Friday, February 10, 2012

Kysy-Ask-Fråga - Bloggaavilta ystäviltäni! :)

Viime aikoina monessa blogissa on pyörinyt hauskoja kyselypostauksia. Oma blogini keskittyy lähinnä muotiin ja siinä sivussa tyyliin sekä kaikkeen naiselliseen, joten arkeni ja yksityiselämäni jätän täysin blogin ulkopuolelle. Tästä syystä minusta ei ihan hirveän helposti saa kunnon kuvaa blogin kirjoittajana, ellei jaksa myös kommenttiboksiakin kahlata läpi. 

Omasta mielestäni blogien hienous kuitenkin piilee siinä, että sitä tavallaan voi samaistua tai oppia tuntemaan kirjoittajaa tekstien takana. Yksi upeimmista asioista, mitä olen tästä harrastuksena alkaneesta blogin pitämisestä saanut, on monet upeat ystäväni, jotka myös kirjoittavat blogia. Heidän kanssaan on niin äärimmäisen helppo keskustella ja ymmärrämme toisamme niin älyttömän hyvin. Monet olen saanut tuntea jo monen vuoden ajan ja olemme saaneet kokea ihania matkoja, tapahtumia ja hetkiä yhdessä.

Tästä heräsikin ajatus. Mitä jos te arvon lukijat (joihin moneen teistäkin olen vuosien saatossa saanut kunnian tutustua <3) saisitte esittää kysymyksiä minun luonteestani, persoonastani, blogin pitämisestä sekä meidän välisestä ystävyyssuhteista? Mutta vastaajana ei toimisikaan minä, vaan ihanat bloggaavat ystäväni, joista monen taidatte tuntea tekin?:) 

Kysymyksiin vastaavat Cava, Char, Coco, Johanna, Lintu ja Sofié (blogien osoitteet löydät postauksen lopusta). Heidän kaikkien kanssa olen lähes päivittäin tekemisissä. Facebookissa ja Skypessä vaihdamme kuulumisia ja tarpeen tullen autamme toisia eteenpäin niin arkeen kuin bloggaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Heidän kaikkien kanssaan olen myös viettänyt paljon aikaa kasvotusten, olemme jopa matkustelleet yhdessä, joten tunnemme toisemme melkoisen hyvin <3 Uskon, että he pystyvät vastaamaan helposti esittämiinne kysymyksiin ;)


Bloggaaviin ystäviini kuuluu myös paljon muitakin aivan ihania tyttöjä, joiden kanssa keskustelemme paljonkin facebookin välityksellä. Tuntuu siltä kuin olisimme tunteneet toisemme ikuisuuden, mutta joidenkin heidän kanssaan emme ole koskaan tavanneet kasvotusten!:D Toivottavasti vielä pian päästään ihan livenä halimaan ja keskustelemaan syntyjä syviä:)

Koska tarkoitus ei ole tosiaan kysymysten kautta lähteä tonkimaan yksityiselämääni, vaan pikemminkin antaa parempaa käsitystä minusta persoonana sekä bloggauksen parhaista puolista meidän ystävyytemme kautta; pyydän teitä muotoilemaan kysymyksiä, jotka keskittyvät luonteeseeni, persoonaani, tapoihini, meidän tyttöjen välisiin ystävyyssuhteisiin, kuinka tapasimme? ennakko-odotukset? kävivätkö ne toteen? jne jne. 

Jos kaipaat tästä esimerkkiä, toteutin reilu vuosi sitten saman tyylisen kyselypostauksen, missä lähimmät ja pitkäaikaisimmat ystäväni vastasivat minua koskeviin kysymyksiin. Voit käydä lukemassa postauksen TÄSTÄ, jos kaipaat tarkempaa selitystä siitä mitä tarkoitan kysymysten luonteella. Tällä kertaa vaan kysymyksiin vastaa ystäväni, jotka monet teistäkin tuntee! :)


Joten, laittakaa tähän kommenttiboksiin kysymyksiä ja ihanat bloggaavat ystäväni yrittävät vastata niihin niin hyvin kun suinkin vain kykenevät! :) Kerään kaikki asialliset kysymykset sitten yhdeksi listaksi, johon yllä olevat neitoset sitten raapustavat vastauksensa ja julkaisen ne sitten täällä blogissa postauksen muodossa! :)

Fire away ja hyvää viikonloppua!:)

32 comments:

  1. Kuinka nopeasti tutustuitte blogien välityksellä? :) Nykyään blogit on erillaisia ja kaikki ajaa omaa etuaan ja tuntuukin välillä että on ihan mahdotonta tutustua toisiin bloggaajiin..

    -Maria

    ReplyDelete
  2. Olen tykännyt blogistasi juuri sen vuoksi, että tässä on pysytty "tiukasti tyylissä", kuten tuo blogisi nimikin kertoo. Eli tätä lukemalla on saanut annoksen ihania naisellisia tyyli- ja muotijuttuja, ilman bloggaajan henk. koht. elämän yksityiskohtia :)

    Kiitos siis laadukkaasta ja tyylikkäästä blogista!

    ReplyDelete
  3. 1. Miten tapasitte ensimmäisen kerran?
    2. Kuinka kauan ensi tapaamisestanne on?
    3. Millaisen kuvan olit saanut Mrs.Vstä blogin perusteella?
    4. Pitikö ennakko-odotuksesi paikkaansa, mitä blogin välityksellä olit saanut?
    5. Mikä adjektiivi sopisi parhaiten kuvailemaan Mrs.Vtä?
    6. Mihin kategoriaan luokittelisit Mrs.Vn blogin?
    7. Kenen tyyliin vertaisit Mrs.Vn tyyliä?
    8. Mitä teissä on yhteistä?
    9. Mikä on suurin eronne luonteissa/persoonassa?
    10. Onko Mrs.Vhen helppo tutustua vai onko hän luonnossakin kovin salaileva?

    ReplyDelete
  4. Mrs. V kirjoitti taannoin 10 paljastusta postauksessaan, että hänen yläasteen keskiarvo oli lähemmäs kymmenen eli olen päätellyt, että kauniin naisellisen ulkokuoren alla asuu oikea älykkö : ) Oman kokemukseni mukaan on olemassa niitä älykköjä, joiden fiksuus paistaa metrien päähän ja niitä, jotka ovat älykkyytensä lisäksi iloisia hauskuttelijoita ja fiksuus saattaa jäädä piiloon eloisuuden alle. Siispä kysymykseni: kumpaan noista Mrs. V:n luokittelisitte? : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. "yläasteen keskiarvo" MEGA LOL!!! Mitä merkitystä on yläasteen keskiarvolla?

      Delete
    2. Voih, eihän sillä ole tämän ikäisenä enää mitään väliä. Silloin toki oli kiva kun oli ovi auki mihin tahansa haluamaansa lukioon ja varmasti on iso asia niille, jotka tällä hetkellä tuota aikaa elävät. Ei sillä siis mitään sen kummoisempaa merkitystä kuin että minusta koulunkäynti ja opiskelu on aina ollut todella ihanaa - tuolloin teininäkin lukioon mennessä :)
      Mutta yritetäänhän puhua/kirjoittaa kunnioittavasti kaikille kanssasisarille? :)

      Delete
    3. itse kävin 10 vuotta sitten sellaista nörttilukiota, jonne ei alle ysin ka:lla ollut asiaa. koulukaveripiiriin kuului kourallinen niitä "tasan kympin" henkilöitä ja urallaan menestyneitä mensalaisia ovat nykyään.

      tietenkin joillakin kiinnostus ulkomaailmaa kohtaan herää vasta myöhemmin, mutta tuosta mega lol kommentista, tuli lähinnä selkäpiitä karmiva muisto niistä tupakkasuisista kiusaajista, jotka näkivät menestymisen syyksi pilkata.

      mrs. v on sen verran tiukka yksityisyydestään, että hänen myöhemmistä opinnoista on vaikea sanoa mitään, joten tuo pieni (ja monen mielestä varmasti vähäpätöinen) paljastus hänen kouluhistoriastaan sai ainakin minut tosi iloiseksi.
      ainakin tuosta voi olettaa, ettei mrs v ollut mikään kiusari ja nainen, joka on sekä kaunis, että älykäs saa ainakin minun kunnioitukseni.

      jossain määrin suomalaisessa yhteiskunnassa on jopa sisäänrakennettua tuo koulussa menestyksen pilkkaus, ainakin tyttöjen kohdalla. luin taannoin helsingin yliopiston kasvatustieteen professorin artikkelin aiheesta ja tutkimus osoitti yleisen uskomuksen, että kympin tyttö ei ole fiksu vaan ahkera ja kiltti, siinä missä kympin poika on nero ja seiskan poika älykäs, mutta laiska. niin sääli : (

      t. se ensimmäinen anonyymi : D

      Delete
  5. Mistä asioista yleensä keskustelette yhdessä ollessanne? Painottuuko keskustelut blogien ympärille vaan ihan kaikkeen maan ja taivaan välille?

    ReplyDelete
  6. kuinka iso mrs.v:n vaatehuone on?

    ReplyDelete
  7. Cava, miten tapasit Mrs.Vn?

    ReplyDelete
  8. Mikä on Mrs.V:n lempi väri?:)

    ReplyDelete
  9. Käykö Mrs.V rusketushoidoissa esim. solariumissa? :)

    ReplyDelete
  10. Moikka taas! En kaikkien tyttojen blogeja lue mutta osaa kylla ja tykkaan kovasti. (Johanna ja Lintun lahinna, ulkosuomalaisiis kiehtoo siis) Mua kiinnostas etta uskotteko te (keta vastaakin) etta kymmenen vuoden paasta te viela bloggaatte? Ja jos niin millaiseen suuntaan blogit tulevat mahdollisesti muuttumaan? Kokopaivaduuniksi vai palaavat enemman harrastepohjalle? Ja viela lopuksi, jos joku lopettaisi blogin pitamisen niin vaikuttaisiko se ystavadynamiikkaan?

    Mrs V, vaikutat niin symppikselta ja olet aina niin nattina etta olet mun netti-idoli. Kiva kun jaksat kirjoittaa mielenkiintoista ja laadukasta blogia :D


    -Ansku in Ireland-

    ReplyDelete
  11. Oletteko käyneet Mrs.V:n asuinmaassa häntä tapaamassa? :)

    ReplyDelete
  12. -Suunnitteletteko paljon tekemistä yhdessä? Esim. tiedättekö jo koska näette seuraavan kerran kun Lintu, Johanna ja Mrs.Vk asuvat ulkomaillakin?

    -Oletteko niin hyviä ystäviä että puhutte keskenänne elämän arista/vaikeistakin asioista esim. vastoinkäymisistä, menetyksistä jne?

    -Ne joilla on poikaystäviä/aviomiehiä - Ovatko miehenne tavanneet toisensa?

    -Mikä olisi ideaalinen tapa teidän viettää aikaa yhdessä?

    -Mitä luonteenpiirrettä arvostat MrsVssä?

    Siinäpä muutama! Toivottavasti eivät ole liian henkilökohtaisia! =)

    ReplyDelete
  13. Mulla on vähän samalainen kysmys, kun tuo ensimmäinen, eli miten teidän tutustuminen käytännössä tapahtui? Kommentoitte toistenne blogeja? :D Lähettelitte fbssä inboxviestejä? :D

    Minkälaiaisia fiiliksiä siitä tulee, kun toisen blogi on suosituimpi kuin toisen?

    Mitkä kolme sanaa kuvaisivat parhaiten Mrs. V:tä ?

    ReplyDelete
  14. Käytätte kaikki ilmeisesti hyvin paljon aikaanne blogeihinne. Tuntuuko sen myötä, että blogiystävät ovat ikään kuin syrjäyttäneet vanhemmat ystävät vai onko ystävyys bloggareiden kesken jotenkin erilaista?

    ReplyDelete
  15. Mitä pidätte mrs. V:n pituudesta? Hänhän on melko pitkä (172). Haluaisitteko itse olla yhtä pitkiä?

    ReplyDelete
  16. Enpä tiennyt ollenkaan, että Johannankin kanssa olette ystäviä. Mahti juttu kuitenkin! :)

    Todella kiva idea tällainen postaus. Itse en keksi nyt kysymyksiä, koska kaikki mieleeni tulleet joku on jo ehtinyt kysyä. :) Innolla odotan vastauksia!

    ReplyDelete
  17. Kuinka paljon poimitte toisiltanne ideoita pukeutumiseen?

    ReplyDelete
  18. Hei, olen miettinyt että mistä Mrs. V sai idean blogin perustamiselle ja vieläpä niin että henkilökohtaiset asiat ei ole näkyvillä blogissa? :) Itse painiskelen vielä sen parissa että uskaltaisin perustaa oman blogin mutta se on vain vieläkin harkinnan alla kun itsekkään en pitäisi siitä että mentäisi liian henkilökohtaisuuksiin :)

    -A.E.

    ReplyDelete
  19. Heii! Päätin nyt heittää kysymyksen, joka ekana päähän lensi elikkäs: Minkälainen on Mrs. V:n unirytmi, ja onko hän enemmän aamuvirkku vai sellainen joka nauttii pitkään peiton alla? :)

    ReplyDelete
  20. Suuttuuko Mrs.V koskaan? Tai oletteko nähneet häntä vihaisena? :)

    ReplyDelete
  21. Mitä itse tehtyä antaisit lahjaksi Mrs. V:lle? Ja miksi?

    Jos saisit viedä Mrs V:n (ja miksei koko porukan) lomamatkalle, minkä kohteen valitsisit? Ja miksi?

    Mikä oli aivan ensimmäinen ajatus Mrs V:stä?

    Saa skipata jos meni liian henkilökohtaiksuuksiin :) monet olivatkin laittaneet jo kivoja kysymyksiä :)

    ReplyDelete
  22. Ketkä näistä ystävistä tunsivat Mrs V:n etukäteen, siis jo ajoilta ennen kuin hän piti blogia? Mitä kautta te olitte tutustuneet? Siinä tapauksessa, että olitte tutustuneet jo ennen kuin kukaan teistä piti blogia, niin kerroitteko te toisillenne siitä, että olitte aloittaneet blogin vai mitä kautta löysitte bloginne?

    Onko Mrs V koskaan harkinnut lopettavansa tämän blogin? Onko hän keskustellut tästä kanssanne?

    Haluaisitteko kertoa jonkun asian Mrs V:stä, jota blogin lukijat eivät tiedä? Tällä en tarkoita mitään henk.koht.elämän yksityiskohtia, vaan jotain sellaista, jonka voitte blogin lukijoille jakaa. Esim. vaikka joku hauska tai koskettava tai mieleenjäänyt muisto menneisyydestänne? Tai joku hauska/outo tapa tai luonteenpiirre, joka Mrs. V:llä on? Voitte myös kertoa jonkun asian, mihin kiinnititte huomiota ensitapaamisellanne tms. Sana on vapaa!

    Seuraava kysymys on osoitettu nille, jotka eivät tunteneet Mrs V:tä etukäteen, vaan löysivät blogin jotain kautta itsestään, niin mikä oli teidän rehellinen ensireaktionne blogista ja sen kirjoittajasta? Jäittekö te heti seuraamaan blogia vai tuntuiko se siltä, että se ei kiinnostakaan?

    Mrs V kuvasi tuossa tekstissä, että "Facebookissa ja Skypessä vaihdamme kuulumisia ja tarpeen tullen autamme toisia eteenpäin niin arkeen kuin bloggaamiseen liittyvissä kysymyksissä". Mistä arkielämään liittyvistä asioista olette keskustelleet? Koetteko, että Mrs V on enemmän juttelukaveri(esim. juuri Skypessä tai Fb:ssä) vai voitteko oikeasti avautua ja jutella syvällisemmistäkin asioista?

    Koetteko te, että nimenomaan bloginne on se tekijä, joka on teidät yhdisnyt vai voisitteko kuvitella, että olisitte Mrs V:n ystävä jos olisitte jossain elämänvaiheessa sattumalta tavanneet?

    Mrs V on jossain kuvannut olevansa sosiaalinen/puhelias, Johanna on puolestaan blogissaan kertonut olevan sellainen, joka viihtyy myös yksin ja on josssain tilanteissa vähän ujompi(korjaa Johanna jos olen saanut väärän käsityksen). Niin, Johanna, miltä sinusta tuntui tavata Mrs V? Jännittikö sinua etukäteen?

    Tähän ei tarvitse vastata, jos menee liian henkilökohtaiseksi: Mietin vaan, että kun kaikki nämä bloggajaystäväsi kirjoittavat blogejaan jossain suuremmassa yhteisössä(tarkoitan siis Lily/Indiedays ja Cavakin on käsittääkseni yksityisyrittäjä tällä saralla), niin oletteko keskustelleet kuinka paljon näistä blogi"bisneksitä"? Mitä olette näistä puhuneet(tähän siis sen verran vastauksia, kun haluatte paljastaa)? Kuinka paljon ylipäänsä puhutte tavatessanne/Fb:ssä/Skypessä blogeista vai puhutteko ihan jostain muusta? Vai alkaako kaikki keskutelut blogikuulumisten vaihdolla?

    Te, jotka bloggaatte Indiedaysiin/Lilyyn: Oletteko te koskaan kyselleet Mrs. V:ltä, miksi hän ei kirjoita näissä "yhteisöissä"? Onko Mrs V:tä koskaan näihin kysytty/onko hän vakavissaan tätä harkinnut?

    Jos saisitte valita yhden vaatteen tai asusteen(lainaan/omaksi), jonka haluaisitte Mrs V:ltä, niin mikä se olisi? Miksi valitsisitte juuri tämän?

    Onko teille koskaan tullut "alemmuuskompleksia" lukiessanne Mrs V:n blogia/tavatessanne hänet? (Tällä tarkoitan siis sitä, että Mrs V on todella kaunis ja hänellä on muutenkin kaikki ulkoiset puitteet elämälle kunnossa).Tuliko teille tällaisiä ajatuksia koskaan esim. silloin kun löysitte blogin ja ette vielä tunteneet?
    ---

    Lopuksi esitän toiveen Mrs V:lle: Täällä olisi yksi lukija, jota piristäisi kovasti videot! Aihe voi olla mikä tahansa ja kielelläkään ei ole väliä. :)

    ReplyDelete
  23. Jos Mrs.V llä on ajokortti niin millainen hän on liikenteessä? Huuteleeko muille kuskeille jotka eivät osaa ajaa? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tähän mä vastaan nopeasti, koska SUomessa ollessani en oikeastaan juurikaan käytä autoa (asun keskustassa ja pyöräilen silloin paljon) ja luulen, että Sofié on tästä syystä ainut joka kyydissäni on ollut. Mutta siis olen äärimmäisen äkkipikainen ihminen liikenteessä! EI HYVÄ PIIRRE! Oikeasti silloin mulla nousee pintaan ihan hirveitä ominaisuuksia!! :D Oikee liikennemonsteri! Olen kovin kärsimätön, joten kai juontaa siitä juurensa... :D Huutelen itsekseni autossa vaikka mitä... Kamala piirre. tiedän. olen yrittänyt lopettaa - onnistumatta !:S

      Delete
    2. hahhah, siis niin totta :) minustakin autoilu saa esiin jonkin sellaisen rääväsuisen hirviön, jonka olemassaoloa ei muuten juurikaan huomaa... komentelen ratin takaa muita autoilijoita...ehkä on parempikin, että ajan todella harvoin autoa, kyydissä istuessa olen itse lempeys :))
      - aila

      Delete
    3. Haha, voih, ihan hyvin olet ratin ääressä käyttäytynyt, sen ainoan kerran kun olen kyydissäsi ollut :)) joten täältä olisi tullut lempeä vastaus, mutta toisaalta olen kröhöm kyllä kuullut äkkipikaisuudestasi liikenteessä joten..! Halipuss!

      Delete
  24. Onko Mrs.V lapsirakas?
    Onko hän hyvä ruoanlaittaja mielestäsi? :)

    ReplyDelete
  25. jos Mrs.V olisi vihannes mikä vihannes hän olisi?
    entä marja?
    perustele vastaus:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)