Friday, February 24, 2012

In the making of Louis Vuitton ad campaign...

Erityisen paljon eri muotilehdissä on Louis Vuittonin kevät/kesä 2012 mallisto ollut näkyvissä. Mm. tämän kuun UK Ellen että UK Voguen kannessa oli malleilla Louis Vuittonia päällä. Eikä ihme. Edustaahan heidän mallistonsa loistavasti ensi kauden trendejä pastellisävyillään, koristeelliisuudellaan ja valkoisella pitsillä.
Tässä teille loppuun vielä videopätkä Luikkarin kampanjan teosta!Myöhemmin tänään vielä tätä tyyliä edustava mukavan kesäinen Strictly Style Steal playsuitin muodossa! :)


Lately, the Louis Vuitton s/s'12 collection has been present everywhere. Their colorful ad campaign graces the pages of all major fashion magazines and this month they have even conquered the cover of some. For example, the likes of Elle UK, Vogue UK and Harper's Bazaar Australia chose pieces from this collection for their covers.

In the end you can find a small clip from the making of this LV campaign. So sugary and sweet! Later today a Strictly Style Steal post of a jumpsuit that represents this style!

13 comments:

 1. Tuon ylimman Ellen kansimallin asu on ihana!! Muhun henk.koht ei LV ole koskaan oikein iskenyt, mutta tuossa on sita jotain.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muhunkaan ei iskenyt LVn mallisto. Liian koristeellisia minun makuuni ja leikkaukset mummomaisia. Selvästi muotimaailma on kuitenkin päätäpihkaa siihen ihastunut niin seuraan vaan vierestä ja katselen muiden päällä:) Tuo kansimalli - Alexa Chung - niin hänestä oli kyllä muutama tosi kiva kuva lehden sisällä LVn kuteet päällä! :)

   Delete
 2. Siis aivan ihana video ja miten mulla on mennyt ihan ohi että Marc Jacobs on noin komea?! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooh - sehän on se varsinainen orastava silver fox;) :D

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos! Kaipasin vähän keväisempää ja raikkaampaa banneria. Edellinen oli niin...hmmmm... ruskea :D

   Delete
 4. Moikka ihana Mrs. V!

  Saat niin paljon ylistäviä kehuja ja kauniita kommentteja, että mun on oikeastaan ihan turha täällä alkaa hehkuttaa kuinka paljon tykkään sun blogista. <3

  Mutta, mutta täysin poiketen postauksen aiheesta kysyisin sulta yhen jutun: Nimittäin katselin just sun videoita oikein maratoni-maisesti ja törmäsin kahteen koskettavaan ja kauniiseen videoon sun lapsuudesta ja sun isovanhemmista(?). Oli tosi kivat videot, ja itse kun rakastan Celine Dionia oli kiva kuulla hänen laulunsa tuossa "Childhood-videon" taustalla. Joten oletko tehnyt aiheesta jotakin postauksia, sillä itse bongasin videot YouTubesta, enkä löytänyt mitään täältä blogin puolelta.

  Kuten olet erittäin selväksi tehnyt, koskee blogisi vain pinnallisia asioita ja aihealueita, mutta jos koet että voit hyvin mielin ahdistumatta kertoa perheestäsi ja isovanhemmistasi pintapuolisesti, olisin erittäin iloisena lukemassa kyseistä postausta.

  Terkuin: Myöskin ulkomailla asuva sinua kymmenisen vuotta nuorempi inspiroitunut lukija

  Ps. Toi uusi banneri on keväisen raikas ja ihanan piristävä. Tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedätkö, sait mut kyyneliin kauniilla kommentillasi <3 arka aihe <3

   Itseasiassa mainitsemasi video on myös ollut esillä blogissani (http://strictlystyle.blogspot.com/2011/03/missing-her.html). Julkaisin sen isoäitini kunniaksi hänen kuolinpäivänsä vuosipäivänä, jolloin myös toinen isoäitini menehtyi tasan muutama vuosi myöhemmin. Isovanhempani olivat niin älyttömän läheisiä ja rakkaita minulle. Ikävä kyllä se on kaikki, mitä tahdon näin julkisessa ympäristössä jakaa. Kaipaan heitä ihan huimasti ja haluan osoittaa heille ajatukseni sekä kunnioitukseni erikoisen vaikeina ja tunnepitoisina päivinä - kaikesta siitä rakkaudesta mitä he minulla ehdoitta antoivat. Kiitos suuresti myös heidän, olen sitä mitä olen tänäpäivänä ja olen äärimmäisen onnellinen siitä mitä minulla on.

   - Happiness is not having what you want but wanting what you have -

   Kiitos sinulle hienotunteisuudestasi ja siitä, että jaksat nähdä pintaa syvemmälle, vaikka sen enempää en julkisessa ympäristössä annakkaan <3

   Delete
  2. Toivottavasti kyyneleesi olivat täynnä rakkaita muistoja, pahoittelen jos kommenttini masensi päivääsi, koska tarkoitin sillä tosiaan pelkkää hyvää. Videot nimittäin saivat minutkin kyyneliin. <3

   Kiitos linkistä postaukseen, erittäin herkkään aiheeseen. Ymmärrän sua täysin ja ihailen kuinka kunnioitat isovanhempiasi noin suuresti ja pidät kiinni yksityisyydestäsi.

   Kaikkea hyvää sinulle upeus!<3

   Delete
  3. Voi ei! et missään nimessä masentanut. Vaan niin täynnä tunnelatausta mulle koko aihe että en kykene välttymään kyyneliltä kun siitä puhun/ asiaa mietin. Tiedän että tarkoitit sillä hyvää koko sydämelläsi ja se lisäsikin liikutustani <3

   Kiitos paljon ymmäryksestäsi <3 Samaa sinulle ihanuus! <3

   Delete
 5. Hauskoja noi LVn pitsi kuosit! Itse en kyllä niitä osaisi pitää, mutta kuitenkin nättejä ne on :)
  Ihana banneri! Lilja on oma suosikki kukka :)

  -Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan samaa mieltä. Kauniita - mutta eivät minulle! Ja lilja on myös minun lempikukkani ;)

   Delete
 6. Hei,
  Olen itse aloittanut muotiblogin reilu viikko sitten. Blogeja olen joskus lukenut satunnaisesti, mutta mikään blogi ei ole ollut tyylillisesti täysin oman makuni mukainen. Mutta tänään sattumalta eksyttyäni tänne blogiisi on pakko myöntää, että ihastuin kyllä totaalisesti tyyliisi! :) Muutenkin blogi on erittäin hieno ja ammattimainen! Huomasin myös, että olimme molemmat tehneet postauksen tästä samaisesta Vuittonin mallistosta. :) Mutta kiitoksen ihanasta blogista. Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)