Thursday, January 12, 2012

Outfit pic picks!

Kiitos kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille! Kaikki luin, mutten eilen ehtinyt millään niihin vastata. Yritän ehtiä tehdä sen vielä tämän päivän aikana. 

Pakko sanoa, että onnistuitte inspiroimaan minua niin paljon eilisillä kommenteillanne! Kuinka moni meistä tosiaan taistelee / on taistellut hyvin voimakkaiden migreenien kanssa ja mitä kaikkea e-pillerit voivatkaan meidän elimistössämme tehdä niillä hormoni määrillä:/ Todella mielenkiintoinen aihe, joka taitaa koskettaa todella montaa meistä naisista. Tämän pohjalta lähdenkin kehittelemään yhtä jos toistakin postausideaa... Toki tämä aihe menee hieman pintaa syvemmälle, mutta kuuluu äärimmäisen vahvasti naisellisen maailman aiheisiin (ehkä jopa hieman vaiettuihin sellaisiin), joista on tärkeä puhua.

Sillä aikaa...
Moni mainitsi kaipaavansa päivän asujani! 
Huoh
Tunnustan. 
Olen ollut niiden saralla niin niin laiska! Ja tiedättekö sen tunteen kun sitä vaan oikeasti ei jaksa katsoa omaa pärstäänsä? :D Kröhm. Eli voisin myös tehdä pian jotain tuolle bannerille?;D Kiitos nyt kovasti teille, että vielä puolentoistavuoden jälkeen jaksatte edelleen päivän asujani kaipailla! <3 Yritän ottaa itseäni nyt niskasta kiinni ja laitan niitä tänne hieman enemmän. Tässä ollut vaan niin kiireinen joulu/uusi vuosi sesonki vieraineen kaikkineen ja nyt vuoden 2012 alussa olen ollut liian tohkeissani siitä, että nyt voi hehkuttaa kaikkia niitä ihania kevät/kesän 2012 muodin tuulahduksia. Mutta yleisön pyynnöstä - lisää asukuvia tulossa!

Ensi hätään keräsin teille muutaman ihanan asukokonaisuuden, jotka poimin inspiroivalta Chicisimo -sivustolta. Vielä on paljon esillä tuota ihanaa viininpunaista! Tuon ensimmäisen kuvakollaasin vasen kuva on niin minun mieleeni. Että kun tosta voisin tehdä copycatin!:) 



Ja kauniisti oli edustettuna myös erikoiset kauluspaidat! Kaikki noista alemman kuvakollaasin asuista voisin pukea toiste miettimättä päälleni.






Loistavaa torstaita teille kaikille!:)


Lately I've been soooo lazy taking outfit of the day pics... Been just occupied with other stuff and been quite busy over the holiday season. Also, do you know that feeling when you are just so annoyied by your own face?! :D I've gotten a lot of oufit pic requests from you, so I promise to get my act together and I'll start taking these pics more often again. This is just a little slump phase that I've been having.
Meanwhile, here are some outfit pics that I picked out from the inspiring site of Chicisimo. Gorgeous fashionistas from all over the world <3 Have a great Thursday! 

12 comments:

  1. Todella kauniita asua.
    Ja voi että olet kyllä niin ihana Mrs.V <3
    Todellakin sinun Päivän asuja odotellen, ei niihin voi kyllästyä!!!:)

    ReplyDelete
  2. Tuo ensimmäinen burgundy-kuva! Oli heti pakko siirtyä Zaran sivuille etsimään tuollaisia housuja, aivan ihanat! Kiitos inspiroivista kuvista, luen pääasiassa niiden vuoksi tätä ihanaa blogia ;)

    ReplyDelete
  3. Oot niin ihana!!
    Mä meinasin myös kommentoida siihen eiliseen postaukseesi koska kärsin ihan jäätävästä migreenistä monta kertaa viikossa, mutta en sitten kommentoinut koska ei mulla siitä paljoa jaettvaa ole.. Mutta, ihanaa jos todella teet postauksen näistä jutuista! Piti vaan kommentoida että täällä vielä yksi ketä semmonen varmasti koskisi! :)

    ReplyDelete
  4. En kyllä olisi koskaa yhdistänyt farkkupaitaa ja mustaa kynähametta, mutta hyvältähän tuo näyttää !

    ReplyDelete
  5. Voih,nyt vaan odotellaan niitä asukuvia,ihanaa että kuuntelet lukijoitasi <3 asiasta kukkaruukkuun,näin viime yönä maailman hassuinta unta.vietin aikaa kanssasi jossain aivan tuntemattomassa paikassa ja lopulta paljastit että odotat vauvaa :D oh god..mutta siis,toivottavasti vielä joskus odotat,koska todennäköisesti olisit maailman sydämellisin ja tyylikkäin äiti :).

    ReplyDelete
  6. ihana olet! en jaksa oottaa tulevaa postausta! mullakin ollu paha migreeni e-pillereiden takia. haleja sinne <3

    ReplyDelete
  7. Minusta on hyvä, että e-pillereistä puhutaan kriittisesti. Usein suorastaan oletetaan kaikkien hedelmällisessä iässä olevien naisten käyttävän ylimääräisiä hormoneita. Minua pidetään joskus kummajaisena, koska en käytä hormonaalista ehkäisyä:) Olen kyllä tehnyt omat e-pillerikokeiluni, enkä vakuuttunut kyseisen tuotteen upeudesta.

    Toivoisin asenneympäristöä, jossa olisi hyväksyttävää olla hormonaalisesti luomu.

    ReplyDelete
  8. mistä ihmeestä mä löydän itelenni tommoset viininpunaset farkut!! oon kiertäny tänään jo monet kaupat, vastaavia metsästellessä :D

    ReplyDelete
  9. Olin sattumalta bongannut vastaavanlaisen asun kuin tuossa ekassa kuvassa kauniin suomalaismallin päällä ja tallentanut kuvan inspiksenä koneelle, aivan ihana asu! Hauska sattuma, että asut ovat melkeinpä identtiset! :)

    http://www.trendi.fi/perfectlygoodstories?Page=4

    -Nanna

    ReplyDelete
  10. Tyylisi on huikaisevan upea, toivoin niin kovin, että olisit päässyt Veikkauksen kisassa matkalle muotiviikoille New Yorkiin! :/ Joka tapauksessa; blogisi on aina niin laadukasta luettavaa, että palaan tänne päivittäin uusien muotivinkkien toivossa! Ihanaa uutta vuotta sinulle ♥

    ReplyDelete
  11. Aivan ihania asuja! Tykkään kyllä tosi paljon blogistasi ja tyylistäsi :) Ihanaa vuoden alkua!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)