Thursday, January 5, 2012

In my wardrobe...

Kylläpä tuntuu oudolta tämä hiljaisuus. Kotimme valtasi häiritsevä äänettömyys tänään kun ystäväporukkamme suuntasi takaisin kohti Suomea. Viiden päivän ajan saimme nauttia taas ihan mielettömästä seurasta kun kotimme katon alle mahdutettiin kaiken kaikkiaan yhdeksän ihmistä <3 Iltaisin ollaan valvottu myöhään seurapelejä pelaten sekä yön pikkutunneille saakka ollaan kälätetty räiskyvän naurun saattelemana. Ah. Kiirettä on pitänyt, mutta parhaalla mahdollisella tavalla.

Joten - paluu arkeen on nyt taas edessä! Se onneksi tarkoittaa myös sitä, että niinä hiljaisina omina hetkinä pääsen kirjoittelemaan blogijuttuja ja jakamaan aikaani teidän kanssanne <3 Totean vaan, että hiljaista hetkeä ei kyllä viimeisen 5 päivän aikana ole ollut yhtäkään! :D Olipa ihanaa nauttia tyttöjen jutuista ihan livenä läheisten ystävien parissa. Yksi ilta he riehaantuivat leikkimaan vaatehuoneessanikin, jota en olekaan teille vielä kuvien muodossa esitellyt. Kuvissa vilahtaa eräs joululahjanikin - huomaatteko mitkä? :)

Tytöt poimivat kaapistani mieluisiaan asusteita ja vaatekappaleita ja miettivät miten he ne yhdistäisivät omaan tyyliinsä sopiviksi.






Ostin tuossa muutama päivä sitten mustan lierihatun josta oli joskus syksyllä puhetta. Binja esittelee sitä nyt teille :)






Yes - Girls, just wanna have fun... and we certainly did!:)

The few past days it has been quiet in my blog and that's because I have been so busy hosting a group of wonderful friends of ours from Finland who visited us for a couple of days. They headed back to Helsinki just earlier today and it's so oddly silent in our house now! Let me tell you, for the past 5 days there has not been one quiet moment in our house as we had 9 people living under our roof :) Oh gosh, we had such amazing time! 

So, finally I can get back to my everyday chores and spend my quiet selftime with you guys <3 It was splendid however, to spend some quality girl time with my own girls while they were here. One night they even went wild in my walk-in-closet wondering which items they would want to wear and how. Lot of laughter :D 

Girls just want to have fun - and we did <3

Ps. Jos et ole vielä ehtinyt äänestää Strictly Styleä New Yorkin muotiviikoille, vielä ehdit sen tehdä sen TÄÄLLÄ! SS on tippunut 6. sijalle, mutta teidän avullanne elättelen toiveita vielä top vitosen joukkoon pääsystä! Äänestys loppuu huomenna, joten toimikaa pian!:) Kiitos tuestanne! <3


31 comments:

  1. your closet is so perfect,omg!!


    http://misannie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Moi Mrs. V ja hyvää uutta vuotta! Ihania nuo sun ystävät ;-)! Itselläni on myös paljon hyviä, rakkaita tyttökavereita ja meillä on kans tollasta huippua, rentoa chillausta yhdessä! Jotkut heistä olen tuntenut 5-vuotiaasta lähtien eli 40 v, oh mama ;-)! Parhaimmat ystäväni ovat myös kaikki käyneet kylässä meillä täällä Teksasissa.

    ReplyDelete
  3. Oh, taasko uudet Loubit? <3

    ReplyDelete
  4. oisko tuo kamera? :)

    ReplyDelete
  5. Oi vaatekaappisi näyttää oikein ihanalta (isolta ja avaralta) (; ja kaikkea ihanaakin näyttää kätkevänsä sisälleen!
    Ja täytyy nyt vielä mainita, että kokeilin banana bundt caken ohjetta isäni syntymäpäiville ja ohje saikin pelkkiä kehuja! ;> joten kiitos siitä sinulle kun jaoit reseptin (:

    ReplyDelete
  6. Hei! Oon nyt jo ainakin puolivuotta seurannut tätä sun blogia ja oon aivan täysin hullaantunut tähän! Oot niin positiivinen,hassu ja niin symppis. Tuun aina niin hyvälle mielelle tätä lukiessa! Kiitos <3

    ReplyDelete
  7. hei upeet noi armeijanvihreet korkkarit ! mist ne on ? :)

    www.nnepaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. hei joskus puhuit että teille rakennetaan taloa, niin onko se vielä tulossa teille vai mitä?

    ReplyDelete
  9. Ihana vaatehuone! Tuli kuvista mieleen kieltämättä vähän Sinkkuelämää-fiilis :D

    ReplyDelete
  10. Hei,
    Osaisitko sanoa mistä nettikaupasta saisin tilattua korkeavyötäröiset farkut/housut, esim. miss sixtyn glendat tai roxetet? Olen etsinyt kauan tyylikkäitä highwaisteja mutta ei tunnu löytyvän.. T. tiedosta kiitollinen

    ReplyDelete
  11. Heippa ihana! Halusin vaan tulla toivottamaan mahtavaa tätä vuotta sekä iloa, rakkauttta ja energiaa arkeen:)

    ReplyDelete
  12. mietinpä tässä että asuksää nykyää ulkomailla ku puheistas sai semmmosen käsityksen?:) JA NOI LOUBOUTINIT (ne mustat) ON TÄYDELLISET!!!!<3<3<3

    ReplyDelete
  13. Aivan ihana vaatehuone sulla, tommonen kelpais mullekin, vaatteiden kanssa tietenkin :D ja todella ihanalta vaikuttaa ystäväsi ihan noin kuvien välityksellä, olispa itelläki tommonen sex and the city -tyylinen tyttöporukka.. :)

    ReplyDelete
  14. Hei,

    Teillä on koossa ihana ystäväpiiri! Itse olen ihan katellinen täällä :) Vaikka meilläkin oli todella tiivis kaveripiiri lukio aikana niin silti lukion jälkeen se hajosi ja kaikki jatkoivat omille teilleen... Oletteko te tuntenut ihan nuoruudesta saakka? Olisi kiva jos kirjoittaisit joskus että miten ja mistä näin "aikuis"iällä saa uusia tuttavuuksia!?

    Blogisi on ihana, kiitos että jaksat kirjoittaa sitä ja piristää aamujani :)

    -M-

    ReplyDelete
  15. Olisiko lahja nuo lilat Louboutinit? :) Muistanko väärin vai ostitko kesällä Ninas liikkeestä Louboutinin laukun ja sinun piti esitellä se täällä blogissa? :)

    -Nuppu

    ReplyDelete
  16. Annie,
    This closet is very handy:) Not the most gorgeous one but definitely very nice for a girl to have ;) I recommend checking this blog:
    http://www.divaaniblogit.fi/blogit/adalminassecret/tag/vaatehuone/
    her closet is THE DREAM! :)

    M-K,
    Oih, tällaiset ystävät ovat kyllä rikkaus! saan olla myös todella onnekas kun omat ystäväni olen tuntenut osan jo kehdosta saakka ja suurimman osan reilusti yli 10 vuotta <3 Vaikka ulkomailla jo vuosia asuttu - ne parhaat kaverit ovat edelleen aivan samat ja paljon uusiakin saanut matkalla <3 Sama täällä - minullakin kaikki parhaat kaverit käyneet meillä missä milloinkin olemme ulkomailla asuneet <3

    Anonyymi,
    Joo kai joulupukin paja oli niitä alkanut tekemään ? ;)

    Anonyymi,
    Itseasiassa!:) Kyllä, sekin oli uusi <3

    Haidi,
    Ihanaa kuulla että onnistui!!! <3

    'Julia,
    voi miten ihana kuulla että saat sellaisen fiiliksen rivien välistä vaikka en pintaa syvemmälle täsäs blogissa menekkään!:) <3 Kiitos sinulle hyvyydestäsi <3

    Maija,
    Tarkka silmä sinulla ;) :)

    Nelli,
    Mustakin! Kuuluvat lemppareihini! Ovat Christian Louboutinin mallistoa parin vuoden takaa! :)

    Anonyymi,
    Pieni korjaus: Meille rakennetaan uutta asuntoa!:) ei siis taloa:) Ostimme asunnon ihan uudesta kerrostalohankkeesta ja sen pitäisi keväällä valmistua Suomessa:)

    Friday Lily,
    Voi kuinka kuva :)

    Anonyymi,
    Voi ikävä kyllä en osaa auttaa tässä lainkaan :/ en tunne miss sixty merkkiä lainkaan tänäpäivänä :/

    Lilya,
    Kiitos ihana!:) Samaa sinulle sinne <3

    kenkäfriikki,
    Olen asunut ulkomailla viimeiset 6,5 vuotta :) Kesäisin saan viettää Suomessa n.kuukauden, viime vuonna jopa poikkeuksellisesti pari kuukautta!:) Kaverinikin rakastui niihin kenkiin:) Simple and chic:)

    Katya,
    Voi kiitos kaunis!:) Minulla on suuri ilo ja kunnia, että minulla on liuta aivan ihania ihmisiä ympärillä <3 Sex & City girls porukka x 4 <3 Olen hyvin onnekas <3

    R ja M,
    Kyllä se niin taitaa vaan mennä että lukion jälkeen niin moni asia muuttuu paljonkin. Sitä on tottunut näkemään toista lähestulkoon joka päivä ja sitten elämä viekin ihan erilleen. Onneksi töitä on tehty myös ystävyyden eteen ja samat luokioystäväni ovat edelleen hyvin läheisiä, rakkaita ja parhaita ystäviäni <3 Minun ystäväni ovat tulleet elämääni aikalailla pitkin koko elinikääni. Yksi lähimmistä ystävistäni ihan syntymäpäivästäni saakka <3 Täytyy todeta, että suurinpaan osaan olen tutustunut joko koulun tai ystävien kautta. Rakastan tavata ja tutustua uusiin ihmisiiin :) Vaikea varmaan uskoa näin pinnallisen blogin kautta missä en mitään itsestäni oikein kerro? :D Luonnossa olen oikeastaan ihan vastakohta mitä blogi antaa ymmärtää - olen kovinkin avoin :D Eri asia kun sitä näkee ihmisen jonka kanssa puhuu kasvotusten ja tilanne on tasapuolinen :)

    ReplyDelete
  17. Heippa ja hyvaa uutta vuotta! Niin ja terveiset koirallisesta taloudesta, adoptoitiin boxer-lab mix puppy shelterista :) Katsotaan miten pikku Pennyn kanssa house training edistyy...
    Toivottavasti paaset viiden parhaan joukkoon ja lopulta New Yorkiin, mun mielesta sopisit taydellisesti raportoimaan muotiviikoista. Good luck!

    t. Ansku in Ireland

    ps, meillakin monet ystavat ovat kayneet kylassa, osa useammankin kerran. Muutamia viela odotellaan, ovat tunnetusti hitaita toimimaan :) Mutta on ihanaa etta ystavat ovat pysyneet matkassa mukana vaikka ulkomailla olenkin asunut yli 5 vuotta putkeen ja harvoin paasen Suomessa kaymaan.

    ReplyDelete
  18. noihin loubotineihin suosittelen kaikkiin ostamaan ohuet kumisuojat pohjiin, nuo nättien nilkkureidenkin pohja on näköjään kulunut ikävän näköiseksi :(

    ReplyDelete
  19. Koska me saadaan nähdä esittelyspostaus sun vaatehuoneesta? Näyttää lupavalta jo näissä ihanissa fiiliskuvissa;)

    ReplyDelete
  20. Ystäväsi vaikuttavat hauskoilta!

    Äänestin sua jo tässä vähän aikaa sitten! Harmi, kun ei voi äänestää kuin kerran ;)

    ReplyDelete
  21. Ah upeita kenkiä ja vaatteita. Ostin juuri Louboutinit (ron ron 85 jazz calf. Harmikseni tilaamani 38 ovat isot, vasen ok pohjallisilla, oikeaan menisi kaksikin pohjallista. Nyt arvon vaihtaako ne 37 vai 37,5.Miten paljon omasi ovat venyneet ja vaihteleeko sulla koot eri mallien välillä. T:KIke

    ReplyDelete
  22. Voi vitsit sulla on varmasti tosi ihana ystäväporukka! Näistä kuvista ainakin välittyi lämmin tunnelma:) Kamerapaketti pisti silmään..? Haluaisitko esitellä? Kävin jo ajat sitten äänestämässä, harmi kun ei voi kuin kerran äänestää! Toivon todella, että pääsisit Nykiin!!! Peukut pystyyn :)

    ReplyDelete
  23. Ihania kuvia ja aivan upea vaatehuone! :) Osaisitkohan vastata mistä sun lierihattua esittelevän ystävän pilkkupaita mahtaa olla kotoisin? :)

    ReplyDelete
  24. Aloin seuraamaan blogiasi vasta ja tykästyin tähän heti. Olet aivan loistava ja blogissasi kirjoittelet kivoja juttuja,joita on aina ilo lukea. Asutko sä missä päin maailmaa, ja miksi olet muuttanut pois Suomesta? :D Kuinka kauan olet jo asunut?

    ReplyDelete
  25. Ihania ystäviä sinulla, teillä (heillä) kyllä näyttää kuvien perusteella olevan hauskaa yhdessä. Se on kyllä niin tärkeää että löytyy ystäviä kenen kanssa nauraa ja pelleillä <3
    Yhdyn muiden sanoihin vaatekaapistasi; mielenkiintoisen ja upean näköinen, olisi mukava joskus sada postauksen kautta tietää esim. kenkiesi säilytysjärjestelmästä yms. :)

    ReplyDelete
  26. Oon jo vähän aikaa tässä miettinyt, että onko miehesi ulkomaalainen vai suomalainen? :D

    Aivan ihana blogi sulla, vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä ja sulla on tosi ihana tyyli! :)

    ReplyDelete
  27. Oletko muuttanut? Vai onko tämä se sama talo,josta olet esitellyt makuuhuoneen, jossa vaatesäilytys samassa tilassa? He, olen vähän pihalla, kun silloin et puhunut mitään toisesta vaatehuoneesta.:D

    ReplyDelete
  28. Pretty and stylish girls are having fantastic time in amazing closet!:)
    p.s. Lovely style and blog...:)
    xoxo
    Jelena
    glamfabchameleon.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. OII! ihanan näköisiä iltoja teillä! :) onko sinun ystävilläsi aina miehetkin mukana siellä?
    missä olet heihin tutustunu? olisi kiva tietää mistä olet saanu noin upeita ystäviä varsinkin kun noin iso porukka niin oletteko porukallajossain viettäneet aikaa vai? ja onko heidän miehensäkin sinun miehesi kavereita? :)

    ReplyDelete
  30. hei, mahtava blogi törmäsi tähän juuri ja ihastuin! :) voitko kertoa mistä löysit tuon sinisen puvun uuden vuoden smurffiinann asusi alla? haluisin pukeutua penkkareissa smurffiksi : )

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)