Monday, November 14, 2011

Topshop boots

Ylipolvensaappaitteni perään kyseltiin aika paljon, joten tässä nopea vinkki maanantaiaamuun! Omani olen ostanut n. kaksi vuotta sitten Topshopin nettikaupasta. Olin kaikinpuolin tyytyväinen nopeaan ja hyvin toimineeseen toimitukseen. Normaali kengänkokoni on 39 (tosin vaihtelee joskus 38,5 - 40 välillä) ja koon valinta näidenkin suhteen oli nappi. Kengät ovat todella mukavat päällä ja niillä jaksaa kävellä pidempiä matkoja, mutta liukkaalla säällä ne on jätettävä ehdottomasti kaappiin, sillä muuten on takuuvarmasti päivän päätteeksi mojovia sinertäviä mustelmia peffassa! :D Pitääpä käydä teettämässä kumipohjat niihin tässä joku syksy... 

Jos omani miellyttävät, on tämän hetkisessä Topshopin valikoimassa hyvin samannäköiset saappaat, mutta eri materiaalilla. Omani ovat mokkapintaiset kun tämän hetkisen valikoiman kengät ovat nahkaiset, mutta muuten kyseessä taitaa olla miltein sama kenkä. Joten kiinnostuneet, suunnatkaa Topshopin nettikauppaan! :) 



After my over the knee boots posts I got a few inquiries about the origin of my own boots. 
They were bought from Topshop about 2 years ago and I have been very satisfied with them. Despite the high heel, you can walk miles in these boots without murdering your feet. The only minus is, that they are extremely slippery when the weather gets colder, but I guess it's nothing that a rubber sole can't fix? If you fancied my pair, go to Topshop.com, as they have a very similar pair for sale now. Happy shopping! :)

14 comments:

  1. Mokkaset on hienommat, vaikka kyllä nuo nahkasetkin houkuttelee. Ne (nahkaset) on vaan niin helposti aika halvan näköset ni en viitsi ottaa sitä riskiä. :)

    ReplyDelete
  2. Kallistun myös mokkanahkaisten puoleen tässä polven yli menevässä mallissa. Kauniit!

    ReplyDelete
  3. Hei semmonen vinkki, että mä ostin tommoset ihan oikeestaan samanlaiset kun sulla niin Bershkasta tänä syksynä. Eli siis ihan mokkanahkaiset, vaikkei ne ihan taida oikeeta nahkaa olla, niin silti hirveen hyvän tuntuiset on :) Ja oon tykännyt ihan hirveesti! ET vinkkinä semmosille ketkä pitää mokkanahkaisen näköisiä parempana :))
    Bershkan nettikaupasta saatta löytyä, mutta se ei taida Suomeen toimittaa.. Mut toivottavasti tästä oli kuitenkin ees jollekin jotain hyötyä :)

    juulia-inorout.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Vitsi ku on kivan näköset kengät :) ! Ite tykkään ehkä vähän enemmän noista nahkasista versioista.

    ReplyDelete
  5. paljon nätimmät nuo mokkaiset :( sano heti ku oot niitä myymäs :--D

    ReplyDelete
  6. kysymys ei nyt liity kyllä tähän postaukseen, mutta muistelen että oisit joskus kertonu biothermin tuotteista. ootko koskaan kokeillu biothermin anti-drying body milkiä? jos olet, millasia kokemuksia? itelläni todella kuivat jalat, talvella jopa saattaa hilseillä... nyt oon mietiskelly että mikähän siihen olis parasta voidetta kun etelän matkakin on kahden viikon päästä edessä ja pitäis edes vähän saada noita sääriä kosteutettua sitä ennen :D monet "markettituotteet" oon kyllä todennu aika tehottomiksi...

    ReplyDelete
  7. Aihe-ehdotus: Pukeutuminen työpaikan pikkujouluihin! Listaa vaikka parhaimmat pikkumustat ja miten itse pukeutuisit töiden pikkujouluihin. Itselleni aiheuttaa päänvaivaa; tarpeeksi juhlavaa ja tyylikästä mutta ei liian hienoa eikä ainakaan liian seksikästä...

    ReplyDelete
  8. Koitin tilata noi kengät tuolta topshopin sivuilta, mutta siellä sanottiin että "tilaaminen ei valitettavasti onnistu,yritä myöhemmin uudelleen" onko mitään tietoa mistä tämä voisi johtua?

    ReplyDelete
  9. Moikka!

    Tämä ei kyllä liity tähän postaukseen, mutta olisi kiva kuulla minkälainen laukku Mulberryn Alexa on ollut nyt jonkun ajan käytön jälkeen?
    Minkälaisena pysynyt? Suosittelisitko?

    Olen tekemässä ensimmäistä "kunnon" laukku hankintaa ja Alexa on todella vahva ehdokas, niin olisi kiva kuulla kokemuksiasi. :)

    ReplyDelete
  10. Menin eilen ostamaan ylipolven saappaat nahkaisena, vaikka ei ollut tarkoitus :D Sovitin niitä sinun postauksen innoittamana ja nehän oli sopivat, mikä on ääärimmäisen harvinaista. Pakkohan ne oli kiikuttaa kassalle. Mahdollista copcattiä tulossa ;)

    ReplyDelete
  11. Hei kuinka korkea korko noissa sun saappaissa on :)? Näyttää aivan samalta mallilta kuin nuo Topshopin mutta siellä sivuilla ei lue koron pituutta! Ja vastasiko kengän koko normaalia kokoasi? Noita oon nyt täs hyvän tovin tsuumaillut ja aattelin tilata niin olisi mukava saada tietää !

    ReplyDelete
  12. Miten onnistuu tilata tuotteita helposti kun valuutta on eri kuin euro? :)

    ReplyDelete
  13. Hei kaikki!:) Kiitos kommenteistanne!:) Ikävä kyllä ajan puutteen vuoksi vastaan vaan nopeasti kysymyksiin ja kiitän teitä kaikkia muita kauniista sanoistanne! :)

    Juulia,
    Kiitos kovasti kun ajoit tämän ulkosuomalaisille suunnatun vinkkisi!:)

    elica,
    Ikävä kyllä kyseinen tuote ei ole minulle lainkaan tuttu. Mutta merkki on, ja heidän vartalovoiteensa ovat kyllä huippuja. Toivottavasti kyseinen voide sopii siis tarpeisiisi!

    Anonyymi,
    Kiitos postaus vinkistä!:) Pyrin toteuttamaan!:)

    Anonyymi,
    Ikävä kyllä en osaa lainkaan sanoa, Kannattaa ottaa yhteys Topshoppiin heidän sivuihin liittyvissä ongelmissa.

    Anonyymi,
    Itse olen ollut todella tyytyväinen omaan Alexaani, mutta hyvällä ystävälläni oli kyllä hieman ongelmia Suomen liikkeen kanssa Helsingissä. Hän osti laukun, jossa sitten osoittautui olevan valmistuvirhe, hän vei sen vasta 4 viikon käytön jälkeen takaisin kauppaan ja he lähettivät laukun korjaukseen britteihin, missä se oli yli 1,5kk, eli pidempään mitä hän oli saanut käyttää laukkua. KAveri vaati sitten uuutta laukkua suomen liikkeeltä, mutta he kuulema eivät saa antaa uutta ennenkuin he ovat yrittäneet korjata virheen. Virhe oli kuitenkin sitä laatua, ettei sitä voinut korjata, joten hän sai uuden laukun lppujen lopuksi, jka lähetettiin briteistä. Mutta... SIINÄKIN oli valmistusvirhe! Tällä kertaa joku sivusauman ommel. Hän vei sen takaisin mulberrylle ja he sanoivat TAAS lähettävän sen britteihin. Kaveri totesi että ei enää odota uutta kallista laukkuaan vaan haluaa uuden HETI tilalle. Ei onnistunut millään Suomen Mulberryn liikkeen mielestä, tästä syystä kaverini soitti suoraan Mulberrylle. Sieltä he totesivat, että tottakai hän saa HETI uuden laukun, eikä joudu odottamaan taas 1,5kk korjausaikaa. Joten jokainen nyt vetäköön tuosta omat johtopäätöksensä... Ystäväni rakastaa laukkuaan ja samoin minä, ja itselläni ei ole ollut mitään ongelmia laukun kanssa. MUtta kaverilla oli ongelmia ehkä enemmän Suomen pisteen kanssa....

    KAisa,
    Ikävä kyllä en tiedä koron pituutta. Se on sama malli :) Jos luet postauksen, niin siinä kerron Topshop koon vastaavan kokoani.

    Anonyymi,
    Ihan yhtä helposti. Useimmilla sivuilla voit suoraan vaihtaa valuutan ostohetkellä, mutta jos ei, selvitä itse mitä summa on euroina ja pankkisi veloittaa oikean summan sen hetkisen kurssin mukaan automaattisesti.

    ReplyDelete
  14. Ensinnäkin kiitos upeasta ja insiroivasta blogista ! Jälleen koukutuin lukemaan postauksiasi hieman pidemmän ajan takaa, enkä edellenkään joutunut pettymään :)

    rakastuin palavasti OTK -saapikkaisiin mitkä olivat postauksessasi! Tiedustelenkin sinulta ennen tilausta,että onko varsi sinun kengissäsi kuinka tiukka?

    Minulla on normaalia leveämpi pohje / sääri enkä ole kooltanikaan pienimmästä päästä. Luin kenkien arvosteluja netistä ja suurin osa oli sitä mieltä, että kenkien varsi on todella tiukka. Yksi kenkien omistaja oli kuitenkin kertonut, että kengät eivät ole ollenkaan varresta pientä kokoa vaan oikein sopivat. Luin omasta postauksestasi, että koko oli osunut oikeaan, mutta kertoisitko vielä miten varren laita on, kiitos !

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)