Tuesday, February 28, 2012

Daniel Wellington watches!

Jo jokin aika sitten mailiini tipahti pienimuotoinen yhteistyöpyyntö Daniel Wellington -nimiseltä ruotsalaiselta kellofirmalta. He kysyivät haluaisinko vastaanottaa heidän kellojaan? En alkuun lämmennyt kellon ulkomuodolle lainkaan, mutta ihan samoihin aikoihin juttelin ihanan Lintu-ystäväni kanssa facebookissa. Hänelle oli tullut samainen pyyntö blogiinsa ja hän kehui kelloa hyvin trendikkääksi (kuulema paljon näkynyt ruotsalaisissa blogeissa) ja hyvännäköiseksi. Jonkin ajan jälkeen huomasin miettiväni, että tuollainen kangasremminen kello voisikin olla oikein kiva kevyiden kesäasujen kanssa. Vaikka ensireaktioni olikin valita jotain hyvin neutraalia (esim noita nahkaisia remmejä), niin pian visualisoinkin päälläni noita raidallisia remmejä kaikkien ihanien pastellisten kesähepeneiden kanssa. 

Näiden neljän mallin välillä minä puntaroin... Arvaatko minkä minä valitsin?

En tietenkään unohtanut teitä lukijoitani, vaan pyysin voivani järjestää arvonnan teidän kesken. Ilokseni firma suostui pyyntöni ja vielä myöhemmin tänään starttaan käyntiin arvonnan, missä teidänkin on mahdollisuus voittaa 135 - 175 euron (mallista riippuen) arvoinen kello!

Ylhäällä olevat mallit eivät toki ole sarjan ainoat, vaan muut värivaihtoehdot voit katsastaa Daniel Wellingtonin sivuilta. Ole valmiina, sillä tänään myöhemmin voit osallistua kilpailuun missä voit voittaa haluamasi kellon!


A while ago, I got an e-mail from a company called Daniel Wellington. They inquired if I wished to receive their watches? I first wasn't impressed by the appearance of these watches, but as a few days went by, I found myself visualizing me wearing them with some sorbet coloured flowy summer ensambles. 

I then asked, if I could also conduct a draw among my readers, so one of you could also win your favourite piece. Happily the company agreed to my request. 

Above you can see the models between which I made my choice. Can you guess which one is now mine? 
These four models are not the only colour options available. Please check the website of Daniel Wellington to see which one is your favourite. NOTICE, you need to be ready! Later today I'll kick off the competition where one of you, my lovely readers, will win their favourite watch (worth 135e - 175e) for themselves. Be ready!

28 comments:

  1. Itse käytän normaalisti ihanaa, korumaista CK-kelloani, jota olen rakastanut jo 6 vuotta <3. Silti tuollainen raitarannekkeinen olisi nimenomaan ihana kesäksi :) Mielestäni tuossa on hienostunut yleisvaikutelma nimenomaan kellotaulun taustasävyn takia.

    Hmmmm....olet kyllä voinut valita noista vaihtoehdoista ihan minkä vain...enttententten, olisitko sitten ottanut tuon, missä on keskellä vaaleanpunainen raita :/ Vaikkakin ruskea nahkainen olisi tietyllä tavalla tyylikkäin ja ajattomin.

    ReplyDelete
  2. Olisko tuo, jossa on tummansinistä ja vaaleanpunaista? Mun silmää se ainakin miellyttää! :)

    ReplyDelete
  3. Oi, juuri ihastelin noita kelloja! Kauniita ja ihanan preppy-tyylisiä!
    -L

    ReplyDelete
  4. Aivan ihania ! luulen että valitsit tuon tunmmansini-vallenapunaisen remmin :) sopisi juuri sinulle !

    ReplyDelete
  5. Jos ajattelen viime kesan vaatteita niin sanoisin sini-puna-valkoinen tai sini-valkoinen, jos mennaan uuden pastelli ihastuksen pohjalta niin pinkkiraitanen tai sitten sellanen mika kay minka kanssa vaan niin ruskea nahkaremmi. Itse oisin valinnut nahkasen noista valinnoista tai sitten sini-valkosen.

    -Kaly

    ReplyDelete
  6. Ihana arvonta. <3 Jos voittaisin, valtsisin tuon konjakin/ruskean värisen tai jos sitä ei ole niin sini-pinkki. Ihastuttava juuri kesäksi. <3

    ReplyDelete
  7. Kyllä tuo classic Cambridge on ollut koko aja himotus, mitä en ole kalliin hinnan vuoksi viitsinyt tilata. Olisi aivan ihana <3

    -iloinenjohanna

    ReplyDelete
  8. Mun oma lemppari on toi ruskea, mutta veikkaan että otit sini-vaaleanpunaisen :D

    http://thirdtimeblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Aivan ihana kello! Ja juuri kesään sopiva. Suosikkini on ehdottomasti tuo sinivalkoinen :) Kaikki on kyllä niin ihania että vaikea arvata minkä valitsit... !

    ReplyDelete
  10. Ois aivan mahtavaa voittaa ton konjakin ruskea Classic St Andrews mallin, piristäis tosi paljon tämän sateisen päivän! :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Rakastuin tuohon sini- vaaleanpunaiseen, ja kaapista löytyy farkutkin jo valmiiksi jotka kaipaavat tuota kelloa! Aivan ihana!

    http://www.danielwellington.com/fi/collection/classic-winchester

    ReplyDelete
  13. Ihania kelloja, ja mikä ihaninta, että ne on vähän niinkuin unisex kelloja, eli voisimme rakkaan mieheni kanssa käyttää sitä vuorotellen:)

    ReplyDelete
  14. Classic Winchester - ihanan naisellinen ja simppeli :)

    ReplyDelete
  15. ooi kauniita kelloja! itse vain vierastan kaikkia kullanväristä korua : D olen täysin jämähtäny hopean ja vaaleiden helmien maailmaan ;o

    ReplyDelete
  16. Minulle kelpaisi Classic Cambridge-malli. Aivan upea trikolori-ranneke!!

    ReplyDelete
  17. Toi Classic Glasgow on kyl nii ihana! Klassiset värit, nii sopis varmasti minkä tahansa asun kaa, ja plussaa vielä ois se kulta, kun toi hopea ei nyt oikein mua miellytä :D

    rosa.maattala@hotmail.com

    ReplyDelete
  18. Oi mikä ihana arvonta!!!! <3 Haluaisin ehdottomasti mallin Classic Sheffield. Se on mielettömän tyylikäs kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ihanaa tiistai-iltaa! :)

    reetta_87@luukku.com

    ReplyDelete
  19. Tuo pinkki-tummansininen, juuri kaivoin kaapista pinkkiä ja tummansininen huivikin on ja tietty farkut ja konjakin väriset saappaat...voi kun arpaonni suosisi. Open työssä kun ei oikein ilman kelloa pärjää eli ehdoton työkalu...t.S

    ReplyDelete
  20. Classic Winchester, ihana !

    tropical_65@hotmail.com

    ReplyDelete
  21. Kyllä se tuo Classic Winchester olisi. Hyvin erilainen kun mitä nykyään löytyy.

    ReplyDelete
  22. Classic winchester olis se nättimys jonka mielellään ranteeseen ottaisin.

    ReplyDelete
  23. Kyllä se tuo Classic Winchester olisi. Hyvin erilainen kun mitä nykyään löytyy.

    ReplyDelete
  24. Onpa vaikea valinta sinivalkoisen ja konjakin välillä :) hmn. KONJAKIN-VÄRINEN se kuitenkin olisi. tiina1989@hotmail.com

    Hyvää karkauspäivää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä se olis tuo Classic Glasgow. Ihanan merihenkinen, sopii täydellisesti tulevaan kevääseen ja kesään. Toivottavasti arpaonni suosisi! :)

      dornate@hotmail.com

      Delete
  25. Classic Winchester olisi kyllä ihana! unelma<3 t. eeva.liimola@gmail.com

    ReplyDelete
  26. hmm vaikeA valinta! uskon että kumminkin valitsit sinivalkoisen! minä itse haluaisin sinivaaleanpunaisen! t. eeevvvaaa-@hotmail.com

    ReplyDelete
  27. Vaikea valinta, mutta pysyn silti vakaasti ensimmäisessä lempparissani eli Classic Sheffieldissä. Olisi niin unelma saada tuollainen! :) t. juliaa.jarvinen@hotmail.com

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)