 

Siskoni on paljon rohkeampi pukeutuja kuin minä, mutta yllätykseksemme monet yksittäiset asusteet/vaatekappaleet miellyttivät meitä molempia. Mikä meidät erottaa on se, miten vaattekappaleita yhdistelisimme! Tämän pohjalta on tulossa pian postaus, jossa siskoni on koonnut mieleisiään yhdistelmiä minun kaapistani. Nyt tulee kuitenkin yksi mahdollinen kesäpäivän asu (huom! asu ei ole ollut käyttössä vielä riittämättömien asteiden takia!), jossa sisko on yhdistellyt minun vaatteitani hänen omien mukana olleiden vaatteidensa kanssa. Minun tyylini ja vaatekaappini kun on hänen mieleensä liian "tyttömäinen" :)

Siskoni itse kuvailee tyyliään näin:

Tykkään pukeutua rennon tyylikkäästi. Rakastan kyllä kaikkea tyttömäistä, mutta asukokonaisuuksiin yhdistän aina jotain tyyliä rikkovaa ja särmikästä. Käytän paljon printtipaitoja nahkatakkien kanssa ja jos minulla on naisellinen paita vastapainotan sitä esimerkiksi rikotuilla ja revityillä farkuilla. Yhdistelen usein myös erilaisia printtikuoseja keskenään ja sekoitan värejä rohkeasti. Tämä asukokonaisuus on minulle jopa erikoisen naisellinen, mutta siskoni kukkapusero valloitti minut täysin. Jos lähtisin asussa kaupungille lisäisin varmasti vielä enemmän isoja sormuksia ja avaisin hiukset huolettomamman lookin saamiseksi.



Mitä mieltä siskoni on tämän hetken trendeistä?

Harvemmin selailen muotilehtiä vaan olen aina aikasemmin pukenut päälleni mitä mieli lystää. Nykyisin huomaan kiinnittäväni huomiota tuleviin trendeihin ja teen kaupungilla huomioita ihmisten pukeutumisista enemmän kuin aikaisemmin. Tähän vaikuttaa varmasti siskoni kirjoittama blogi, joka tarjoaa minulle oikeastaan kaiken tarvitsemani tiedon uusista "kuumista" jutuista. Sieltä poimin aina omaa makuani vastaavia juttuja. Usein koen siskoni tyylin olevan omaan makuuni hieman liian selkeä  ja itse rikkoisin asukokonaisuuksia rohkeammin. Viime kauden trendisuuntauksista minua kiehtoi varsinkin Jason Wun innoittama musta pitsi ja tänä kautena se ilokseni hieman toistuu Emilio Puccin s/s'12 mallistossa. Tulevan kauden suuntauksista myös ihanan raikkaat pastellivärit ovat varsinainen must have. Pastelliväreihin tulen varmasti yhdistämään oman tyylini mukaisesti jotain vähän rokahtavampaa joko koruilla tai muilla asusteilla.

 Blouse: Zara, Shorts: Topshop, Shoes: Zara, Clutch: YSL, Sunglasses: Rayban, Ring: H&M



Miten siskoni kuvailisi minun (Mrs.V:n) tyyliäni?

Naisellisen kaunis ja tyylikäs. Kuvailisin siskoni tyyliä lausella "Naisellisuuden perikuva". Siskollani on minua paljon konservatiivisempi tyyli, eikä ikinä esimerkiksi pukisi kuvassa olevia rikottuja farkkushortsejani päälle :D Siskollani on paljon upeita vaate- ja asustekappaleita joita himoitsen ja kuolaan jatkuvasti. Ottaisinkin siskoni asusteosaston kokonaisuutena käyttööni välittömästi! Siskoni vaatehuone on kokonaisuudessaan aivan upea ja rakastan vaatteiden värimaailmaa, mutta jäisin sieltä kaipaamaan minulle oleellisia rokkipaitoja ja metallisempaa väriskaalaa.


As my sister was visiting us form Finland, we got inspired to create a different outfit of the day post for you guys! Here above you can see my sister, who has mixed and matched some of her own clothing with my wardrobe pieces. Our styles are quite different from each other as she is more edgy and rockish and I am more feminine. 

Here above she explains her style, how she follows trends and what she thinks about my style. My style is a bit too girly for her taste, but there are loads of items in my wardrobe that she would wear as well. She would balance my the girly blouses with ripped jeans and leather details, as she does not wish to be referred to as "cute" in her sense of style.  

56 comments:

  1. Jos siskosi ikinä aloittaa blogin kirjoittamista niin kerrothan. Hänen tyylinsä on kyllä upea ja inspiroiva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siskollani on kyllä todella makee tyyli. Olen pari kertaa ehdottanut hänelle blogin pitämistä, mutta hän ei (ainakaan toistaiseksi;)) ole kokenut sitä omaksi jutukseen. Kyllä, hänen tyylinsä on todella makee ja persoonallinen!

      Delete
  2. Tämä oli hauska postaus! :) Hassua, että olette niin erillaisia siskosi kanssa :)

    -Maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kun kiva että pidit! Ja kyllä, tosi erilaisia :D Ollaan usein naurettu, että ollaan monessa asiassa kuin yö ja päivä, mutta näin iän karttuessa niitä yhtäläisyyksiä taitaa olla enemmän kuin eroavaisuuksia :)

      Delete
  3. Olipas kiva postaus :-) Siskosi asuja olisi sangen mukava nähdä jatkossakin. Ihan vaikka siskon omista vaatteista koottuja sellaisia !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tosi kiva että tykkäsit!:) Siskon asuja hirmu vaikea laitta kun asutaan eri maissa :( Mutta aina kun mahdollisuus on nii mielelläni niitä jakaisin :) Pitää siis pyytää siskoa pistämään blogi pysytyn! :D

      Delete
  4. ootte kyllä ihan saman näkösiä!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaikka sisko on vaalea ja minä tumma, on meissä kyllä paljon samaakiN! :) meillä on mm. ihan samanlaiset silmät :)

      Delete
  5. Te olette kyllä mielettömän upea sisaruskaksikko!! Suurkiitos siskollesi, että suostui esittelemään tyyliään ja päivän asua/asuja. Vaikkakin tyylinne ovat erilaiset, on teillä molemmilla upea maku ja tyyltaju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos hirmuisesti kauniista sanoistasi! Kyllä, kovin ystävällisesti sisko suostui mallikseni :)

      Delete
  6. Ihanasti yhdistetty värejä tässä asussa!

    ReplyDelete
  7. Siskosi asu on ihana, mutta pidän kyllä silti enemmän sinun tyylistäsi. Se menee enemmän yksiin omani kanssa (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo minullekin siskon tyyli on hieman liian rohkea, mutta juuri niinkuin sanoit, se on ihana ja siitä on kiva ottaa vaikutteita omaan tyyliin! :)

      Delete
  8. Mä olen niin samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa! Jos hän vaan ikinä sattuu perustamaan jotain blogin tapaista, niin tietoa vain tänne ;)

    Postaus oli muuten erityisen hyvä. Kiva nähdä kuinka erilaisia siskokset voivat olla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmoitan varmasti jos saan siskoni ylipuhuttua ;) Tosi kiva, että osui ja upposi meidän hauskuuttelu :)

      Delete
  9. Odotan innolla koska käyt sisaresi vaatekaapilla vastavierailulla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! Ei mun kauniin ja siron siskon vaatteet mahdu mun päälle! :D

      Delete
    2. Olisi hauska nähdä isosiskoni esimerkiksi mun army kuosia olevissa kesäshortseissa ja leikellyssä guns n' roses t-paidassa :D

      Delete
    3. Tehkää toisillenne sitten joku stailaus-leikki että molemmat saa stailata toisensa mieleisekseen :) Hiuksista ja meikistä alkaen!

      Delete
  10. Ompa kiva saada kurkistusta siskosi tyyliin! Minua kiinnostaisi nähdä vielä jokin rokahtavampi asu noin vierailevan tähden muodossa! :) Onko kyseessä pikku- vai isosiskosi? Minun silmääni olette kovin saman ikäisen näköisiä, niin että vaikea päätellä. Hauskaa kun on suht saman ikäinen sisko jonka kanssa jakaa mm. tällaisia vaatekaappijuttuja. Itsellä kun on vain yksi veli..

    -Taija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten kiva kuulla! :) Toivottavasti kesälomallani kun ollaan samassa maassa niin saan enemmän asukuvia otettua siskostani! :) Kyseessä on pikkusiskoni, mutta hän on vaan 2 vuotta nuorempi niin ei ehkä ole niin selvää ero:) Voih! Mäkin aina toivoin itselleni isoveljeä! :)

      Delete
    2. Tykkään myös leikellä ja tuunata jotain rokkipaitojani :) Niistä saa heti istuvampia ja erikoisempia kun esimerkiksi leikkaa hihat pois ja jättää sivut kokonaan auki. Ehkä nuorempana siskona mun pitääkin olla se hieman kapinallisempi outo yksilö ;)

      Delete
  11. Hei, Ihana tyyli kyllä kummallakin teistä:) Huomasin sinun Fashiolsitallasi nuo vihreät korvikset. Tääältä löytyy samantapaiset: http://www.mytheresa.com/euro_en/clip-on-earrings-138851.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Pitääpä käydä kurkkaamassa! oon vaan niin huono "clip-on" korvisten kanssa :(

      Delete
  12. Tykkäsin siskosi asusta ihan älyttömästi, mahtavaa rikkomista noilla kengillä tuohon muuten naiselliseen asuun! Siskosi tyyli kuulostaa äärimmäisen kiinnostavalta ja mielenkiintoiselta, en malta odottaa että näen hänen valitsemiaan asujaan! Kuulosti juuri mun makuun olevalta tyyliltä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten ihanaa!:) Muita asukokonaisuuksia (tosin minun kaapistani valittuja) tulossa!:) Toivottavasti saataisiin siko perustamaan oma blogi! :)

      Delete
  13. Wau, jos mulla olis siskosi saaret ma kayttaisin minishortseja ja -hameita joka paiva!!!!

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Teissä on itseasissa jotain samaa!! :) Ihmekkös meillä niin helposti synkkasi ;) *hali sinne*

      Delete
  15. Te ootte kyllä molemmat upeita!

    -heinie

    ReplyDelete
  16. Mahtaisitko tietää mitä kokoa ovat nuo siskosi sortsit ? Ne ovat nimittäin aivan ihanat ! (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen kokoa 34-36! Tuumakoko shortseissa oli 26 :) Ja kiitos! Mielestäni shortseissa oli jotain ihanan boheemia ja piti poistaa ne Top Shopista välittömästi kesää varten.

      Delete
    2. Kiitos. Harmi vaan etten löydä niitä enään topshopin sivuilta. Taitavat olla menneet jo kaikki ): Olivat sen verran kivan näköiset !

      Delete
  17. Olispa sun siskollakin blogi!:D

    ReplyDelete
  18. Hei Mrs. V!

    Olen lukenut blogiasi nyt muutaman kuukauden ajan. Halusin tulla sanomaan, että vaikutat aivan äärimmäisen herttaiselta ja ihanalta ihmiseltä! Teet uskomattoman hyvää työtä blogisi eteen! Postauksesi ovat jokainen toinen toistaan erilaisia, kiinnostavia ja inspiroivia. Blogistasi todella näkee miten paljon työtä näet sen eteen.

    Onnea ja menestystä blogiuralla!

    Camilla

    ReplyDelete
  19. Tosi kiva & inspiroiva postaus! Ja siskosikin pitäisi ehdottomasti perustaa oma bloginsa :)

    http://sadehtivaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Omg! your sister is so beautiful, I guess beauty and great style genes run in your family!

    Cess O. <3 The Outfit Diaries

    ReplyDelete
  21. Vautsi, siskollasikin on upea tyyli! Nuo sortsit ovat aivan mahtavat yhdistettynä tuohon kukkapaitaan, mutta valitettavasti mä en uskaltais mun jalkojeni takia sellasia käyttää. :D Kyllä multa farkkusortseja löytyy, mutta ei noin lyhkäsiä. Pitäisi vaan opetella rikkomaan omia rajojaan eikä aina ajatella mitä muut ajattelevat. :P
    Mutta siis, terkut vaan siskollesi että hän on upea ilmestys. :)

    ReplyDelete
  22. Siskosi on niiiiiiiin kaunis! Kysyin tätä sinulta jo silloin siinä Espanja-postauksessa missä siskosi oli, mutta et muistaakseni vastannut, joten kokeilen uudestaan: pystyisitkö, viitsisitkö, onnistuisiko MITENKÄÄN että kysyisit siskoltasi mistä on hankkinut ne bikinit (mitkä siis olivat hänen yllään niissä rantakuvissa). Olivat aivan ihanat ja juuri minun tyyliäni. :) Ei niitä varmaan enää mistään löytäisi, mutta silti...

    Sulla on ollut tosi vaihtelevia postauksia viime aikoina, tykkään. :) Monipuolinen blogi sinulla, jatka samaan malliin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! :) Niin on! :) Eli siis ne biksut on varmaan lähemmäs 10 vuotta vanhat, ostettu lounais-ranskasta jostain pienestä putiikista, eli ei siis edes minkään merkin bikinit tietääkseni...:( Pahoittelen siis ettei vastaus auta eteenpäin lainkaan :(
      Kiitos paljon kun käyt! :) Blogi kun on tosiaan vain yhden ihmisen pitämä niin postaukset toki ovat välillä keskittyneempä yhtään osa-alueseen ja joskus inspiraatiota riittää vähän kaikilta saroilta :)

      Delete
    2. Voih.. :/ juuri minun tuuriani. Eli täydellisten biksujen metsästys jatkukoon! :D

      Kiitos kuitenkin paljon sinulle että viitsit vastata. :)

      Delete
  23. Vautsi, siskosi tyyli on upea! Aivan mahtavat nuo shortsit! Teissä on kyllä todella paljon samaa näköä, vaikka hiukset ovatkin eri väriset :)

    ReplyDelete
  24. Olipa aivan ihana postaus. Teillä on samanlaiset kasvonmuodotkin, silmien lisäksi. Huomasi hyvin, kun oli aurinkolasit päässä. Ja molemmilla kadehdittava kroppa. :)

    Itse oon aina haaveillut sisaruksista, mutta valitettavasti ainoan lapsen on vaikea saada menneisyyttä muutettua. :/ No, onneksi on olemassa aina ihanat rakkaat ystävät, vaikka eihän se sama asia ole kuin sisar. :)

    Samaa mieltä muuten kuin tuolla ylempänä joku, että tosi kiva, kun on vaihtelua postauksien aiheissa. Vaikka päivän asut onkin aina kiinnostavimpia, niin täytyy sanoa, että odotan jo kieli pitkällä niitä sisustusjuttuja... :D

    Katja

    ReplyDelete
  25. tekisi todella mieli nähdä kuvia kolmannesta siskosta ja vanhemmistasi, jestas sentään mitkä geenit teillä on!

    ReplyDelete
  26. Tosi kiva postaus! :) Melkein iskee siskoikävä, kun oma asustaa Suomessa ja minä taas Lontoossa. Musta on muutenkin jännä vertailla juuri siskosten pukeutumista. Meilläkin on sellainen perinne, että aina himoitaan toistemme vaatteita ja tykätään tyylistä - muttei sitten koskaan osattaisi oikeasti pukeutua samalla tapaa. Ehkä ihan hyvä juttu (vaikka tutkimusretkiä toisten vaatehuoneisiin onkin ihanaa suorittaa!)

    ReplyDelete
  27. Ahhh kuinka upeet farkkusortsit! Iha mielettömät! :o Jos tuollaiset tulee vastaan joskus kaupassa, pakko ostaa. :) Muutenki upeesti hän on yhdistelly noita vaatteita.

    ReplyDelete
  28. IHANA IDEA! oot niin paras ku keksit kaikkii tälläsiii tehä :) ja huh milt sun sisko näyttää sortseis kelpais tännekkin tuollaset sääret :))

    ReplyDelete
  29. upea sisko sinulla! Nuo shortsit ovat ihan mahtavat!

    ReplyDelete
  30. hauska postaus! kiva tyyli mutta jättäisin shortsit johonkin muuhun asuun:laukku sopii tosi hyvin paitaan ja shortsitkin tavallaan mutta ne tekevät asusta jotenkin sekavan..ihanat shortsit kuitenkin!!
    tosiaan kivan näköinen tyyli mutta suosin enemmän sinun tyyliäsi<3

    ReplyDelete
  31. ääääh miä tuun hulluks noista ysl:n laukuista!!ne on niiiiin ihania!:D meinasin repiä hiukset päästä kun postasit keltaisesta ja pinkistä clutcheista koska itse niitä kuolaan...

    ReplyDelete
  32. ootte kyllä ihan samannäköisiä!:) katsoin että olit itse nuissa kuvissa, kun en edes huomannut vaaleita hiuksia, kun vain katselin vaatekokonaisuutta!:D

    ReplyDelete
  33. Tää voi olla vähän hassu kysymys, mutta minkähän kokoiset ovat siskosi shortsit? :D Olen nimittäin miettiny samaisten shortsien tilaamista, enkä ole varma UK koostani... :/

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)