Monday, February 27, 2012

CopyCat - Olivia Palermo

Tuota noin... 
Olen tässä viimeaikoina hieman säätänyt lisävalaistuksen kanssa, jotta saisin iltaisinkin hieman tarkempia ja paremmin valaistuja kuvia. Ihan vielä ei ole säätöni onnistuneet, mutta toivottavasti pian saan ne kohdalleen. Opettelen kameran toimintoja, lisävalaisimien käyttöä ja heijastavan valkoisen pinnan käyttöä, mutta kuten näätte - vielä on opittavaa! :D Vinkkejä siis otetaan vastaan! Nyt nimittäin sain itseni näyttämään vieläkin väsyneemmältä, räjähtäneemmältä ja kipeämmältä kun olin nämä kuvat ottaessani :D
Ulkona luonnonvalossa otetut kuvat olisivat toki parhaimpia, mutta kun aina ei vaan ehdi päivän valossa niitä kuvia räpsimään ja pitää tyytyä pimeään huoneeseen...

Tässä hieman copycattia Olivia Palermon asusta (edellisessä postauksessa)! Oma versioni on hieman lämpimempi ja talvisempi paksun cashmere- neuleen ansiosta. Tosin kesäksi haluaisin kovasti vastaavanlaisen beigen hulmuavan kevyen puseron, joka Olivian päällä näkyi. Vinkkejä siitäkin otetaan vastaan! Kiitos!:)

Oversized knit: DVF, necklace: WeStyle, leggins:Vila, shoes: Gucci, clutch: YSL, bracelet: Snö of Sweden

Here's my copycat of Olivia's outfit. Mine is a little heavier because of the oversized cashmere knit. Suits the current temperatures well, but for summer I'd like to find a similar flowy blouse like seen on Olivia. If you got any tips where I could find one - make yourself heard in the comment box below! Thank you!:)

25 comments:

  1. Voi ei tuo jumperi on niin syötävä...! Minuunkin iski tuo pastellikuume... Löysin nimittäin netistä persikan väriset pöksyt ja ne on saatava kesäksi! :)
    Muuten, pientä postausideaa ehdottaisin. Nimittäin mulla on muutamia samanoloisia vaatekappaleita omassa kaapissani, kun sulla on. Mietinkin, että kun nyt ei ole vähään aikaan näkynyt esim niitä sinisiä kivipestyjä(?) farkkuja (http://strictlystyle.blogspot.com/2010/08/olkatoppauksia.html), olisitko innostunut tekemään asun niistä, kenties tämän kevään trendeihin yhdisteltynä? Mikäli vielä omistat ko. farkut ja koet ne vielä, miten sen sanoisi, puettaviksi? :) Mulla on kaapin perukoilla samanoloiset ja en osaa rakentaa niiden ympärille asua, joten apu olisi kyllä tervetullutta :)
    Tietysti keksisin vielä 10 muuta vaatekappaletta, mutta aloitan nyt tuosta, joka kaivaa mieltäni eniten :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ihastuin siihen myös päätä pihkaa ihanan värinsä takia! Koska on noin ilmava niin menee helposti käytössä pitkälle kevääseen vaikka casmerea onkin! :)
      Hmmmm. Itseasissa, tulossa on postaus, mihin sisko oli valinnut mun vaatekaapista mieluisia yhdistelmiään. Siinä yhdessä ainakin on ne kivipestyt farkut :) Ehkä siitä saa taas jotain osviittaa? :) Mutta näin nopeasti ainakin voisin todetä käyttäväni niitä helposti esim valkoisen pitsipaitani kanssa! :)

      Delete
  2. Kiva copycat:)! Ja YSL clutch on vielä parempi kuin edellisen postauksen kuvassa ollut pinkki. Tuo YSL clutch vaikuttaa kyllä muutenkin sopivan aivan kaiken kanssa...

    ReplyDelete
  3. Kipeä tai ei, näytät aina yhtä kauniilta! Oikein ihanaa alkavaa viikkoa, haleja muru <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon <3 Olo kuin haamulla joten kiitos ystävällisyydestäsi <3

      Delete
  4. superbe tenue,j adore.
    Bravo c`est tres reussi.

    ReplyDelete
  5. Liityin lukijaksi vähän aikaa sitten, tykästyin blogiisi kovasti! Aivan sairaan magee toi jumperi, aivan ihana :) Ja pakko vielä mainita sun hiuksista, vitsi mäkin haluaisin tollaset!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervetuloa seuraan! :) Ihana kun löysit! :) Joo mäkin olen sen jumpperin suuri fani ;) Voi kiitos paljon! :)

      Delete
  6. Replies
    1. Kiitos paljon, vaikka hyvin eri mieltä kanssasi olenkin <3 Kommenttisi kertoo enemmän sinun hyvyydestäsi kuin mitään minusta <3

      Delete
  7. Olivia is such an amazing inspiration! Love the oversized fit of your shirt, looking great!

    Cess O. <3 The Outfit Diaries

    ReplyDelete
    Replies
    1. She is, isn't she?! :) I love it as well! So comfy! <3 Flannels still has them in stock! :)

      Delete
  8. Täytyy sanoa ettet näytä yhtään itseltäsi noissa kuvissa :( Oletko ottanut ne eri korkeudelta? Mielestäni paras korkeus on kasvojen kohdalta. Sinulla on niin kauniit kasvot että pitäydy vaan siinä edellisesstä kuvaustyylissä :) Kuvat eivät jostain syystä ole nyt yhtään edustavia :( Kaunis ja upea kyllä olet muuten :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ihan totta, sitä yritin vähän tuolla tekstilläni selittää että uuden kuvauspaikan myötä ollut vähän hakusessa kaikki asetukset. Itse olen korkeudesta eri mieltä. Vaikka näissä kuvissa oleva korkeus on ehdottomasti liian alhaalta mutta kasvojen kohdalta ei ole oikein mahdollista ottaa koko vartalo kuvaa ilman, että pää näyttää suhteellisen isolta muuhun kroppaan nähden. Joten tässä vielä nyt säädetään ja yritetään löytää sopivinta kohtaa hieman pään alapuolelta :/ Kiitos paljon asiallisesta kritiikistä! :) Yritän parhaillaan astusten kanssa säätää että saadaan valoituskin kohdalleen! :)

      Delete
    2. Aivan aivan sitä minäkin tarkoitin että hieman pään alapuolelta, kirjoitin vain väärin :) Tarkoitan että se mittasuhde mikä sinulla oli ennen (joka kropan osa oikeassa suhteessa toisiinsa :D) oli hyvä :) Mutta pidän näiden kuvien valaistuksesta jo kovasti! Laatu kuvissasi on parantunut huomattavasti. Kuvaatko siis jalustan kanssa? Tämä ei liity enää kuvausasiaan mutta oletko ikinä tilannut mangolta? Ovatko palautusmaksut suuret suomesta palautettaessa (jos siis satut tietämään) Sen tiedän että mangon liikkeisiin saa viedä, mutta kun sellaista ei ole lähimaillakaan. Vaasa on jostain syystä aina kaukana kaikesta :)

      Delete
    3. Ah no hyvä!:) Joo se mittasuhde on ollut loistava ja nyt kun tänään kuvasin uusia kuvia niin pitäisi olla taas melko kohdillaan (toivottavasti siis :D AIna vähän hakuammuntaa kun sitä näkee kuvat kutakuinkin hyvin vasta sitten kun ne on kuvattu ja koneella :/) Valaistus on hieman liian kova ja vähän vääristää värejä ym. joten sen kanssa vielä säädän. Olen jo vuodenpäivät kuvannut kolmijalalla ja kaukolaukaisimella. Nyt kun vaan saisi kuvat sisälläkin mahdollisimman tarkoiksi :/ Huoh. Mitä säätöä :D Mutta kehitystä pikkuhiljaa :D
      Ikävä kyllä en ole koskaan tilannut Mangon nettikaupasta joten en osaa neuvoa sen kanssa :/ Itsellä kun on aina oikeastaan ollut Mangon liike melko lähellä niin ei ole ollut tarvetta. Tosin minulla alkaa kohta yhteistyö Mangon ohjelman kanssa ja mun blogin kautta tulee linkkejä uutuuksiin jne! :)

      Delete
  9. Ihana asu ja minusta sinä näytät näissäkin kuvissa upealta. Huokaisu taas pääsi näitä kuvia katsellessa :)

    ReplyDelete
  10. Moi,

    pari viikkoa sitten satuin tekeen polyvoreen kollaasin (harjoittelen vasta niiden tekoa), jossa on vähän samantyylinen hulmuava neule.
    http://www.polyvore.com/white/set?id=43662084

    En olekaan aiemmin kommentoinut blogiisi, vaikka olen sitä jo vuoden päivät seuraillut. Olet ihan suosikkejani, kiitos ihanasta blogista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon vinkistäsi! :) Ja erityiskiitos siitä, että olet jo vuoden verran aikaasi minulle antanut! :)

      Delete
  11. Hei! Sinä anonyymi, joka olet nyt pariin kertaan kommentoinut. Vaikka olet tosi ystävälliseen sävyyn yksityiselämästäni kysellyt en ole niitä julkaissut, koska kuten tuossa kommenttiboksin yläpuolellakin lukee:

    Hei kaikki mahtavat!
    Muistutuksen sana:
    Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)

    Joten laita ihmeessä mailia niin voin oikaista harhaluulot! :)

    ReplyDelete
  12. Hei! Kommentoin aika harvoin blogiisi, mutta pakko sanoa tälläkertaa, että rakastan näitä "copycat"-juttuja, mitä postaat silloin tällöin :) Mikäli vain mahdollista, lukisin mielellään useamminkin näitä! Onnistut aina hyvin ja tyylillä :)

    ReplyDelete
  13. Oletko koskaan värjännyt/harkinnut värjääväsi hiuksiasi tummemman ruskeiksi? Sopisi kivasti :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)