Sunday, February 5, 2012

Bags for sale?

Komenttiboksiin ja sähköpostiini tuli edellisen postauksen myötä kovasti kyselyitä mitä laukkuja olen aikonut myydä pois. Olen ne itseasiassa jo reilu 6kk sitten kuvannut myyntiä ajatellen, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi huuto.netin käyttöä opetella. Kuulema todella helppoa ja kätevää?

Tässä kuitenkin kiinnostuneille vilkaisu niihin pariin tuotteeseen jotka ajattelin myydä ja joista olen saanut aiemmin otettua kuvat. Yhdet mätsäävät kengätkin olisivat tarjolla! Voi olla minulle aika vaikea tosin lähteä hinnoittelemaan tällaisia laukkuja :/  Nopealla katsauksella katsoin ihmisten myyvän merkkilaukkujaan e-bayssa ja muilla vastaavilla sivuilla second-handeinä n. 10%-50% alennuksilla alkuperäisitä hinnoista kunnosta riippuen?

Pyrin pian opettelemaan tuon huutiksen käytön jos tosiaan vastaaville laukuille ja kengille olisi kiinnostusta?


Valkoiset nahkakengät - Gucci



Valkoisten kenkien kanssa samaan sarjaan kuuluva valkoisesta nahasta tehty laukku - Gucci



Ruskea nahkainen laukku - Gucci

 Kankainen laukku - D&G


Kiinnostuneita?
Mitään vikaa ei laukuissa ole. Itse vaan en ole käyttänyt laukkuja pitkään aikaan ja ne ansaitsisivat hyvän kodin minun pimeän vaatekaapin sijaan :(

In my previous post I mentioned, that I have a few designer bags that have just settled into their roles in my closet as dust collectors :( They are very nice bags, and they should have good and caring home instead of my dark closet:/ Therefore I ask you now, would you be interested in buying one of these items? If I do see that there's interest, I'll post them on a site that specializes in re-selling old goods. 

21 comments:

  1. Minua ainakin mahdollisesti kiinnostaisi tuo Guccin valkoinen laukku. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulen myymään näitä n. 20%-50% alella alkuperäisestä hinnasta kunnosta riippuen, ja tämä valkoinen on näistä kaikista "kärsinein", vaikkakin ensinäkemällä näyttää oikein hyväkuntoiselta, mutta pohjasta on tippunut yksi metallinuppi. Eli tämän möisin 50% alella. Tosin, yritän myydä näitä kenkien kanssa pakettina :)

      Delete
  2. Tuo ruskea laukku -niin miulle! Ihana! Tahtoo, tahtoo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruskea oli näistä kaikista hintavin ja myös aivan priimakunnossa, joten sen hintaa lasken vaan n.20%...

      Delete
  3. Tuo D&G:n laukku on just sellanen mitä olen katsellut. Multa puuttuu kaikki peruslaukut, olen nyt puoli vuotta käyttänyt putkeen Espritin nahkaista kirppislöytöä, mutta se alkaa jo kyllästyttämään. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on ehdottomasti edullisin näistä myymistäni laukuista. Maksoin aikoinaan n.300e, mutta myyn sen 150e vaikka onkin ihan loistokunnossa :)

      Delete
  4. D&G:n laukku on hieno, mutta hinta tietysti kiinnostaisi. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on ehdottomasti edullisin näistä myymistäni laukuista. Maksoin aikoinaan n.300e, mutta myyn sen 150e vaikka onkin ihan loistokunnossa :)

      Delete
  5. paljon tolla Guccin rukeella laukulla ois hintaa?:) Se on kyllä ihana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on maksanut 5 vuotta sitten n.900e, ja siitähän on hinnat nousseet. Laukku on aivan loistavassa kunnossa, joten myyn sen 20% alennuksella alkuperäisestä ostohinnasta.

      Delete
    2. Harmi liian kallis mulle tällä hetkellä:( Pitää joskus kyllä kun saan kunnon työn, niin satsata tuollaiseen!

      Delete
  6. Tuo valkoinen laukku on todella kaunis ja veikkaan, että noita laukkuja kohtaa löytyy enemmänkin kiinnostusta kyllä. Samoin kuin mahdollisia muitakin pois myytäviä asusteita kohtaan. Kengätkin ovat ihanat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä luulen myös, että laitan pian huuto.nettiin. Moni kaveri kehunut, että siellä menee tavarat todella nopeasti ja hyvään hintaan? Kaikki arvokkaammat tuotteet pyrin myymään siellä, mutta meillä oli puhetta esim Char&the Cityn Charin, Ps. I love fashionin Lintun, Coco Sweet Dreamsin Cocon sekä Avec Sofien Sofien kanssa, että pidettäis yhdessä joku kaunis kesäpäivä yhdessä kirpparipäivä Hietsussa:) Siellä olis sitten vaatteita mielinmäärin myytävänä :)

      Delete
  7. Muistatko mikä tuo D&G laukun nimi on?

    ReplyDelete
  8. Mä voisin myös olla kiinnostunut tuosta D&G:n laukusta! Sopisi hyvin kesälaukuksi, kun vaalea kesälaukku mulla ois haussa...
    Niin, ja miten ihmeessä raaskit luopua noin kauniista ruskeasta Guccista?

    ReplyDelete
  9. Valkoinen laukku ja kengät kiinnostaisivat.. Mikähän on kenkien koko? Ja minkälaista hintaa olet niille ajatellut =)

    ReplyDelete
  10. Tämä on nyt ihan aiheen ohi, mutta minulla on Diorin lahjapakkauksesta saatu meikkipussi, mutta olen ajatellut että olisiko sitä tökeröä käyttää ilta(laukku) nyssäkkänä/clutchina laukku on ihan samanlainen kuin kuvassa http://www.google.fi/imgres?q=dior+trousse&um=1&hl=fi&client=firefox-a&hs=YoQ&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&biw=1680&bih=911&tbm=isch&tbnid=KVw3gyzgCmQ5WM:&imgrefurl=http://www.ebay.co.uk/itm/Ltd-Ed-CDIOR-BLACK-GLITZY-MAKEUP-BAG-EVENING-CLUTCH-NEW-/260424790648&docid=DzcKJtcY_3MseM&imgurl=http://i23.ebayimg.com/08/i/001/12/cf/d9fa_1_sbl.JPG&w=400&h=300&ei=p68uT7yfC4an4gSZqvzkDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1380&vpy=604&dur=1177&hovh=194&hovw=259&tx=129&ty=161&sig=114556116823075127746&page=6&tbnh=156&tbnw=208&start=184&ndsp=37&ved=1t:429,r:28,s:184 Laukkua olen pari krt käyttänyt meikkipussina mutta totesin, että se oli liian pieni minun suurelle meikkivarastolleni :D

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Minkä hintainen about tuo valkea Gucci?:)

    ReplyDelete
  13. Aikamoiset hinnat olet ajatellut pitää käytetyille laukuille. Käytetystä tavarasta ei mielestäni saa pyytää yli puolta hintaa vaikka olisi kuinka hyvässä kunnossa. Vertailun vuoksi katsokaa näitä laukkuja ja hintoja mitä Carolina pyytää laukuistaan. http://gynning.net/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käyppä katsomassa e-baysta tai huuto.netistä. Jos on hyvälaatuinen ja edelleen uudenveroisessa kunnossa oleva merkkilaukku, niin jotkut jopa myyvät samalla hinnalla kuin alkuperäinen.... ei se ole hölmö joka pyytää, vaan se joka maksaa....

      Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)