Wednesday, February 15, 2012

Fashionable Blake Lively

Helmikuun alussa Blake Lively otti osaa vanhempiensa kanssa Godivan Sweetest Stories Ever Told Sweepstakes tapahtumaan, minne hän oli pukeutunut trendikkäästi Valentinon mekkoon, jossa oli pitsisinen valkoinen yläosa sekä koristeellinen vaaleansininen alaosa. Tämä 24-vuotias näyttelijätär todella tuntee muodin ja se pukee häntä. 

Kevät/kesä 2012 näytöksissä molemmat elementit olivat näyttävästi esillä, erityisesti Valentinon, Louis Vuittonin ja Dolce & Gabbanan lavoilla. Voih kun sitä itsekin saisi pian koittavalle Lontoon muotiviikoille jotain yhtä styleä päälle!A little while ago in Godiva's Valentine's Day promo event Blake Lively made her appearance in a gorgeous Valentino dress that represented the coming seasons' trends perfectly. A gorgeous white lacy top and a pastel blue decorative bottom - amazing. This 24-year-old actress knows fashion and it suits her well!

Valentino was not the only designer that played with decorative dresses in pastel colours. Also majot fashion houses like Louis Vuitton and Dolce & Gabbana were infatuated by this trend. Oh how I wish that I could dress up in something similar to London's up coming fashion week!

9 comments:

 1. Heippa!
  Blake Lively on yksi lempparipukeutujista, joiden tyylistä haen inspiraatiota.

  Olen myös innostunut tästä pitsin tulosta kevät/kesä -muotiin. Ihan unelma olis semmonen valkoinen polvenmittainen pitsihame, jonkalaista muistaakseni esittelit aiemmin esim. Mangon mallistosta.

  Kiitti siis näistä hyvistä postauksista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllä! Pitääkin pian tehdä FAshion Files juttu Gossip Girlin stylististä ;)
   Joo!! MÄkin haluan valkoisen pitsihameen!! Sitä metsästäessä ;)

   Kiitos Sasha! Ja ihana kun ole pysynyt kanssani näin monet vuodet! :)

   Delete
 2. Blake Lively on kyllä upea! Näin kerran pätkän jotain talkshowta, jossa hän kertoi, että pukee itse itsensä eikä käytä stylisteja. Hän ansaitsee kyllä plussat siitä :D En ole ennen ollut yhtään sinisen ystävä vaatteissa, mutta tänä talvena olen syttynyt tummansiniselle ja nyt tuo vaaleansininenkin näyttää herkulliselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hänellä on kyllä silmää!! Ja ei tuolla kropalla ja noilla kasvoilla voi mennä mönkään;) Mulla kyllä sininen kolahtaa ihan kivasti... Saad nähdä mit äkaikkea vielä onnistun haalimaan itselleni :D

   Delete
 3. Ihana Blake ja hurmaava blogisi! Kiitos kun tuot gradupäivieni loppusuoralle iloa ja silmäkarkkia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihana kuulla! Tähän tämä on juuri tarkoitettu - todellisen ja rankan arjen vastapainoksi! Kunnia kuulla, että vietät ne pienet arvokkaat lepohetkesi kanssani!:) Paljon voimia gradun vääntöön! Peffalihaksille kans voimia! ;:D

   Delete
 4. Täällä ilmoittautuu yksi Blaken fani, hänen tyylitajunsa on ihan mieletön! Mutta yllä olevalle asulle en kyllä syty, tulee jotenkin mummomainen fiilis? :/ Upea, kaunis nuori nainen Blake tosin on. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedätkö, mä taidan ymmärtää sua aivan täysin. Vaikka itse pidän kovasti tästä asusta Blaken päällä, niin kyse taitaa olla tuosta ensi kevään trendistä - pitsiä sun muuta koristeellista herpaketta jokapaikasssa! :D Ihankuin mummot olisivat saaneen päähänpiston, että tänä vuonna muuten me kaikki kudotaan ja virkataan niin pirusti! ;D Joo mutta kun katsoo esim tuota Louis Vuittonin kokoelmaa niin aika "vanhannäköistähän" tuo muoti on! :/

   Delete
 5. Mietiskelin tuossa joku aika sitten viittiikö tehdä toukokuisiin ystävän häihin pitsimekon vai onko se jo niin nähty juttu, mutta taidankin pysyä kannassani ja ompelen pitsimekon, vihreän sellaisen jos kangaskaupasta löytyy.
  Kiitos siis tästä postauksesta, ei tartte enää miettiä mitä ompelis :)

  Fiipi

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)