Friday, January 13, 2012

Brown maxi skirt on!

Noniin!
Lupasin päivän asuja lisää ja tässä olisi yksi toissapäivältä kun käytiin illalla kaupungilla vähän hoitamassa asioita ja nauttimassa sushibaarin antimista.
Pakko todeta tähän samaan postaukseen, että olen niin harmissani kun en ole tänä vuonna nähnyt hiutalettakaan lunta! Täällä on ollut +10 astetta ja aurinko paistaa. Noh, ainakaan sitä ei tarvitse hirveetä toppakerrosta pukea päälle aina ulos lähtiessä, mutta muuten kuulun kyllä ehdottomasti niihin ihmisiin, jotka rakastavat neljää vuodenaikaa...

shirt/body: Mango, necklace: Topshop, skirt: Zara, bag: Mulberry Alexa Oversized, shoes: C. Louboutin, bracelet: Gina Tricot

jacket: H&M, scarf: Gina Tricot

Like I promised yesterday, here is an outfit from the other day when we went for a quick trip to the city to run some errands and eat some sushi. It was approx. +10 degreeses outside and the sun was shining... Not that I'm complaining but I have really missed snow this year. Have not seen one snowflake this year :( I really am one of those people who love all the four different seasons, but I have to say, I do like summer must of all <3

27 comments:

  1. Voi kuinka paljon tekstiä olikaan tullut! En ole siis vähään aikaan päässyt kurkkimaan tänne. Tuo kauneuspostaus oli hyvin mielenkiintoinen, ja arvaas, mä löysin meissä hyvin paljon samaa. :D Mäkään nimittäin en käy kampaajalla kuin sen n. kerran vuodessa, (viimeksi helmikuussa 2010, melkein kaks vuotta sitten!! ) ja kosmetologilla en ole käynyt koskaan, jos ei ripsienvärjäystä lasketa. :) Onneksi hyvä ystäväni on taitava hiusten kanssa, joten hän leikkaa niitä aina tarvittaessa. Niin, ja mäkään en ole värjännyt omiani kuin kaksi kertaa, ja tuskin värjään enää. :)
    Migreeneistä olen minäkin kärsinyt aina, ja silloin kuin se kohtaus tulee olen aivan toimintakyvytön - oksentelen ja nukun. Oletko ite koskaan kokeillut aivan tulikuumaa suihkua kohtauksen aikana? Se laukasee niitä lihaksia niskoissa ja hartioissa ja saa veren kiertämään paremmin. Se auttaa mulla eniten, mitkään lääkkeet tai hieromiset eivät auta yhtä hyvin. :)

    Ja vielä tän romaanin lopuksi mä vielä sanon että tuo maksimekko on upee! Oot todella kaunis noissa kuvissa, oot kyllä aina, mutta jotenkin näissä kuvissa sä loistat.<3 :)

    ReplyDelete
  2. Luin tota Helkun kommenttia ja piti ruveta kertomaan, kun itse karsin artyneesta suolesta ja migreeneista mitka luultavasti ovat viela yhteydessa toisiinsa niin mulle on nyt ehdotettu intilaista paahierontaa (indian head massage, kaansin suoraan en tieda onko tama suomeksi) ja sitten sellasta kun arvigo techniques of maya abdominal massage, ruokavalio muutosten lomassa. eli esim talla hetkella olen laktoosittomalla kuurilla ja pidan ruoka paivakirjaa. mutta siis se terapeutti sano etta paahieronta auttaa ehkaisyyn ja sita ei tulisi antaa kohtauksen aikana.

    -kaly

    ReplyDelete
  3. me gusta mucho el color chocolate
    i like it

    thechicmode.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Näytät kyllä niin kauniilta, kuten aina, mutta loistat jotenkin näissä kuvissa vielä tavallista enemmän :-)

    Sanon vielä oman vinkkini tuohon migreeniin, ystäväni sai rajun migreenin noin kerran viikossa, mutta aloitettuaan karkkilakon, migreeni tulee enää harvakseltaan. Tämä saattaa olla kääk-uutinen niille, jotka rakastavat makeaa :/ mutta kannattaa kokeilla tätäkin jos ei muu auta!

    Kiitos vielä ihanasta blogistasi!

    ReplyDelete
  5. Sulla aina niin hienoja nää päivän asukuvat! :)

    ReplyDelete
  6. Jotenkin liian ruskea minun makuuni tuo kokonaisuus ilman takkia, mutta takin kanssa tosi nätti asu jollaista voisin itsekin pitää :)

    http://henna-maria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. mitä teet työksesi :)

    ReplyDelete
  8. Kiva asu! Tuollaisia ei tosiaan paljon täällä olekaan päässyt käyttämään kun lunta on ihan hirmusti ja lisää vaan tulee..On kyllä tosi kaunista ja pääsee hiihtämään mutta oon ite kyllä ainakin tosi epäidearikas (mikä sana, oisko se ideaköyhä parempi?) talvipukeutumisen suhteen kun yrittää vaan pysyä lämpimänä..mutta nautitaan tosiaan nyt kun sitä on ja toivottavasti säkin pääset siitä vielä nauttimaan!

    Ollaan muuten aivan samanlaisia noissa kauneusasioissakin (aikaisemminkinhöpötelty näistä jos muistat:). Paitsi että mä en oo vielä ripsienlaittoon mennyt vaikka miljoonat kerrat lähellä on ollut, pelkään vaan, että ripset menee huonompaan kuntoon ja hukkaan vaan rahani. Helpottais kyllä arkea hirmusti.

    Kivaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  9. Kaunotar! Tuo mekko sopii valtavan hyvältä sun päälläs!

    ReplyDelete
  10. Ihana asu, täällä lumen keskellä maksihame ei tosin ole ihan parhaimmasta päästä! Että ole vain onnekas että pystyy pukeutumaan kivasti.. alkaa nimittäin sähköiset hiukset ja pipot jo riittää! Oikeastaan tulin ihan sitä sanomaan että sun hiukset näyttää aivan mahtavan värisiltä noissa kuvissa! Voi kun itelläkin olisi luonnollisesti noin kauniin väriset hiukset... ah!

    ReplyDelete
  11. je viens de découvrir ton blog il y a peu de temps et je suis totalement fan.Je trouve tes looks classes et trés recherchés...bref,je regarde ton blog tous les jours.
    Continue à nous faire rêver avec tes looks.
    Merci,
    Selma de Paris

    ReplyDelete
  12. Olet kyllä mahdottoman kaunis noissa kuvissa, ja oli mukava huomata että asupostauksiakin tulee taas, koska inspiroit minua aivan valtavasti tyylillisessä mielessä! Ja hiukset ovat kyllä toinen aihe mitä voisin palvoa! Juurikin kun tuollaiset kauniit laineet ovat mieleeni. :) Kiitos tästä ihanasta blogista ja pakko sanoa että olet kyllä mahdottoman hyvä tyyppi! :-)

    ReplyDelete
  13. Oih, mä niin haaveilen ajasta, kun ei enää olisi lunta ja kylmä ja pakkasta... Makea asukokonaisuus, ei lainkaan tylsä, vaikka kokoruskeasta puhutaankin. :)

    Selailin tänään sun vanhempia postauksia ja sieltä osui silmään eräs, jossa esittelit omistamiasi muotikirjoja. Olisiko mahdollista saada saman tyylistä myös tulevaisuudessa? Oletko saanut/ostanut lisää muotia/tyyliä käsitteleviä kirjoja? Tai osaatko suoraan suositella joitakin aihepiirin kirjoja? Olisi ainakin tälläiselle muodista kiinnostuneelle lukutoukalle mielenkiintoinen postaus. :)

    ReplyDelete
  14. Toivottavasti et ihan jokapäiväisesti kulje noin korkeilla koroilla. Hyvä ystäväni on aina käyttänyt korkkareita ja nyt koikkelehtii kainalosauvoilla jo toisen jalkaleikkauksen jälkeen.
    Muuten ihailen tätä tyyliäsi.

    ReplyDelete
  15. Soo chic! I love how you combined the black and brown, it looks amazing!

    http://latelystylish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Mulle ei kyllä aukea tuo muotoja peittävä romanikerjäläis riepu ja halposketjujen asusteet + arvokas käsilaukku...

    ReplyDelete
  17. oiiiiiii, hienosti yhdistetty asu!
    Ai että=)
    toi on ihan iloa silmälle, kauniit muotivaatteet on aina ollu lähellä sydäntä!!

    ReplyDelete
  18. Helkku,
    Kyllä!:D Mullakin on niin paljon rästissä kommentteija mihin pitäis vastata mutta aika ei tunnu riittävän millään! :/ Hahahah!:) Ihana että mennääns samoilla linjoilla :) En ole koskaan kokeillut tulikuumaa suihkua! Mä haen yleensä pakastimesta kylmäkäärön ja pistän sen pään pääll aja makaan pimees huoneessa. Kuuma ei ole tullut mieleenkään! Jotenkin se ei omalla kohdalla tunnu mahdollselta niissä fiiliksissä :D Multa lääkäri kielsi esim kuumakivihieronnan, koska se saattaa laukaista migreenin?! Ja kiitos taas murunen hyvyydestäsi <3

    S,Voi kiitos! Pitääpä käydä katsomassa kyseinen kampanja!!:)

    kälyni,
    Mäkin pidin silloin aikanaan ruokapäiväkirjaa, mutta omalla kohdalla siitä ei ollut mitään hyötyä :/ Emme löytäneet mitään tiettyä ainetta joka olisi migreenit laukaussut :/ Toivottavasti sulla toimii!! Pitäääpä vaan pakottaa toi veljes hieromaan päätä useammin;)

    Maite,
    Yo tambien! Muchas gracias por estar aqui! <3

    Anette,
    Loiste on kuule katsojan silmissä <3 Olen kuulut saman asian! Mä en ole koskaan ollut mikään sokerihiiri, joten täällä se ei auttanut. Olen kuullut myös että punaviini, juustot, sitruuna ja suklaa olisivat myös tällaisia herkkiä aineksia!!
    Kiitos itsellesi kun käyt <3

    mirrel,
    Kiitos ihana, olet super suloinen <3

    Henna
    Voi kiitos paljon!:) Mäkin pohdin että oisko pitänyt ottaa eri värinen laukku, mutta värikkään kesän jälkeen jotenkin toi monokroonisuus kiehtoo :D

    innokas lukija,
    Ikävä kyllä en jaa mitään yksityiselämääni koskevia tietoja tämän puolella. Lisää voit lukea "minä" postauksesta. Siinä selitän syitäni tarkemmin. Kiitos kun luet innokkaasti silti <3

    Cava,
    Kiitos kaunis muru <3

    Lilya,
    Mäkin haluan lumen keskelle!!!!! :D Nauttikaa!:) Joo muistelenkin että ollaan näitä joskus yhdessä naurettu.. :D Joo, jos pystyy poissa olemaan noista räpsysitä niin hyvä sekin. Niihin kun jää niin pahasti koukkuun mikä tarkoittaa myös pitkän pennin menetystä....
    Samaa sinulle <3

    Milla,
    Kiitos kovasti ystävällisyydestäsi <3

    Tytti,
    Voi että, mä olen kateellinen! mäkin haluan lunta!!! :D Kiitos nyt kovasti kohteliaisuudesta. Itse kun koen oman värin olevan aika maantieharmaa :D

    selma,
    Merci beaucoup pour votre visite sur mon blog! Je suis très heureux, que vous êtes ici! Je vais continuer à poster ces looks. Bisous et à bientôt! <3

    Anonyymi,
    Voi kiitos ihana! Kauneus on katsojan silmissä:) Kaikki hyvyys lähtee nyt kyllä itse kirjoittajasta siellä ruudun toisella puolella <3

    Jii,
    Oih, mä taas haavelein lumesta ja pakkasesta! :D Kiitos paljon hyvyydestäsi! Ikävä kyllä mun muotikirjat eivät ole lisääntyneet lainkaan sitten viimeisen postauksen...:/ Mutta voisinhan mä tehdä postauksen muusta kirjallisuudesta mitä tykkään lukea? :)

    Anonyymi,
    En missään nimessä jokapäivä, vaikka noi mustat mun lemmparit onkin :) Mulla on lähes aina baltsut mukana laukussa että voi vaihtaa päivänmittaan jos jalka väsyy. Tosiaan, kohtuus kaikessa!! Kiitos vielä!:)

    Lately Stylish,
    Thank sweety! <3 And thanks for visiting my blog! :)

    Anonyymi,
    Kaikki ei ole kaikille :) Henk.koht en näe mitään ongelmaa massaketjujen ja arvokkaampien ketjujen vaatteiden yhdistelyssä keskenään :)

    ReplyDelete
  19. Kaunis asu jälleen kerran! Ja huikeat korot :) On ollut mielenkiintoista seurata migreenikeskustelua, vaikka en kai siitä itse kärsikään. E-pillerien käyttö on kyllä hieman arveluttavaa, saapa nähdä josko niistä luopuisi ihan kokeeksi...

    ReplyDelete
  20. Hei! Pidän blogistasi todella paljon, aivan ihana! :D Todella kivannäköinen asu tässäkin, olet niin nätti ja tyylikäs, voi että! Sinusta saa muutenkin niin mielettömän ystävällisen ja mukavan mielikuvan, ja olet aivan varmasti sitä oikeastikin!

    Hei, aivan ihanaa vuoden alkua sinne! <3

    -katerina-

    ReplyDelete
  21. Gorgeous! Love it!

    http://runwaymeeting.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Hiuksesi ovat jotenkin todella homssuisen näköiset, mielestäni kannattaisi leikata, että upeat kasvonpiirteesti pääsisivät enemmän oikeuksiinsa!

    ReplyDelete
  23. onko minulta mennyt ihan ohi mutta asutko siis ulkomailla? jos saa vielä kysyä että missä päin maailmaa asustelet? :)

    ReplyDelete
  24. Tytto,
    Kiitos murunen! Niin minustakin! Minä kärsin niistä niiiiiiiin monta vuotta, että voi kun olisin oikeasti vaan kokeillut olla ilman niitä paljon aikaisemmin! Nyt yritetään tehdä palvelus monelle nuorelle naiselle ja varoittaa vaaroista!!

    Katerina,
    Kiitos kovasti kun käyt täällä!:) Kauneus on katsojan silmissä! Yritän vain kohdella muita niinkuin toivon itseäni kohdeltavan. Olemme kaikki erilaisia ja kunnioitetaan sitä ja kohdellaan ystävällisyydellä.
    Samaa sinne!:)

    Constance,
    Thanks hun!

    Anonyymi,
    Voih, kiitos että pidät kasvojani kauniina, mutta en usko että minulle sopisi lyhyet hiukset lainkaan :D Näissä kuvissa tosiaan fleda on tosi rasvainen.. Ja aina voi laittaa tukan kiinni kun haluaa siistimmän lookin:)

    Anonyymi,
    Olen asunut ulkomailla melkien 7 vuotta :) Tässä blogissa en käsittele yksityiselämääni juuri ollenkaan Lisää aiheesta ja syistäni voit lukea tästä postauskesta:

    http://strictlystyle.blogspot.com/search/label/Me%20%2F%20Minä

    Hyvää viikonloppua!:)

    ReplyDelete
  25. Aivan ihana mekko! Särmikäs. :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)