Friday, January 20, 2012

Something simple

Tässä päivän asu eiliseltä. 
Ihan jotain hyvin simppeliä. 
Ei oikeastaan mitään erikoista. 
Musta neule ja viininpunaiset pukuhousut. 
Niissä tosin oli hyvin mukava olla :)

jumper: Acne, trousers: Zara, boots: C.Louboutin, bracelet: Gina Tricot

bag: Gucci, fake fur vest: Zara
Here is an outfit from yesterday.
Nothing special.
Black jumper with burgundy pants. 
Very simple really.
And oh so comfy:)

37 comments:

  1. Moi, Kiitos sinulle tästä ihansta blogista, blogimaailman Voguesta kuten itse määrittelen. Sen verta idearikas ja tärkeä se minulle on :)

    Jokatapauksessa, oli pakko tulla mainitsemaan että on uskomaonta miten yksinkertainen asu voi olla päälläsi noin tyylikäs eikä lainkaan tylsä. Sinun kohdallasi se menee ehdottomasti niin että sinä kannat vaatteita eikä toisinpäin!

    ps. Kirjoitun jo toista kommenttia ja se katosi jonnekin mystisesti eli varmaan hyppii tänne kommenttiboksiin jotenkin puolikkaana viestinä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos jennie todella kauniista sanoistasi <3 Olet kovin ystävällinen <3

      Delete
  2. Toimii!! Kaunista, kuten aina :) Ihanaa viikonloppua :)

    ReplyDelete
  3. trés joli look,simple mais chic.
    Je suis ravie de te lire tous les jours,continue, ton blog est génial;
    bisous
    Selma

    ReplyDelete
  4. Tuosta simppelistä asusta saa tosi kivan noinkin yksinkertaisella asialla kuin liivi! Tosi kiva asu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saahan siihen jotain lisää :) Tosin itse vähän kaipaisin jotain oikein näyttävää statement kaulakorua...;)

      Delete
  5. Hei, saanko udella mitä kokoa zaran silkkinen kukkapaitasi on? Kävin kyseistä paitaa kokeilemassa ja mielestäni koot vaikuttivat siinä normaalia pienemmiltä? Vai kuvittelinkohan vaan:) kiitos ihastuttavasta blogistasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tottakai!! Se on kokoa M, ja EHDOTTIMASTI mullakin oli fiilis, että tää paita on pienempää kokoa kuin yleensä!! Mä olin pukukopissa S:n kanssa ihan hädässä että wtf!? :D Hyvä että muillakin ollut sama tunne :D Kiitos kun käyt!:)

      Delete
  6. Heippa!

    Minun pitää kiittää Sinua, sinun ihanasta sivustasi ja mielettömistä asuinspiraatioista, joista käyn poimimassa vinkkejä itselleni.


    KIITOS suuri ja mukavaa viikonvaihdetta Sinulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten ihanaa, että kykenen antamaan inspiraatiota ja hyvää mieltä <3 Kiitos, olen niin otettu :)
      Samaa sinulle ja suuri KIITOS kun käyt! :)

      Delete
  7. Onks sulla autonavaimet kädessä tossa oikean puolimaisessa kuvassa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minulla on kameran kaukolaukaisin kädessä kaikissa kuvissa, varmaan oikean puolimmaisessa näkyy vain eniten?:)

      Delete
  8. Heippa! Asiani ei liity mitenkään tähän postaukseesi. Muistan sinun joskus kertoneen, että olet aloittanut/harkinnut aloittavasi hampaiden oikomishoidon näin aikuisiällä? Olisiko mitenkään mahdollista saada tietää siitä hieman tarkemmin? Esim. mitä oikomismenetelmää käytät? tai jos luovuit koko ajatuksesta, niin miksi? Itselläni on purukalusto sitä luokkaa, ettei kehtaa julkisesti hymyillä ja haaveilisin hampaiden oikomisesta. Kyseinen asia kuitenkin epäilyttää, sillä hammaslääkäripelkoni lisäksi ei oikein huvittaisi kulkea enää näin aikuisiällä raudat suussa. Olen omalta hammaslääkäriltä kysellyt eri oikomisvaihtoehtoa (esim. hampaiden taakse laitettavista raudoista), mutta hänen mukaansa kyseistä vaihtoehtoa ei ole saatavissa.. Olisin äärettömän kiitollinen, jos vastaisit ja kommentoisit jotain tähän oikomisasiaan liittyen! Olet äärimmäisen upea!

    Terveisin, eräs lukijasi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! :) Laittaisitko asiasta mailia? Sillä tarina on niin pitkä että ehkä on parempi käydä privaatti keskustelu mailin puolella? :)

      Delete
  9. Ihana asu (: <3
    Voi kun itsekkin uskaltautuisi joskus käyttämään jotain muunkin värisiä housuja kuin
    tylsiä mustia tai tummansinisiä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! Ne tuo helposti vähän väri äasuun!:) Ja tuo viininpunainen ei edes hypi silmille :)

      Delete
  10. ihana asu!:) tykkään tosi paljon noista housuista
    http://a-nnan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Tässä se nähdään, että yksinkertainenkin voi olla kaunista. Ja ennen kaikkea tyylikästä! Toi karvaliivi tuo mukavan säväyksen tähän asuun. :)

    ReplyDelete
  12. Kivannäköinen asu :) Itseänikin houkuttaisi hankkia jotkut muut kuin mustat tai siniset housut... jospa nyt kevään tullen uskaltaisin hankkia vaikka punaiset, kun ne ainakin muiden päällä näyttää niin kivoilta :) Olet muuten todella upean näköinen tuossa bannerin kuvassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen! RAKASTIN käyttää viime kesänä kirkkaan pinkkejä housujani! Haluisin samanlaiset myrkyn vihreät!! :D
      Ja kiitos vielä hyvin ystävällisistä sanoistasi, kauneus on katsojan silmissä :)

      Delete
  13. Less is more! Blogisi on aivan mahtava ja vaikutat erittäin sympaattiselta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta:) Kiitos kovasti kauniista sanoistasi, ja kuule niin vaikutat sinäkin!:)

      Delete
  14. Voih, menisit ton kauneutes kans jonnekki mallihommiin :) Ja toi tukka, voi että ! Voiku osais itekki käyttää tollast viininpunasta väriä mut ei taida luonto antaa peris kokeilemaan :D

    -A.E.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihana taas <3 Ei kyllä ole mallinhommat minulle enään:D Kokeile ihmeessä! Väri sopii ihmeen kaupalla lähes mihin vaan!! :)

      Delete
    2. Mä jo ajattelin että susta tulis viel mallikansan uusi syttyvä tähti :D Pitääpä jokunen kerta kaupassa kokeilla, muiden päällä kun näyttää niin kauniilta:)

      -A.E.

      Delete
  15. Simple but so stylish :) Itse en noin upealta näytä tällaisessa asussa. Osaat kyllä kantaa asusi aina yhtä upeasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. varmasti näytät!:) usko itseesi! Olet niin ihana persoona mitä voin näistä ihanista ja ystävällisistä kommenteistasi päätellä. Anna sen loistaa - olet varmasti häikäisevä!! :)

      Delete
  16. Heipsan! Oletko muuten katsonut iltalehden sivuilta Emma gaala uutisia? Siellä oli uutinen jossa oli kauniin Chisun mekosta ja aivan mahtavista korkkareista kuva http://static.iltalehti.fi/popstars/chisu2001MN_ps.jpg Linkki kuvaan on tuossa. Haluaisin saada sinun mielipiteen siihen, että sopiiko sinusta tuollaisiin kenkiin sukkahousut? Minusta ei.. En ole oikeastaan koskaan ymmärtänyt miksi pitäisi laittaa sukkahousut kenkien kanssa joissa on varpaat esillä. En tiedä onko se sitten jotenki etikettien vastaista jos ei olisi sukkahousuja, mutta minun silmääni näyttää vähän tyhmältä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ollut kasonut, mutta kurkkasin tuon linkittämän kuvasi!
      Täytyy sanoa, että ensimmäinen ajatus avokkaista kengistä ja sukkiksista oli "voi jösses" ,mutta kun näin itse kuvan, niin jostain syystä se minusta toimi? Kai sen taki kun sukkikset olivat hauskan "metallisen valkoiset"?:D Mutta mä pidän Chisusta ihan huimasti ja minusta hän näytti upealta. Lähes koskaan ei minusta onnistu sukkahousut ja avonaiset kengät, mutta tuossa minusta toimi?! Nyt on kuitenkin niin kylmä kuulema Suomessa, että kyllä ne sukkikset on melkein laitettava anyway :/

      Delete
  17. Hei, ihan mielenkiinnosta, mistä oot ostanu kaikki sun taivaallisen kauniit Loubutinit? Suomen puolella tuollaiset aarteet on aika harvassa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, olen keräillyt niitä ihan sieltä sun täältä matkoilla ollessani. Lontoosta (CL oma liike), Pariisista (CL oma liike), Los Angelesista (CL oma liike), Amsterdamista... Olen myös tilannut parit mytheresa.com sivustolta sekä yhdet ostanut Suomesta Nina's putiikista Helsingistä! :) Suosittelen tsekkaamaan Mytheresa.com sivuston jos et Nina'siin pääse kurkkamaan.

      Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)