Sunday, January 29, 2012

Wardrobe cornerstones

Minulta pyydetään tasaisin väliajoin "tyylini kulmakivet" postauksia. 
Itse suosin kovin klassisia kappaleita, joita sitten voi maustaa sen hetken trendeillä. Tätä koen oman tyylini pitkälti olevan. Tämä on minusta ihana postaus idea ja tulenkin tekemään ainakin 8 postauksen sarjan missä käsittelen erikseen takkeja, mekkoja, housuja, laukkuja, kenkiä, koruja, paitoja sekä muita asusteita (aurinkolasit, huivit, vyö, sukkahousut). Näissä postauksissa listaan ne jokanaisen peruspilarit, omasta näkökulmastani tietty. Yritän sisällyttää postauksiin ne tärkeimmät must have kappaleet, omat versioni mitä vaatekaapistani löytyy, sekä mistä vastaavia kappaleita kannattaa etsiä. 

Onko mahdollisesti vielä jotain muuta, mitä kaipaisitte näiltä postauksilta? 

Alla näkyy 25 vaatekappaletta, jotka koen kaikki kuuluvan oman tyylini kulmakiviin. Yhdistelemällä näitä peruskappaleita keskenään saat luotua kymmenittäin erinäköisiä ja eri käyttötarkoituksiin (juhliin, kaupungille, töihin) sopivia kokonaisuuksia. Kuinka monta mahdollista yhdistelmää sinä löydät?

"Tyylini kulmakivet" -postauksien sarja lähtee käyntiin ensi viikolla!




In consistent intervals I get requests about posts where I would unfold my outlook on the foundations of every woman's must haves in their closet. As I would describe my own style to be "classical with a trendy twist" I would love to share my views on this subject. Therefore, I will make at least 8 posts that concentrate on these pilars. In separate and focused posts, I will discuss tops, jackets, pants, shoes, bags, jewellery, dresses and other accessories (sunglasses, scarves, belts) individually. My wardrobe cornerstones posts will consist of the must have items of every category, what pieces can be found from my own closet and where you can possibly find your own must haves. 
The serie will kick-off next week! 

34 comments:

  1. Ota vielä urheiluvaatteetkin mukaan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urheiluvaatteista voisin tehdä erikseen!:) SIllä en koe niiden kuuluvan "tyylin kulmakiviin" :) Mun treenikamat kun on yleisesti ottaen vaan ne vanhat kamat mitä just ja just kehtaa pitää yllä :D

      Delete
  2. Kaipaan talvitakki-postausta, olisi mukavaa jos sellainen olisi mahdollista toteuttaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haluisitko, että esittelen vain omat talvitakkini? Vai yleisesti ottaen talvitakeista?:) Toki on mahdollista! :) Varmaan kyllä tulee näytettyä näiden tyylini kulmakivet-postauksien yhteydessä :)

      Delete
  3. Mahtavaa, toivottavasti laukut tulevat myös suurella roolilla mukaan.
    Joulukenkulit ovat upeat!
    t: nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeee! Kiva että näistä pidetään! :)

      Kiitos suloinen <3

      Delete
  4. Voi kun ihana idea! Täällä ei meinata jaksaa odottaa :D Tuosta kuvasta löysin vaikka mitä ihanaa päällepantavaa ja kaikki palaset olivat sellaisia, että ne mielestäni sopivat yhteen kaikkien muiden kanssa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa että täällä on kiinnostuneita!:) Saatte kiittää kanssalukijoitanne ideasta :) Voisin tehdä myös ihan vaan postauksen, missä olen listannut ne kaikki mahdolliset yhdistelymahdollisuudet näistä 25 peruskappaleesta töihin, kaupungille ja juhlaan! :)

      Delete
    2. Jooooo! Täältäkin ääni idealle:)

      Delete
  5. Voi mahtava idea tämä sarja postauksia, en malta odottaa! :)

    ReplyDelete
  6. Voitko kertoa mistä tuo IHANA vaaleanpunainen maximekko on?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, poimin sen polyvoresta enkä ottanut ylös merkkiä :/ Kokeile etsiä sieltä! Varmaan löytyy kun kirjoitat beige maxi dress! :)

      Delete
  7. Ihanaa että täällä on kiinnostuneita!! :)

    ReplyDelete
  8. Oi ihanaa, maltan tuskin odottaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, toivottavasti sinäkin ihana saat tästä jotain irti :)

      Delete
  9. Ihana idea toteuttaa tällainen postaus sarjana. Jään innolla odottamaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten kiva että tällainne postaus on tervetullut ja odotettu! :)

      Delete
  10. Yksi idea minulla olisi vaatepostauksiin. Olisi kiva jos voisit tehdä postauksen plus koos naisille. En tiedä onko sitä helppoa tehdä, koska itse olet niin pikkuinen ja voit käyttää normikoon vaatteita, mutta kaikilla näin ei ole..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, mä en oikein osaa suositella eri vartalotyypeille vaatteita :/ Tunnen vain oman vartaloni ja kuinka pukea itseni omalla tavallani :/ Olen pahoillani, en usko etttä pystyn tähän. Ja kiitos että kutsuit minua "pikkuiseksi" :D Itse kun koen olevani melko "normaali"painoinen :) Pelkään vielä että loukkaan jotakuta jos lähden selittelemään "omaa näkemystäni" asiaan, mistä en oikeasti osaa sanoa mitään :/ Oman tyylini mukaisesti suosittelen pukeutumaan niin, että itselläsi on mukava ja hyvä olla:) Kauneus kun tulee sisältä :)

      Delete
  11. Hei, tää on huippu idea :) Tästähän saa itellekin innostuksen käydä vaatekaappia läpi, että mitähän sinne vois hommata perusvaatteiks :)

    -heinie

    ReplyDelete
  12. jes ihanaa, odottelen innolla! <3

    ReplyDelete
  13. Voisin helposti lisätä kaikki noista (vaaleanpunaisia lukuunottamatta) omaan vaatekaappiini ja itse asiassa useampi noista sieltä jo löytyykin. Tämä on maailman suurin muotiklisee, mutta elämää kyllä helpottaa niin vietävästi, kun on kaapissa muutamia laadukkaita ja mieluisia klassikoita, jotka menevät kaiken kanssa. On kivaa omistaa vaatteita/asusteita, joiden käyttämistä oikein odottaa.

    Ja postaus toimi taas muistutuksena siitä, että viimeistään kevääksi on aivan pakko saada McQueenin pääkallohuivi. Se on siis uskaltauduttava NAPiin. Pelottaa jo valmiiksi...

    ReplyDelete
  14. Kiitos että teet tälläisen postaus sarjan! Itsellä menee välillä pää niin pyörälle ku ei oikeen tiedä että mitä yhdistäisi minkäki kanssa :D Muutenki taitaa olla joku ikäkriisi täällä ku nyt pitäisi saada vähän klassisempi ja aikuisempi vaatekaappi kasaan! Apua !!

    -M-

    ReplyDelete
  15. Ihanaa kun teet tälläisen postauksen.. Nämä on niin ihania ja mielenkiintoisia juttuja!!
    Odotan innolla..

    ReplyDelete
  16. Tosi kiva postausidea! :) Hyödyllinen heille, joilla oma vaatekaappi kaipaa uudistusta, mutta vaikka oma kaappini on omaan tyyliini kunnossa, odotan silti postauksia innolla, että mitä sun tyyliin kuuluu!

    Ja erästä yhdistelyvinkkiä kysyisin sulta kuitenkin. Muistaakseni omistat myös UGGit tai EMUt? Miten yhdistät ne tyylikkäästi, ja mihin tilanteisiin? Itsellä on UGGit, mutta tuntuu että näytän enemmän teiniltä kuin aikuiselta naiselta ne jalassa - yhdistelin ne sitten mihin tahansa. Toppatakin kanssa tuntuu lapsekkailta ja villakangastakin kanssa siltä että on vähän liian eri tyyliset vaatekappaleet yhdessä. Tästä syystä niiden käyttö on jäänyt valitettavan vähiin. Kuulisin mielelläni sun vinkkejä miten yhdistää ne! Olisi kiva jos ehtisit vastailla tähän ihan vaan täällä kommenttiboksin puolella! :) Kiitos!

    -Taija

    ReplyDelete
  17. Heippa Mrs V!
    Ollessani eilen Tukholman risteilyllä, tulit mieleeni, teit joskus postauksen Escadan sexy grafitti tuoksusta jota kaipaat kesältä 2002. Ainakin Silja Linella on myynnissä rajoitetun ajan tämä kyseinen tuoksu! Heillä oli 20th Anniversary collection jossa mukana Sexy Grafitti, Rockin RIo vuodelta 2005 sekä Island Kiss. Toivottavasti voit lähettää jonkun läheisesi laivalle hakemaan kyseistä tuoksua :)
    Ihanaa talven jatkoa ja kiitos inspiroivasta blogista!
    -Marita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näitähän tulee 1.2. (?) alkaen saamaan muualtakin kuin laivalta, ja mm. Jenkeissä tulivat käsittääkseni jo viime vuoden puolella myyntiin eli ei ole pakko laittaa ketään laivalle hakemaan jos ko. hajuveden tahtoo!
      On muuten ihana tuoksu tämä uusikin, vaikka ihan pikkuisen onkin muutettu!

      Delete
  18. Tällaista postausta oon niin toivonutkin sulta, mahtavaa! :)

    ReplyDelete
  19. Aivan loistava postausidea, jota odotan innolla! Ja vaikka nää "kulmakivet" on sellasia, joissa kannattaa panostaa laatuun niin oisko mahdollista, että ottaisit jokaisesta panosta-/pihistä-näkökannan? :)

    ReplyDelete
  20. Heippa! Olen uusi lukija ja aivan hurahtanut kauniiseen blogiisi. Kiitos bloggaajalle!

    -Noracarolin

    ReplyDelete
  21. Voih, löysikö joku tuota vaaleaa mekkoa? En löytänyt sitä Polyvoresta vaikka yritin etsiä. Auttakaa! :) Kiitos jo etukäteen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Löysin! :D

      http://us.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=34072&storeId=13065&productId=2829984&langId=-1&_$ja=tsid:34094|prd:Hy3bqNL2jtQ&cmpid=aff_ls_us&siteID=Hy3bqNL2jtQ-9G5qUw8WukfuzFUdfNpC3A

      Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)