Friday, January 27, 2012

Skimp or Spend - White Lace

Toissapäivänä tein postauksen valkoisesta pitistä. Nyt sille seuraa jatkoa:
Eli mistä voit nyt jo löytää omasi kesää varten?
Valkoista pitsiä tulee kevään mittaan löytymään varmasti jokatoisen vaateketjun valikoimista. Nyt jo Zaran, Mangon ja Nelly.com verkkokaupoista voi ostaa omansa. Jos tunnet, että tämä trendi on äärimmäisen lähellä sydäntä ja sille löytyisi tuleville vuosillekin huimasti käyttöä, voi olla että tahdot panostaa vähän laadukkaampaan materiaaliin. Esim. Luisa Via Roman nettisivuilta voi löytää pilvin pimein catwalkien parhaimimstoa, joiden hinta haitari on mitä tahansa sadan euron ja muutaman tuhannen väliltä. Hui. En minä ihan niin paljon pitsistä pidä, vaikka tuo Valentinon mekko upea onkin! :)

Onko teillä muilla vinkkejä siitä, missä olisi jo vastaavia ihanuuksia näkynyt odottamassa kevään tuloa?:)


Two days ago I posted about the major upcoming trend - white lace. Here I gathered a few pieces that suit almost any budget. Weather you want to skimp or spend, you'll definitely find your own perfect piece. High street stores like Zara and Mango already have a few pieces in their webstores, and so does the major online store Nelly.com
If you relly have taken this style to heart and are looking to spend a little more on quality, luisaviaroma.com has an endless selection of all kinds of amazing pieces seen on the catwalks as well. 


Have you got any tips where to find great white laced pieces?

15 comments:

 1. Kieltämättä ensi kesäksi voisi hankkia jotain valkoista ja pitsistä :P

  ReplyDelete
 2. hei, jos vastaasi tulee emilio puccin spring collection 2012 -tyylisiä asuja, linkkaa ihmeessä! Niitä kaksiosaisia, keskivartalon paljastavia -unelmia kun ei ainakaan vielä ole tullut vastaan sitten missään. :)

  -Jenna

  ReplyDelete
 3. Pitsiset paidat ovat ihania! Itse en vain ole niitä vielä kovinkaan paljoa bongannut kaupoissa :/

  ReplyDelete
 4. Löysin pihistä kategoriaan yhden mekon:

  http://www.hm.com/fi/product/98069?article=98069-A

  ReplyDelete
 5. Ja Massimo Duttin kevätmallistossa on ihana puolipitkähihainen, valkoinen pitsipaita! Varsinkin luonnossa upea:

  http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/dutties/es/30109954/152159/384974/BLUSA%2BMANGA%2BLARGA%2BCROCHET

  n.50e kustantaa täällä Espanjassa, muissa maissa ovh voi olla vähän enemmän..

  ReplyDelete
 6. H&M:ltä sattuu löytymään juuri nyt tuontapainen pitkähihainen lyhyt pitsimekko. Tilasin sen juuri itselleni. Aion tosin käyttää sitä tunikana. :-)

  ReplyDelete
 7. Ihastuin heti ylhäällä vasemmalla olevaan valko-mustaa mekkoon!

  Yritin jo sitä käydä Nellyltä kurkkimassakin, mutta en vain löytänyt.. Osaisitko sanoa siitä tarkemmin, kenen se on? :)

  Mukavaa viikonloppua!

  Empska

  ReplyDelete
 8. Löytyisiköhän mistään halvemmasta paikasta (hm, ginatricot..) valkoista ,ja pitsistä tietysti, maksimekkoa? :D Olisi huippua!

  ReplyDelete
 9. Itse ainakin on suunnitelmissa mennä Lontoon muotiviikoille stalkkaamaan, millaista siellä nähdään :) Valkoinen pitsi on kyllä jo pitkään ollut suosikeissa, vaikka varmaan yhtä kauan sitä aiemmin ei voinut sietää.

  ReplyDelete
 10. Rakastuin, rakastuin aivan mielettömästi tohon nelly.com:in valkoista ja pitsiä mekkoon! En tiedä mihin sitä tarvin, mut pakko oli tilata! :D ps. kiitos aina ihanasta blogista!

  http://ferabella.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Great post! I'm loving all the lace this season. Out of your choices my favorites are the top and dress from Zara. That lace maxi skirt is pretty amazing too:)

  http://latelystylish.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Hei mistä bongasit ton ihanan deby debon mekon? :P

  ReplyDelete
 13. Moikka! Satunnaisesti käyn blogiasi selailemassa, ja nyt iski silmään tuolta reunasta, että oot 172cm pitkä! Kuinka korkeita korkoja oikee uskallat käyttää ja miltä tuntuu olla (todennäköisesti) päätä pidempi ku muut? :D Ite oon 176cm pitkä ja 8cm korot saa jo tuntemaan itseni jättiläiseksi, varsinkin kun suurinosa kavereistani on n 160cm pitkiä :D

  ReplyDelete
 14. Ihan huippu tää Pihistä-Panosta juttu!! Lisää näitä!! <3

  ReplyDelete
 15. Ajattelin linkittää tän kun bongasin tänään River islandista ja oli pakko kotiuttaa samantien!

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2154380588071&set=a.1431500956532.2059057.1503142018&type=3&theater

  hinta tosiaan vaan £30 ja kuva ei ihan tuo hametta oikeuksiinsa mut pitsikuvio on aivan täydellinen! Hame on siis vyötärömallinen ja pituus jopa mulle 178cm pitkälle ihan maahan asti, perfect!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)