Saturday, December 3, 2011

Shake your tailfeather

Viimeisen puolen vuoden ajan eräs mekko on kummitellut minua. 
Ihastuin siihen ensinäkemältä nettikauppa Luisa Via Roman sivuilla, mutta suuren hintalapun ansiosta olen sallinut sen pääsyn vaatekaapin sijasta ainoastaan päiväuniini. Nyt taas viimeisimmässä X-Factor jaksossa Paula Abdulilla oli samainen Givenchyn mekko päällä, jonka olen aiemmin bongannut Petra Eccelstonen sekä myös Kim Kardashianin päältä. On se vaan niin kaunis! 

Tosin, ei pitäisi olla ihan hirveän vaikeaa luoda CopyCat tyylinen luomus tuosta mekosta? Muistaakseni Mangolla oli tuollaista mustaa höyhen hametta ja sen voisi sitten yhdistää tuollaiseen valkoiseen halterneck -toppiin, jota varmaan löytyisi monestakin ketjuliikkeestä. Asusta saisi näin monikäyttöisemmän ja samalla myös rahoilleen enemmän vastinetta kun ostaisi nämä kaksi kappaletta erikseen eikä mekkona.

Kenelläkään vinkkejä näiden kappaleiden löytämiseen?



For over six months now, I have been drooling over this Givenchy dress. I saw it on Luisa Via Roma for the first time in early spring and now it has been haunting me. Just in the last US X-Factor episode, Paula was wearing this same dress. Before I have seen it on Petra Eccelstone and on Kim Kardashian as well. The dress comes with a pretty hefty price tag, therefore instead of allowing it into my wardrobe, I have only given it room in my day dreams. However, I believe it should be pretty doable to copy this look? Just combine a black feathered dress (saw one in Mango) and a white halterneck (assumably available in multiple stores) and you get yourself a more versatile version of this dress as you can wear a 2-piece with more combos. Any suggestions where I could find these items? :)

26 comments:

  1. Ihana mekko! Mun mielestä Paulan päällä se näyttää parhaimmalta, tuo hänen korunsa tuo siihen mukavasti lisää särmää. :)

    ReplyDelete
  2. eBaysta löytyy aika paljon samantyylisiä, omanikin sieltä olen metsästänyt! :)

    ReplyDelete
  3. Tuontyylisiä mekkoja voisit löytää theoutnet.comista!

    ReplyDelete
  4. http://www.theoutnet.com/product/244422

    ReplyDelete
  5. Ah, mikä luomus! Ihanan klassinen ja elegantti valinta, nyt alkoi minuakin tuo asu himottaa... Vaikka kyseinen luomus ei välttämättä omalle kropalle sopisikaan, nimimerkillä "potentiaalinen höyhenpuskuri". Mutta saahan sitä silti unelmoida? :)

    ReplyDelete
  6. http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/klader-style-by-tyra-klader/skirt-avril-.html

    Tuolla ruotsalaisbloggari Tyran suunnittelema hame, ei ole höyhenistä, mutta saman tapainen :)

    ReplyDelete
  7. ÄÄä oon kattonu tota iha samaa asua! Love it! Löysin tommosen hameen asokselta, tosin se on vaaleen sinine

    ReplyDelete
  8. Heippa!
    Kyselisin, jos voisit linkata osoitteen, josta löysit ihania kustomoituja golfpalloja, joista vinkkasit joululahja-postauksessasi. Itse en kyseistä sivustoa googlen kautta löytänyt käsiini ja oma poikaystävänikin pitäisi kyseisestä lahjasta varmasti! :)

    ReplyDelete
  9. That dress is gorge! When I first saw Kim k wearing it I swoon, is so elegant and feminine, and sexy too! It'd look fab on you!

    Cess O. <3 The Outfit Diaries

    ReplyDelete
  10. awesome dress!!

    http://redtoyellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Helkku,
    Mäkin tykkään siitä chockerista, mutta itse en pitäisi välttämättä vielä hiusksiakin auki. Jotenkin aika paljon tapahtuu Paulan asussa, jos noihin kahteen muuhun vertaa. MUtta todella upea oli kyllä Paulankin päällä, mä pidän ehkä eniten siitä Petran päällä :)

    Anonyymi,
    Kiitos ihana kovasti vinkistäsi <3

    Juuri se Milla,
    Kiitos hirmuisesti kun autat eteenpäin! :) Käyn kurkkaamassa!

    Sari,
    Hahaha. Muakin on himottanut pitkään, kunhan vaan tosiaan löytyisi paljon edullisempi versio... Ja enkä myöskään ole varma miten tuo halterneck-sopii minullekaan...

    madde,
    Kiitos ihanuus kun autat! <3

    Riikka,
    Eikö ole upea! Mä haluisin ehdottomasti mustan! :)

    sonja,
    kamalasti, joku reilu 800e muistaakseni.

    Tiinu,
    Ikävä kyllä en muista firman nimeä jota kattelin, mutta mäkin ihan vain googlen kautta sen bongasin. Taisi olla brittiläinen firma. Googlasin joko personalized tai customized golf balls! :)

    CessOviedo,
    It's stunning isn't it!:) And thanks dear for your beautiful compliment :)

    Red to Yellow,
    I agree! :)

    ReplyDelete
  12. Tuo on kyllä ihana! En kyllä vastaavaa löytänyt, nämä on vähän sinne päin:

    http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446450616&afsrc=1&site_refer=GGLBASE001&ci_src=14110944&ci_sku=0795731715308

    http://www.etsy.com/listing/79890158/black-ostrich-feather-embellished-mini?utm_source=googleproduct&utm_medium=syndication&utm_campaign=GPS

    Onnea metsästykseen!

    ReplyDelete
  13. Minulla itselläni on kyseinen mekko ja täytyy sanoa, että se on kyllä joka pennin arvoinen! :) Suosittelen ostamaan, kyllä sillä myös katseita saa yöelämässä ;)

    ReplyDelete
  14. Malene Birgerillä myös vastaavanlainen hame :) t. Erika

    ReplyDelete
  15. Brittien joulukuun ELLEssä oli juuri tuollainen valkoinen toppi Richard Nicollilta (:

    ReplyDelete
  16. Oh this dress is just gorgeous. I´ve also been dreaming of this one for a long time now. Maybe Santa Claus is beeing more generous this year to both of us:)U must never stop hoping!
    Halauksia,
    Flutra
    http://flutrafashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bDI74Q16FCQ

    victorias secret tämän vuoden show on tullut kokonaisuudessaan nettiin!

    ReplyDelete
  18. Kurkkaa the Outnettiin, cocktail & party dresses ja merkki Rare Opulence. Toki yläosa on erilainen, mutta varmasti sinulle sopiva, jos vaan muuten tykkäät.

    ReplyDelete
  19. Heipsan!

    itselläni on tuollainen hauskuuttava musta sulka-hame zarasta. ostin sen tasan 2 vuotta sitten ja käytin kerran uutena vuotena.

    could it come back ? :)

    hyvää viikkoa!

    raakels.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Muotikuusta löytyy sulkahame ilman tuota yläosaa. Turun Muotikuusta ainakin löytyy! :))

    ReplyDelete
  21. Mangolla on vastaava hame nettikaupasta löytyy

    ReplyDelete
  22. Moikka Mrs V! Oletko täältä käynyt kurkkaamassa http://www.mcberry.co.uk/ ? Tuolla näyttäisi olevan vaikka mitä malleja (myös aika järkkyjä tosin) :) http://www.mcberry.co.uk/index.php?cPath=23_182_186&osCsid=72f5e176a8fa2819552d6d4be467439d

    Onnea etsintöihin :)

    ReplyDelete
  23. http://shop.mango.com/CH/p/mango/artikel/rocke/federrock/?id=53308783_02

    ReplyDelete
  24. Hei, jos Ruotsiin olet menossa niin BikBokilta löytyy. Itse asun Ruotsissa joten voisin tarvittaessa postittaa sinulle.

    http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Dresses/kisses_dress/

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)